Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A felcsúti polgármester gyilkoltatta meg Váradi Andrást?

Váradi András tisztázatlan halála

A Göböl-pusztai juhász szörnyű története valójában a beteg magyar társadalomról készült borzasztó látlelet. Az hogy egy kisemmizett ember életét - aki rendszeresen szerepel a híradásokban -  így el lehet venni, ez egyértelműen jelzi hogy borzasztó állapotban van a társadalom, amiben élünk. Váradi András halálának körülményeiről már szinte mindent tudni lehet. Tudható hogy miért kellett meghalnia. Tudható hogy hol kell keresni az életét kioltókat. Egyedül azt fedi homály,  hogy pontosan hogyan halt meg valójában Váradi András. Akik az újabb és újabb izgalmakat keresik, azok  nyilván a Göböl-pusztai juhász ügyétől már átpártoltak valamelyik valóság show-ra a képernyők előtt. Pedig a legnagyobb valóság show az ami a ma Magyarországon, a magyar társadalommal történik. Az Orbánisztán nevű nyomorúságos ország már rég nem Európában van, hiszen Orbán állama egy Abszurdisztán nevű földrészen található, ahol a lehetetlen fogalma ismeretlen. Legalábbis akkor ha valami újabb borzasztó dologról van szó. Váradi András halála csupán egyetlen lépcsőfok volt a még mélyebb társadalmi mozsárba vezető úton.

Azok között akik veszik maguknak a fáradságot, és elolvassák az alábbi viszonylag hosszú iratot, nyilván olyan érzésük lesz hogy az semmi újat nem mond Váradi András halála ügyében. Ezért az olvasók figyelmét előre felhívom az irat első sorára, ami úgy kezdődik: ,,Címzett: Bicskei Járásbíróság".

Valójában ez az ami új Váradi András halála ügyében. Ugyanis az a sok információ ami nyilvánossan is elérhető, és köztudott,  Váradi András halálával kapcsolatban, azt hiába tudja mindenki, ám ezek az információk nincsenek a bíróság tudomására hozva. A bíróság pedig úgy működik hogy ami adat - információ szerepel a bírósági ügy iratanyagában, az létezik a bíróság számára, ami meg nincs ott, az a bíróság számára nem létezik, így figyelembe venni sem tudja. Ezért mindazt, amit gyakorlatilag már szinte mindenki tud Váradi András halála ügyéről, a bíróság tudomására hozom, tudjon a bíróság is ezekről. Apropó bíróság! Egyenlőre még az is kérdés hogy Váradi András halálos ügyében van-e még egyáltalán bíróság. A bicskei bíróság épülete természetesen meg van, a minap láttam, a tábla is ott virít rajta - Bicskei Járásbíróság. Ám nagyon úgy tűnik hogy Váradi András halálos ügyében a bíróság mégis köddé vált, és eltűnt. Nincs újabb tárgyalás, nincs ügyintézés, nincs bíróság...  Ne legyenek illúzióink! Orbánisztán Abszurdisztán földrészének mocsaras vidékén fekszik, ahol az egyre mélyülő mocsár képes elnyelni bármit. Még akár Váradi András halálos ügyét intéző bíróságot is... 

Akik unják a valóság show-t a képernyők előtt, azok nézzenek maguk körül bátran ebben az országban, csupa izgalom ahogy napról napra egyre jobban süllyedünk bele a Fidesz mozsarába. Akik pedig végigolvassák az iratot, azoktól azt kérem kattintsanak az oldal végén lévő linkre is. Mert tartozunk annyival Váradi Andrásnak, hogy kiálljunk az emléke mellett. 



Bicskei Járásbíróság





Címzett: Bicskei Járásbíróság, Schubertné dr. Szekeres Mónika bíró


Irat tárgya: tanúvallomás előterjesztése, a Moharos Ferenc vádlott ellen folyó - Váradi András halála ügyében folytatott pótmagánvádas eljárásban


A tanúvallomást előterjesztő: Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista, 8080 Bodmér Vasvári P. 36/a




Tárgy ismertetése:


Váradi Andrással, illetve halálával kapcsolatosan számos olyan körülmény, adat, illetve információ áll rendelkezésre, amelyek arra engednek következtetni hogy Váradi András bűncselekmény áldozatává vált, és nem véletlenül bekövetkezett közúti balesetben halt meg. Váradi Andrást személyesen ismertem, és a halála előtti időszakban nekem is beszélt arról, hogy fenyegető magatartást észlel maga körül. Szeretném, ha feltárulna a teljes igazság Váradi András halála ügyében, ezért a máig tisztázatlan halálügyben, tanúvallomás keretében, minden eddig ismerté vált körülményt, információt, a Váradi András halála ügyében intézkedő Bicskei Járásbíróság tudomására hozok.

Váradi Andrással, illetve ügyével kapcsolatban lényeges információ hogy Váradi Andrásnak komoly konfliktusa volt a halálát megelőző időszakban -  2011. évtől kezdődően Mészáros Lőrincel, Felcsút fideszes polgármesterével, akit a sajtóban megjelent információk alapján, Orbán Viktor miniszterelnök befolyásos stromanjaként tartanak számon. Mészáros Lőrinc politikai kapcsolatai révén, vitatható módon megszerezte azt a Göböl-pusztai területet, amelyet Váradi András családja már régóta birkalegelőként hasznosított, és ennek következtében Váradi András, mint birkatartó juhász teljesen ellehetlenült, tönkrement. Váradi András ezt követően, az őt ért igazságtalanság miatt a sajtó nyilvánosságához fordult, ahol számos esetben bemutatták a Göböl-pusztai juhász tönkretételének történetét. Mindez abban az időszakban történt amikor Mészáros Lőrinc vagyona hirtelen több milliárd nagyságúra nőtt.

Ezt követően Váradi András politikai tevékenységbe kezdett, és az Együtt-PM pártjának politikusaként a fő tevékenysége arra irányult,  hogy Felcsút körzetében feltárja, és nyilvánosságra hozza Mészáros Lőrinchez és köreihez kötődő gyanús dolgokat. Váradi András az Együtt-PM pártjának tagjaként gyakran szerepelt az országos médiák híradásaiban, és Váradi András gyorsan országosan ismert politikus lett, és így nagyon kellemetlenné vált, a rövid idő alatt milliárdos nagyságrendű vagyont szerző Mészáros Lőrinc és körei számára. Mindezek alapján nyilvánvaló hogy Váradi András személyének a nyilvános szereplésből valamilyen módon történő kiiktatásához, igen jelentős politikai érdek fűződőtt, Mészáros Lőrinc illetve Orbán Viktor miniszterelnök személyén keresztül.

Váradi Andrást ezt követően számos atrocitás érte, amelyek nyilvánvalóan befolyásos politikai körök, Mészáros Lőrinc és köreinek befolyása következtében történtek. A Mészáros Lőrinc érdekteltségébe tartozó Budakalász 66 Kft emberei ellopták Váradi András birkatrágyáját Göböl-pusztán, és amikor Váradi András ez miatt feljelentést akart tenni a Bicskei Rendőrkapitányságon, a rendőrök először még a rendőrség épületébe sem engedték be.

A bicskei rendőrkapitány ebben az időszakban már Balázs Sándor alezredes volt,  a jelenlegi rendőrkapitány, akit Orbán Viktor közbenjárására bíztak meg a Bicskei Rendőrkapitányság vezetésével, azt követően, hogy a korábbi rendőrkapitányt azonnal menesztették, miután a bicskei rendőrség bevonta Mészáros Lőrinc jogosítványát, mert Felcsúton ittas gépjárművezetésen érték.

Balázs Sándor a bicskei rendőrkapitányi megbízását megelőzően a belügyminisztériumban tanácsadó volt, és mint ilyen nyilvánvalóan titkosszolgálati kapcsolatokkal is rendelkezik, vagy maga is a titkosszolgálat embere. Egyértelmű tehát az hogy Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány Mészáros Lőrinc és köreinek védelme érdekében került a bicskei rendőrség élére. Egyébként Mészáros Lőrinc vezette Felcsúti önkormányzat pénzt is juttat a Bicskei Rendőrségnek, és feltételezhető hogy bicskei rendőri vezetők, illetve azok körei egyéb módon is ellenszolgáltatáshoz jutnak valamilyen formában Mészáros Lőrinc és körei érdekeinek védelméért cserébe.

Váradi Andrást a Balázs Sándor által irányított bicskei rendőrség, a jogszabályok megsértésével több esetben diszkriminálta. Miután Mészáros Lőrinc emberei ellopták birkatrágyáját, a bicskei rendőrség vegzálni kezdte Váradi András családját, idős édesapja ellen rendőrségi eljárást indítottak, kézikaszáját lefoglalták, és pénzbüntetést róttak ki rá, mert kosárnyi füvet kaszált a nyulainak Göböl-pusztán. Váradi András a nyilvánosságra került híradásokban beszámolt arról hogy észlelte Göböl-pusztai otthona közelében hogy gyanús autók tűntek fel, és úgy érezte hogy valakik a megfigyelés alatt tartják. Váradi András a Mészáros Lőrinccel való találkozásáról a sajtónak így nyilatkozott:

-  ,,Megfenyegetett, ha ez nem így lesz, akkor megtesz mindent, hogy ellehetetlenítsen. Egyébként még napokkal Mészáros látogatása előtt megjelent a hodályunknál Orbán Viktor, ekkor éppen fejtük a kecskéket. Bent ült a kocsijában, éppen telefonált, majd mire kijöttem elé, elindult. Ekkor már sejtettem, hogy nem lesz itt minden rendben"

Miután Váradi András bejelentette, hogy az Együtt-PM pártjának tagjaként indul Alcsútdobozon a 2014 önkormányzati választásokon polgármester jelöltként, Tóth Erika, a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje ellenében, újabb atrocitások érték. Göböl-pusztai szántóföldjén a vetését kombájnnal letarolták, és ezzel újabb jelentős anyagi veszteséget okoztak számára. 2014 szeptemberében Váradi András a velem való személyes találkozás során elmondta, hogy autóját követik, mozgását állandóan szemmel tartják, és olyan eset is történt, hogy egy másik autó le akarta szorítani az útról. Váradi András azt mondta tudja, hogy bármelyik pillanatban az életére törhetnek. Minderről a későbbiekben Váradi András családja is nyilatkozott a sajtóban –

Ezt követően a pestisracok .hu internetes oldal felkereste Váradi Andrást otthonában, és egy több mint tizenhárom éve Göböl-pusztán történt, a hatóságok által több mint tíz éve lezárt halálesetről faggatták Váradi Andrást. A pestisracok. hu a Váradi Andrásról készült riportjában azt a látszatot igyekezett kelteni a választások előtt, hogy Váradi Andrásnak valamilyen köze van a tizenhárom évvel ezelőtti halálesethez, és valamit eltitkol abban az ügyben, és azt sugallta a riport hogy Váradi András akár gyanúsított is lehet az ügyben ha a hatóságok újra előveszik a lezárt ügyet  -

A riportban a pestisracok .hu hatósági, illetve rendőrségi forrásra hivatkozva ismertette a tizenhárom  évvel ezelőtt Göböl-pusztán történt haláleset részleteit, és egyértelmű hogy a rendőrség adatbázisában tárolt, több mint tíz éve lezárt haláleset részletei a jogszabályok megsértésével kerültek a pestisracok. hu oldal birtokába, hiszen a rendőrség bűnügyi adatbázisa, a sajtó illetve a nyilvánosság számára nem elérhető. Sajtóhírek szerint a pestisracok .hu oldalát mások mellett a fideszes Rogán Antal vezette Bp-i V. Kerületi önkormányzat, a belügyminisztérium, és a miniszterelnökség is támogatásban részesítette, ezek alapján pedig nyilvánvaló hogy a fideszhez kötődő internetes portál Mészáros Lőrinchez köthető politikai körök megrendelésére készítette a Varadi Andrást fenyegető, illetve kompromittáló anyagot  -forrás: http://hvg.hu/itthon/20160404_Nem_csak_Rogan_kerulete_tomte_penzzel_a_Pesti_Sracokat

Mindezek alapján nyilvánvalónak látszik hogy Mészáros Lőrinc, és Tóth Erika a Fidesz-KDNP Alcsútdobozi polgármesterjelöltje érdekei szerint, Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány által jutott információhoz jogszabályt sértő módon, a több mint tíz éve lezárt Göböl-pusztai halálesetről a pestisracok .hu oldala, amelyet az internetes portál Váradi András megfélemlítésére igyekezett felhasználni a választások előtt. Mindezekből látszik hogy a halálát megelőző időszakban Váradi Andrásal szemben különböző módszerekkel folyamatosan fenyegető magatartást tanúsítottak Mészáros Lőrinc és körei, a rendőrség, illetve a hatóságok, és egyebek útján. Egyértelmű tehát hogy Váradi Andrást a Fidesz kormány hatalmának segítségével fenyegették az állami apparátus felhasználásával, Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasa, Mészáros Lőrinc érdekei szerint.

Mára már nyilvánosságra került, hogy Göböl-puszta térségében,  a Hatvanpuszai terület a miniszterelnök apja, Orbán Győző érdekeltségébe tartozik –

Továbbá az is nyilvánosságra került hogy szintén a térségben lévő Réz hegyen lévő ingatlan is Orbán Viktor miniszterelnök családjának érdekeltsegebe tartozik –

Ezeken kívül az Alcsútdobozi önkormányzat területén számos olyan terület, objektum van amely Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik, és ebben a térségben nem akart a fideszes hatalom nyilvános ellenzéki magatartást megtűrni, ezért a befolyásos politikai körök által irányított fenyegetés egyértelműen arra irányult, hogy Váradi Andrást a további nyilvános, illetve közéleti szerepléstől valamilyen módon elvágják.

Váradi András az Együtt-PM Pártjának Alcsútdobozi polgármesterjelöltje, a választások előtti estén, 2016. október 11-én életét vesztette az Alcsútdoboz - Etyek útvonalon. A rendőrség a Váradi András halálos gázolójaként nyilvántartott osztrák - magyar állampolgárságú Moharos Ferencet semmilyen jogszabályt sértő cselekedettel kapcsolatba nem hozta, semmilyen szankciót, bírságot nem szabott ki rá Váradi András halálra gázolása miatt. A rendőrség szerint Váradi András okozta a saját halálát, azonban halálesetet követően tartott eljárása során nem foglalta le, és nem is vizsgálta azt az alumínium létrát, ami a rendőrség szerint egy autó áthajtott, és ami Váradi András kezében volt a gázolás során, ám ezek ellenére a létra nem sérült meg. Dr. Magyar György ügyvéd, Váradi András családjának jogi képviselője, hiába kérte a létra lefoglalását és vizsgálatát a rendőrségtől, ez nem történt meg, és dr. Magyar György ügyvéd hiába kérte a rendőrségtől a halálos baleset helyszíni rekonstruállását, ez sem történt meg, pedig a halálos gázolásról készült különféle rendőrségi szakvélemények egymásnak ellentmondanak a gázolás körülményeit illetően, így Váradi András halálának pontos helyszíni körülményei nem tisztázottak. Miután a rendőrség lezárta Váradi András halála ügyében tartott eljárást, és Váradi Andrást tartotta felelősnek a saját haláláért, Váradi András családja pótmagánvádas eljárást indított az ügyben a Bicskei Járásbíróságon, amelynek első tárgyalása 2016. február 16-án történt. A tárgyaláson a bíróság kijelentette hogy a dr. Magyar György ügyvéd által kért helyszíni rekonstrukcióra előreláthatólag 2016. áprilisban fog sorkerülni, az ügyben 2016. április 21. napjára tárgyalást tűztek ki ami ismeretlen okból elmaradt, és azóta sem tárgyalás, sem pedig a haláleset rekonstrukciója nem történt meg. Mindezek alapján világosan látszik, hogy Váradi András halálának ügyében úgy a rendőrségi eljárást, és a jelek szerint a bírósági eljárást is valakik a háttérből a befolyásuk alatt tartják, és Mészáros Lőrinc és körei érdekeinek megfelelően irányítják.

Mindezek, az előzőekben ismertett adatok, tények alapján, a jogszabályok szerint fennáll annak alapos gyanúja hogy Váradi András az Együtt-PM pártjának Alcsútdobozi polgármesterjelöltje előre kitervelt, politikai utasításra végrehajtott gyilkosság áldozata lett 2016. október. 11. napján. Váradi András meggyilkolásának indítékai egyértelműen fennálltak Mészáros Lőrinc és körei részéről. Hiszen ha Váradi András polgármesterként, vagy akár csak képviselőként bejut az Alcsútdobozi képviselő testületbe, akkor Váradi Andrásnak még nagyobb rálátása, és mozgástere lett volna Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor köreinek milliárdos nagyságrendben folyó ügyleteire, Felcsút és Göböl-puszta térségben, ami a körzetben jelentős anyagi érdekeltséggel rendelkező fideszes körök érdekeinek még nagyobb sérelmeit okozta volna. Váradi András halála mindezt a problémát véglegesen megoldotta Mészáros Lőrinc és körei számára. Mészáros Lőrinc mint Orbán Viktor miniszterelnök bizalmas embereként nyilvánvalóan a titkosszolgálat embereivel is kapcsolatot tart, hiszen nyilvánvaló hogy a titkosszolgálat aktívan jelen van Felcsút körzetében, ahol a miniszterelnök gyakran megfordul, és titkosszolgálati módszerekkel lehetséges egy előre kitervelt gyilkosságot úgy megrendezni, hogy az véletlenül bekövetkezett közúti balesetként tűnhessen fel. Mindezek alapján indokoltan felvetődik, hogy Váradi András halálában közreműködtek az Alkotmányvédelmi Hivatal emberei, vagy más, titkosszolgálati eszközök, és szakismeretet birtokában lévő, Mészáros Lőrinc érdekeit védő személyek.

A Váradi András halálos ügyében tartott pótmagánvádas eljárás első tárgyalásán kiderült, hogy a vádlott - Moharos Ferenc az ötvenes években a pártállam időszakában, a magyar honvédség légierejének aktív állományú katonatisztje volt, és ezt követően külföldre távozott, nyilvánvalóan disszidált. Arról az időszakról ma már tudott, hogy a pártállam titkosszolgálata sok esetben diszidensnek álcázva juttatta külföldre a saját ügynökeit. Váradi András halálát követően valakik masszívan terjesztették Moharos Ferenc halálhírét, amit Váradi Andrást gyászoló családjához is eljuttattak. Moharos Ferenc halálhíre az internet közösségi oldalain tömeges felháborodást váltott ki, és ezt követően gyorsan megjelent a Fejér Megyei Hírlap hireként, hogy él és virul a halálos gázoló. Mindezek alapján megalapozott annak a gyanúja hogy Moharos Ferencet a valótlan halálhírének segítségével akarták kivonni a későbbi eljárásból a titkosszolgálat emberei, és csak a szélesedő társadalmi felháborodástól tartva léptek vissza ezen szándékuktól. Mindezek alapján nem kizárt hogy Moharos Ferenc osztrák-magyar állampolgár a titkosszolgálat embereivel együttműködő személy a Váradi András ügyében.

Az eddig ismertek szerint Váradi András halálos közúti gázolásának tisztázatlan körülményeit, a hatóságok nem is akarják tisztázni, hiszen láthatóan mindent elkövetetnek annak érdekében hogy a haláleset részletes helyszíni körülményei ne legyenek feltárva. Tehát egy  országossan ismert politikus - Váradi András - tisztázatlan körülmények között bekövetkezett halála - adott tény az ügyben.

Mészáros Lőrincnek volt indítéka, és motivációja Váradi András meggyilkolása vonatkozásában, és Mészáros Lőrinc Orbán Viktor miniszterelnök révén meg is tudta szervezni Váradi András közúti balesetnek álcázott likvidálását, a titkosszolgálaton keresztül. Váradi András halála előtt a személyével kapcsolatos diszkriminatív rendőrségi, hatósági magatartás, és Váradi András halála ügyében a haláleset részletei megismerését akadályozó hatósági magatartás egyértelműen jelzi, hogy Váradi Andrással kapcsolatos ügyeket a háttérből a jogszabályok megsértésével manipulálják. Tehát alapos a gyanú hogy politikai utasításra történt gyilkosság történt, nem pedig közúti baleset. Mindezek körülmények, adatok, és tények alapján, a jogszabályok szerint bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja áll fenn Váradi András halála kapcsán.

Mivel a büntetőjog szerint minden feltétel adott  bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt az eljárás megindítására, Váradi András ügyében, ezért a bírósági ügyben tett tanúvallomáson túlmenően, Váradi András halálának kitervelése, és halálának szándékos okozása miatt - a Btk. 160. § ütköző emberőlés bűntette, annak kitervelése, és abban való részvétel, és egyéb jogszabályt sértő cselekményekben való részvétel miatt feljelentést teszek:

- Mészáros Lőrinc és ismeretlen társai ellen -

Schubertné dr. Szekeres Mónika bírónál, a Bicskei Járásbíróság Elnökénél

Kérem Schubertné dr. Szekeres Mónika bírót a jogszabályoknak megfelelően, a társadalom érdekei védelme érdekében az eljárás megindítására, és az arról szóló értesítés megküldésére.

Kelt.: Bodmér 2016. október. 8. Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista







Váradi András - Bicskei Járásbíróság

Váradi András - Bicskei Járásbíróság 
Váradi András - Bicskei Járásbíróság 

Váradi András - Bicskei Járásbíróság 




Legyen Alcsútdobozon Váradi András tér! 

https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2016/09/legyen-alcsutdobozon-varadi-andras-ter.html?m=1



A blog további bejegyzései: a lap tetején > jobboldali menü > címkék – tartalomjegyzék

ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek