Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Kecskegidák meg a farkas, és a farkasok Juhàsza




Magyar rém mesék sorozat



Az ügyészségről, a narancsszőrű bárányról, és arról hogy mi történhetett a móri ERSTE bankfiók ügye körül



Megjelent: A MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG, mint civil kezdeményezés gondozásában
Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36, tel.: 0620/210-9334

Fontos! Ezt az iratot sokszorosítani, információs rendszerben tárolni, bármilyen módon továbbítani, a készítővel való megállapodás nélkül:    lehetséges, sőt szükséges! Feljelentésként is kezelhető!

Felkért lektorok:

- Sólyom László, Magyar Köztársaság Elnöke
- Katona Béla, Magyar Országgyűlés Elnöke
- Baka András, Legfelsőbb Bíróság Elnöke
- Kovács Tamás, Legfőbb Ügyész
továbbá:
- EU- sajtó
- és még sokan mások


Hol volt, hol nem volt, valahol europenciában, ott, ahol a demokrácia kezdődik, volt egyszer egy ország. Ez olyan ország volt, ami hol volt jogállam, hol meg nem volt az. Ebben az országban volt egy hatalmas üvegzseb. Abban lakott egy törpe. Az üvegzseb feneketlen mély volt, és olyan sűrű sötétség volt benne, hogy abba senki emberfia bele nem láthatott, csak akinek azt az üvegzseb törpéje megengedte. Ennek az üvegzsebnek a szélén sűrűsödött a Felcsútkörnyéki kerek erdő. Ebben a kerek erdőben élt a sündisznó, a fürge mókus, kecskegidák, és még sokan mások. Az erdő lakói vidáman élték napjaikat a kecskegidák vidáman kergetőztek az erdei tisztáson, és legelték a dús erdei gyepet.
Sajnos azonban a kecskegidák könnyelműek és bohók voltak, túlságosan nagyokat ettek a finom erdei zöldből, ami megülte a hasukat, némelyik kecskegida pedig túlságosan nagyot akart ugrani és megbotlott. Ezért a kecskegidák sajnos nem tudtak gyorsan elmenekülni, ha veszély közeledett. Ekkor a Felcsútkörnyéki kerek erdő lakóival szörnyű dolog történt: megjelent       A FARKAS!

Ennek a farkasnak nagy füle, és nagy szája volt, és nagyon nagyon hosszú keze. A farkas amúgy Tibor volt, mert minden farkasnak van igazi neve és önálló bírósági végrehajtó volt. Nos ez a farkas kecskegidákra vadászott. Rövidesen hírhedt lett az erdő lakói között. Kíméletlenül fosztogatta rabolta a kecskegidákat, feldúlta mindenüket, sőt még a házaikat is elvette. Szegény kecskegidák teljesen összezavarodtak. Nem is tudták kihez fordulhatnak segítségért. Az erdő lakóinak vitás ügyeiben a szarka szokott bíráskodni. Elmentek hát a szarkához. A szarka azonban nem segített nekik.
-Azt mondta hogy a kecskegidák csak ne nagyon mekegjenek, mert legelik az erdő zöldjét, és az erdőkincstárba nem fizetnek semmit, ezért még pórul is járhatnak. A farkas meg lehet hogy nem is járt az erdőben, a kecskegidák lehet hogy káposzta helyett véletlenül farkast álmodtak.

A kecskegidák nagyon elszomorodtak, mert a szarka nem segített rajtuk. Elkeseredésükbe futottak fűhöz, fához de egyik sem tudott segíteni. A fák azért annyit elsusogtak hogy a szarka feje sós.. mert a szarkát látták az erdő szélén a farkassal pusmogni. A kecskegidák nagyon nekibúsultak.
Lakott az erdőben egy csipkebokor tövében egy sündisznó. A Sündisznó nem félt a farkastól, mert neki erős hegyes tüskéi voltak, ami megvédte a veszélytől. A sündisznó megsajnálta a kecskegidákat és azt mondta:
-menjetek Fehérvárra, van ott egy juhász annak akkora az ereje, hogy parancsol az még a farkasnak is. A kecske gidák hitték is meg nem is amit a sündisznó mondott, de a bátrabbak közülük elindultak hogy megkeressék a nagy erejű juhászt, hogy utasítsa rendre a farkast. A juhász máskülönben András volt, és ráérő idejében a Fejér Megyei Főügyészségen ücsörgött, merthogy ő volt a megyei főügyész. Amikor a juhász meghallotta, hogy mit akarnak a kecskegidák csak mosolygott a subája alatt. Ezek a kecskegidák  biztosan el vannak varázsolva - gondolta. Ő a farkasok juhásza nem pedig a kecskegidáké! Azt meg hogy milyen finom a gida pecsenye, a Fejér Megyei Főügyészségen is tudják, de még mennyire hogy tudják! Dehogy parancsol ő a farkasra hogy ne raboljon többet. ...Hét határba mesélik hogy volt ennek a juhásznak egy narancsszínű furulyája. Amikor azt megfújta és muzsikálni kezdett rajta a fideszes ügyek mind táncra perdültek és.. Na várjunk csak! Ez itt a mesék oldala, a valóság más lapra tartozik!
Szóval a kecskegidák hiába fordultak az ügyeket terelő juhászhoz, az nem segített rajtuk. A farkas pedig tovább fosztogatta a kecskegidákat. A kecskegidák pedig búsabbak lettek mint annak előtte.

Lakott az erdőben az öreg tölgy ágai közt egy mókus. A mókus nem félt a farkastól, mert neki ügyes lábai voltak és gyorsan el tudott menekülni a fákon a veszély elöl. A mókus megsajnálta a kecskegidákat és azt mondta nekik:
-menjetek a fővárosba, van ott egy bárány, annak akkora az ereje van hogy parancsol az a juhásznak is, meg a farkasnak is.

A kecskegidák hitték is meg nem is, amit a mókus mondott, de a bátrabbak közülük elindultak hogy megkeressék a nagy erejű bárányt, aki majd rendre utasítja a juhászt is, meg a farkast is. A bárányt szerencsésen meg is lelték. A bárány a Központi Nyomozó Főügyészségen lakott, mert ügyész volt. A bárány egyébként Sándor volt, mert a bárányoknak is van igazi nevük. Nos ez a bárány, amikor meghallotta, hogy a kecskegidák mit akarnak tőle, nagyon dühös lett! Dúlt fúlt mérgében! Még hogy őt a kecskegidák zavarni merik! Fogta az ügyüket és visszaküldte Fehérvárra a juhászhoz. Olvassa csak el a juhász a farkassal együtt, hogy a kecskegidák mit akarnak a Felcsútkörnyéki kerek erdőben. Hát rendet!

Ez a bárány amúgy igen furcsa volt, ugyanis ez egy narancsszőrű bárány volt. Az még furcsább volt hogy a báránynak szőrös mancsa volt. Ezért lehet hogy nem is igazi bárány volt, hanem ez is egy farkas, csak belebujt egy narancsszőrű bárány bőrébe. Hogy miért éppen narancsszőrű bárány bőrbe bujt ez a farkas? Hát ezt most nem tudjuk elmesélni...
Szóval a kecskegidák hiába fordultak a bárányhoz, az nem segített rajtuk.  A kecskegidák pedig még búsabbak lettek mint annak előtte.
A farkas, aki Tibor volt, és végrehajtó, pedig tovább fosztogatta a kecskegidákat, mert a Felcsútkörnyéki erdőben úgyis az lesz, amit ő akar, mert az ő keze hosszú, és itt az ő törvénye az érvényes a FARKASTÖRVÉNY.
Ezért a kecskegidák már nem is hiszik, hogy az ő kerek erdejük egy jogállam közepén volna. Azt meg hogy ők europenciában lennének biztosan csak valami térképészeti hiba miatt gondolhatják róluk egyesek. Határtalan elkeseredésükben könnyes szemmel így énekeltek:

