Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Részletek a Merész-elek kapitányság jelentéséből




MERÉSZ ELEK KAPITÁNYSÁG



8080 Bodmér Vasvári P.36

telefon: 06-20/210 9334

email: mereszelek@gmail.com 
                                                                                                                                     


Irat tárgya: Feljelentés / Közlemény



  Címzett: - Katonai Főügyészség

                  - Legfőbb Bíróság

                  - Köztársasági Elnöki Hivatal

                  - Állampolgári Jogok Hivatala

                  - Egyéb Hivatalok , civil szervezetek, média képviselői,



Az iratot készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. U. 36





AZ IRAT SZIGORÚAN NYILVÁNOS!


 Részletek Merész Elek Kapitányság  jelentéséből:



...Felcsút mellett a kiemelt zónában vagyunk. Több önvédelmi akciót hajtottunk végre az ellenség ( = FIDESZ ) erői ellen. Az ellenség ( = FIDESZ ) a legbiztosabb alkotmányos védelmi fegyverünket a demokratikus jogrend intézményeit, pl. ügyészség elfoglalta és teljesen használhatatlanná tette. A jogbiztonság megszűnt! Nem adjuk fel! Megpróbálunk még esetleg működő jogintézményt felkutatni amellyel a jogbiztonság visszaállítható! Az akciót folytatjuk... megkíséreljük megközelíteni a vakmerőség határát... Az irány egyenesen előre! A cél: - utat nyitni a jogállamiság barátainak. Az akció fedőneve: Feltámadunk!... Bár bocsánat elírás történt... Helyesbítek, az akció fedőneve: Fel! Támadunk!...



Kedves Olvasó!

Ön még nem hallott a Merész Elek Kapitányságról? És arról hogy a FIDESZ Pártot érintő bűneset miatt eljárás indult volna? Ugye erről sem... Persze mert a FIDESZ--ben "SZENTEK" vannak és ők nem lopnak?! Vagy nem szentek és LOPNAK? Akkor erről miért nem hallani? Ön most  mindkettőről olvashat, a Merész Elek Kapitányságról, és arról hogy hogyan tudnak a Fideszesek olyan csendben lopni hogy arról nem is hallani!



A Merész Elek Kapitányság egy civil kezdeményezés, amelynek célja mindezen kérdések megválaszolása, és a közfigyelem felhívása: Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A FIDESZESEK LOPNAK!



 Személyes több éve tartó tapasztalataim alapján jelenthetem ki mindezt. A hivatalos ügyeim bizony érdekes tapasztalatokkal szolgálnak. Kedves Olvasó most következzen egy ismertető a teljesség igénye nélkül  az ügyekről:

Megjegyzés: a következő ügyekben visszatérően szerepel Farkas Tibor önálló bírósági végrehajtó -139.V.25./2001/ számú ügye, amely szabálytalanságainak vizsgálatát (több millió Ft-os csalási kísérlet) az ügyészség hivatalai folyamatosan szabotálják - mindent elkövetnek annak érdekében hogy a jogsértést ne keljen vizsgálni. Vajon ki a megrendelő? Ki utasítja a háttérből az ügyészséget?

1. 2006 február 8.kelt. feljelentést tettem a Legfőbb Ügyészségen a FIDESZ Párt ellen mert a párt tagjai ügyeket befolyásolnak különböző közhivatalokban A feljelentés tartalma érinti Farkas Tibor végrehajtó és társai pénzügyi jogszabálysértéseit.

 - a feljelentésre semmilyen válasz nem érkezett...

2. ...ezért 2006 november 4.kelt. beadványban illetve feljelentésben fordultam Kovács Tamás Legfőbb Ügyészhez, mert Juhász András Fejér Megyei Főügyész nem hajlandó intézkedni a tudomására jutott jogszabálysértések  miatt.

 - a beadványra illetve a csatolt feljelentésre válasz vagy elbírálás nem érkezett..

3. ...ezért 2007 november 28.kelt. újabb beadvánnyal fordultam Kovács Tamás Legfőbb Ügyészhez, mert az ügyeimben a Fejér Megyei Főügyészség rendszeresen jogszabályt sért, és nem biztosítja az előírt alkotmányos jogokat sem.

 - A beadványra semmilyen válasz nem érkezett...

4. ...ezért 2008 április 12.kelt. beadvánnyal fordultam Kovács Tamás Legfőbb Ügyészhez, és kértem tájékoztasson: milyen jogszabályok teszik lehetővé számára a jogszabályt sértő esetek vizsgálatának mellőzését.

 - A beadványra VÁLASZ ÉRKEZETT, mely szerint: az iratot továbbították a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészségre?! Mert ott fognak intézkedni!  A továbbiakban érdemi intézkedés nem történt, így továbbra sem tudni hogy Kovács Tamás Legfőbb Ügyész miért nem intézkedett...

5. ...ezért 2008 április 26.kelt. Kovács Tamás Legfőbb Ügyészhez benyújtott, a Magyar Országgyűlés Hivatalához címzett beadványt juttattam el a Legfőbb Ügyészséghez - mert Kovács Tamás Legfőbb Ügyész jogszabályt sért amikor a tudomására jutott jogszabálysértések miatt nem intézkedik, és kértem az eset parlamenti vizsgálatát.

 - A beadvánnyal kapcsolatban a továbbiakban semmilyen értesítést nem kaptam...


6. Időközben a folyamatos jogsérelem miatt, több feljelentés megtételére kényszerültem, a FIDESZ Párt illetve Fidesz tagok ellen:


   -2008 január 24.kelt. feljelentés kiegészítés - nevezett Fidesz tag és Farkas Tibor végrehajtó ellen -Legfőbb Ügyészség

  -2008 február 29.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Közp.Nyom.Főügyészség

  -2008 április 18.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Közp.Nyom.Főügyészség

  -2008 április 26.kelt. feljelentés - Fidesz Párt  ellen - Legfőbb Ügyészség

  -2008 május 28.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Legfőbb  Ügyészség

  -2008 május 28.kelt. feljelentés kiegészítés - Fidesz Párt ellen - Közp.Nyom.Főügyészség

Megjegyzés: a felsorolás nem teljes körű!

-Ezekben az ügyekben érdemi vizsgálat vagy intézkedés egyetlen esetben sem történt.

7. A - 2008 április 18.kelt. Közp.Nyom.Főügyészségen tett feljelentésemben ismertetem: - Farkas Tibor végrehajtó és társai által folytatott pénzügyi  jogszabálysértések valószínűsíthetően a Fidesz Párt megbízásából történnek, nagyszámú állampolgárt sok milliós nagyságrendben károsítanak meg, és a Fidesz Párt ilyen módon különösen nagy értékben jut bevételhez.

- Ezt a feljelentést a Közp.Nyom.Főügyészség illetve a Legfőbb Ügyészség nem hajlandó feljelentésként kezelni és a tartalmát nem is vizsgálja...

8. Az iratokkal bizonyított - Farkas Tibor végrehajtó és társai által 139.V.25./2001/ számon elkövetett jogszabálysértések - az ügyészség legutolsó megállapítása szerint -elévültek- ezért nem vizsgálhatóak...az eset különlegessége hogy Kovács Tamás Legfőbb Ügyész több esetben értesítve lett az ügyről, igy a Fidesz Párt megbízásából - Farkas Tibor végrehajtó és társai által elkövetett jogszabálysértések -

Kovács Tamás Legfőbb Ügyész tudomása mellett évültek el...


9. Mindezen felettébb érdekes tapasztalataim után, 2008 július 1-től kezdődően, Farkas Tibor végrehajtó működési körzetében, az az - Fejér Megye kB. 20 településén kb. 2000 pld. felhívás közzé tételével igyekeztem információt gyűjteni Farkas Tibor és társai tevékenységéről.

- Az adatgyűjtés során, rövid idő alatt nagyszámú károsult jelezte: Farkas Tibor végrehajtó jogosulatlanul megkárosította, több esetben milliós nagyságrendű károkozást jeleztek az állampolgárok.

Mindezek után nyilvánvaló az ügyészség által szabotált ügy: - a Fidesz Párthoz köthető jogsértő cselekmény sorozat - teljes mértékben igazolható - az az bűncselekmény gyanúját kelti.

10. 2008 szeptember 29.kelt. kérelemmel  Soós Gyula Fejér Megyei Biróság Elnökéhez fordultam, mert igazoltan állítható hogy Farkas Tibor végrehajtónak a bíróságnál is vannak elkövető társai.

- A kapott értesítés szerint az ilyen ügyek nem tartoznak a bíróságra...


                                                                                                                                                               

   Kedves Olvasó!   Most pedig felteszem az aktuális kvíz kérdést :

Miért nem intézkedik az ügyészség a FIDESZT érintő ügyekben?

a,  elfogyott a papír az ügyészség irodáiban és ezért nem tudnak eljárást indítani ( PAPÍRHIÁNY! )

b,  a FIDESZ befolyása alatt vannak az ügyészség hivatalai és ezért nem is akarnak Fideszes ügyekben intézkedni


   Értékelés :

Ön az :  a, választ választotta? - Ön naiv lélek és súlyosan tájékozatlan! A mellékhatásokról kérdezze tájékozott ismerősét esetleg gyógyszerészét!


b, választ választotta? - Gratulálok! Ön helyesen válaszolt! Lehet hogy ön is egy Merész Elek?



   Most pedig lássuk a teendőket!

     Mit tegyen :

  a, - ha ön és családja jogállami viszonyok között, jogbiztonságban szeretne élni?


   - Önnek cselekednie kell! Legyen  Merész Elek! Szerelje fel magát az összefogás, a nyilvánosság, és a józan ész fegyvereivel. Fogjon össze tisztességes barátaival (nem fideszes) és beszéljenek a környezetükben tapasztalható gyanús FIDESZES ügyekről. Így védekezzen! Ne feledje: csak összefogva, együtt cselekedve, a nyilvánosság erejét felhasználva lehet egy küszöbön álló diktatúrát megállítani!


  b, ha ön FIDESZES diktatúrában kíván élni?

  - ...nos önnek semmit sem kell tennie. Várjon türelemmel és a FIDESZES diktatúra előbb vagy utóbb önt is eléri... (bocsánat de biztos hogy  ön jól választott?)

c, - ha ön ügyész vagy bíró és ön betartja a jogszabályi előírásokat?

  - Intézkedjen! Legyen ön is Merész Elek! A tudomására jutott gyanús ügyekben indítson eljárást  még akkor is ha a FIDESZ az érintett!

d, -ha ön ügyész vagy bíró és a gyanús esetekben nem intézkedik mert pl.: a Fidesz befolyása alatt áll?

  -Sürgősen fizesse vissza az államnak a jogi képzésének költségeit, a diplomáját pedig használja fel másra!


    Ezt a következők miatt tegye:


- az államnak szüksége van bevételre


a társadalomnak nincs szüksége korrupt ügyészre, bíróra
(itt hívom fel a figyelmét : az ön diplomája újra hasznosítható papírból készült, ezért -egyéb- célra is hasznosítható!)


e, - ha ön ha ön újságíró, képviselő, vagy egyéb tisztviselő, és önnek fontos a jogállam és ön érzékeny a védtelen embereket érő jogsértések iránt?

 - A téma az asztalán! Ön is merész Elek! Tegye a dolgát, képviseljen - tájékoztasson! Jogában áll demokratának lenni és cselekedni!


 f, - ha ön újságíró, képviselő, és önt nem érdeklik a sok embert megkárosító korrupt ügyek?

  - ...hát ..ön pedig dőljön hátra kényelmes székében és kapaszkodjon erősen az asztalába. Ön tudja a tutit: kényelmes iroda + asztal =  + víg - asztal! A rázós ügyekbe pedig bukjanak bele mások! (ilyenek azt hiszem nincsenek..ha mégis akkor az csakis FIDESZES lehet!)

Kedves Olvasó!


Ön kérdezni szeretne?    - hívja a 06 20/ 210 - 9334 telefon számot

Ön írni szeretne?    - mereszelek@gmail.com email címre!

Ön cselekedni szeretne?   - ..akkor..legyen ön is Merész Elek! ..és..Fel! Támadunk!





U.I.

Tekintettel arra hogy a jelen irat 1--10. pontjai konkrét jogszabályt sértő cselekményeket ismertetnek, ezért a jelen irat feljelentésként értékelhető. Az ismertetettekből kitűnik: Kovács Tamás Legfőbb Ügyész tud a jogsértő cselekményekről azonban nem intézkedik. A jogszabályok szerint a Katonai Főügyész a Legfőbb Ügyész helyettese is, és mivel jelenleg a Legfőbb Ügyész cselekvőképtelensége kimutathatóan fennáll -így a Katonai Ügyészség jogosult intézkedni, tekintettel a kat.be. 475.§ /4/ pontjára, mely szerint a Katonai Ügyészség olyan esetekben is eljárhat amelyekre illetékessége nem terjed ki. Ezért a feljelentéssel kapcsolatos intézkedésre a Katonai Ügyészséget kérem (amennyiben még nem áll a Fidesz befolyása alatt) . A Magyar Alkotmány 2.§ /1/ bek. kimondja: A Magyar Köztársaság független demokratikus jogállam - a jogállam nélkülözhetetlen eleme a jogbiztonság. Az ismertetett esetekből kitűnik, a Magyar köztársaság jogilag szabályozott rendjét megbontva, a jogállamiság fontos intézményeit az bűnelkövetők befolyásuk alá vonták - a Fejér Megyei Bíróság továbbá a Fejér Megyei Főügyészség hivatalait teljes mértékben befolyásuk alatt tartják, továbbá a Legfőbb Ügyészség és a Központi Nyomozó Főügyészség intézményeit is jelentős mértékben befolyásolni tudják, ezért a felsorolt hivatalok nem képesek ellátni a jogszabályokban előírt alkotmányos feladataikat, ezért a jogbiztonság jelentős mértékben veszélybe került.

A fentiek miatt feljelentést teszek a FIDESZ Párt, Farkas Tibor önálló bírósági végrehajtó, Juhász András Fejér Megyei Főügyész, Soós Gyula Fejér Megyei Birósság Elnök, továbbá ismeretlen személyek ellen az

- Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása Btk.139§ /1/ pontja,

- Alkotmányos rend megváltoztatására irányuló előkészület Btk.139§ /2/ pont,

- alkotmányos rend elleni szervezkedés Btk.139/A§, ütköző cselekmények, továbbá egyéb jogszabályokba ütköző cselekmények elkövetése miatt. Az elkövetők a jogszabálysértő cselekményeiket jelenleg is folytatják, így Farkas Tibor végrehajtó és társai folyamatosan nagyszámú embert károsítanak meg, havonta több millió Ft. nagyságrendben. tekintettel az ügy nagyszámú embert érintő kiterjedtségére, továbbá a különös figyelemmel a cselekménysorozat -társadalomra való nagymértékű veszélyességére- , kérem a Katonai Ügyészség hivatalát, továbbá a az értesített egyéb intézkedésre jogosult intézményeket, tekintettel a Be.6.§ /1/ pont , továbbá a Btk.150§ /1/ pontjára, eljárás megindítását kezdeményezzék.


Az ügyek az alábbi számokon nyilvántartottak:

 Ügyészség: NF.3787/2004, NF.982./2005, NF.2813/2005, NF.5628/2005,  NF.2884/2007, NF.3789/2007, Nyom.142/2007, Nyom.240/2007, KF.5072/2007, Nyom.44/2008, Nyom. Nyom.232/2008, KF.3630/2008,

 Bíróság: 139.v.25/2001, Pkf.20.859/2007,  2008.EL..XV.A.2/3

A felsorolás nem teljes körű!

Legyen Ön is Merész Elek.. És Fel! Támadunk!


kelt.: Bodmér 2008. december 9.


Hajnáczki Csaba






 FELHÍVÁS


A Merész Elek Kapitányság felhívást tesz közzé - Narancslekvár- jeligével, az alábbi tárgykörben:


várjuk azok jelentkezését akik tudomást szereznek olyan ügyész létezéséről, aki:


a, a jogszabályi előírásokat ismeri, és hajlandó azok alkalmazására

b, a Legfőbb Ügyészség vagy a Központi Nyomozó Főügyészség alkalmazásában áll

c, ellenőrizhető referencia munkákkal rendelkezik


Amennyiben valakinek ilyen ügyész létezéséről tudomása van, kérjük az ügyész létezését igazoló iratot, referenciáit küldje el a  -Narancslekvár- jelige feltüntetésével a mereszelek@gmail.com email címre



Merész Elek Kapitányság






A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek