Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Tudtad hogy a Göböli juhász is érintett lehet Bayer Zsolt botrányos lovagkereszt kitüntetése kapcsán?

Egyre gyűrűzik a botrány a Fideszes Bayer Zsolt lovagkereszt kitüntetése ügyében, és folyamatosan nő azok száma a korábban kitüntetettek között, akik visszaadják a magasrangú állami kitüntetésüket, így tiltakozva a durván rasszista véleményeket megfogalmazó Bayer Zsolt állami elismerése ellen. Visszaadott lovagkereszt számláló a 444.hu oldalán itt: http://444.hu/2016/08/22/visszaadott-lovagkereszt-szamlalo


A magas állami kitüntetésben részesült Bayer Zsolt újságíró Orbán Viktor személyes ismerőse, aki korábban így írt a cigányokról:

,, 1. Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba. Ha időközben körbeállják autónkat a cigányok, még inkább tapossunk bele a gázba. Akit még elütünk, annak pechje van. A lehető legnagyobb sebességgel tovább hajtva, autónkból hívjunk mentőt, és a legközelebbi rendőrőrsön álljunk csak meg, ahol adjuk fel magunkat. (Sajnos, tudom én, ez a helyzet nem fordulhat elő. Ha az ember elüt valakit, különösen, ha az illető gyerek, muszáj megállnia. Tehát meg fogunk állni ezután is. Valamit mégis tenni kell. Jó, ha indulás előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket, álljunk meg. S ha gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjuk bátran fegyverünket…) " - forrás: Magyar Nemzet - http://mno.hu/velemeny/ciganyliszka-473730

Ez a vélemény, ez a stílus megdöbbentő egy országos napilap újságírójától, különösen akkor ha tudjuk hogy Bayer Zsolt Orbán Viktor miniszterelnök baráti köréhez tartozik. Ám mindez még megdöbbentőbb, ha ehhez azt is hozzátesszük, hogy korábban Göbölpusztán történt  egy cserbenhagyásos gázolás, ahol a Bayer Zsolt által vázolt forgatókönyv szerint gázoltak el autóval egy cigány gyereket. A cserbenhagyásos gázolásban pedig Orbán Viktor családjának tagja volt az elkövető...  Nos innentől kezdve már sokkal világosabb lehet a kép Bayer Zsolt kitüntetése kapcsán - egy fideszes, aki Orbán barátja, aki ráadásul utólag azt fogalmazta meg, illetve tartja helyes példának egy cigány gyerekkel szemben,  ami az Orbán család egyik tagja is tett korábban Göbölpusztán - kíméletlenül elgázolja. A Göbölpusztán elgázolt és a balesetben cserbenhagyott  cigány gyereket úgy hívták hogy Váradi András...  

2014-ben keresett fel Bodméron Váradi András, és döbbenten hallgattam szavait, amikor arról beszélt, hogy neki, illetve családjának, már évtizedekkel ezelőtt is konfliktusa volt Orbánnal. Lejegyeztem szavait, amelyet Váradi András elolvasott, kijavította az apróbb pontatlanságokat, és jóváhagyta a szöveget. Természetesen az anyag további sorsát akkor Andrásra bíztam, hiszen a családja múltbéli sérelmes dolgairól neki kell rendelkeznie. Azonban Váradi András meghalt. Halálának pontos körülményei máig tisztázatlanok. Emléke előtt tisztelettel adózunk megrendülten, és eközben egyre többen, és egyre jobban szembesülnek azzal az emberi gonoszsággal ami ellen a Göbölpusztai juhász bátor harcosként szembeszállt. A Bayer Zsolt körüli botrány újra eszembe jutatta azt a korabeli esetet amit Váradi András velem megosztott. Megdöbbentő hogy Orbán egy olyan embernek adatott magas állami kitüntetést, aki pontosan azt a bűnt igyekezett nyilvánossan szentesíteni, amit az Orbán család tagja követett el Váradi Andrással szemben korábban. Tudom hogy Váradi András  is így látná most jónak, ezért álljon itt  a Váradi András velem megosztott története, amelyet András pontosított, és jóváhagyott halála előtt még az életében: 

>> ,,Csupán hat esztendős voltam amikor Orbán Viktor nagyapja autóval elgázolt.
A balesetben eltörött a karom, ám Orbán Mihály megállás nélkül elhajtott, és segítség nyújtás nélkül hagyott az út szélén. Akkoriban nem volt sok autó így hamar kiderült hogy ki is lehetett a cserbenhagyó gázoló. Orbán Mihály először konokul tagadott, de mivel kiderült más nem járt arra autóval, így végül beismerte tettét.

A törött kar nagyon tud fájni, de az még fájdalmasabb volt amikor Orbán Viktor nagyapja édesanyámra is szemet vetett. Persze Orbán Mihályban nem volt szégyenérzet, mert egy jólelkű tisztességes családanyát szeretett volna szégyenbe hozni. Orbán nagyapja akkoriban felcserként segédkezett az állami gazdaság állatorvosa mellett, és nem sokra becsülték az emberek erre felé, hiszen csak "Bolond Mihály Bácsiként" emlegették.
Nyilván Orbán Viktor pökhendi bosszúja és utasítása is kellett ahhoz, hogy Mészáros Lőrinc mindent tönkre szeretne tenni körülöttem, amit csak bír.
Tudom hogy az emberi gonoszság mindig is van, amióta ember él a földön. Nekem a bekapált kukoricás a boldogságon, az egészséges jószág a büszkeségem. Azért vállaltam Alcsúton a polgármesteri tisztségre a jelöltséget, mert abban hiszek hogy az Orbán család és Mészáros Lőrinc viselt dolgaival szemben képviselni kell az emberi tisztességet. Létezik Mészáros Lőrinc, de létezik még a tisztesség is ezen a vidéken.
Mi higgyünk inkább a tisztességben, együtt békességben ezen a vidéken..." <<

Eddig a történet amit András elmondott... Persze arra nem számíthatunk hogy Orbán sajtótájékoztatón fogja bejelenteni hogy ez a családját érintő korabeli eset is hozzájárult ahhoz hogy a cigány gyerekek elgázolására uszító Bayer Zsolt magas állami kitüntetést kapjon.
,,Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba" 

Mint ahogy azt már tudjuk, a göböli úton valaki a újra a gázt taposta, és halálra gázolta Váradi Andrást. A halálos gázoló kitüntetést még talán nem kapott, de vígan éli az életét, a felelősségrevonástól nem kell tartania. Két évvel a történtek után, érdemi vizsgálat Váradi András halála ügyében ma sincs a hatóságok részéről. Közben vannak olyan vélekedések amelyek kétségbe vonják hogy Váradi Andrást autó gázolta halálra, e vélekedések szerint Váradi András halála nem az úton történhetett, nem gázolás következtében hallatott meg, és nem úgy történt a halála  ahogy azt a hatóságok állítják, és az egész gázolásos história megrendezett színdarab csupán.

Hogyan halt meg Váradi András? 

És az magas állami kitüntetésben részesült Orbán haver, Bayer Zsolt alábbi nyilvános gondolatait olvasva elgondolkodik az ember...

,,Jó, ha indulás előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket, álljunk meg. S ha gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjuk bátran fegyverünket…"

...Tényleg, vajon hogyan hallatott meg Váradi András a választások előtti estén? Talán Orbán valamelyik fideszes barátja egy újabb magas állami kitüntetésért cserébe ezt is elárulja egyszer... 





Hobo Blues Band: Országút blues 


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek