Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A mérgezett ország

- Ember! Mérgezik az országod!

- Tudom a levegőből! A chemtrail!

- Persze a repülőgépek is, amikor például a leszállás előtt az üzemanyag egy részét kiengedik a levegőbe, de most nem erről van szó. A levegőből való mérgezés is valós dolog csak általában nem repülőkről szórják a mérget hanem helikopterekről. Mezőgazdasági földeket permeteznek így lakott terület közelében, és hogy hogy sem a helikopter rotorja akár kilométer távolságra is szétcsapja a ki tudja milyen vegyszert, amivel beteríti a település egy részét... Érdekel ez valakit ebben az országban?! Senkit? Akkor hagyjuk ki mi is most ezt a dolgot és maradjunk inkább annál hogy mérgezik az országod!

- Persze, a vízbe tesznek valamilyen vegyszert, amivel írtják a magyarokat...

- Igen a vízműveknél is öntenek valamit a vízbe, de van ettől sokkal veszélyesebb méreg is amivel mérgeznek!

- Akkor biztos az élelmiszereket mérgezik?

- Igen azt is mérgezik, a vegyszerek, adalékok mindenhol jelen vannak az élelmiszerekben, az állatok húsában, és  ráadásként ott vannak az üzletek polcain a világ minden tájáról idehordott, máshol eladhatatlan, romlott, lejárt szavatosságú hulladékok, amit Magyarországon drága pénzért élelmiszer címkékkel ellátva árusítanak. Valójában ezek is mérgek. De most nem erről van szó! Tudott dolog hogy az emberek testét mérgezik. De az emberi lelkek mérgezése ettől sokkal veszélyesebb! Magyarországon az emberek társadalmát mérgezik!

- Szóval a társadalmat mérgezik Magyarországon... De hát kik mérgezik a magyar társadalmat? Biztos a zsidók! Vagy talán a cigányok... Esetleg a kommunisták! Vagy talán a fasiszták? Szlovákok, románok, oroszok, imperialisták... Kik  mérgezik a magyar társadalmat?!

- Na ennyire azért nem bonyolult a dolog! A magyar társadalmat a magyarok saját maguk mérgezik.. Igen a magyarok mérgezik saját magukat! Azért mert... Csak! De miért is mérgezik a magyarok a saját társadalmukat? És hogyan mérgezik? És miért jó az a magyaroknak hogy saját magukat mérgezik?

Elhiszed hogy a magyar társadalom mérgezés alatt áll? Szagolj csak kicsit bele a magyar közéletbe! A politika, a kultúra, az oktatás, az egészségügy, vagy például az igazságszolgáltatás világába! Egy mérgezett bűzlő fertő az egész! Persze attól függően hogy melyik politikai irányzat áll hozzád közelebb, most nyilván a számodra ellenszenves réteget okolod mindezért. Talán a zsidókat, vagy a cigányokat, esetleg a gojokat, a románokat, a kommunistákat, az imperialistákat, a fasisztákat, akárkit.. De nem itt van a kutya elásva! Magyarországon a rendszer maga az ami mérgez, és az igazság az hogy bármilyen izmus uralta az országot, az a rendszer ami folyton folyvást mérgezi a magyar társadalmat, az hellyel közzel változatlan maradt. A társadalmat mérgező rendszert a legutóbbi hivatalos nevén III/III-as ügyosztálynak hívták. Korábban az ötvenes évek előtt máshogy hívták, a név változik, a rendszer viszont marad. Most a társadalmat mérgező rendszert legújabban Orbán rendszernek kezdik nevezni. A hatalom rendszere az ami tudatosan, és aljasan, és módszeresen mérgezi a magyar társadalmat. Ettől szenvednek egyaránt Magyarországon a cigányok, a nyilasok, a kommunisták, a liberalisták, a románok, horvátok, tótok, hunok, szkíták, bolsevisták, meg mindenféle politikai irányzat hívei, és mindenféle nemzetség fiai, és izmusok hívei, akik a magyar társadalmat képezik. Valamikor I. István rakta le ennek a mérgező rendszernek az alapjait, amikor a koronáért cserébe eladta az akkori magyar társadalom érdekeit, és tűzzel vassal irtotta a magyar társadalom tagjait. Ennek a történelmi eseménynek állít emléket augusztus 20. ünnepe, amiről az ország nagy része annyit tud hogy az egy remek ünnep mert akkor országszerte olyan bulik vannak ahol jól le lehet részegedni. Végül is a társadalommérgező népbutító  rendszer alapítására emlékező ünnephez ez a társadalmi hozzáállás illik a legjobban...

Azok a népek, országok, amelyek olyan életszínvonalon élnek amely után a magyarok csak sóvárognak, más rendszert működtetnek a saját országunkban mint a magyarok. Azokban az országokban olyan rendszer működik hogy ott mindenki azt a munkát végzi amihez a legjobban ért. Tudása, képességei szerint a legmegfelelőbb feladatkörbe kerül mindenki, és ezért azok a társadalmak meglehetősen jól teljesítenek az élet különböző területein. Tulajdonképpen hagyják az élet természetes kiválasztódásán alapuló folyamatokat érvényesülni a társadalomban, így a lehetőségek szerint minden feladatot a képességei szerint az arra legmegfelelőbb egyén kapja meg túlnyomó részben, így a társadalom optimálisan használja ki a rendelkezésre álló emberi erőforrásait.

A magyarok rendszere viszont nem ilyen elvek alapján működik! Magyarországon aktívan működik egy minden rendszeren átívelő háttérhatalom, ami az élet minden területén folyamatosan mérgezi a magyar társadalmat. Ennek a neve volt korábban a III/III. Sokan a III/III nevet halva azonnal a kommunistákra gondol, holott ez az elnevezés korántsem a korábbi rendszerhez hű baloldali embereket takarja. A III/III úgy működött hogy gyakorta valamilyen kedvezményért cserébe, egy jobb állás, munkahelyi beosztásért, kedvező anyagi lehetőségért cserébe, az arra kapható egyének vállalták hogy különböző feladatokat elvégeznek a rendszer számára. Sokan kizárólag a besúgókat látják bennük, pedig a megfigyelés csupán egy része volt III/III tevékenységnek, és a fő feladat a társadalom manipulálása volt. Sok esetben a III/III emberei voltak azok akik itt ott harsányan szidták a kommunistákat mások előtt, mert így akarták kideríteni hogy kikben mutatkozik hajlandóság a rendszerrel való szembefordulásra adott esetben. A III/III sorai között gyakorlatilag minden réteg, mindenféle politika nézetet valló tagjai jelen voltak, és aktívan részt vettek a magyar társadalom módszeres mérgezésében. A rendszer úgy működött hogy általában nem az kapott szakmai vagy más előmenetelre lehetőséget aki a képességei tudása alapján erre alkalmas lett volna, hanem az aki hajlandó volt így vagy úgy a rendszerrel együttműködni. Talán nem szorul különösebb magyarázatra hogy az ilyen elvek alapján működtetett rendszer elnyomja a társadalom képességeit, és az ország a rendelkezésre álló emberi erőforrásait nem használja ki.

Az 1990-es évet a köznyelv a rendszerváltás évének hívja. A rendszerváltás kifejezést többen vitatják, és nem alaptalanul. Volt ugyan változás, az egypártrendszert felváltotta a több pártrendszer, és a korábbi állami, piaci berendezkedés számos vonatkozásában hozzá lett igazítva a ahhoz a nyugati világhoz aminek a befolyása alá került az ország, ám a magyar társadalmat mérgező háttérhatalom rendszere gyakorlatilag nem sokat változott. Ugyanolyan módszerekkel, sok esetben ugyanazok, mérgezik a magyar társadalmat, mint korábban, ilyen olyan, amolyan színű politikai felfogású kormányzat idején az országban. A rendszer alapelve a régi - kulcsfontosságú helyekre lehetőleg a háttérhatalom emberei kerüljenek.

Hogyan működik ez a gyakorlatban? Tegyük fel hogy a társadalom soraiból az arra alkalmas emberek el kezdenek szervezni a saját érdekeiknek megfelelően valamilyen társadalmi szervezetet, egyesületet, alapítványt, pártot, stb-t. Egy darabig minden megy a maga útján, és a természet rendje szerint a jobb az ügyesebb, az erősebb elvek lehetőségek alapján fejlődik a szervezet. Ez mindaddig így folytatódik egészen addig amíg az adott szerveződés el nem éri azt a szintet ahonnan már könnyedén nagyobb léptékű fejlődést tudna produkálni, mert ezen a ponton valamilyen módon a háttérhatalom emberei színre lépnek az adott szervezetben, és így vagy úgy, de kiveszik a szervezet irányítását az addigi szervezők kezéből. Gyakorlatilag megfojtják az élet természetes rendje szerint fejlődő szerveződést.

A háttérhatalom kiválasztott emberei  nem az élet törvényein alapuló természetes kiválasztódási folyamat eredményeként jutnak pozícióhoz, hanem attól függően hogy ők maguk, illetve felmenőik milyen politika listán szerepelnek. Hosszan lehetne sorolni hogy hányféle lista volt már ebben az országban amit a hatalom állított össze az emberekről. Deportáltak listája, kitelepítettek listája, internáltak listája, B lista, kulák lista, Kubatov lista... Tény, az Orbáni politika gyakran vállalta már a rokonságát a kommunizmus idején III/III-as néven ismert szervezettel. A Fidesz nemcsak a III/III-as szervezet listájábók dolgozik ma is és káderez, hanem gyakorlatilag a Fidesz nem más mint a III/III-as háttérhatalom mai politikai megfelelője.

A háttérhatalom emberei ott ülnek a hivatalokban ahol az emberek ügyeit intézik, aktívan jelen annak az egyházak életében, hiszen a modern korukban még mindig nagy értéke van a személyes információszerzésnek. A háttérhatalom embereit megtaláljuk a pártok sorai között, függetlenül attól hogy a politika szervezet milyen oldalt képvisel. Ott vannak a háttérhatalom emberei az utcai demonstrációkban, időnként feltűnik ahogy valamilyen biztos érdektelenségre számítható ellentémával, vagy éppen egy teljesen hiteltelen szónok segítségével igyekeznek gyengíteni a civil megmozdulásokat.

A közelmúltban egy illetékes azt nyilatkozta hogy Magyarországon azért nem hallgatják le az emberek telefonbeszélgetéseit, mert nincs annyi ember aki ezeket végig tudná hallgatni... Persze mondtak már ettől nagyobb baromságot is a Fidesz emberei, de tudni kell hogy így valamikor az ötvenes években ellenőrizték a telefonbeszélgetéseket, manapság számítógépes rendszerek, hangfelismerő szoftverei fésülik át a  telefonbeszélgetéseket, a betáplált kulcsszavak és egyéb meghatározások alapján. Informatikusok kiszámolták hogy ha Magyarországon az összes telefonbeszélgetést lehallgatják és rögzítik is azokat egész évben, egy éves magyarországi összes telefonbeszélgetés tárolása milyen módon megvalósítható a mai kor technikai szintjén. Az eredmény elég meglepő! Magyarországon egy év alatt folytatott összes telefonbeszélgetése néhány ruhásszekrényi méretű berendezésen eltárolható egy légkondicionált teremben... Vajon az a Fidesz amelyik már a társasházak lépcsőházait is bekameráztatja, amelyek a hatalom rendszereibe vannak bekötve, nem áldoz az ország pénzéből néhány tíz milliót arra hogy az emberek telefonbeszélgetéseit rögzítse?

Az állam kezében lévő rendszerváltás előtti III/III-as anyagok ma sem megismerhetőek. A Fidesz illetékesei korábban arra hivatkoztak hogy ezek az anyagok jelentős része mikrofilmen van rögzítve, és ma már nem áll rendelkezésre mikrofilmolvasó amivel ezeket a dokumentumokat olvasni lehetne... Arra vannak számoltalanul milliárdok, hogy például Felcsúton fűtött futballpályákat építsenek, de mikrofilmolvasóra már nem futja az ország pénzéből. Egyébként pénzt sem kellene adni érte, hiszen a titkosszolgálat, az Alkotmányvédelmi Hivatal raktárában több vadonatúj ilyen berendezés is van még, annál is inkább hiszen a Fidesz ma is aktívan tanulmányozza a III/III-as dokumentumokat. Például Németországban a német hatalmi rendszer merőben másként áll a a volt keletnémet titkos háttérhatalom anyagaihoz. A STASI nem tudta az irattárait megsemmisíteni, mert a Berlini fal lebontása idején a német emberek körülvették a STASI épületeit, hogy ezt megakadályozzák. Végül kézzel tépték darabokra a STASI emberei az iratokat, azokat zsákokba tették, de megsemmisíteni már nem tudták. Az NDK bukását követően tizenhatezer zsák, összetépett dokumentumfecni maradt a titkos keletnémet háttérhatalom irattárból. És mit csináltak a németek ezzel az irdatlan tömegű összetépett papírfecnivel? Á dehogy tüzelték el! A németek nem olyan hülyék hogy ne érdekelje őket a saját múltjuk! Állami támogatással számítógépes programot készítettek, minden egyes dokumentumfecnit a számítógép lefényképez, és az erre a célra készült szoftver a fecnikből rekonstruálja az eredeti dokumentumot...


A németek tehát segítenik a társadalomban zajló természetes folyamatokat, és ez meg is látszik az egyébként jól szervezett németek  teljesítményén. Magyarországon mint tudjuk a futball prioritást élvez ha pénzről van szó, ám nagyon úgy tűnik hogy lenne még mit tanulni a németektől hiszen a milliárdokat elnyelő felcsúti futball csapat épp most esett ki az NB I-ből, Németország meg már negyedszer nyerte  2014-ben futballvilágbajnokságot,

pedig úgy tudni hogy Angéla Merkel nem épített fudballstadiont a kertje végébe. Lehet hogy Németországban a társadalom mérgezése helyett mással törődnek...




- Ember hallod?! Mérgezik az országod! Kik? Ezek ugyanazok!



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek