Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Miért jó a Fidesznek ha késelnek a menekültek Felcsút környékén?


Jó ideje már annak hogy a Felcsút környékéről szóló érdemleges hírek rendre a Göböl pusztai juhász halála ügyében szóltak, ezen kívül legfeljebb arra kapta fel a fejét az olvasó ha Bicskén a fideszesek verték a menekülteketesetleg ha Felcsúton éhen halt valaki...

Most viszont fellélegezhetnek Mészáros Lőrinc Fideszes talpnyalói, egy menekült késsel támadt a bicskei Tescoban, ám a garázdát a  rendőrök megfékezték!  Egy ilyen hír hallatán elégedetlen csettinthet a Fideszes tábor, ez aztán jó hír a javából! Egy hang sincs benne Mészáros Lőrincről, a gyanús körülmények között halálra gázolt Váradi András neve sincs említve, csak a Felcsút környéki rendőrökről van említés, meg a menekültekről akit Orbán Viktor parancsára mindenkinek gyűlölnie kell Magyarországon. Nagy kincs tehát az ilyen hír Felcsút környékén, ami szerint a bicskei rendőrök végre nem valami újabb jogtipró bűntettet vittek véghez, hanem most már ők a hősök, akik megvédték a Tescot a késsel hadonászó menekülttől. 

Végül ez volna a dolga a rendőrségnek, és nem az hogy politikai gyilkosságokban működjön közre, ám ha figyelmesen olvassuk a késsel hadonászó menekültről szóló hírt, abban van egy érdekes rész arról hogy hogy a bicskei Tesco közvetlen közelében, a 100-as főúton a körforgalomnál a menekültek rendszeresen molesztálják az autósokat.

Ez viszont legalább annyira érdekes  része a dolognak mint a Tescoban késsel hadonaszó menekült, hiszen az említett körforgalmat a Felcsút környéki rendőrök a nap huszonnégy órájában kamerával figyelik,  így adódik a kérdés hogy hogyan randalírozhatnak a menekültek a rendőrség által folyamatosan figyelt területen. Ráadásul a korábbi időszakban a körforgalom előtt, illetve a Tesco környékén, gyakran ott dekkolt egy rendőrautó, amit viszont az utóbbi időben nem igen látni arra felé. Pedig a Tescotól kar nyújtásnyira ott a menekülttábor, és az ilyen környékén a jól látható rendőri jelenlétnek rá visszatartó ereje van a szakirodalom szerint.

Ám nyilván nem véletlenül lehetett korábban Balázs Sándor Felcsút környéki rendőrkapitány tanácsadó Pintér Sándor belügyminisztériumában, hiszen aki egy csúcs maffiózónak tanácsokat tud adni az nyilván otthonosan mozog a bűn sötét ösvényein is. Nos a Felcsút környéki rendőrök nem csak elkövetni tudjak a bűnt, mint azt például a szári kirándulókra való rendőri lövöldözéssel is bizonyították, hanem a Felcsút környéki FideSS-es rendőrség azt is jól tudja hogy hogyan kell a bűn megjelenését serkenteni egy adott környéken. Például úgy hogy visszavonják - minimálisra mérsékelik a rendőri jelenlétet a menekültek által gyakran látogatott  körzetben. Pontosan úgy ahogyan azt a hírben szereplő körforgalom környékén tette a rendőrség.

Ezután csak várni kell, és tuti hogy nemsokára fog valami zűr történni a menekültek körül, ahová már mehet nagy dirrel-durral a Felcsút környéki rendőrség rendet tenni a szép új négykerékhajtású automatát luxus Mercedes rendőrautóján. Ha nincs olyan hír a Felcsút környéki rendőrökről ami jó színben tünteti fel őket - sebaj, majd tesznek róla hogy legyen ilyen! A Göböl pusztai juhász halála után a a Mészáros Lőrinc által Felcsút környéki rendőrök halomra kapták a kitüntetéseket, így várható hogy a menekültek közötti eredményes rendrakás országos híre után is üti némi jatt a FideSS-es rendőrök markát.

Amint az látszik a Fidesz rendőrségét mindig hátsó politikai szándékok vezérlik, nem a jogszabályok és a társadalom érdekei. Ez pedig bűntett, és ezen az sem változtat hogy Pintér Sándor utasítására vagy Mészáros Lőrinc pénzéért tesznek igy a rendőrök. Mindezek pedig jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz hogy a menekült kérdés egyre aggasztóbb méreteket öltsön Magyarországon. Persze nem az a néhány ezer ide érkező ember jelenti a fő problémát, hanem azok a százezrek akik már nem tudják hazájuknak érezni ezt az országot, és elmenekülnek Magyarországról. 
Persze ezen nem is lehet csodálkozni. A Fidesz soha nem látott mértékű terheket rakott az aktív korú emberekre, azért hogy Mészáros Lőrinc milliárdjai tovább gyarapodhassanak. Az egyre gyakoribb politikai gyilkosságok pedig ezt üzenik az embereknek: itt  igazságtalanságok várnak rátok, Orbánisztán a törvénytiprók országa! Meneküljetek! Magyarország a nyomor országa lett, és mivel a politikai elit nem hajlandó tanulni a történelem során már többször elkövetett hibákból, ezért könnyen lehet hogy Magyarország újra a pokol országa is lesz Orbán esztelen politikája következtében.

2015. Június. 26. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek