Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Zsidók cigányok magyarok! Itt az idő válasszatok!

A címben szereplő felsorolás korántsem teljes, hiszen a fentieken túl még számos nemzetség leszármazottai élnek az országban.

Szerbek, horvátok, svábok, szlovákok, románok - vagy például a szkíták, és még hosszasan folytathatnánk a felsorolást. Ám a mai magyar köztudat szinte csak róluk hajlandó tudomást venni:

 -zsidók, cigányok, magyarok.

Most lépjünk át azon a problémán hogy az említettek valójában mind  magyarok, mert most ők mindannyian ismét választás elé néznek.
Október tizenkettedik napján, a zsidók, cigányok, magyarok előtt ismét megnyílnak a szavazó fülkék, és a zsidók, cigányok, magyarok eldönthetik hogy kire szavaznak, és milyen képviselőket választanak maguknak, ott ahol élnek.

Ha okosak voltak, akkor a zsidók, cigányok, magyarok már előre kiválogatták maguk közül azokat akikből majd a választás napján érdemes lesz választani. Ha nem így tettek, akkor bizony oktondi módon csak abból választhatnak amit eléjük öntenek. Persze lesznek akik nem is élnek majd a választás adta lehetőséggel, és ügyet sem vetnek a nemzetiszínű szalaggal díszített szavazó urnára.
Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy el megy szavazni, vagy inkább távolmarad a sokak által bohózatnak tartott mutatványtól.
Ám a szavazósdi kisebb vagy nagyobb részvétel mellett, így vagy úgy, lezajlik és ekkor derül ki hogy milyen sorsot szán magának az ország népe.

A választások előtt sok a bizonytalanság, ám egy dolog azonban biztosan előre tudható. Az között hogy az emberek - El MENNEK szavazni - vagy éppen - NEM MENNEK EL szavazni -, valójában nincs is nagy különbség, ha a mindennapokban nem választják az emberi tisztességet, az emberi méltóságot ott ahol élnek. Magyarországon a zsidók, cigányok, magyarok sorsának a kulcsa a szürke hétköznapokban keresendő, nem pedig a nemzetiszínű szalaggal átkötött szavazó urnában.  Amennyiben az itt élők a mindennapokban keresik és igénylik az emberi tisztességet, maguk és gyermekeik számára, akkor a  tisztesség előbújik a rejtekéből és megvívja harcát a sötétség képviselőivel szemben. Amennyiben az emberek nem keresik az emberi méltóságot a tisztességet, és nem állnak ki mellette nap mint nap a hétköznapok viharaiban, akkor a zsidók cigányok magyarok, semmi jóra ne számítsanak a saját országukban.

Most a zsarnokság, a pénzsóvár kapzsiság sötét erői újra egymásra találtak, és a mindennapokban együtt kardoskodnak a Fidesz egyre embertelenebb hatalma mellett. Most már csak az emberi tisztességet, az emberi méltóságot kell előhívni, és azt megvédeni azoknak, akik maguk és gyerekeik számára egy jobb, boldogabb, emberhez méltóbb életet szeretnének. Ez között kell választaniuk az emberi tisztességre igényt tartó zsidóknak cigányoknak magyaroknak, a saját országukban...

Zsidók, cigányok, magyarok! Itt az idő, válasszatok!

2014. október. 8. Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek