Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A migránsok jelentenek nagyobb veszélyt a lányokra vagy a jobbikos mintagyerekek? Dávid és az ózdi tinilányok története!

A Fidesz  hatalmi gépezete számára menekülőútvonalként funkcionáló Jobbikról már többször kiderült hogy a párt tagjai maguk bort isznak, közben pedig vizet prédikálnak, így már több igaznak bizonyult meghökkentő hír is napvilágot látott a Jobbik háza tájáról.

Biztosan többen emlékeznek még az antiszemita elveket pártoló Szegedi Csanádra, aki a Jobbik vezérkarából egyenesen a rabbiképzőbe emigrált a zsidó származású ősei miatt. Vona Gábor ugyan még nem állt elő zsidó származású felmenőkkel, ő viszont kerek perec kijelentette hogy ,,az iszlám az emberiség utolsó reménye" és ezt követően szemrebbenés nélkül szónokol a jobbikos vezér a menekültválság kapcsán az iszlám vallású migránsok ellen.


Forrás: mandiner



Szükség van tehát a folyton mellébeszélő jobbikban olyan arcokra akik hitelesnek tüntetik fel a folyamatosan kamuzó pártot az emberek szemében, és ezért is lett kiemelten fontos a Jobbik-Fidesz háttérhatalmi gépezete számára a Jobbik színeiben induló Janiczak Dávid győzelme a 2014. évi ózdi polgármester választáson. Dávidban vakon bízott az ózdi civil társadalom nagy része, ám hamar kiderült hogy a fiatal jobbikos arc mögött nem pont  az az egyéniség bújik meg amit sokan látni szerettek volna Ózd polgármesteri székben.

Janiczak Dávidot ismerők szerint Ózd ifjú polgármestere nárcisztikus személyiségzavarra utaló jeleket produkál, és szerintük a szakemberek által a nárcisztikus személyiségzavart jellemző kilenc kritériumból Dávid biztosan hozza a pszichés kórtünet biztos ismérvének számító ötöt, a kilenc árulkodó jellemvonásból.


A 9 lehetséges tulajdonság, amiből legalább öttel kell rendelkeznie valakinek, hogy megkapja a nárcisztikus személyiségzavar elnevezést:


1 Erős szükséglet a mások csodálatára

2 Kizsákmányoló, kiszipolyozó viselkedés

3 Nagyszerűség, lenyűgöző hatás, grandiozitás

4 Empátia hiánya

5 Arrogáns és zsarnoki

6 A siker és hatalom köré épülő gondolatok

7 Egyediségbe vetett hit

8 Felhatalmazottság érzése (én megtehetem, mert az én dolgom)

9 Irigység



Ám ettől Dávid még akár alkalmas is lehetne a polgármesteri tisztségre, mondván hogy sok magyar politikus sem különb a Deákné vásznánál. Történt azonban hogy a Ózdon a Katolikus Egyház által fenntartott Szécsényi István Katolikus Közgazdasági Szakközépiskolát vagyis a népszerűbb nevén a SZIKSZI-t, felháborodott szülők keresték fel és elmondták hogy  hogy az Ózd városát vezető ifjú jobbikos titán, Janiczak Dávid nagyon sok tinilánnyal áll illetlen kapcsolatban a katolikus egyház iskolájából. Az iskola végül arra a felismerésre jutott hogy Janiczak Dávid ózdi polgármester minden nap más lánnyal, tulajdonképpen folyamatosan került szexuális kapcsolatba, és emiatt az iskola nevelői felháborodva egyenesen Vona Gábor jobbikos pártelnökhöz fordultak segítségért.





Persze annak érdekében hogy a megalapozott szaftos pletykák ne váljanak hiteles médiahírré, nyomban működésbe lépett a hatalmi gépezet is. Nyilván Ózd korábbi Fideszes polgármesterének Fürjes Pálnak nagyhatalmú jegyzője, Almássy Csaba is aktív szerepet játszott abban hogy a jobbikos ózdi polgármester pedofil ügyét a Katolikus Egyház által működtetett iskola végül "házon belül elsimította". Amint az Ózdon közismert, Janiczak Dávid a választások után azonnal hátat fordított az őt győzelemre segítő civileknek, és helyettük azonnal lepaktált a Fideszes háttérhatalom erős emberének számító Almássyval. Dávid előrelátó módon igény tartott a háttérből a Fideszes Fürjes Pál útját is egyengető Almássy Csaba szolgálataira, és amint az egyre jobban látszik Janiczak Dávidnak meglehetősen nagy szüksége is van arra hogy láthatatlan kezek a háttérből segítsék.

Természetesen eközben Janiczak Dávid sem ült tétlenül Ózd város polgármesteri székében, és azonnal intézkedett a SZIKSZI-s tinilányok ügyében, hiszen róla nem csak a pedofil hajlamai ismertek Ózdon, hanem az is hogy szálak fűzik alvilági körökhöz. Így nem meglepő hogy Dávid a katolikus oktatási intézmény hírét azzal is igyekezett öregbíteni, hogy a pedofil ügyében érintett, és felháborodott szülőket kigyúrt verőlegények keresték fel és igyekeztek jobb belátásra és hallgatásra bírni...



Persze ezek hallatán nem csoda hogy többen is arra a következtetésre jutottak, hogy nem esik messze az alma a fájától, hiszen többen is ismerik a leszbi pletykákat  Dávid édesanyjáról. Ám hagyjuk most Szoboszlai Klára magánéletét, hiszen nem ő a választott vezetője a városnak, akitől joggal várnák el az emberek az alapvető emberi normákat betartó tiszteséges emberi magatartást. 


Arról viszont nincs hír, hogy Vona Gábor a Jobbik Elnöke az iszlám, vagy a kereszténység szemszögéből nézve hallgatja el az ózdi jobbikos polgármester pedofil botrányát, és nagyon úgy fest a dolog hogy a Vona Gábor pártja nem követi az iszlám példáját, és nem lesz a magyarok utolsó reménye ennek az istennek az idejében, mert a Jobbik a tiszteséges politizálástól olyan mesze van mint Makó Jeruzsálemtől.



Az tehát egyenlőre még nem tisztázott hogy Ózdon a migránsoktól kell jobban félteni a lányokat vagy a pedofil hajlamú jobbikos kandúroktól, ami viszont biztosnak látszik az az hogy a tudomány jelenlegi ismeretei szerint a pedofília egy megfelelően képzett és felkészült szakember segítségével megbízhatóan orvosolható...







A blog további bejegyzései között egyszerűen lehet keresni: a lap tetején: jobboldali menü > címkék – tartalomjegyzék
ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek