Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Miért fél Mészáros Lőrinc a magyaroktól?

Mostanság a menekültügy lett a slágertéma, úgy tűnik a Fidesz ezzel próbálja elterelni a figyelmet az ország egyre súlyosabb bajairól, és ezzel próbál népszerűséget szerezni magának. 

Már Felcsút környékét is elérte a menekült kérdés, a minap egy internetes hírportál adta hírül hogy a bicskei Tescóban egy Afrikai menekült késsel hadonászott, akit a bicskei rendőrök fékeztek meg, és a 100-as úton a Tesco közelében a körforgalomnál a menekültek rendszeresen molesztálják az autósokat. A hírt a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság cáfolta, az mégsem úgy volt ahogy az volt, az Afrikai menekült nem támadott meg senkit, az csak békésen ácsorgott késsel a kezében a Tescóban. Ám arra nem tért ki a kétes szavahihetőségű hatóság, hogy a rendőrségi kamerával figyelt körforgalom körül miért tűrik meg hogy a menekültek az autósokat zaklassák.

Ám hamarosan minden világossá vált, hiszen  az interneten bajuszkirálynak titulált Tessely Zoltán a fidesz Felcsút környéki országgyűlési képviselője a bicskei polgármesterrel az oldalán nyilatkozott  arról hogy menekült kérdés kezd súlyossá válni Felcsút szomszédságában. Így már érthető - a bicskei menekült késelős sztorija, az csupán a figyelemfelhívást szolgálta - és miután már sokan olvasták az interneten hogy Bicskén baj van a menekültekkel, ezután már cáfolta is a FideSS-es rendőr-segg a hírt, és mert nem akarnak pánikot így a késes Afrikai menekültet el lehet felejteni, mert most már arra kell figyelni mindenkinek amit a fideszes Tessely hadovál a Fidesz által gerjesztett menekült kérdésben.

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Például arról hogy a Magyarországra érkező menekültek nem is akarják betartani a törvényeket, és lopnak is mint a szarka, és a FideSS-es Tessely menyire aggódik a környéken élő emberek biztonsága miatt, és ezért ő zártá tenné a bicskei menekülttábort.

Nos arról hogy a menekültek be akarják-e tartani a törvényeket, arról nem tudok nyilatkozni, azt viszont biztosan kijelenhetem hogy Tessely Zoltán meg a hozzá hasonló Fideszes patkányok nem akarják, és nem is tartják be Magyarország törvényeit, és ráadásul legalább úgy lopnak mint a szarka, ha nem jobban. Ezt egész biztosan tudom hiszen a Fideszes Tessely által a "Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! " plakátjaim miatt a személyem ellen indított 2009-től folyó perbena jogellenes fogvatartástól kezdve, számos más törvénybe ütköző büntetett is elkövettek ellenem a hatóságok, ám a  törvényekkel a kutya sem törődik a Mészáros Lőrinc milliárdjai tövében a hatóságoknál.

Az pedig hogy a bicskei menekülttábort zártá kellene tenni, az elégé pofátlanul hangzik a FideSS-es Tessely szájából, hiszen az ő korábbi bicskei polgármestersége ideje alatt a korábbi években bicskei körök folyamatosan hangoztatták hogy félnek az utcán lófráló menekültektől akik akár fertőző betegségeket is behurcolhatnak, ám Tessely Zoltán Bicskei polgármesterként a füle botját sem mozdította, nyilván el volt foglalva a saját vagyona gyarapitásával, de a menekülttábor zártá tételéről nem akart hallani. A FideSS-es bajuszkirály most is csak a pofáját járatja hiszen a menekültek ma is kényük kedvük szerint ki-be járkálnak a bicskei menekült tábor kapuján, éppen úgy ahogy azt a Tessely polgármestersége idején tették.

Persze most hogy a Fidesz kampányt folytat a menekültügyben a népszerűség érdekében, így érthető hogy Tessely Zoltán is aktivizálta magát menekültügyben Felcsút környékén, hiszen talán neki is leesik majd egy-két milla a zsíros üzletből, mert az ő haverja, Mészáros Lőrinc építi majd a menekültek ellen a kerítést a magyar-szerb határon.

Közben pedig a fideszes körök is egyre jobban félnek, persze nem a menekültektől, hanem attól hogy baj lesz az esztelen néprabló Orbáni politikából, amire egyre inkább minden okuk meg is van, és még az is megeshet hogy egyszer majd az ilyen Tessely félék is menekülté válnak a világban, mert egyre többen és egyre jobban látják azt hogy egyre több fideszes bűn történik az országban. 

 "Bűn történt, és sosincs válasz ott ahol a bűn történik....
....Ma neked is egyértelmű. Itt nincs mellébeszéd, itt nem lehet szépítgetni eltusolni a dolgokat... Egy férfi nem tud többé válaszolni, mert a bűn az ilyen. Nincs oka, nincs indoka, csak célja hogy  az ember féljen és rettegjen. Mert ma azt kell mondanom hogy mindenki jár az utcán, és mindenki elmegy a dolgát végezni, hivatását, és közben bárki kaphat egy halálos ütést...
Holnap már lehet hogy én vagy te nem tudod válaszolni hogy hol vagyok. Mer kimentél az utcára, mert szóba álltál egy régi barátoddal, mert levegőt vettél, mert élsz... Mert valaki közben elüt! A bűn akarata hogy ne élj! " - részletek Váradi András temetésén beszédet mondó Dr. Révész Jánosné Etyeki Református Lelkipásztor búcsúztatójából 

A Fidesz úgy gondolja hogy a fideszes félelmeket félelemkeltéssel kell orvosolni, nyilván ezt a célt is szolgálják a politikai gyilkosságok gyanúját keltő esetek, mint például Váradi András zavaros halálesete is. Ám a Fideszben jól tudják hogy félni az aktív korú emberektől kell, nem a nyugdijasoktól, így a Fidesz politikája az aktív korosztályokat súlytja minden lehetséges módon, - ígér egymillió új munkahelyet, majd megalazó módon közmunkást csinál az aktív korú emberek tömegéből, akik mint azt tudjuk jól meg tudnak élni havi negyvenhétezerből...

Ezek után persze az aktív korosztály színe java százezer szám hagyja el az országot, amit a Fidesz elégedetlen vett tudomásul. Mert ugye ha nincs az országban az aktiv korosztály krémje, akkor nekik nem kell munkahelyet sem teremteni, és mivel éppen ez a garnitúra az amelyik hajlandó lenne fellázadni a fideszes néprablás ellen, így minél kevesebb van belőlük az országban, annál inkább nem kell holmi forradalomtól tartani az Orbánista rablóknak. Azt a fideszes süket dumát pedig kevesen veszik be hogy a Fidesz programot indított hogy hazahozza külföldről az embereket. A kint élő magyarok szerint például Angliában jelentős azok aránya a kiutazó magyar kivándorlók között, akik valamiért nem tudnak beilleszkedni az ottani viszonyokba, és ezért hazajönek. Így a Fidesz az ingyen repülőjegy ígéretével csupán annyit tesz hogy kifizeti a hazautazást azoknak akik amúgy is hazajönnének. Az értékesebb emberek viszont általában kint is megálják a helyüket, ráadásul ott nem hangoztatja senki hogy negyvenhétezer forintból is jól meg lehet élni... 

Ám attól hogy lassan kiürül az ország, attól a fideszes félelmek még nem múltak el. A fideszes félelmekre az egyik legjobb példa maga Mészáros Lőrinc, aki tavaly költözött át egy egy közeli kastélyba Felcsúton a régi házából. 
A költözés okát elég pontosan tudják Felcsúton, hiszen a 811-es úton lévő Alcsút - Felcsút határán álló kényelmes Mészáros villa előtt gyakran ott figyelt a rendőrség, és az emberek a villa körül a villanyoszlop tetején figyelő kamerát is jól látták, ám Mészáros Lőrinc ezek ellenére sem érezte magát biztonságban a forgalmas főút mellett. Talán időnként azt álmodta éjszaka hogy a forgalmas főútról molotov koktélt dobtak a házára, ami ugye már sokakkal megesett ebben az országban. A  félelem volt az oka annak hogy Mészáros Lőrinc átköltözött Felcsúton a Szári utcába, ami egy csendes mellékutca, és így a Mészáros Lőrinc védelmére felesketett Felcsút környéki rendőr-seggnek sem kell a folyton riadó készültségben állnia, a fideszes milliárdos háza előtti forgalmas út jelentette veszély miatt. Van a Lőrincnek elég gondja baja épp elég amúgy is, hiszen hiába ömlenek a milliárdok számolatlanul a zsebébe, a Demján Sándor és Csányi Sándor féle nagyágyúk mégsem fogadják be igazán a maguk körei közé a saját erejéből nagyhirtelen milliárdossá lett felcsúti cigánycsávót, hiszen ők is ismerik milliárdos felcsúti gázszerelő történetét alaposan.

Eközben ország helyzete nem hogy egyre siralmasabb, hanem egyre tragikusabb kezd lenni, amin nem segít az sem hogy Mészáros Lőrinc a molotov koktéloktól retteg álmaiban. A kivándorlók száma hatalmas és egyre csak nő, a halálozások száma Magyarországon igen magas, a születéseké meg alacsony. A Fidesz idióta közmunka programjában tömegek matatnak valamit az árok partján az utak mellett, amiért nagyjából feleannyi pénzt kapnak mint egy nyugdíjas. Vannak akik már a nemzet haláláról vizionálnak, és ha ezek a tendenciák nem javulnak lényegesen akkor előbb utóbb a Trianoni hasonló méretű problémák elé nézünk, miközben az idióta Orbán azt igyekszik elhitetni az emberekkel hogy az a legfőbb gond ebben az országban hogy az ideérkező menekülteket kell hajkurászni a határon.

Na ha ezt elhiszik az emberek akkor lesz még ettől sokkal nagyobb baj is Magyarországon. A Fidesz a Magyar Köztársaságot már sikeresen felszámolta, most már csak Magyarországot kellene valahogy eltüntetni a térképről. Végül is ez megoldaná az ország gondjait, ha az ország is megszűnne, és talán akad majd valaki a környező régiókban aki hajlandó annyi pénzt fizetni Mészáros Lőrincnek, amennyiért Orbán ezt is megteszi...




Kelt.: 2015. Június. 30. Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek