Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mikor ugatnak a jobbikos nagykutyák Felcsút környékén?

A FideSS-es főváros körül a jobbikos kutyákra vonatkozó szigorú ebrendelet és ugatási tilalom van érvényben, tehát nekik ugatni csak Mészáros Lőrinc engedélyével lehet!

Bicske Jobbik 

Sokan nem tudják hogy Bicskén is van Jobbik alapszervezet, ami ugyan létezik, ám észrevétlenül olyan csendben meghúzódik az Orbán klán milliárdjai közelében mintha nem is lenne. Bicske egyébként fontos szerepet játszik Felcsút életében, hiszen Bicske városában van az a rendőrség - ügyészség - bíróság - földhivatal - és miegyéb, ami a Felcsút ügyeit hivatott intézni. Ezért a Bicskei Jobbikot is illik megkülönböztetni más jobbikos társaságtól, hiszen Bicskén a politika színpadán a függöny mögött hatalmas tételekben folyik a társadalom pénzéből a politikai susmus. Ám a Fideszben pontosan ismerik az irányított ellenzék fogalmát, és persze azt is mindenki sejtheti hogy Bicskén önkormányzati képviselő sem lehet Mészáros Lőrinc hozzájárulása nélkül senki. Végül nem volt gond, a töredék szavazatokkal való kis játékot követően megszületett a Fidesz által kívánt összetételű képviselő testület, és mandátumot szerzett a Jobbik színeiben induló Heltai Zsolt Bicske önkormányzat képviselő testületében 2014-ben. Kisebb morgás néha napján megengedett, esetleg az is belefér hogy ha nem változtat a szavazás előre elődöntött végeredményén, akkor esetleg valamit nem szavaz meg a "jobbikos ellenzéki képviselő" ám a lényeg hogy a Jobbik ott ül annál az asztalnál Bicskén ahol nagyban folyik az üzletelés Felcsút környékén.  Ám hogy hogysem, a Jobbik Felcsút környékén mégsem hallatja a hangját annál az önkormányzatnál ahol átlag háromhavonta egy újabb jegyző debütál, miután az előző pánikszerűen elhagyta a hivatalát. A pénz pedig jön zsákszámra Bicskére, abban nincsen hiba, ám mire a bicskei jegyző hivatalához ér a Fideszes Tessely Zoltán országgyűlési képviselő féle pénzügyi umbulda, addigra hiányzik a pénzből jócskán. Így a bicskei jegyzőnek csupán annyi a dolga hogy a saját aláírását adja ahhoz amit mások már elloptak, meg ha esze van akkor azonnal beadja a felmondását. Így momentán most tartanak a huszadik jegyzőnél a Fideszes hatalomátvétel óta Bicskén, ám a Bicskei Jobbik valahogy mégsem talál magának olyan helyi témát amelyben nyilvánosan egy politikai párthoz illő módon hallatná a hangját.


Most viszont megtörni látszik a jég, hiszen váratlanul nyilvános politika véleménye lett a jobbikos bicskei színtársulatnak, amikor hirtelen Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea, és Rónai János is égető szükségét érezték  annak hogy hozzászólásukkal színesítsék a Merész-elek Kapitányság blog oldalátA hozzászólók mind bicskei jobbikosok, Heltai Zsolt a Bicskei önkormányzat jobbikos képviselője aki időnként a Bicskei Jobbik elnöke is, Kazinczy Tímea a Bicskei Jobbik alapszervezetének korábbi elnöke, tehát a hozzászólók a Bicske Jobbik felsővezetői. Ugyan a téma amihez hirtelen közlendőjük akadt biztonságos távolságban van Felcsút környékétől, hiszen az említett blogoldal, a pedofil ügyben érintett Jobbikos Ózdi polgármester és a Fidesz néphülyítő kavarására világít rá. Nyilván ez is fontos téma, ám mi most maradjunk Felcsút környékén, Mészáros Lőrinc milliárdjai közelében, és vessünk egy pillantást a Bicskei Jobbik háza tájára, annak apropóján hogy Felcsút környékén egyre jobban prüszkölnek már az egyszerű jobbikos szimpatizánsok is bicskei jobbikos felsővezetéstől.


Ha vesszük magunknak a fáradságot és próbálunk Heltai Zsolt és Kazinczy Tímea nyilvános internetes oldalain tájékozódni hogy milyen Felcsút környéki ügyekkel foglalkozik a bicskei jobbikos felsővezetés, akkor sok olvasnivalónk nem lesz az oldalukon a Felcsút környékén történt ügyek kapcsán. Nem valószínű hogy például a Tiborcz család falopási ügyével sűrűn találkoznánk ott, de valahogy az sem téma náluk hogy Orbán vejének, Tiborcz Istvánnak cége újította fel a Bicskei közvilágítást, amire több mint 80 milliós hitelt vett fel a város. Mészáros Lőrinc viselt dolgaival sem találkozunk az oldalaikon, és a Fideszes Tessely Zoltán által a háttérből madzagon rángatott bicskei önkormányzat jegyzőkönyveiből sem sokat fogunk olvasni a Bicskei Jobbik agytrösztjei oldalain.


Persze azért akad olyan Felcsút környékén aki érdeklődik a környék történt kényesebb dolgok iránt, ám nem a fentebb említett bicskei jobbikos gárda volt az aki korábban feljelentést tett amikor Mészáros Lőrinc Felcsúton ököllel verte az MTK szurkolóit. Talán azért nem ők mert mint azt tudjuk ezek a Felcsút környéki jobbikos keménylegények nem törődnek holmi alacsonyabb rendű MTK szurkoló, tehát libsi - komcsi ivadékot ért sérelmekkel.



Mészáros Lőrinc Felcsúton verte az MTK szurkolóit

Így viszont sokan arra gondolhatnak most hirtelen hogy akkor nyilván sűrűn foglalkozott a Bicskei Jobbik vezetősége a Felcsút környékén hírhedt Farkas Tibor végrehajtóval, aki még a gyerektartás díját is ellopja az anyáktól, hiszen a százmilliós tételben folyó bírósági néplopás farvizén bizonyos libsi - komcsi körök is jól élnek Felcsút környékén. Ám ne lepődjünk meg ha Farkas Tibor bírósági végrehajtó ügyét sem az említett jobbikosok repertoárjában találjuk meg, talán azért nem mert Farkas Tibor végrehajtó néprabló ügyét az Orbán családhoz kötődő Juhász András Fejér Megyei Főügyész vigyázza, akinek neve hallatán azonnal tele lesz a Bicskei Jobbik vezérkarának a gatyája...


Talán a cigánybűnözés témakörével több szerencsénk lesz az oldalaikon, hiszen mint azt tudjuk a jobbikos keretlegények a cigányok által elkövetett bűncselekményekre buknak, ám hiába is keresnénk Bándy Kata, a brutális módon meggyilkolt pécsi rendőrnő ügyében a Felcsút vonatkozásban tett feljelentést az oldalukon, valamiért ezt az ügyet sem tartották fontosnak a Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea, Rónai János féle jobbikos szájtépők. Persze a cigánybűnözés csak jó messze, mondjuk Gyöngyöspatán üldözendő, mert Felcsút körül a cigány származású Mészáros Lőrinc gyorsan rálép a jobbikos kutyák farkára ha azok ugatása zavarja az ország második emberének számító Fideszes uraság érzékeny hallását. Így aztán cigánybűnözés ügyében is kuss van a jobbikosnak Felcsút környékén, legfeljebb némi libsi - komcsi duma engedélyezett a számukra, persze az is csak szerényen mert nem kell semmilyen hírverés az Orbán klán milliárdjai közelében.


Ám nem volt ez mindig így, hiszen létezett Jobbik alapszervezet Felcsúton valaha, akinek rátermett vezetője teljesen komolyan gondolta hogy nem kell eltűri Mészáros Lőrinc disznóságait, és Palotás Péter komoly fejfájást okozott Mészáros Lőrinc környezetének Felcsúton. De csalódniuk kell azoknak akik azt hiszik hogy Felcsúton a bátor jobbikosokat ért inzultusok ügyét a Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea, Rónai János féle triumvirátus emlitésre méltó fontosnak tartotta volna, hiszen az erről szóló történetet sem az ő nevük alatt szereplő facebook oldalon olvashatjuk. 


Ezek után már az sem meglepő hogy például nem a véresszájú jobbikos Kazinczy Tímea volt az aki nyilvánossá tette azt a hírt, amikor Mészáros Lőrinc jogosítványát ittas vezetés miatt elvette a rendőrség, és emiatt azonnal kirúgták a bicskei rendőrkapitányt a székéből. Pedig Kazinczy Tímea abban az időben a Bicskei Jobbik elnöke volt éppen, és tudni kell azt is hogy Kazinczy Tímea a Mészáros Lőrincet védő bicskei rendőrséggel is szoros informális kapcsolatot ápol, ám nyilván az egyébként cigány származású Mészáros Lőrinc érdekeire tekintettel a Bicskei Jobbik vezetősége úgy látta hogy jobban kifizetődő hallgatni ebben az ügyben is számukra, mint kiállni a tiszteség mellett és harcolni Mészáros Lőrinc szemétségei ellen.


Szinte természetesnek számít az hogy amikor Mészáros Lőrinc egyik vadásza utasítására a bicskei rendőrség belelőtt egy a családjával kiránduló emberbe Felcsút környékén, akiknek az volt a bűne hogy kirándulás közben énekelt a szári erdőben - ebben az ügyben nem Heltai Zsolt, nem Kazinczy Tímea, és nem Rónai János tett feljelentést az országos rendőrfőkapitánynál. Pedig nem ám holmi libsi - komcsikra lőttek Mészáros Lőrinc rendőrei, hiszen az erdőben éneklő kirandulók nemzeti érzelmű jobbikos szimpatizánsok voltak éppen Felcsút közelében... 


Mindezek után már senki se csodálkozzon azon hogy sem Heltai Zsolt, sem Kazinczy Tímea, sem pedig Rónai János nem érezte szükségét annak hogy kiálljanak a Felcsút Jobbik melett, amikor azt Mészáros Lőrinc parancsára Vona Gábor takarította el Felcsútról. Pedig erre számítani lehetett, és akadt olyan is aki ennek a veszélyére is figyelmeztetett időben a környéken... 



Persze ettől függetlenül Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea, és Rónai János féle beszűkültagyú idióták még azt ugatják hogy a Merész-elek Kapitányság blogoldalát libsi - komcsik utasították arra hogy Felcsút környékén a jobbikos köröket ért sérelmek ügyét is a nyilvánosság elé tárja, éppúgy mint például a börtönben lévő nógrádi cigány származású ember ügyét, akinek a gerincműtétjét attól tették függővé hogy hajlandó-e beismerni a fideszes országgyűlési képviselő házában történt betörést. Azt ugyan teljesen reménytelen lenne elmagyarázni, a csak a libsi-komcsi dumát ugató fideszt őrző jobbikos kutyáknak, hogy egy normálisan és jól működő országban faji vallási politikai hovatartozástól függetlenül, MINDEN EMBER jogait tiszteletben kell tartani és ki is kell állni érte. Azon egyszerű oknál fogva mert az emberi állampolgári jogok tiszteletben tartása a legelemibb alappillére egy ország gazdasági jólétének.Meselhetnénk ugyan nekik a politikai pártoktól független civil értékről, és annak fontosságáról, de gyakorlatilag esélye sincs annak hogy mindezek lényegéről a Bicske Jobbik vezetői valamit is értenének. Viszont a tiszteséges civil társadalom érdekében fel kell tenni a kérdést, hogy miután a Bicskei Jobbik nem foglalkozik a helyben történt sok embert megkárosító végrehajtási ügyel, sem pedig a köz pénzét érintő korrupció gyanús ügyekkel Bicskén, nem áll ki a Bicskei Jobbik Felcsút környékén a tiszteség mellé álló felcsúti jobbikos körök mellett sem, és a Felcsút környékén élő jobbikos szimpatizánsokat ért súlyos atrocitás miatt sem hallatja a hangját  - akkor mit is csinál a Bicskei Jobbikos felsővezetés valójában??!!


Erre a kérdésre a SEMMIT szó adja a legkifejezőbb választ, ám ha kicsit utánna nézünk például annak hogy a bicskei jobbikos vezetőség menyire tartja fontosnak például azt hogy március 15-én a magyarság egyik legnagyobb ünnepéről megemlékezzen, akkor viszont Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea, és nyálukat verő társaik tevékenységét már nyugodtan jellemezhetjük a NEMZETÁRULÁS kifejezéssel is. Hiszen ők nem mások mint a magyar nemzet közönséges hitvány árulói, akik a tisztességes társadalom ügyében nem állnak ki és nem hallatják a hangjukat, a tevékenységük csupán abból áll hogy Mészáros Lőrinc láncra kötött kutyáihoz méltó módon lesik hogy a fideszes parancsolóik mikor löknek le nekik valami koncot az asztalról. Így aztán Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea és hasonszőrű társaik, mást nem tudnak minthogy időnként felvonítanak és elüvöltik a libsi - komcsi szöveget. Érveik, gondolataik, és amint azt láthatjuk ellenzéki párthoz illő tetteik nincsenek, így marad számukra az eszetlen vonítás.


Amit a Bicskei Jobbik megvalósít Felcsút környékén, az nem más mint a szolgalelkű politikai hitványság bűzös mocsara, amit a tiszteség fogalmát értő nemzeti érzelmű  emberek is egyre inkább elkerülnek. Heltai Zsolt, Kazinczy Tímea, és társaik pontosan azt a gyalázatos logikát követik amit Janiczak Dávid az ózdi jobbikos polgármester is tesz a színfalak mögött aki a  Fideszes körökkel együtt harácsol, és eközben elfordul azoktól az egyszerű emberektől akik sokat tettek azért hogy őt győzelemre segítették. 




További oldalak

Címkék >

További lehetőségek