Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Orosz genetikai fegyver Magyarországon

Háborút megélt emberek beszéltek arról az érdekes jelenségről, hogy a második világháború idején a magukat tiszta vérű árja fajnak tartott német katonák valósággal megőrültek a szép cigányleányokért Magyarországon. A világháború rég elmúlt és ma a migránsválság láttán sokan értetlenül szemlélik a németek befogadó álláspontját, amivel tudatosan vonzzák magukhoz a muszlim hitű emberek tömegeit.
Ám lehet, hogy az említett két dolog nem a véletlen műve, és a németek valamiféle genetika alapokon működő vonzalmat éreznek az arabid típusú kreol bőrű emberek iránt. A genetika meglehetősen új tudományág, így az apáról fiúra öröklődő gének nyilván még sok titkot tartogatnak a tudósok számára. De vajon a genetika csupán a tudósok világa számára lehet érdekes, vagy a gének törvényei a mindennapokban is fontosak lehetnek? A genetikáról az emberek többségének a génmódosított gabonák jutnak az eszükbe, meg Dolly, a laboratóriumban klónozott bárány. Vajon csupán ennyi lenne a genetika?

Az utóbbi időszak híreit a világ médiáiban a muzulmán terroristák uralják, a nyugati világban elkövetett mészárlásaikkal. E merényletek többségét az iszlám szélsőséges csoportok tagjai követik el, ám egyre több az olyan merénylet, amelyben a merénylő vélhetően nem volt az iszlám szélsőségesek által kiképzett személy, csupán muszlim származású volt, aki az iszlám szélsőségesek nyilvánosan hangoztatott gyilkos eszméi hatására vált terroristává. Az arab világ a nyugati világ technikai szintjét talán sosem fogja elérni, ám úgy tűnik, hogy egyéb területen a nyugat előtt járnak. A fejlett nyugat tudósai régóta kutatják az emberi agy titkait, ám a muzulmán világ agykutatás nélkül is eljutott oda, hogy embereket tud programozni, öngyilkos fanatikus terroristává változtatni őket. 
 
Azonban az, hogy a nyugati világban született, vagy szocializálódott muszlim emberek úgy lesznek öngyilkos merénylők, hogy nem képezték ki őket muszlim szélsőségesek a gyilkolásra, ez újabb kérdéseket vet fel a probléma gyökereit keresők számára. Erre kérdésre a válaszok valószínűleg a génekben keresendők. A vér nem válik vízzé – tartja a mondás, és a gének apáról fiúra öröklődve viszik tovább a génekbe kódolt gondolkodás, és viselkedésmódokra való hajlamok parancsát. Azt már tudja a tudomány, hogy az utód gyakran csak hordozza és továbbadja az örökölt génkészletet, ám annak parancsai jellemzői nem válnak meghatározóvá csak a következő, vagy még későbbi utódokban. Közismert, ha az ember önmagát keresi, azt általában nem a gyermekeiben találja meg, hanem sokkal inkább az unokáiban láthatja viszont önmagát.
 
A vér tehát tényleg nem válik vízzé, az örökölt vér akár generációk múltán is kiütközhet, és egyre többen tartanak attól, hogy az iszlám szélsőséges nézetei valóban képesek arra, hogy távolból is befolyásolni tudnak a nyugati világban régóta élő radikalizálódásra hajlamos muszlim embereket is, akik a radikális iszlamistákkal hasonlatos génekkel bírnak. A genetika DNS-ben tárolt titokzatos törvényei tehát nagyon is meghatározó módon jelen vannak az életükben, és lehet, hogy a kiberháborút hamarosan felválthatja a genetikai hadviselés. Magyarországon nem történtek még muzulmán szélsőségesek által elkövetett merényletek, így sokan azt gondolják, hogy Magyarország kimarad gének háborújából.
 
Ám Magyarországon a gének harca régebben folyik, mint az elsőre látszik. Manapság az általánosan elterjedt nézet szerint Magyarországon háromféle náció létezik, a magyar, a zsidó, és a cigány. Ezzel a felosztással úton-útfélen gyakran találkozhatunk, ám nem árt tudni, hogy a második világháborút megelőzően Magyarországot soknemzetiségű országként tartották nyilván, és nyilván ma is az. Felsorolni is nehéz az összeset – tótok, szerbek, szlovákok, horvátok, svábok, zsidók, cigányok – és még sok más náció, akik a mind a magyar gyűjtőnév alatt találhatók.
 
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a legenda szerint hét törzs, tehát hét különböző náció egyesült a magyar honfoglalás idején, és ráadásul a honfoglalás korában, Magyarország területén már számos nép lakott. Szkíták, hunok, avarok, kabarok, jászok, kunok, és még sokan mások... Ahány náció annyiféle genetikai sajátosság, és nyilván a tatárjárás éppúgy itt hagyta a maga genetikai örökségét, mint a százötven éves török uralom, vagy mint a Habsburg birodalomhoz való tartozás időszaka. Amint az nyilvánvaló a magyarságot genetikai sokszínűség jellemezte a történelem során, és kevesen gondolnak arra, hogy a legutóbbi jelentős genetikai beavatkozás a magyar génállományba, viszonylag nem is olyan régen, a második világháború idején történt.
 
Történt ugyanis, hogy Horthy Miklós kormányzó és legfőbb hadúr őfőméltóságának következetesen eszement politikája következtében Magyarország a háború végén már szabad prédaként feküdt az előre nyomuló szovjet hadsereg előtt. Abban az időben az orosz genetikusok már tudták azt, hogy hosszabb távon sokkal eredményesebb módszer a genetikai beavatkozás egy nép génállományába a politikai propagandánál, így az országon átvonuló szovjet hadsereg módszeresen vett erőszakot a magyar nőkön. Persze mint oly sok minden ez is nézőpont kérdése, hiszen egyrészt mindez barbár brutalitásnak mondható, másrészt viszont, ha figyelembe vesszük, hogy  a háború kezdetén a magyar katonaság Szovjetunió területén százezer ártatlan civil szovjet embert, köztük nőket és gyermekeket gyilkoltak halomra a "dicsőséges háborúban", ahol gyakori kivégzési módszer volt az élve elégetés, másokat lelőttek vagy felakasztottak a magyar katonák.
 
Viszont ezek fényében már meglehetősen "humánusan" járt el a szovjet hadsereg, amikor megelégedett némi vérfrissítéssel, és nem irtották ki gyökerestül az országot. Így aztán egy romba dőlt országgal, több mint egymilliós emberveszteséggel, több százezer hadifogollyal, egy kis malenkij robottal, az országra kirótt súlyos háborús kártérítéssel, no meg friss orosz génekkel kezdett bele a kommunizmus honosításába Rákosi Mátyás, az addigra már levitézlett Horthy Miklós legfőbb hadúr jóvoltából.
 
Mert bár ingyenes volt a tömegesen végrehajtott abortusz abban az időben, ám még így is marad bőségesen, a jutányos áron beszerzett orosz génekből az országban. Persze az orosz gének békésen jól megvannak a sokszínű magyar génkészletet kavalkádjában, ám a gének általában a hasonló adottságú társaik között érzik jól magukat, így aztán nem csoda, hogy az orosz gének egyike másika nem igazán érzi igazán jól magát az Európai Unióhoz való csatlakozás után, hiszen úgy érzik, hogy ezzel még távolabb kerültek a Moszkvában lévő genetikai rokonaiktól.


Azt nem tudni, hogy Orbán Viktornak vannak-e orosz génjei, ám az valószínű, hogy Orbán Viktor nem elsősorban genetika, hanem sokkal inkább büntetőjogi szempontok alapján vonzódik Putyin Oroszországához. Tudniillik Oroszország már rég nem szocializmust épít, mint a boldog békeidőkben, és ha ne adj isten úgy hozná a sors, hogy a magyar társadalom felelősöket akarna keresni, a társadalom javainak elherdálása miatt, akkor a felelősségre vonás elől nyilván Orbán inkább a Putyin Oroszországához való tartozást választaná, ahol a jog még annyira sem vonatkozik a néprabló politikusokra, mint ahogy az Európai Unióban szokás.
 
Az Oroszország iránt érzett nosztalgia mostanság amúgy is a reneszánszát éli Magyarországon, és sokan tévedésben élnek, hiszen valójában Magyarország sohasem tartozott Oroszországhoz. Magyarország a szocializmus idején a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségéhez (SZSZKSZ, oroszul CCCP) azaz a Szovjetunióhoz tartozott, ám a Szovjetunió felbomlott és megszűnt 1991-ben. Szovjetunió ma már rég nem létezik, ám ez mit sem számít azon politikusok számára, akik a népharagtól tartva Putyin felé sandítanak, mert szeretnének az orosz birodalom árnyékában menedékre lelni. Azonban senkiben ne legyen kétség, Putyin világa még annyi jogot és tisztességes megélhetést sem biztosít a széles tömegek számára, mint amennyi jelenleg még megmaradt az egyszerű embereknek Magyarországon, ám a szocializmus nosztalgikus emléke, Orbán és körei által gerjesztett oroszbarát illúziók, és persze a rokoni orosz gének mégis vonzóvá tehetik az Oroszországhoz való tartozás gondolatát többek számára.
 
Persze az, hogy kinek ilyen, kinek olyan génjei vannak az egy dolog, ám a tudósok szerint a gének csupán a hajlamot hordozzák valamire DNS-be kódolva, ám attól még, hogy valakinek mondjuk orosz génjei vannak, attól még talán nem fog csőstül Moszkvába rohanni. Mert végső soron az emberi tetteit, a tudat az, ami felülírja, vagy jóváhagyja a genetika parancsát az egészséges ember esetében. Azt a genetika tudománya egyelőre még nem tudja, hogy politikai indíttatású néprablás hajlamát mely gének serkentik, ám az biztos, hogy ezekből a génekből jól el van látva a magyar politikai elit, ahol gyakorlatilag csak ahhoz értenek, hogy hogyan lehet a magyar társadalom javaiból önös hasznot húzni.
 
Pedig az a genetikai sokszínűség, amivel Magyarország rendelkezik nagyon is jól kamatoztatható dolog lenne, ha ez az ország józanul gondolkodva tisztességes és törvényes viszonyok között élni létezni hagyná az itt élő embereket. Mert ahány náció, annyiféle logikai megoldás egy adott problémára, és vélhetően a genetikai sokszínűség is hozzájárulhat ahhoz, hogy oly sok magyar származású tudós, feltaláló, kimagasló tudású ember van szerte szét a világban.  Amint azt a világban élő, sok kimagasló tudású magyar származású ember is bizonyítja, a tudásért felelős génekből jól állna az igencsak kevert vérű magyarság, csupán tisztességes viszonyokat kellene teremteni az emberek és a szellemi potenciál számára ebben az országban.
 
Ám mint azt ahogy Torgyán József kisgazda politikus már rég megmondta, a tisztesség nem politikai kategória, és amint ezt a Fidesz kormányzásán is láthatjuk, tényleg nem az.

Korabeli krónikák szerint, a honfoglalás korában eleink rettegésben tartották Európát, amikor lóháton kalandozva fosztogattak más népeket. Talán a fosztogatásért felelős gének is túlzottan aktívak lehetnek ebben a nemzetben, hisz más lehetőségünk nem lévén, jó ideje már csak saját magunkat fosztogatjuk. Amint azt láthatjuk Orbán Viktor és körei ebben a dologban messze lehagytak minden korábbi néprabló politikust, így vélhetően a fideszes politikai elit tisztán hordozza magában honfoglalás kori őseink fosztogatásra hajlamos genetikai örökségét.
 
Mindenképp őrizni kellene ezt a párját ritkító nemzeti genetikai értéket hordozó populációt az utókor számára, lehetőleg magas kerítéssel és szögesdróttal körülvett, a külvilágtól elzárt és jól őrzött génbankban, ám jó ha tudjuk, ha tisztességes viszonyokra vágyunk a saját országunkban akkor nem Moszkva után kell sóvárognunk. Sajnos azonban honfitársaink közül sokan állhatnak genetikai rokonságban Dollyval, a klónozott báránnyal, mert sokan a nyájszellem alapján gondolkozás nélkül csak arra hajlandóak menni amerre terelik őket a korrupt politika országútján.

Pedig a tisztséges viszonyok egy adott országban a józan gondolkodás mentén jönnek létre, és a józan gondolkodás nem genetikai, és nem faji kategória, hiszen a józan ész az emberi tudat terméke. Sajnos, mint ahogy azt a magyar történelem sötét korszakai is mutatják, a nyájszellemmel ellentétben, sem a tisztességes viszonyok, sem pedig a józan gondolkodás nem igazán tudott elterjedni hazánkban, ám a tisztességes civil társadalomban élő emberi tudat pótolhatja ezt a máig fennálló nemzeti hiányosságot. Persze mindenre csak akkor van szükség, ha normális viszonyokat, és tisztességes országot akarnak maguknak az emberek ebben az országban, mert egyéb esetben akár a Moszkva utáni vágyakozás is jó lehet arra, hogy még tovább rontson a helyzeten Magyarországon...


Dschinghis Khan - Moskau


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek