Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Jön a radikális változás! A Jobbik bankszámlát akar vizsgálni Felcsút környékén!



Felcsút körzete a politika világában fontos szerepet játszik a Fidesz érában, és szinte nem múlik el nap úgy hogy ne lásson egy újabb híradás az Orbán klán újabb milliárdjairól a híres környéken. A politika tehát nagy tétekben zajlik itt, és bár gondosan ügyelnek arra hogy a szerepük ne kapjon nyilvánosságot, de azért a Jobbik pártja is nagy csendben jelen van Felcsút bűvkörében. Most viszont az alvópárt szerepét játszó Jobbik Bicskei szervezete felébredni látszik álmából és valódi politikai tevékenységbe fogott a közelmúltban.


Heltai Zsolt, a Bicskei Jobbik oszlopos tagja, Bicske Város Önkormányzatának jobbikos képviselője, az önkormányzat gazdasági bizottságának tagja, az utóbbi időben fontosnak tartja hogy hozzászóljon a Merész-elek Kapitányság oldalaihoz, és ezzel igazolja a Jobbik működését Mészáros Lőrinc milliárdjai közelében. Heltai Zsolt egy nyilvános internetes hozzászólásában arra utalt hogy magánbankszámlába óhajt betekintést nyerni Felcsút milliárdos vidékén. Most nyilván sok nemzeti érzelmű embernek nagyot dobban a szíve, hogy a Jobbik, amely azon kevés pártok közé tartozik amely sohasem szervezett még semmilyen demonstrációt Felcsút környékén, végre magára talál és politikai tevékenységet kezd  ezen a hírhedt Fideszes vidéken.



Szó ami szó, nyilván lenne mit vizsgálni Mészáros Lőrinc és népes családja bankszámláin, és szintén érdemes lenne az Orbán klánhoz tartozó Flier János bankszámláit is firtatni Felcsúton. Aztán Bicske közelében, Tükröspusztán élő Tiborcz család bankszámláit is érdemes volna alaposan megszemlélni, hiszen csak  Bicske városától nyolcvan millió forintnyi közpénz került közvilágítás korszerűsités címén Tiborcz István céghez, Orbán vejéhez. Tessely Zoltán a Felcsúti körzet Fidesz Országgyűlési képviselő bankszámláit is érdemes lenne  alaposabb vizsgálat alá vetni, hiszen Tessely Zoltán dönt a Felcsút környéki  pénzügyi támogatásokról, százmilliók sorsáról, így lehetséges hogy némely köddé vált pénzek nyomára is lehetne lelni a Fideszes Tessely Zoltán bankszámlái nézegetése közben.



Tehát ha valaki bankszámlaszák vizsgálatára adja a fejét Felcsút környékén annak akadna munkája bőven, ám csalódnak akik úgy gondolták hogy a jobbikos képviselő, Heltai Zsolt az említettek bármelyikének bankszámláját vizsgálni akarná. A jobbikos Heltai aki korábban a Bicskei Jobbik elnöke is volt szemfüles módon felfedezte hogy a Merész-elek Kapitányság oldalán közzétett képben a piros szín is szerepel, és ez felkeltette benne a gyanút és alapos vizsgálódásba kezdett.




A képhez tartozó oldalon, amely a Merész-elek Kapitányság hitvallását ismerteti,
 Heltai Zsolt megtalálta azt a bankszámlaszámot, amely azok számára szól, akik fontosak tartják a pártsemleges civil véleményt Felcsút környékéről. 
A képen látható szöveg: ,,Jöjjön el a te országod!" arra utal hogy jöjjön el végre azok országa, akik tisztességes körülmények között akarnak élni a saját hazájukban - Magyarországon. A jobbikos Heltai azonban nem így látja a dolgokat, és azonnal lecsapott  a számára gyanús bankszámlára, és nyilvánosan fejezte ki azon akaratát hogy a piros szín mögött álló fölöttébb gyanús bankszámla kivonatát ő bizony látni akarja! A Bicske Jobbik létezéséről sem nagyon lehetett eddig tudni, arról még pláne nem a Bicskei Jobbik, ami ugye egy parlamenti párt alapszervezete, valamilyen érdemi politikai munkát végezne. A jobbikos Heltai Zsolt úgy ül Bicske Város önkormányzatának képviselő testületében,  hogy semmi nem látott még napvilágot arról hogy ő tulajdonképpen mit is csinál  önkormányzati képviselőként. Azonban most a jobbikos Heltai úgy látta hogy elérkezett az ideje annak hogy politikai tevékenységével felhívja magára a figyelmet, és vizsgálni akarja a Merész-elek Kapitányság oldalának bankszámlaszámláját...



Nem Mészáros Lőrinc és nem Flier János bankszámláit akarja vizsgálni a Jobbik Felcsút környékén! Nem a Tiborcz család, és nem a százmilliókat elsíboló Tessely Zoltán bankszámláit akarja látni, hanem a Merész-elek Kapitányság oldalának bankszámlája nyomán akar a Jobbik az ország pénzre lelni, ami kézen közön eltűnik Felcsút környékén! A Merész-elek Kapitányság oldalain a hozzászólásaiban a jobbikos Heltai Zsolt igyekszik különféle jelzőket használva elterelni figyelmet arról hogy a Bicskei Jobbik gyakorlatilag semmit nem csinál. Gyakorta a komcsi - libsi szöveggel próbálkozik, vagy azzal képtelen dologgal hogy miért van piros szín a képen, 

de az is előfordult hogy a zsidó származású, nemrég elhunyt Kertész Imréhez hasonlította a Merész-elek Kapitányság tevékenységét... Ha valaki beletekint a Merész-elek Kapitányság néven hosszú évek óta közzétett anyagokba, akkor több feljelentést talán például Mészáros Lőrinc, vagy éppen az Orbán családhoz tartozó Juhász András Fejér Megyei Főügyész ellen is. Merész-elek Kapitányság néven található meg az az irat is, ami Mészáros Lőrinc pályafutását taglalja, ami akkor lett nyilvánossá téve amikor a nemzet gázszerelőjének a nevét még nem is ismerte az ország. Vagy itt van például az a feljelentés is ami abban az ügyben keletkezett amikor a bicskei rendőrség rálőttek az erdei kirándulókra akik énekeltek az erdőben  és akik a Jobbik szimpatizánsai voltak éppen, de a Merész-elek Kapitányság oldalain gyakori téma Váradi András máig tisztázatlan halálügye is...



Ám az a Bicskei Jobbik amelyik semmit nem tesz a társadalom érdekében, az most úgy látja hogy egyedül a Merész-elek Kapitányság bankszámlája lehet gyanú tárgya Felcsút milliárdos körzetében. Nyilván nem véletlenül van ez így! A Bicske Jobbik azért lett létrehozva hogy a hallgatásáért cserébe, ellenszolgáltatást lehessen szerezni a milliárdokat elherdáló Fideszes köröktől Felcsút környékén. Nyílt titok hogy a Fideszes Tessely Zoltán, a volt bicskei polgármester tartja kezében a környéket, és az sem titok hogy a bicskei önkormányzatban az történik amit Tessely Zoltán elhatároz. A Bicskei Jobbik és Heltai Zsolt is nagy csendben kizárólag arra figyel hogy Tessely Zoltán és a Fidesz érdekeit szolgálja, hiszen Tessely Zoltán  országgyűlési képviselő révén érkeznek a százmilliók, milliárdok a térségbe. Ebből aztán csurran cseppen a jobbikos köröknek is Felcsút környékén, így nem véletlen az sem hogy nemigen lehet tudni azt sem hogy éppen ki is a Bicskei Jobbik aktuális elnöke. A Bicskei Jobbik vezérkarból a Magyarok Nyilai ügyben vádlottként jegyzett Rihó Krisztián, továbbá Kazinczy Tímea  és Heltai Zsolt neve is szerepelt már a Bicskei Jobbik alapszervezet elnökeként, ám folyamatosan passzolják körbe egymás között az elnöki tisztséget, annak érdekében hogy ha valami kiszivárog a Fidesz - Jobbik üzletelésből, akkor nehezebben lehessen valamely jobbikos személyhez kötni a társadalom pénzéből folytatott pártmutyit. A jobbikos Heltai Zsolt egyébként nem véletlenül lett kiválasztva arra hogy bekerüljön a Bicskei önkormányzat képviselő testületébe mert azt talán szükségtelen külön részletezni hogy a bicskei képviselő testület összetétele is a Fidesz akarata és nem a véletlen műve. Heltai Zsolt III/III-as felmenőkkel rendelkezik a családjában, így mint besúgócsemete igencsak megfelelő a Fidesznek az Orbán klán számára fontos környéken.



Persze most lehet hogy többen unalmasan ásítanak ezek hallatán, hiszen az nem nagy újság manapság hogy a Jobbik a háttérből a Fideszt segíti. Azonban a jobbikos Heltai Zsolt által nyilvánosan kinyilvánított szándék, hogy egy Fidesz számára régóta kellemetlen civil aktivista számláját akarja vizsgálni mégis fontos üzenetet hordoz. Ugyanis az eddigi tapasztalatok azt mutatják hogy az a gyakorlat, hogy amit a Fidesz bevezet Felcsút környékén az előbb utóbb országos gyakorlattá is válik.



Azt hogy mely körök lehetnek akik érdekében a jobbikos Heltai Zsolt politikai akciót kezdett a Merész-elek Kapitányság ellen, azt nem nehéz felfedni. Mészáros Lőrinc és környezete például kifejezetten nem boldog a Merész-elek Kapitányság oldalaitól, és Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány is kifejezetten hálás, ha valaki azt a személyt támadja aki a Bicskei rendőrség számára már oly sok kellemetlen helyzetet teremtett, és aki szerkeszti a Merész-elek Kapitányság oldalát. Továbbá Tessely Zoltán a Fidesz  pénzosztó országgyűlési képviselője is nyilván szívesen fizet az ilyen akciókért, hiszen Tessely Zoltán a 2009. év óta bírósági pert folytat a személyem ellen, a ,,Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak!" tartalmú plakátjaim miatt.



A jobbikos Heltai Zsolt említett példája pedig arra enged következtetni, hogy a Jobbik az eddigiektől is többet vállal a Fidesz mögött, és a Jobbik aktívan besegít a Fidesz hatalmát nyíltan bíráló civilek elleni hadjáratban. Tehát arra kell felkészülni hogy Jobbik már nem csak informális úton segít listázni az embereket, hanem a Jobbik beválja hogy a Fidesz számára kellemetlen embereket nyíltan is támadja. Tehát az mellett hogy a Jobbikos Vona Gábor a parlamentben elcsukló hangon egyszer már ki merte ejteni a Mészáros Lőrinc nevét, arra is érdemes figyelni hogy a harsány parasztvakitó jobbikos szöveg mellett mit is tesz a Jobbik Felcsút környékén, ahol a Jobbik éppen támadásba lendül a pártsemleges civil vélemény ellen a Fidesz parancsára! Mindenesetre lassan de biztosan változnak az idők, és ha eljő az a radikális változás ami a Fidesz uralmának végét jelenti, akkor a jobbikos körök vagyonát is érdemes lesz majd alaposabban vizsgálgatni Felcsút izgalmas környékén...

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek