Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

BUÉK 2016

Beköszöntött az új esztendő és már 2016-ot írunk. Ilyenkor az új év kezdetén sokakban felmerül a kérdés - vajon mit hoz majd a 2016. év? Vajon ebben az évben beköszönt az a  régóta várt víg esztendő, amit a magyar himnusz sorai is oly szépen és oly rég óhajtanak?

,,Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!"

A víg esztendő, na meg persze a bőség is, nyilván sokak újévi kívánságaik között szerepelnek - és bizony ezek már nagyon ráférnének az országra, és persze sok más egyébre is nagyon nagy szükség lenne Magyarországon. Így például nagyon kellene már hogy végre jog és igazság uralkodjon az országban a korrupt káosz helyett, és az is nagyon jó lenne ha mindezt a magyarok közös egységben szeretnék elérni a saját hazájukban. Ugyan mindez - az egység a jog és az igazság -  Németország himnuszában szerepel: 

 ,,Einigkeit und Recht und Freiheit - Für das deutsche Vaterland!" - Egységet, jogot és szabadságot a német hazának! 

A német himnusz  nagyon precízen megfogalmazza a társadalom három talán legfontosabb alappillérét rögtön az első sorában:  egység - jog - igazság. Mindez a magyarból hiányzik, és talán a magyar himnusz eme hiányossága is oka lehet annak hogy Magyarországon az egyszerű embernek lassan annyi joga sincs a saját országában, mint Európa boldogabbik felén egy kóbor kutyának. De mint azt tudjuk a remény hal meg utoljára, és most egy új év hajnalán még reménykedhetünk hogy a 2016-os év, végre meghozza azt a hőn áhított víg esztendőt Magyarországon.

Azért ha engem kérdeznek a víg esztendő mellett nem mondanék le a jog és az igazság igényéről sem, és nagyon jó volna ha a 2016. évben, Isten kegyelméből, vagy esetleg a magyar emberek józan felfogásából ezek is megvalósulnának. Ezért például az igazság reményében abban is reménykedem még itt az új év kezdetén, hogy ebben az évben az is kiderül hogy hogyan halt meg a Göböl-pusztai juhász. Tudom hogy erre most sokan lemondóan legyintenek, hiszen sokan tudják hogy Váradi András ügyét Magyar György ügyvéd intézi, és sokan emlékeznek még arra amikor Magyar György nagy hévvel nekilátott a Kolontári vörösiszap katasztrófa ügyében a károsultak ügyét képviselni, és azt is sokan észrevették ahogy a vörösiszap katasztrófa ügye szép csendben a feledés homályába merült a bíróság semmitmondó aktáiban - már Magyar György hangoskodása nélkül... Azért még  bízom benne hogy az ügyvéd úr a 2016-ban végre a sarkára áll, és 
 a magyar Petrochelli kideríti hogy hogyan halt meg  a Göböl-pusztai juhász valójában. 

Aztán a jogban bízva abban is reménykedem hogy a 2016. évben végre törleszti a magyar igazságszolgáltatás a régi adósságát, és kiderül az hogy hogyan történhetett meg az hogy a hírhedt Móri ERSTE bankfiókban történt gyilkosságok ügyében egy embert a magyar igazságszolgáltatás minden bizonyíték nélkül tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt, - a kilenc ember brutális lemészárlása miatt - mint később kiderült: teljesen ártatlanul! Természetesen jól tudom hogy a gyilkosságokhoz egy Felcsút környéki rendőr szerezte a gépfegyvert, és azt is tudom hogy a valódi gyilkosoknak a rendőrség biztosított alibit egy közúti ellenőrzés adatainak meghamisításával, és azt is jól tudom hogy ekkor éppen az a Papp Károly volt a Fejér Megyei Rendőrkapitány, az aki most éppen az egész ország rendőrségét vezeti, de azért még bizakodom... Talán a 2016. év ebben a dologban is meghozza a változást, és kiderül végre az igazság! És ha már Papp Károly  nevét említettem  akkor legyen szó arról is hogy természetesen ebben az évben is továbbra is várom Papp Károly Országos Rendőrfőkapitány érdemleges intézkedéséről szóló válaszát, hiszen immáron egy éve - 2015 februárban - fordultam hozzá, amikor a rendőrök Felcsút környékén belelőttek egy emberbe, akinek az volt a bűne hogy családi kirándulás közben énekelt a Szári erdőben, és valahogy még mindig nem kaptam az Országos Rendőrfőkapitánytól értesítést az intézkedéséről. 

Szóval sok egyéb mellett abban is bízom hogy ebben az évben végre megoldódik az ellenem 2009 óta folytatott ügy, amit a Felcsút környékének országgyűlési képviselője és titkos pénzosztó bankára, a Fideszes Tessely Zoltán índitatott ellenem, a,,Vigyázat veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak!" tartalmú plakátjaim miatt. A bíróságnak  nincs nehéz dolga hogy megállapítsa hogy valójában a plakátjaim szövege maga az igazság, hiszen az ügy aktájában ott vannak azok az iratok amelyek egyértelműen  bizonyítják hogy Farkas Tibor, a hírhedt Felcsút környéki végrehajtó az Orbán családhoz kötődő Juhász András Fejér Megyei Főügyész segítségével csúnyán meglopja az embereket. Persze ha mindez nem lenne meggyőző bizonyíték a bíróság számára, akkor sincs baj, hiszen a bíróságnak nem kell mást tennie minthogy a nyilvános sajtóarchívumban átolvasni például azt az esetet, amikor Orbán Ráhel lakodalmán ellopták a menyasszony barátnőinek mobiltelefonjait, a leánybúcsús fotókkal együtt. Mint az közismert, a lakodalom személyzetét hatóságok nagy erőkkel vizsgálták, ám a keresett telefonok mégsem kerültek elő, és mivel az ellopott telefonokat násznépnen nem keresték, így nyilvánvaló hogy a titkosszolgálat által is felügyelt lakodalomban nyilván valamelyik meghívott fideszes kedves vendég vágta pofán a menyasszony barátnői mobiljait. Vajon ettől jobb bizonyíték kell-e a ,,Vigyázat veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak!" állítás igazolására? Orbán Viktor leánya lakodalomán, a gondosan kiválasztott fideszes vendégek egymást meglopják! Egyébként már tényleg jó lenne ha a hatóságok a 2016-ban végre megálljt parancsolnának a fideszes lopásnak, mert már Felcsút környékén kezd aggasztó méreteket ölteni a dolog. Nemrégiben például az impotensagyu fideszes szomszédom a távollétemben már a ruhaszárító kötélre kitett kabátomat is ellopta. És akkor Mészáros Lőrincet még nem is említettem... 

Tehát sok minden jó lenne ha másképp lenne ebben az országban. Nagyon kellene már az is ha a magyar politikai elit végre megértené hogy nekik nem az a dolguk ott fent hogy a saját vagyonukat gyarapítsák az ország javaiból, de nem tudom hogy ez az óhaj teljesül-e valaha. Aztán az is nagyon időszerű lenne ha a társadalom alsóbb rétegeiben élők végre valahára megértenék hogy az élet törvényei bizony rájuk is vonatkoznak ott lent. Mert az életben úgy van, hogy amikor valahol elszaporodnak a prédának való zsákmányállatok, a nyulak, pockok, egerek, akkor ott a ragadozók, rókák, sasok is hamarosan többen lesznek, hiszen bőséges számukra a táplálék. Mindez az emberi társadalmakban is pontosan így  van, és amikor elszaporodnak a birkák, akiknek minden mindegy, akkor ott a rabló farkasok és hiénák is egyre többen lesznek, hiszen nekik a bárány a prédájuk. Ideje lenne ha az egyszerű emberek felfognák azt hogy ha ők maguk nem állnak ki a saját jogaik érdekében, akkor ezt senki nem fogja helyettük megtenni, és nem lesz az az Isten aki megóvja őket a néprabló farkasoktól a saját hazájukban. 

Akik viszont komolyan veszik a magyar himnusz sorait, és az Istentől várják a sorsuk jobbra fordulását, azok jól teszik ha a 2016-ban is nagyívben elkerülik azokat a templomokat, amelyek papjai milliókat költenek az ország pénzéből a templom szépítésére, ám arra már nagy ívben tesznek hogy a templomtól néhány sarokra emberek, gyermekek, családok nélkülöznek. Ezek az ördög papjai, és a Sátán templomai, nem pedig az Istené, és nem Jézus Krisztusé, akik az emberek tiszteletére és szeretetére adtak utasítást. Akik viszont ateisták, és például baloldalinak tartják magukat és így a közösség erejében hisznek, azok jól teszik ha ebben az új évben is ápolják és erősítik köreiket, és igyekeznek távoltartani a közösségüktől azokat akik a közösségben egyedül a közösség javait látják, mert ebben az országban meglehetősen nagy hagyományai vannak a közösségek kiosztásának. A közösség az élet zseniális találmánya, ami arra szolgál hogy óvjon, védjen, biztonságot nyújtson. Amint azt már tudjuk a Fidesz szerint Magyarországon  negyvennyolcezerből is igen jól meg lehet élni, és nemsokára a harminc - negyvenezres éhbérek után jön a harminc - negyvenezres nyugdíj is, és az emberi közösségeket semmilyen istenség  nem tudja majd pótolni egy kivéreztetett társadalomban. 

Szó ami szó bizony jó lenne ha újévi kívánságaink valóra is válnak 2016-ban. Persze vágyakozni lehet, ám tényleges tettek és egységes hozzáállás nélkül ritkán szoktak a nagy vágyak valóra válni egy társadalomban. Ami viszont nem vágyálom, hanem biztosan borítékolható tény - a Fidesz tovább folytatja a civil társadalom módszeres leigázását, és 2016-ban is, és sokat tesz majd azért hogy a fideszes körök milliárdjai tovább gyarapodjanak az egyszerű emberek kárára. Ezért azok számára akik egy tisztességes jogállamra vágynak Magyarországon - kívánok sok erőt, jó egészséget, mert ezekre nagy szükségüj lesz az új esztendőben. Mert miközben Felcsúton már egymást érik a fűthető futballpályák - eközben egyre több embert fog keményd próbára tenni a Fidesz sem Istent és sem embert sem tisztelő világa az új esztendőben. 





További oldalak

Címkék >

További lehetőségek