Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Csak Felcsúton legyen halálbüntetés!

A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani – fogalmazott a nyilvánosság előtt a Fideszes kormányfő. Orbán Viktor kijelentését heves ellenérzésekkel fogadták az Európai uniós körökben éppúgy mint a hazai közvélemény köreiben.
Orbán kijelentésére többen felkapták a fejüket - vajon milyen újabb alantas szándék állhat a halálbüntetés kérdésének kormányzati megszellőztetése mögött?




A Fidesz politikája már szint vallott számos kérdésben ország-világ előtt, és egyértelműen látható hogy a Fidesz az ország kirablását is a törvények mögé rejtette. Miközben a társadalom egyre nagyobb része a teljes létbizonytalanságba süllyed, eközben a Fidesz emberei a "fideszes törvényes rend" jóvoltából egyre halmozzák a milliárdos vagyonukat. A Fidesz tehát törvényessé tette a rablást Magyarországon a saját emberei számára, de vajon mi lehet a Fidesz szándéka a halálbüntetés bevezetésének kérdésével? 



Többen látják Orbán vihart kavaró kijelentésében a Fidesz szörnyű szándékát - azt hogy emberiélet kioltásának lehetőségével továbbra is élni kíván a Fidesz. Ugyanis sokan vannak olyanok, akik úgy látják hogy halálos ítéletek és kivégzéseket márpedig Magyarországon napjainkban is vannak... 



Váradi András, Welsz Tamás, Komáromi András - néhány név a sok közül, amelyek hallatán a fél országnak politikai gyilkosság jut azonnal az eszébe. A Göböl pusztai juhászt az önkormányzati választások előtti estén gázolta el egy osztrák-magyar állampolgár Mercedes, ám a rendőrség nem vetette fel a halálos gázoló felelősségét. A halálos gázolás ügyében számos gyanús részlet látott már napvilágot, legutóbb kiderült hogy egy ismeretlen autó féknyoma is ott volt a gázolás helyszínén, ám a rendőrség nem hajlandó semmit vizsgálni ami aggodalomra okot adó, vagy gyanús az ügyben. A rendőrség szerint csakis úgy történhetett a haláleset hogy Váradi András létrával a vállán nekisétált a szemből érkező, már messziről jól látható Mercedesnek. Ugyan a Göböl pusztai juhász mehetett volna létrával a vállán a saját sávjában is az úton, hiszen ott nem járt autó, ám arra a kérdésre hogy miért nem így tett, a rendőrség láthatóan nem akarja megtalálni a választ...



Mint ahogy az sem derült ki hogy mit is mondhatott volna a fideszes körökben is forgó, és így azokról is nyilván sokat tudó Welsz Tamás a tanúkihallgatásán, hiszen a kihallgatásra szállítás közben zavaros körülmények között meghalt a rendőrautóban. Mint ahogy Komáromi András a Welt 2000 kft tulajdonosa is hirtelen életét vesztette , miután a milliárdos profitot termelő kormányzati szoftvercégének potom pénzért eladásáról szóló szerződésére rákerült valahogy az aláírása - és másnap már halott is volt a sikeres életerős üzletember. Persze előtte már régóta üldözte őt a Fidesz minden lehetséges módon, ám ő ennek ellenére sem akarta eladni a Fidesznek a sikeres vállalkozását. Váratlan halála pedig megakadályozta abban hogy elmondhassa hogy miért is gondolta meg magát hirtelen, és adta el potom pénzért a Fidesznek a jól működő cégét. 



Váradi András,  Welsz Tamás, Komáromi András - csak néhány a fideszes ügyekhez kötődő gyanús halálesetek közül, amelyekben jogszabályoknak megfelelő, átfogó nyomozás, vizsgálat, ami a nyilvánosság számára is tisztázhatná e gyanús haláleseteket - nincs. Ezek hiányában pedig a társadalom azon része amelyik az eszét gondolkodásra szokta használni, levonta a megfelelő következtetést: ezeket az embereket nagy valószínűség szerint politikai utasításra kivégezték. Valakik kimondtak rájuk a halálos ítéletet, és ezt kíméletlenül  végre is hajtották rajtuk. 



És mos amikor Orbán azt mondta hogy - "a halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani" – sokak gerincén végigszaladt  a borzalom a felismeréstől. Nyilván Orbán a politikai kivégzéseket törvényi szintre akarja emelni. Ugyanúgy ahogy azt az országrablás ügyében már megtette. A fideszes maffia korábban is fosztogatta a társadalmat, ám Orbán gondoskodott arról hogy mindez a "törvény védelme" alatt folytasson tovább. A jelek szerint politikai utasításra történő halálos ítéletek - kivégzések, eddig is voltak Magyarországon, ám most úgy néz ki hogy Orbán a gyilkolást is a fideszes törvény oltalma alatt akarja tovább folytatni. 



A demokráciát megtagadó Orbán láthatóan a diktátorok útját járja. A magyar történelem sötét korszakaiban a kivégzéseket a törvényekre hivatkozva követték el. Jól ismertek a Dunába lövetések majd a koncepciós perek sötét korszakai. Sokakban megfogalmazodott tehát a gyanú, Orbán e sötét korszakok kivégzéseit akarja ismét gyakorlattá tenni, a halálbüntetés kérdésének kormányzati szintre emelése ez jelzi.



A Göböl pusztai juhász, Welsz Tamás, és Komáromi András gyanús halálesete nagy felhaborodást keltett Magyarországon. Nyilván a Fideszben is érzik ez a gyakorlat a nem kívánatos emberek eltávolítására egyre problémásabb, hiszen egyre kevesebben hiszik el hogy a gyanús halálesetek spontán következtek be. Nyilván Orbán a kellemetlen ellenfelek likvidálásáról nem óhajt lemondani, így nyilván igyekszik a Fidesz által kimondott halálos ítéleteket törvényes eljárás keretébe szervezni. 



Sokan a Móri Erste bankfiókban történt gyilkosságokat is a politikai megrendelésre végrehajtott emberölések közé sorolják. A Móri ügy közismert: Kaiser Edét, akinek nem találtak meg sem az ujjlenyomatát sem a DNS-ét a gyilkosságok helyszínén, akinek biztos alibije volt a gyilkosságok idejére, és akit nem is látott senki az Erste bankfiók környékén Móron - a magyar igazságszolgáltatás ennek ellenére a kiszabható legsúlyosabb büntetést rótta ki rá, hiszen Kaiser Ede tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kapott a kilenc ember brutális lemészárlása miatt, amiről később kiderült hogy azt más követte el egy Felcsút környékén szolgáló rendőr által szerzett gépfegyverrel. Ha abban az időben kiszabható lett volna halálbüntetés, nyilvánvaló hogy Kaiser Edét ártatlanul halálra ítélik, és kivégzik a Móri mészárlás elkövetése miatt. Végül a valódi gyilkos előkerült,  ám hirtelen meghalt a börtönben, de sokan gondolják azt hogy rá is kimondták a halálos ítéletet politikai körök, és nem valószínű hogy önként vetett véget az életének a kamerával huszonnégy órás szigorú megfigyelés alatt tartott cellában. 



Ma már nyilvánvaló hogy a Móri ügyben az  a háttérből tudatosan manipulálták az eljárást, annak érdekében hogy az eljárást félrevezessék. A Móri ügy hírhedt "hatósági melléfogásairól"  több könyvet írták - például rendőrök - akik már nem tudták elviselni azt amit a magyar igazságszolgáltatás a Móri ügyben produkált. Pedig azóta a helyzet még tovább romlott, hirhedté vált Móri mészárlás ügye óta a magyar igazságszolgáltatás még tovább züllött. A Fidesz a 2010-es hatalomra kerülését követően Orbán nem megerősítette, hanem teljesen kiiktatta a fékek és ellensúlyok addig is alig-alig működő rendszerét az magyar jogrendszerben, és diktatórikusan minden lényeges kulcspozíciót a Fidesz foglalt el az igazságszolgáltatás hivatalaiban. Ez annyit jelent a gyakorlatban hogy  ma még könnyebben lehet politikai nyomásra egy ártatlan embert a kiszabható legsúlyosabb büntetéssel büntetni mint azt a hírhedt Móri ügyben Kaiser Edével tették, és ebből adódóan ha  ma Magyarországon lenne halálbüntetés, akkor politikai utasítás könnyűszerrel lehetne ártatlan embereket halála ítélni, a Móri ügyből már ismert minta alapján. Vélhetőleg éppen ezt célozta meg Orbán a halálbüntetés bevezetésének gondolatával. 



Még sokan emlékeznek arra hogy amikor Váradi András kampányolni kezdett az Alcsútdobozi polgármesteri székért, akkor hamarosan kiderült hogy a hatóságok elő akarnak venni egy Göböl pusztán történt több mint tíz éve lezárt gyilkossági ügyet, mert hirtelen az jutott a Fidesz által irányított igazságszolgáltatás  eszébe, hogy a Göböl pusztai juhásznak köze lehet a több mint tíz éve lezárt gyilkosság ügyéhez. Talán nem szorul különösebb magyarázatra, ha akkor érvényben van halálbüntetés Magyarországon, akkor Váradi Andrást, a lakóhelye közelében több mint tíz évvel ezelőtt történt gyilkosság ügyében simán halála tudta volna ítélni a Fidesz által teljesen lezüllesztett magyar igazságszolgáltatás, és ugyanúgy kiszabták volna rá a ártatlanul a legsúlyosabb büntetést mint ahogy Kaiser Edére... 



Érdemes tehát nagyon komolyan venni Orbán szavait, hiszen Putyin Oroszországa ugrásra készen áll arra hogy Európa felé terjeszkedjen, és ehhez politikai csatlóst is talált Magyarországon a köztársaságot is megtagadó Orbán személyében, aki boldogan csatlakozna egy olyan birodalomhoz ahol sem az emberi jogokat, sem pedig a civilizált világ nemzetközileg elfogadott jogszabályait sem kellene tiszteletben tartani a Fideszes diktatúrának. 



Látható hogy miközben Orbán környezete sátáni kéjjel harácsolja az újabb milliárdokat, eközben a társadalomban kezdenek elhalni azok az energiák amelyek a nemzetnek a létét jelentik, és Orbán minden újabb őrült ötlete után egy lépéssel közelebb kerül Magyarország egy újabb nemzeti tragédiához. A társadalom már valósággal fuldoklik a Fidesz által csúcsra járhatott korrupcióban, és Orbán diktatúrája számára csakis a hatalom, és a kapzsi módon szerezhető újabb milliárdok léteznek, a társadalom érdekei, a tisztesség számukra ismeretlen fogalmak. Senki ne higgye hogy Orbán a halálbüntetés bevezetését a társadalom védelme miatt feszegeti. Saját hatalmát félti, ezért úgy gondolja hogy inkább ártatlan emberek haljanak ismét, de ha kell  Fidesz kimondja akár Magyarország a halálos ítéletét is. Orbán már szoktatja  halál gondolatához a nemzetet...

2015.  május.  2. Hajnáczki Csaba 


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek