Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Kinél esett le a tantusz?


-különösen forintos irat-

SZIGORÚAN NYILVÁNOS!

Készült: A Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés észrevételei alapján
                  tel.: 06-20/210-9334

Irat tárgya: Feljelentés/ Értesítés

Címzett:
-ENSZ intézménye
-Köztársasági Elnöki Hivatal
-Legfőbb Bíróság
-EU állampolgárai
-és még sokan mások

Iratot készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér, Vasvári P. 36

Részletek a Merész-elek Kapitányság jelentéséből: Felcsút mellett a kiemelt zónában vagyunk. Több sikeres akciót hajtottunk végre az ellenség (=Fidesz) erői ellen. Az akciók során sikeresen átléptük, és magunk mögött hagytuk a vakmerőség határát. Az ellenség (=Fidesz) folyatta az előrenyomulást, és már a kormányhivatalokat is elfoglalta. (Kovács Tamás Legfőbb Ügyész már korábban a Fidesz fogságába esett) A vakmerőség határán túl szerzett információk alapján nyilvánvaló hogy az ellenség (=Fidesz) már a forint ellen is támadást hajtott végre! Államcsőd nem fenyeget, de a jogbiztonság teljesen eltűnt. A hiányzó jogbiztonságot megpróbáljuk külföldi relációból beszerezni.. Nem adjuk fel.. Az akciót a vakmerőség talajára lépve is folytatjuk.. A cél: utat nyitni a jogállamiság barátainak. Az irány: rendületlenül előre! Az akció fedőneve: Feltámadunk!.. Pontosítok, az akció fedőneve: Fel! Támadunk!

Aktuális kvíz kérdésünk: Kinek esett le a tantusz a 2010. junius 4. történt forint árfolyamvesztés után?

Kedves Olvasó!
Nyilván Önnek is feltűnt, itthon, a nemzetközi sajtóban, valamint a mértékadó nemzetközi pénzügyi körökben is nagy port kavaró eset, az Orbán kormány államcsőddel fenyegető nyilatkozata. Valamint az ezt követő forint árfolyamvesztés.
Első hallásra ez elég rossz üzletnek tűnik.? De egy bölcs mondás szerint rossz üzlet nincs, valaki mindig nyer a bolton! Itt ki nyerhet és hogyan? Minden bizonnyal a Kedves Olvasó emlékszik a Merész-elek Kapitányság korábban kezdeményezett ügyeire. Ha esetleg a részletek elhomályosodtak volna, a Fideszes, szép új és bűntelenséget sejtető választási ígéretei mellett, kérem, olvassa át őket újra.

Az iratokban eljárást kezdeményezek a Fidesz (Fideszesek) ellen egyebek mellett:
-Állam ellenes bűncselekmények
-Az igazságszolgáltatás és a közélet tisztasága ellen elkövetett bűncselekmények
-Vagyon ellen elkövetett bűncselekmények
-Személy elleni bűncselekmények -valamint egyéb bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

Hogy hogysem az illetékes hivatalok mindez ideig nem tudtak időt szakítani mindezek vizsgálatára. Így aztán értesítést sem küldenek. Fordultam ezért az ENSZ-hez is, de sajnos az email postafiókomat az ENSZ- nek címzett kérelmemmel együtt ellopták.. Persze ezért újabb feljelentést tettem, a válasz még nem érkezett meg.. Lehet, hogy azt is ellopták..

Szóval az iratokban előadom hogy a Fidesz, az emberek megkárosításából (értsd. Meglopásából) -jelentős, esetleg különösen jelentős mértékben- jut bevételhez.
( Ugye tudja a Kedves Olvasó, hogy a Fidesz a választási kampányai során, mértékadó becslések szerint több milliárd tisztázatlan eredetű pénzt használ fel!?)
Ezek szerint a Fidesz milliárdos nagyságrendben rendelkezik olyan pénzösszeggel, ami teljességgel rejtett a pártok pénzügyeit ellenőrző intézmények előtt. Ekkora összeget a világ minden részén befektetik valamibe. Vétek lenne ekkora összeget szalmazsákba tartani, hiszen ekkora összegnél még a kis hozamnál is mesés lehet a nyereség. Állítólag a Fidesz ribizlibe is fektetett. Ugye a ribizli fürtökben termő gyümölcs, ami némi porcukorral finom nassolni való csemege. Persze itt nem erről van szó. A ribizli az ügyészség titkos fedőneve az az:    
                                 Rizikómentes Biznisz Legfőbb Intézete

Nyílván az ügyészségen valakiknek igencsak csurran cseppen, hogy megéri a Fideszes ügyeket módszeresen végighazudni. Rizikómentesen, mert ugye az ügyészség saját magát ellenőrzi, és ugye egy ilyen ellenőrzés teljesen rizikó mentes. De talán a Fidesz zsákjában még így is marad egy kis lé abból a sok milliárdból. Azt mibe érdemes befektetni?

2010. június 4.én egy furcsa hírre lettem figyelmes. A Fidesz nyilatkozataiban államcsőddel riogatott, és ezzel mesterségesen előidézte a forint árfolyamának esését. Nyilvánvaló hogy tévedésről nem lehet szó, hiszen a külföldi pénzügyi szakértők értetlenkedő nyilatkozatai után, a kormány szóvivő és más kormánytagok is megerősítették az elhangzottakat. Magyarországon államcsőd fenyeget.

Szegény forint meg akkorát esett hogy rossz volt nézni.. Lehet, hogy azért voltak olyanok, akik mindezt örömmel figyelték? Nyilván a Kedves Olvasó is tudja, hogy a nemzeti valuták ellen spekulánsok szoktak szervezett leértékelést kikényszeríteni, mert egy ilyen előre tudott árfolyamesésen mesés összegeket lehet kaszálni, cirka néhány óra alatt.
Csak most itt a kormányon levő Fidesz idézte elő a nemzeti valuta árfolyam esését- szándékosan.

De nézzük meg a következő példán, hogyan is néz ki ez a képlet.

    a, a Fidesznek több milliárdja lehet amit ellenőrizetlenül mozgathat

     b, a Fidesz szándékosan előidézi a forint leértékelődését


                                 +_________________
                                 =       ?    mi hiányzik a megoldáshoz?


A képlet megoldható, hogy ha az a+b, tételhez hozzáadjuk a következő c, tételt:

c, a Fidesz olyan helyre fektetett be ahol a forint árfolyam esésen nyereség képződik.
Kedves Olvasó most végezze el a műveletet, a+b+c, tétel = mesés nyereség!

Ugye Kedves Olvasó így már tudjuk kinél esett le a tantusz a Forint árfolyamesés után. Mint tudjuk rossz üzlet ugye  nincs..

A Fidesz ígérete szerint be fogja vezetni a három csapást. Biztos befektetésre vágyóknak ajánlom a következő tippet: fogadjanak nagy pénzben, arra hogy a Fideszes bűnelkövetőket semmilyen csapás nem éri. Ez egy tuti tipp, csak önnek!

Azért némi gond csak lenne ezzel  a Fideszes forintos akcióval. Tudni illik, hogy még nem sikerült teljesen felszámolni a demokratikus jogrendet (folyamatban!). Így aztán egy vaskos könyvben, a címe: -A Magyar Büntetőjog Különös Része- ebben található egyebek mellett a Btk.270/A.§ (1) pontja, mely szerint:

a, Aki más előtt olyan köznyugalom megzavarására alkalmas valótlan tényt állít hogy a közveszéllyel járó esemény bekövetkezik fenyeget, vagy
b, a köznyugalom megzavarására azt a látszatot kelteni törekszik, hogy a közveszéllyel járó esemény bekövetkezik vétséget követ el-

Azt hiszem egy államcsőd egy ország életében meglehetősen megzavarja a köznyugalmat, lásd. Külföldi példák. Kedves Olvasó Önnek mi erről a véleménye? Persze figyelemre méltó lenne az illetékes hatóságok véleményét is megismerni. Vajon ők mit szólnak mindehhez? Találgatások helyett javaslom, tegyünk egy próbát. Kérdezzük az illetékeseket:

Az ismertettek miatt, Orbán Viktor kormányfő, Országgyűlési képviselő, pártelnök, a Fidesz, valamint ismeretlen személyek ellen feljelentést teszek a jogszabályokba ütköző esetek miatt. Tekintettel, arra hogy az ismertettek kapcsolatosak a korábban általam kezdeményezett ügyek tartalmával, az az:

-2008. december. 8.kelt. Merész-elek Kapitányság című

-2009. szeptember. 16.kelt. A kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza című című

-2009. október. 16.kelt. Eltűnt személy bejelentése című

-2009. november 27. kelt. A vizeshordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja című

-2010. március. 26. kelt. A rák meg a farkas, és a keszeg tanácsa című iratokkal,

feljelentést ezek tartalmát kiegészítve teszem meg.

Semmi gond, a RIBIZLI hivatal még egyet sem intézett el, az azokban foglaltak jelenleg is irányadóak. Semmi gond? Na várjunk csak! A felsorolt ügyekben a szabályok szerint már néhány nap alatt kellett volna határozni. Miért nem történik semmi az ügyekkel, Hohó! Várjunk csak! Az említett iratokban szó van róla, hogy a bűnelkövetők esetleg Orbán Viktor ismerősei. Aha. Lehet, hogy itt akadnak el az ügyek. Csakhogy az ilyesmi jogszabályokba ütköző dolog. Egy tisztességes jogállamban büntetni is szokták az ilyesmit. Szóval az ismertettek miatt indokoltan vélelmezhető, hogy Orbán Viktor pártelnök, országgyűlési képviselő, vagy környezetében élő, vagy vele kapcsolatot tartó személy a felsorolt ügyekben, a Btk. 225.§, hivatali hatalommal való visszaélést, illetve a Btk. 256.§ (1) pontjába ütköző hivatali befolyással való üzérkedést, valamint más jogszabályokba ütköző cselekményt valósít meg, és így akadályozza a jogszerű eljárást.

Mindezekre tekintettel kérem az eljárás megindítását, figyelemmel, arra hogy fennáll a bűnismétlés, valamint a jogszerűeljárás meghiúsításának veszélye.



U.i.:
A feljelentést a Be. 172.§ (2) pontja értelmében, a bíróságnál, továbbá más intézménynél kezdeményezem, figyelemmel arra a tényre hogy az ügyben bírák, illetve bírósági ügyek is érintettek , valamint a tapasztalatok szerint az ügyészség nem rendelkezik a kellő kompetenciával a Fideszeseket érintő ügyekben

kelt.: Bodmér. 2010. Junius. 09.    Hajnáczki Csaba  a Merész-elek Kapitányság munkatársa



..Majdnem elfelejtettem! Egy apróság megint hiányzik. Persze hogy a jogbiztonság. Mert ugye e nélkül a jogszabályok csak arra jók, hogy pénzt lehessen kérni a mellőzésűkért. A Fidesz engedélyezni szeretné a pálinkafőzést.. Világos, a pálinkaiváshoz való jog nem sérülhet.. Várjunk, hogy a joghoz való jogot is bevezessék? Mit tegyünk?

Javaslom, inkább próbáljunk meg egy kis jogbiztonságot importból beszerezni. Hátha van valamerre egy kis elfekvő készlet belőle. A Merész-elek Kapitányság a jogbiztonság import beszerzéséből is részt vállal, és ezért a -narancsos forintos jeligével - felhívást tesz közzé :


                             Felhívás

A Merész-elek Kapitányság a Magyarországon teljességgel hiánycikknek számító jogbiztonság, importból történő behozatalának lebonyolítására, gyakorlott, nemzetközi -lehetőleg ENSZ- kapcsolatokkal rendelkező munkatársat keres, bonyolítói munkakörbe.

A bonyolító feladata:
a, a külföldi partnerek informálása a jogbiztonságot igénylő hazai bűnesetekről
b, a jogbiztonság importjával kapcsolajtos tárgyalások, hazaszállítás stb. lebonyolítása
c, a beszerzett jogbiztonság hazai jogintézményekben történő ismertetése, bemutatása, igénytelenség esetén kihelyezése


Fontos! A jogbiztonság ellentételezése kizárólag vatikáni valutában történhet!
A bonyolítói munkakörre a pályázók a jelentkezéseiket -narancsos forintos jeligére- az alábbi címre küldjék:
..Most jut eszembe mér az email címemet is lopják! Mindegy, aki tud szerezni egy kis jogbiztonságot, bármilyen keveset, sürgősen vigye be a legközelebbi jogintézménybe. Csak vigyázzon, nehogy ellopják.


                                                  Merész-elek Kapitányság

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek