Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A magyarok mit tanulhatnak a cigányoktól?

Nyilván ettől a címtől többen köpni nyelni sem tudnak a meglepetéstől, ám a cím nem tévedés. A sorrend így helyes: "a magyarok a cigányoktól" és nem pedig fordítva. Tehát miután már többen hirtelen felsorolták a felmenő leányi ágon a családfámat, nézzük hogy mit is tanulhatnának a magyarok a cigányoktól. Persze szögezzük le az elején, természetesen a cigány származásúak is részei magyarságnak, ám a cigány - magyar megkülönböztetést mind a cigányok, mind pedig a nem cigányok is értik - használják és elfogadják. Ne vesszük el a részletekben és maradjunk a kérdésnél:



Azoknak akik hajlandók komolyan elgondolkodni ezen a kérdésen, nyilván most több minden az eszükbe jut.  Vélhetően többen a cigányok gyermekszeretetét említenék, vagy a családjukhoz való ragaszkodást, esetleg a saját közösségükhöz való tartozás igényét, amit érdemes volna követendő példaként említeni. Valóban, ezek a dolgok is említhetők a cigány emberek erényei között, de van olyan dolog amiben ezektől sokkal jobban a magyarok előtt járnak. Persze biztosan többen most arra gondolnak hogy a cigányoktól csak a lopást tanulhatnák el a magyarok, mert a cigányok a lopásban messze a magyarok előtt járnak, ám tévednek akik ezt így hiszik. Nyilván sokan emlékeznek még arra amikor a nyolcvanas évek végén beindult a Gorenje turizmus, és hirtelen a magyarok tömegei indultak Ausztriába vásárolni. Akkoriban sokak emlékezetébe bevésődött  az osztrák boltokban magyarul  olvasható felirat: "magyar ne lopj!" 

Ugyan sokan ezt úgy szeretnék érteni hogy ezeket a feliratokat Ausztriában kizárólag a cigányok ellen tették ki az osztrák kereskedők, ám nyilván sokakat ki fogok ábránditani ha elárulom hogy a rendezett fegyelmezett nyugati társadalmakban sokfelé a magyart szedett vedett cigány népségnek látják...

Ám mint az közismert, tanulni nem szégyen, és lássuk hogy mi lehet az a dolog amiben a cigányok tényleg példamutató módon a magyarok előtt járnak, és amit érdemes volna eltanulni tőlük. Ez a dolog pedig nem más mint a törvények tisztelete. Még mielőtt ezt olvasva néhányan törni zúzni küzdenének idegességükben, elárulom hogy természetesen nem azokról a törvényekről van szó, amit Btk. vagy Ptk. vagy egyéb jogszabályokként ismerünk. Mindezek a cigányokat meglehetősen hidegen hagyják, hiszen nekik megvannak a saját CIGÁNY TÖRVÉNYEIK. Ezek nem csak abban különböznek a Btk. Ptk. és a hasonló törvényektől hogy a cigány törvények nincsenek leírva és nem is jelennek meg a magyar közlönyben, hanem abban is különböznek hogy a cigányság apáról fiúra szálló íratlan törvényei a cigányság logikája és hagyományai szerint vannak megalkotva. A cigányok számára a cigány törvények szent dolognak számítanak, amelyeket minden cigány ember tiszteletben tart. A cigányok a cigány törvényt szinte a génjeikben hordozzák, a cigányok ragaszkodnak is a saját törvényeikhez, és ezért közösségeiket a cigány törvény szelleme irányítja.

Na most a magyarok legyenek őszinték magukhoz, és gondolkozzanak el azon, hogy a magyaroknak vannak-e olyan törvényeik amelyekhez a cigányokhoz hasonló módon viszonyulnak.

A magyarok számára általában a törvények, jogszabályok csak abból a szempontból fontosak, hogy azokat hogyan lehet kijátszani, megkerülni. Olyan törvény a magyarok szemében mint a cigányok szemében a cigány törvény, nem létezik. Magyarország legfőbb törvényét, az - Alkotmányt- a magyarok többsége által választott Fidesz meglehetősen
egyoldalúan megváltoztatta, és azt már nem is Alkotmánynak nevezi, csupán "Alaptörvénynek" - így is jelezve hogy a törvények egyre kevésbé számítanak az országban. 

Fotó:MKKP 
Nemrégiben Felcsúton, Orbán Viktor  falujában is óriásplakátokon üzentek a miniszterelnöknek, hogy a magyar törvények rá is vonatkoznak, és neki is tiszteletben kellene tartani a MAGYAR TÖRVÉNYEKET. Ám sehol nem lehetett hallani arról hogy Magyarország Fideszes embere egyetlen pillanatra is elgondolkodott volna az óriásplakáton, ország-világ előtt számára küldött fontos igazságon, és miniszterelnökhöz méltó módon kiállt volna a nyilvánosság elé és kommentálta volna a személyéhez intézett súlyos kritikát.

Amint azt láthatjuk Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke sem tartja fontosnak hogy ország világ előtt jó példát, azaz törvényt tisztelő példát mutasson. Az általános nézet az hogy a cigányok lopnak. Ne vitassuk most ezt, azt se taglaljuk hogy a cigány törvények szerint a lopás nem számít bűnnek, és tegyük fel hogy ez az igazság:  a cigányok tényleg lopnak. Menjünk azonban tovább, és nézzük meg azt hogy hogyan is lopnak a cigányok. Persze sokan kapásból vágják a választ: a cigányok nagyon lopnak - ez van a köztudatban. Ám a lényeg azon van hogy a cigányok ha lopnak, akkor általában a magyaroktól lopnak. Tehát a cigányokról elmondható hogy nem jellemző hogy a saját nemzetségüket meglopnák.

Most nézzük meg hogy mi a jellemző a magyarokra hasonló vonatkozásban. De ne is az egyszerű magyarokat nézzük most, akik miatt Ausztriában a boltokba kirakták a "magyar ne lopj!" feliratot, mert a magyar társadalom alsóbb rétegei olyanok amilyenek vágják rá most többen is, hanem nézzük meg azokat a magassan iskolázott magyarokat, akik a TÖRVÉNYEKET képviselik az ügyészségeken, bíróságon, tehát a magyar törvények szent helyein.

Azt hiszem nem lesz nehéz például az ügyészek, bírók, tehát a magyar törvény embereinek a magyar törvényekhez való viszonyát egy példán bemutatni, hiszen az ország nagy része a saját szomorú sorsán tapasztalta már azt hogy mit jelent, és hogyan működik a ~törvényes keretek között intézett~ ügyészségek által felügyelt bírósági végrehajtás Magyarországon. Amint az közismert, a bíróságok által folytatott végrehajtási során nemigen jellemző hogy a magyar törvény emberei sokat adnának a magyar törvényekre, és sokunk tapasztalatai alapján nyugodtan kijelenthetjük hogy az esetek többségében meglopják a végrehajtás alá vont embereket a magyar bíróságon. Méghozzá elég alaposan. 

Tehát a magyar törvény emberei, a magyar törvényre hivatkozva lopják meg a magyar embereket. Ha tehát megnézzük a cigányokat, akikre nem jellemző hogy meglopják a saját fajtájukat, és ha melléjük állítjuk a magyar törvény embereit, akik viszont nagyon is meglopják a magyar embereket, akkor egyértelműen adódik a megállapítás: a cigányok még a lopás dolgában is különbek mint a magyarok. Egyébként az is erősen vitatható hogy a cigányok többet lopnának a magyaroknál, mert csak az amit a magyar törvények magyar emberei ellopnak a magyaroktól, például csak a bírósági végrehajtási eljárások során, az olyan sok milliárd amennyit a betörő cigányok ha ezer évig élnének, akkor sem tudnának összelopni a magyaroktól.

Persze jól tudom a magyarok közül most néhányan hirtelen világkörüli útra mentek, és most Brüsszelben, vagy Washingtonban, esetleg Tel-Avivban keresik a felelőseit azoknak a lopásoknak amiket  magyar törvény emberei követnek el a magyar törvények mögé bújva a magyar emberek sérelmére Magyarországon. Mi azonban most ne menjünk velük teljesen feleslegesen ilyen messzire, és nézzük meg a cigányokat, akiknek le sincsenek írva a törvényeik, ám a CIGÁNY TÖRVÉNY-t mégis szinte minden cigány ismeri, és a CIGÁNY TÖRVÉNY-t minden cigány be is tartja! Azért mert a cigányok úgy tudják hogy a TÖRVÉNY attól TÖRVÉNY hogy azt nem lehet megkerülni, áthágni, figyelmen kívül hagyni. MERT A TÖRVÉNY AZ TÖRVÉNY! Ha elgondolkodunk ezeken, akkor gyorsan rá fogunk jönni arra hogy az hogy a cigányok más népek között elszórtan élve is eredményesen fenn tudják tartani a nemzetségüket, az jelentős mértékben annak tudható be hogy a cigányok ragaszkodnak a saját cigány törvényeikhez, és a törvényeik szellemisége szerint élnek.

Azoknak az olvasóknak akik nem mentek el most Brüsszelbe, Washingtonba, esetleg Tel-Avivba  felelősöket keresgélni, mert tudják hogy annak hogy olyan országban élünk amilyenben, annak a felelősei a Magyarországon élő magyar emberek valójában -  mesélek  valamit...
Évekkel ezelőtt, amikor még az egekben voltak az ingatlanárak, és pörgött az ingatlan biznisz, amikor bírósági végrehajtók csillaga is nagyon magasan ragyogott, Felcsút környékén tettem egy tanulmányi kirándulás a bírósági végrehajtások világában.
Erről már sokat kellett mesélnem, mert sem olyan sajtót, sem olyan politikai pártot nem találtam annak idején, amelyik hajlandó lett volna foglalkozni azzal hogy hogyan is mentek a dolgok Felcsút környékén. Sajnos hogy így történt, hiszen sok mai problémát meg lehetett volna előzni ha többen foglalkoztunk volna azzal hogy mi készül Felcsút környékén annak idején...

Azonban a tanulmányút során nem csak azt ismertem meg hogy a magyar törvény magyar emberei milyen módokon lopják meg a magyar embereket, hanem vettem magamnak a fáradságot és arra is kíváncsi voltam hogy azok a túlnyomórészt magyar emberek, akiket elég rendesen meglopnak a magyar törvény nevében a bírósági végrehajtások során, hogyan viszonyulnak a velük történt TÖRVÉNY-t sértő dolgokhoz. A tapasztalatok elég lesújtóak voltak. A magyar törvények emberei által meglopott magyarok, általában a személyes kárukkal voltak döntő részben elfoglalva, és nagyon kevesen voltak olyanok akik a probléma megoldását is keresték volna,  például abban hogy valamilyen módon el kellene érni, ki kellene kényszeríteni azt hogy a magyar törvény az a valóságban is TÖRVÉNY legyen, ne csupán holmi írott malaszt, amit az lök félre az útjából aki csak lopni akar ebben az országban. Mert az könnyen belátható hogy például a Tel-Avivban élő emberektől nem várható el hogy ők a magyar törvények védelme érdekében emeljék fel a szavukat. Nyilván ők az Izraeli törvények működésében érdekeltek, és az is világos hogy a MAGYAR TÖRVÉNYEK mellett a MAGYAR EMBEREKNEK kellene kiállniuk.

A cigány törvények a cigányok számára egyetlen forintba sem kerülnek, azokat nem kell leírni, kinyomtatni, nem kell őket az egyetemen tanítani, és a betartásuk végett nem kell hatalmas pénzen fenntartott intézményrendszert eltartani, és a cigány törvények ennek ellenére időtlen idők óta működnek! Egyszerűen azért működnek mert a CIGÁNYOK számára fontosak és ők MŰKÖDTETIK A CIGÁNY TÖRVÉNYEKET és emiatt a cigány törvények szellemisége az ami cigányság egyik legfontosabb létalapját képezik számukra.

Ezzel szemben már magyar törvények létrehozásához hatalmas és drága apparátust - egyebek mellett az országgyűlést- kell fenntartani. A magyar törvényekre sok pénzt költenek miután megalkották őket - kinyomtatják, digitalizálják, ott vannak minden bíró, ügyész polcán, drága pénzen fenntartott egyetemeken oktatják a magyar törvényeket, és végül mindent összegezve horribilis összeget költ a magyar társadalom a magyar törvényekre, azért hogy a végén a magyar törvények magyar emberei, a magyar törvények mögé bújva - TÖRVÉNYTELEN módon MEGLOPJÁK a magyar embereket.

Jól ismert közhely hogy a cigányok száma egyre növekszik, miközben a magyarság népességfogyása miatt már többen kongatjak a vészharangot a magyarok feje felett. Tehát komolyan el kellene gondolkodniuk a magyaroknak arról, hogy TANULNIUK KELLENE A CIGÁNYOKTÓL ha a magyarok fenn akarják tartani a magyar nemzetet az előttünk álló időkben!

Azok között akik idáig figyelemmel kísérték az itt leírt gondolatokat, nyilván vannak olyanok akiknek már meglódult az agyuk, és már csillogó szemekkel azon agyalnak hogy a cigányok, zsidók, akárkik ellen kellene törvényeket működtetni. Nos ezeken a dolgokon már túl vagyunk, és az értelem számára bebizonyosodott a történelem során hogy nem lehet rasszista alapon normális életképes társadalmat működtetni.

Persze a vaksi ostobaság ellen sem lehet törvényt hozni. Amikor Gyöngyöspatán masírozott a Magyar Gárda, és minden attól volt hangos hogy a bűnöző cigányok ellen a törvények erejével kell fellépni, abban az időben egy közösségi oldalon feldobtam a labdát hogy a Magyar Gárda vonuljon be Felcsútra is, és masírozzon Felcsúton is a bűnöző fideszes cigányok ellen. Talán mondanom sem kell hogy a megrögzött cigánygyűlölők nem verték földhöz a seggüket örömükben az ötlet hallatán. Be kell látni hogy úgy nem lehet a törvényhez hozzáállni, hogy az X csóró cigányra vonatkozik, de Y cigányra már nem mert az Y cigányt Mészáros Lőrincnek hívják aki a ugye a törvények felett áll. Egy ország törvényét nem lehet faji, vallási, vagy politikai megkülönböztetések alapján kezelni, működtetni. A törvény attól törvény hogy az MINDENKIRE vonatkozik! Ami nem így működik az nem is törvény valójában, függetlenül attól hogy egyesek minek nevezik. Törvényt nem valakik ellen kell hozni, hanem valamik védelme érdekében, Magyarországon az országban élő emberek, a tisztességes magyar társadalom védelme érdekében kell törvényt alkotni, és így is kell alkalmazni. A félreértések elkerülése végett elárulom hogy ezek a törvények túlnyomó részben megvannak alkotva, Btk, Ptk, és egyéb néven léteznek, az nem állítható hogy minden ponton tökéletesek, ám az biztos hogy ezeknek a törvények szelleme azért nem uralkodik az országban, mert a magyar emberek nem működtetik a magyar törvényeket a saját hazájukban.

Vannak hitelt érdemlő becslések arra vonatkozóan hogy Magyarországon sok száz milliárd forint, egyesek szerint akár ezermilliárdot elérő bevételtől esik el a magyar állam, azért mert vannak olyan magyar és külföldi érdekeltségű vállalkozások, amelyek bizonyos magyar politikai körök tudtával és engedélyével nem fizetik meg a magyar törvények által előírt adót a magyar adóhatóságnak. Sokat szerepelt már a nyilvánosság előtt az hogy mindezt a magyar adóhatóságnál is pontosan tudják. Tehát a valóság az hogy a magyar adóhatóság tudomásával, a magyar törvények mögé bújva a magyar állam segítségével lopják meg a magyar társadalmat. Viszont a cigányok számára (akik a magyarok szerint egy tolvaj népség) elképzelhetetlen az hogy a cigány törvények segítségével lopnák meg a cigányok saját magukat, hiszen minden cigány tudja hogy a cigány törvények azért vannak hogy a cigányok érdekeit védjék. Ezek után adódik a kérdés: miért gondolják sokan azt hogy a magyarok valamiben is különbek volnának a cigányoknál?


Valaki nagyon ügyesen fogalmazta meg a lényeget amikor a bárányvakság kifejezést megalkotta. A bárány nem tekint semmire, csak azt nézi mit lehet legelni, és csak arra figyel hogy merre mennek a többiek körülötte. Amerre haladnak a többiek, a bárány is gondolkodás nélkül vakon megy utánuk. Ez a bárányvakság, de mondhatnánk úgy is hogy ez a bárányok törvénye. Ha megfigyeljük a magyar embereket akkor láthatjuk hogy sokan hasonló módon élnek, és csak arra figyelnek hogy mit tesznek a körülöttük lévők. Ha a körülöttük a lévők tétlenül állnak, akkor ők is azt teszik, magyar emberek közül tehát sokan bárányvakságban szenvednek. A társadalom alsóbb rétegeiben élők közül sokan éppen úgy, mint ahogy a magyar törvényeket képviselő hivatalokban ülők közül is sokan szenvednek bárányvakságban. Mert azok akik a magyar törvény embereként - rendőrként, ügyészként, bíróként, és más hatóság embereként - csak arra figyelnek hogy mit tesznek a többiek körülöttük, és ők is ugyanúgy tesznek, akkor ők is csak ugyanolyan  vaksi birkák mint a társadalom alján élő magyarság. A törvény tiszteletét kellene tehát eltanulni a magyaroknak valahogy a cigányoktól. 

Fotó:MKKP
Most az a helyzet hogy a törvény emberei a rendőrségen, ügyészségen, bíróságon azt látják maguk körül hogy a magyar törvényekre hivatkozva lopják meg a magyar embereket, ezért birka módra csendben lehajtják a fejüket, és így vagy úgy fellegelik a magyar emberek meglopásából származó részüket, majd mennek a többi hatósági birka után tovább... 




A magyar emberek azt látják maguk körül hogy a többiek birka módra némán tűrik hogy meglopják őket, tehát ők is ezt teszik, mert a saját magyar népüket meglopó valakik, azt terjesztik közöttük ha csendben tűrik el hogy egyre pusztult körülöttük az ország, akkor majd nagyon jól járnak. És amint azt egyre jobban látjuk, hogy miközben Magyarországot a magyar törvények helyett a bárányvakság szelleme irányítja, eközben szép lassan elfogy a  magyarság... 

Amit az köztudott a saját törvényeket tisztelő cigányoknak nem kell attól tartani hogy elfogy a soraik között az utánpótlás, tehát érdemes volna a cigányoktól eltanulni a törvények tiszteletét, mert a törvények és azok tisztelete nélkül nem marad fenn sokáig semmiféle nemzet vagy ország. Az anyagi biztonság alapját éppúgy a törvények tiszteletben tartása alapozza meg egy nemzet számára, mint ahogy a jövőkép alapját is jelentős részben a törvényekhez való viszonyulás adja egy nép számára. 

Nyilván az olvasók között vannak olyanok, akik az internet virtuális világában szívesen ábrándoznak arról, hogy ha majd egyszer ők a sarkukra állnak,  akkor majd olyan országban fognak élni, ahol a törvények szelleme irányítja az országot, és akkor majd lesz biztos megélhetés, és lesz biztos jövő a gyermekeik számára... Ha majd egyszer... Nos ezek szép ábrándok, de azok számára akiket nem elégít ki az ilyen fotelforradalmár státusz, és a valóságban is jogállami keretek között a törvények szelleme által vezetett országban szeretnének élni, és maguk is a törvények pártján állnak, azok számára javasolható volna hogy próbáljanak meg kapcsolatot építeni egymással, és közösen elgondolkodni például azon hogy a tisztességes magyar társadalom érdekében létre kellene hozni az - állampolgári jogok és törvények pártját - azért hogy a bárányvakságban szenvedő bárányok azt is láthassák hogy a magyar törvények szellemét is pártolja valaki ebben az országban... 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek