Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A jobbikos ózdi kupleráj ügye a korrupt bíró szerint ötszázezret ér Felcsút környékén! Akkor Váradi András meggyilkolása ügyében, a Mészáros Lőrinc ellen tett feljelentés miatt a bicskei rendőrkapitány kivégeztet!

Frissitve:












  Frissítve: 2017. március. 8.









Frissítve: 2017.febr.24.











Székesfehérvári Törvényszék

27.P.20.384/2016. Szám.


Irat tárgya: a Fővárosi Ítélőtáblához címzett, a Székesfehérvári Törvényszékhez benyújtott fellebbezés előterjesztése


Előterjesztő: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. 36/a


Tárgy ismertetése:

A Székesfehérvári Törvényszék 2016. október. 26.napján ítéletet hozott, amelyet 2016. november 30. napján kaptam kézhez, a Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármester által indított ügyben.  A Székesfehérvári Törvényszék 27.P.20.384/2016.11 számú ítélete ellen fellebbezést terjesztek elő az alábbiak miatt:


Indokolás:


A perügy alapját képező eset arról szól, hogy Janiczak Dávid ózdi polgármesterként, jogszabályt sértő módon Páva Klub néven éjszakai szórakozóhelyet, diszkót, nyitott a köz pénzén, ahol tini korú diáklányokkal enyelgett az ózdi emberek pénzéből. Ezt az esetet, az egyéb vonatkozásaival együtt tettem nyilvánosan bárki számára elérhetővé a www.hajnaczkicsaba.blogspot.com webcímen elérhető blog oldalain, ami miatt Janiczak Dávid eljárást indított  jó hiréhez fűződő jogai megsértése miatt a Székesfehérvári Törvényszéknél.

Korábban már jeleztem, hogy számos körülmény miatt a Székesfehérvári Törvényszéken a dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró által intézett ügy, valójában csak ürügyként szolgál Janiczak Dávid jogszabályt sértő tettei elfedésére, valamint a Felcsút körzetében végzett állampolgárjogi aktivistai tevékenységem elleni támadásra. Ha áttekintjük awww.hajnaczkicsaba.blogspot.com oldalon található (korábban Merész-elek Kapitányság, jelenleg Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista blogja, című) blog tartalmát, abból kitűnik, hogy az túlnyomórészt Fejér Megyei, bírósági, ügyészségi, rendőrségi személyekhez kötődő, jelentős jogsértő eseteket ismertet, amelyeket a magyar társadalom egyszerű tagjai sérelmére követtek el. Gyakran anyagi haszonszerzés motivációjából az igazságszolgáltatás hivatalaiban, hatósági személyek. A teljesség igénye nélkül néhány ezekből a  blogban említett személyek közül:

-dr. Juhász András az Orbán családhoz kötődő Fejér Megyei Főügyész, dr, Soós Gyula bíró, aki korábban Fejér Megyei Bíróság Elnöke volt nyolc éven keresztül, Farkas Tibor végrehajtó, aki százmilliókat rabolt jogsértő módon Fejér megyében, aki Soós Gyula személyes barátja. Továbbá a blogban több helyütt olvashatunk a Felcsút környéki fideszes érdekek védelmére kihelyezett dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitányról, valamint számos helyen találkoztunk Mészáros Lőrinc nevével is, és a blog számos anyaga foglalkozik azzal az esettel, hogy Váradi Andrást, az Együtt-PM Pártjának Alcsútdobozi polgármesterjelöltjét, nyilvánvalóan politikai utasításra, előre kitervelt módon megölték.

Az egyszerű olvasók számára is nyilvánvaló, hogy ezeknek a Felcsút körzetéhez kötődő nevekhez, ügyekhez, kötődő esetek súlya nagyságrendekkel nagyobb Janiczak Dávid ózdi jobbikos diszkó ügyénél. Ezen ügyek nyilvános ismertetése miatt a személyem már régóta szálka a Fejér Megyei hatóságok szemében. Hozzávetőleg a 2004. év óta, rendszeresen teszek feljelentéseket az emberek megkárosítása miatt, politikai és hatósági személyek ellen, a tisztességes társadalom érdekeit szem előtt tartva. A különféle irásaim rendszeresen megjelennek papíralapú iratok formájában, esetenként villanyoszlopra ragasztott hirdetésként, és az internet oldalain is. Számos esetben indítottak eljárást ellenem a tévékenységem miatt a hatóságok. Előfordult, hogy azért tartóztatott le a bicskei rendőrség, mert a korábbi előzetes letartóztatásom idején, a balassagyarmati börtönből nem mentem el a bíróság tárgyalására Székesfehérvárra, és emiatt a szabadulásom követően újra letartóztatak, mert mialatt a börtönben voltam, körözést adott ki ellenem a bicskei rendőrség. Tehát sok mindent átéltem már Felcsút környékén, láttam, ahogy sok embert tönkretettek a bíróság - ügyészség segítségével, sokan már nincsenek is a tönkretettek közül az élők sorában. Nem csoda tehát, hogy számos próbálkozás után úgy döntöttek, hogy egy politika bérmunkást bérelnek fel ellenem azok, akik a társadalom megkárosítából élnek a különféle hivatalokban. Fejér Megyében, ahol már annyi embert megloptak az ügyészségek, bíróságok által, már nem szívesen adja a nevét senki egy ellenem folytatott eljáráshoz. Viszont Janiczak Dávid ózdi polgármester, a Jobbik alelnöke ideális jelölt egy ilyen bérmunkához, hiszen ezzel az üggyel Janiczak Dávid is jól járhat, hiszen az eljárás igyekszik palastolni az ózdi gyalázatos ügyeit.

Janiczak Dávidról tudni kell, hogy úgy lett polgármester, hogy kihasználta az egyszerű emberek jóhiszeműségét, és maga szervezett tüntetést, a saját maga népszerűsítésére a 2014-es választások idején. A tüntetést egy jóhiszemű ózdi ember nevében jelentete be, akit később, miután már nem volt rá szüksége, már polgármesterként álnok módon kirúgatott a tisztességgel végzett állásából. Janiczak Dávid jobbikos polgármesterként azonnal hátat fordított azoknak az ózdi embereknek, akik őt polgármesterré tették, és dr. Almássy Csaba ózdi jegyző segítsével ott folytatta tovább, ahol a korábbi ózdi polgármester abbahagyta - harácsolt, és személyes céljaira szórta az ózdi emberek pénzét. Nyilvánvaló hogy egy ilyen politikai élősködő ideális tagja lehet a Felcsút környéki ügyeket is firtató, állampolgárjogi aktivista elleni érdekszövetségben. Fontos említeni azt a körülményt, hogy Janiczak Dávidnak polgármesterként, Ózd város pénze fölött van befolyása, tehát az ózdi emberek pénzéből bőven van miből költeni, ha valamelyik bíró a Székesfehérvári Törvényszéken úgy gondolná,  hogy őt a pénztelenség gyötörné. A beavatottak jól tudják, hogy az országban másutt folyó fontos ügyek, így vagy úgy, de gyakorta kötnek ki a Fejér megyei bíróságoknál, mert a bírók számára itt a pénz mindennél előrébb való. Fejér megye régóta hírhedt az ügyeiről.

2002. május 9. történt a megyében az egyik ilyen hírhedt ügy, a móri Erste Bank fiókjában történt mészárlás ügye. A vérengzés helyszínét még a rendőrségi nyomrögzítés előtt módszeresen feltúrták, az ott hirtelen megjelent hatósági vezetők. Valamit nagyon kerestek a vérengzés helyszínén. Aztán gyorsan elfogták Kaiser Edét, és egy huszonötmilliós nyomravezetői díjért vásárolt "információ" alapján jogerősen elitélték Kaiser Edét a móri ügyben, bizonyítékok nélkül. Később egy amatőr kincskereső megtalálta a móri gyilkosságokhoz használt fegyvert, majd előkerültek az igazi elkövetők. Az ügyet dr. Mórocz Emil a Fejér Megyei Bíróság bírója intézte.

Persze Mórocz Emilnek esze ágában sem volt, hogy azt firtassa, hogy hogyan történhetett az hogy a móri gyilkosoknak a rendőrök adtak alibit, miközben azokat a mészárlásból jövet gyorshajtás miatt megbírságolták. A rendőrség néhány órával későbbi időpontot írt a helyszíni bírságolás jegyzőkönyvébe, és máris volt alibijük a móri gyilkosoknak. Akik minő véletlen! A bicskei rendőrség egyik rendőrétől vették a gyilkossághoz használt fegyvereket. Nyilván nem volt véletlen, hogy annyira fontos volt Kaiser Ede elitélése, és az ügy lezárása. De dr. Mórocz Emil bírót mindez nem zavarta, dr. Mórocz Emil miután elégedetten nyugtázta, hogy a móri mészárlás kulcsfigurája a tárgyalás előtt öngyilkos lett a szigorúan őrzött cellában, meghozta ítéletét, és elítélte a móri gyilkosságok "egyetlen" szereplőjét, aki azon kívül, hogy ott segédkezett a gyilkosság helyszínén, ezen kívül mást nem is nagyon tudott az egészről. A móri mészárlás ügyétben tehát mindenki megkapta azt, ami jár, és az ügyet másodszor is lezárták. Az életben maradt egyetlen gyilkos megkapta az életfogytig tartó börtönbüntetését, és nyílván dr. Mórocz Emil bíró is megkapta a kiérdemelt  jussát, amiért semmi gyanús dolog miatt, egyetlen hatósági vezető szerepét sem firtatta az ügyben. Pedig azért lett volna mit és kit vizsgálnia dr. Mórocz Emil bírónak a móri vérengzés ügyében. Hogy mást most ne is említsek, az akkori Fejér Megyei Rendőr-főkapitányt, akinek a rendőrei aktívan közreműködtek az ügyben, a móri gyilkosok erdekeben. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságt akkoriban úgy hívták, hogy Papp Károly, aki ma az országos rendőrfőkapitány. Nyilván volt miből dr. Mórocz Emil bíró érdemeit elismerni a móri ügyben. Ugyanis a móri ügy az körül forgott, hogy akkoriban a móri ERSTE bank kezelte a Magyar Demokrata Fórum pártjának pénzét, és a pártpénzekről kellett mindenáron elterelni a közvélemény figyelmét. Nyilván nem volt véletlen, hogy a "bankrablók" a nyitva lévő trezort, ami tele volt pénzel, meg sem nézték, viszont módszeresen szetlőtték a bankfiók számítástechnika rendszerét.

Aztán később, abban az időben is nyilván jól prosperált a Mórocz féle bírósági bírósági biznisz, amikor dr. Soós Gyula Fejér Megyei Bírósági Elnöksége idején, Farkas Tibor végrehajtó módszeresen végigrabolta Fejér megyét. Mert az úgy működött, hogy az emberektől elrabolt pénzből mindenki megkapta a részét a bíróságon. Ma már nem akkora biznisz a bírósági végrehajtás, de nyilván a pénzről azért nem mondanak le a bírók a bíróságon ma sem, hiszen Mészáros Lőrinc milliárdjainak árnyéka azért már jól látszik a Székesfehérvári Törvényszék ablakából is.

Most a Mórocz féle bírósági klán egy másik tagja, dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró ítéletet hozott, nem sokkal az után, hogy állampolgárjogi aktivistaként a nemrégiben feljelentést tettem Mészáros Lőrinc ellen, a Váradi András meggyilkolásában való részvétel miatt. Vajon hányan fognak boldogan jattolni dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bírónak azért az ítéletért hogy ötszázezret ítélt meg Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármesternek az ellenem folytatott bírósági ügyben? Mészáros Lőrinc biztosan hálás lesz majd, és van is miből kifejeznie a haláját. Dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány is biztosan örül az ítéletnek, hiszen a www.hajnaczkicsaba.blogspot.com webcímen az is szerepel többhelyütt, hogy a bicskei rendőröknek is véres lehet a kezük a Göböl-pusztai juhász halála kapcsán. Nyilván gratulál majd dr. Móroczné bírónak dr. Juhász András Fejér Megyei Főügyész, aki az Orbán klán érdekeit őrzi a környéken, és persze Farkas Tibor végrehajtó is nyilván minden kívánságát teljesíti a Mórocz féle bírósági klánnak az ítélet hallatán.

Elégedetten csettint majd Tessely Zoltán, a Felcsút környéki fideszes pénzosztó államtitkár, aki a 2009. év óta perel a ,,Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! " tartalmú plakátjaim miatt, és a mai napig még nem jutott az ügy végére.

Aztán biztosan Janiczak Dávid sem lesz szűkmarkú, hiszen ha arra tellett, hogy diszkót nyisson a közpénzén, akkor a város pénzén trónoló harácsoló jobbikos polgármesternek, nyilván majd ilyesmire is futja, hiszen dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró most állított ki számára egy bírósági igazolást, hogy nyugodtan harácsolhasson az emberek pénzén tovább. Ez az ügy hűen tükrözi azt a politikai faunát, amiben a Vona Gábor által irányított Jobbik pártja tenyészik, amely abból táplálkozik, hogy így vagy úgy, de az Orbán klán érdekeit védi a Jobbik pártja.

Ezzel akár vége is lehetne az ügynek. Ózdon Janiczak Dávid hatósági engedéllyel lophatja tovább a közpénzét. Bodméron újra jön árverezni a végrehajtó, jön a bicskei rendőrség jogtipró csűrhéje éjszakánként a házamhoz, szirénázni, ajtót verni, elhurcolni, ahogy azt szokták, és így vagy úgy, de el akarják érni azt a célt, hogy többé senki ne legyen, aki állampolgárjogi aktivistának nevezi magát Felcsút környékén. Vigyorgó, korrupt szolgalelkű  rendőrök, ügyészek, bírók, ráütik a pecsétet a papírra, amin nagy betűkkel ez áll: ELUTASITOM, FELSZÓLÍTOM, LETARTÓZTATOM, és kész. Legfeljebb ha másként nem megy, akkor ásnak majd mégegy gödröt a Göböl-pusztai juhász sírja mellé. Manapság már ez sem gond, van még ott hely az övé mellett elég. Ez a része jól, és egyre olajozottabban megy ebben az országban. A probléma viszont ott van, hogy a történetre teljes egészében, csak kevesen emlékeznek, pedig az egész történet meg lehetősen részletesen le lett írva már korábban. A történet pedig egészében úgy szól, hogy annak idején a Don kanyarba és az Auschwitzba tartó vagonok indulásához vezető utat is pontosan ilyen pénzéhes, szolgalelkű, korrupt, politikai és hatósági patkányok kövezték ki, mint amilyen a közpénzén élősködő Janiczak Dávid, és az ügyében érintett hatóságok emberei. Pontosan ez az általuk is követett mentalitás vezett oda annak idején, hogy odaveszett akkoriban a magyar társadalom színe java. A bírósági ügy keretében feljelentést tettem Janiczak Dávid ellen, dr. Pintér Sándor belügyminiszternél, és  ma 2016-ban ott tartunk, hogy a hatóságok hivatalos iratokat írnak arról, hogy miért nem kell eljárniuk egy jobbikos harácsoló polgármester ellen, aki diszkót nyit a közpénzén, a hatóságok orra előtt, miközben Ózdon meglehetősen nyomorúságos állapotok vannak.

Dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró indokolása szerint Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármesternek joga van a jó hírnévhez. Ez jól hangzó érvelés ugye? Ám a probléma ott van, hogy Janiczak Dávid ózdi polgármester által elkövetett bűneset képezi a jobbikos harácsoló politikus "jó hírnevét" ebben az ügyben. Az a tény már önmagában is felveti a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját, hogy egy lepukkant város polgármestere éjszakai szórakozóhelyet nyit közpénzen, ahová aztán a fáradságos polgármesterkedés után diszkózni jár. Ha pedig bűnesetekről van szó, akkor annak felderítése a jogszabályok szerint a hatóságok hatásköre és kötelessége. Ugyanis a jogszabályok csak a hatóságokat ruházzák fel olyan jogosítványokkal, amelyek egy bűneset felderítéséhez szükségesek. Ám az a polgármester, amelyik közpénzen diszkót nyit egy nyomorúságos városban, az nyilvánvalóan korrupt, hiszen ha nem így lenne, akkor nyilván nem diszkóra szórná a milliókat, hanem inkább a város életén javítana.

Ezek egyszerű összefüggések, ha mondjuk egy bíró, vagy más hatósági személy nem teljesen korrupt, vagy idióta, akkor ezt könnyedén beláthatja. Ám mint ahogy azt ebben az ügyben láthatjuk, senki nem hajlandó látni semmit Janiczak Dávid közpénzen történt ózdi diszkózása kapcsán a hatóságoknál. De vajon miért nem veszik észre a hatóságok, hogy közpénzen diszkót nyitni, az nyilván annyira nem lehet frankó a jogszabályok szerint? Például azért, mert jól tudják, hogy a Janiczak Dávid korrupt, és ha korrupt, akkor őket is busásan megfizeti, azért, hogy szemet hunyjanak az ózdi jobbikos diszkózása ügyén. Mennyi millió Ózd Város éves költségvetése? És abból vajon mennyit lehet ellopni azoknak, akik Ózd Város pénzét korrupt módon diszkóra szórják? Nyugalom! A Janiczak Dávid ügyei felett szemet hunyó hatóságoknál ezeket a számokat pontosan tudják! Ózd Városon sok pénz átfolyik, és ezt például Pintér Sándor Belügyminiszter is nagyon jól tudja, akinél feljelentést tettem Janiczak Dávid ügyében. Ám ha a hatóság ott fennt már meg vannak véve rendesen, akkor nincs más, aki felderíthetné a bűnesetet, és máris lehet a jó hírnév  megsértése miatt pert indítani egy elkövetett bűneset nyilvánossá tétele kapcsán. Dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró azzal van elfoglalva, hogy Janiczak Dávidnak vannak jogai. És vajon azoknak az ózdi embereknek, akiknek eldiszkózta pénzét  a jobbikos hülyegyerek, azoknak a jogaival mi van? A magyar társadalom nem azért biztosít anyagi forrást Ózd Városának, hogy azon egy ilyen alantas korrupt alak diszkózni tudjon. Ózdon van egy sereg közintézmény, ahol egy csomó dologra kellene pénz, ahhoz hogy meg tudjanak felelni az alapvető feladataiknak. Vagy talán a hatóságoknál úgy tudják, hogy Ózdon minden bölcsőde, óvoda, iskola, egészségügyi és más intézmény annyira dúskál minden jóban, hogy már csak jobbikos Janiczak Dávid diszkója hiányzott? Eléggé köztudott hogy Ózd még nem egy Las Vegas, ahol anyi a pénz, hogy két kézzel lehet szórni a pénzt baromságokra. Ha most,  összerakjuk ezt a dolgot, akkor így néz ez ki ez az egész:

Ami pénzt Janiczak Dávid eldiszkózott, az a pénz hiányzik valahonnan Ózdon ugyebár. Tehát valahol valamire nem futja, amire pedig kellene. Ahol pedig ezért hiányzik ez vagy az, ott ebből adódóan valakiknek a jogaik, jogos érdekeik sérülnek.

Nem annyira bonyolult mindezt felfogni, ezt még az egyszerű embernek is átlátják. Dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró, aki a  társadalom pénzén bíróskodik, azért hogy az általa intézett ügyekben, a társadalom érdekeit tükröző intézkedéseket hozzon, és ő ez helyett, hogy ezt átlátná, a közpénzét eldiszkózó jobbikos polgármester jogaitól van elájulva. Nyilvánvaló hogy egy bűnelkövetőnek is vannak jogai. Igen ez így van, de csak a társadalom jogos érdekei után! A társadalom érdekeit talán időközben betiltották a bíróságon? Melyik jogszabály rendelkezik erről? Az igaz hogy ezt a pert Janiczak Dávid inditotta a jó hírnevéhez fűződő jogok miatt. Csak a helyzet az, hogy azt nem írja elő a jogszabály, hogy a bírónak fafejű hülyének kell lennie. A jogszabályok mást írnak elő. Ha holnap bemegy egy gyilkos a bíróságra, és pert indít, azért mert az ő gyikolászását nyilvánossan meg merte írni valaki, akkor dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró akkor a gyilkos jogaira hivatkozva ötszázezret vág rögtön az illető nyakába, aki a gyilkosságról merészelt írni? Persze bizonyíték kell ahhoz, hogy konkrét bűntettről beszéljünk. Mert ha nincs bizonyíték, akkor nincs bűntény sem a jog szerint. Viszont a a jog csak ennyiből állna, akkor elég kevés bűnözőt lehetne elitélni a világon. Hogy ez ne így legyen, ezért a  jog ismeri a bűncselekmény gyanúja fogalmát. Janiczak Dávid ózdi  diszkó ügye már önmagában kimeríti a bűncselekmény elkövetésének gyanúját, ha valaki a társadalom érdekeinek szemszögéből jogászkodik. Persze nyilván, ha valaki a saját zsebe felől közelíti meg a jogot, akkor merőben más lehet a helyzet megítélése.

A hatóságoknak, így a bíróságnak is széles lehetőségeik, és kötelezettségeik is vannak arra az esetre, ha olyan eset jut a tudomásunkra, amely alapján feltételezhető, hogy bűncselekmény történt. És az teljesen mindegy, hogy válóper során jut a bíró tudomása az ilyen eset, vagy a bíróság büféjében, vagy egy jó hírnévhez fűződő ügy kapcsán merül fel mindez, a jogszabályok által előírt kötelezettség fennáll!

A jog egy eszköz, amit sok célra, sokféleképpen lehet használni. Valójában azon múlik minden, hogy a jogot értelmes és tisztességes módon alkalmazzák, azok  akiknek ez a feladatuk a társadalomban. Indoklást bármire lehet találni a jog ilyen amolyan alkalmazására, és azt le is lehet írni pecséttel ellátott iratokban, ítéletekben.

Annak idején is meg tudták indokolni a jogalkalmazó magyar hatóságoknál, hogy miért kellett az embereket a Don kanyarba sorozni, Auschwitzba deportálni, miért kellett malenkij robotra hurcolni, és miért kellett Recskre embereket internálni. Minderre volt indok és paragrafus, és volt lepecsételt hatósági irat is, amelyet ugyanolyan vigyorgó, korrupt hatósági emberek írtak a hatóságoknál, mint manapság, pont, úgy ahogy most is történik. Volt már akkoriban is minden, jog, papír, pecsét, meg jól fizetett  hivatali állás, csak az értelem és a tisztesség fogalmát nem ismerték a hatóságoknál. Amint az látszik, ma már a Janiczak Dávidok, és dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia féléken már nem múlik, ők újra készen állnak arra, hogy a magyar társadalmat újra valemelyik halálba tartó vonatra tereljék. Számukra nem fontos sem az értelem, sem a tisztesség, csak az a fontos számukra, hogy a társadalom pénzén a piszkos ügyleteiket üzhessék. Úgy érzik hogy megvan hozzá a joguk, van papírjuk, és bélyegzőjük, és jól fizett hivatali pozíciójuk is hozzá. A társadalom értelmes részének viszont nem erre, hanem arra van joga és szüksége, hogy az országban értelmes emberek, az emberek ügyeit tisztességes módon intézzék a hatóságoknál. Dr. Móroczné dr. Medgyaszay Julia bíró ítéletének egyértelmű az üzenete a társadalom felé, - nincs értelem, nincs tisztesség, a jogot arra kell felhasználni, hogy a közpénzen diszkózó jobbikos politikust a hatóságnak védeni kell minden áron! Ez a fellebbezés a Fővárosi Ítélőtáblához van címezve. Vajon ott akad valaki, aki értelmes ember módjára tudja értelmezni, az értelem és a tisztesség kifejezését a társadalom szemszögéből nézve a jog alapján? Vagy a Fővárosi Ítélőtáblán is úgy látják, hogy csak az a lényeg, hogy Janiczak Dávid a Jobbik alelnöke,  az emberek pénzén, a hatóságok jóváhagyásával zavartalanul kurváznitudjon tovább? A Fővárosi Ítélőtábla szerint mások jogai nem sérülhettek Ózdon Janiczak Dávid pénzszórása kapcsán? Mert ha a jogot a magyar hatóságoknál újra csak a pénz és a politikai érdekek alapján látják, és nem társul a társadalom érdeke, az értelem, és a tisztesség a paragrafusok mellé, akkor hamarosan újra lehet csomagolni, mert az újabb Don kanyarba, újabb Auschwitzba, vagy újabb malenkij robotra tartó szerelvény nemsokára már indulásra kész!

Az ismertettek miatt, fellebbezést nyújtok be a Székesfehérvári Törvényszék 2016. október. 26.-án kelt, Törvényszék 27.P.20.384/2016.11 számú íélete ellen, és kérem a bíróság ítéletének, és annak minden kiegészítő rendelkezésének hatályon kívül helyezését.






Kelt.: Bodmér, 2016. december. 5.     Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista
















A Székesfehérvári Törvényszék ítélete







További oldalak

Címkék >

További lehetőségek