A kecskegigák dala:

Vonít a farkas a válságba! Nyomorúság a nyomába!
Hatalmas az étvágya, fideszes a barátja.
A gidákat felfalja, mindenüket lenyúlja.
Üvegzsebbe eldugja, a törpével elosztja.
Neki baja nem lehet, fidesz koma integet.
A gidák meg remegnek, könyörögve mekegnek.
Ordas farkas elég már! Lophattál már batár szám!
Kastélyod már sok lehet, de nekünk helyünk hol lehet?
Európa? Hol vagyunk? Az üvegzsebbe elveszünk!
Egy jó vadász kellene, aki ordast ejtene.
Jó vadász ha hallanád, kecske gidát óvhatnál!
Jó vadász ha kérhetnénk, jó lenne ha sietnél!

A vadász azonban lehet, hogy nem hallotta meg a kecskegidák hangját, mert nem jött el a Felcsútkörnyéki kerek erdőbe hogy segítsen rajtuk. Ezért aztán a kecskegidák olyan szomorúak lettek, mint még soha. És a farkas tovább fosztogatta őket.

Lakott az erdőben, egy bodzabokor tövében egy róka. A róka nem félt a farkastól, mert ez a róka a Merész-Elek Kapitányság rókája volt. A róka megsajnálta őket és azt mondta a kecskegidáknak:
- fogjatok össze, mert a farkasok sokan vannak, fide.. akarom mondani falkába tömörülnek, védi őket az ügyeket terelő juhász, meg a narancsszőrű bárány is, és a FARKASTÖRVÉNY ellen csak összefogva boldogulhatok.

A kecskegidák hitték is meg nem is, amit a róka mondott nekik, de közben a kecskegidáknak feltűnt hogy a kerek erdőbe új lakók érkeznek. Ezek érdekes lények voltak. Nem fogta őket a törvény, kicsik voltak, de nagyon falánkok. A mézet nagyon szerették, ezért a méhecskék már többször bepanaszolták őket a szarkánál, hogy ellopják a mézüket. Mindeddig még hiába. Szóval ezek az apró torkosok narancsszínű koronát hordtak a fejükön, ezért a kerek erdő lakói elnevezték őket kiskirályoknak. Ezek a kiskirályok keresztül kasul járták az erdőt, és harsány énekük messze elhallatszott.


A kiskirályok éneke:

Hali hali halihó kiskirálynak jaj de jó!
Jobbra dűl meg balra dűl, ha a fidesz hegedül.
Ha válság jön mit tegyünk? Mézes bödönt keresünk!
Futballpálya tövébe vidámak a legények.
Szurkolni itt szeretünk! Itt mézes bödönt leshetünk.
Mézes bödön? Csuda jó! Kiskirálynak az való!
Csurran cseppen egy kis méz, a kiskirály vígan él.
A törvénytől nem félünk, ha lesz préda megélünk.
Aranylábú messiás, prédát ossz ne prédikálj!

Hát így történt, hogy a kecskegidák farkasok prédái lettek, a Felcsútkörnyéki kerek erdőt pedig lassan birtokba vették a nyalánk méz-kedvelő kiskirályok.
Ha a törpe megengedte volna, az üvegzsebbe beleláttunk volna! Itt a mese vége.

NE HAGYD MAGAD FÉLREVEZETNI! A MESÉNEK NINCS VÉGE, A FARKASOK RÁD IS VADÁSZHATNAK!

 MÉG TE IS LEHETSZ ÁLDOZAT!

VÉGE?

A mese kitalált történet, a valósággal való bármilyen hasonlóság csupán a véletlen műve! (ez is mese)

A következők azoknak akiket mesék helyett, a valóság jobban érdekel!

Most nézzük tehát valójában, hogyan is folynak az ügyek Fejér Megyében- Felcsút körül. Itt van példának Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó 139.V.25/2001 számú ügye, amely során Farkas Tibor társaival mintegy ötmillió forintot kísérelt meg eltulajdonítani-jogtalanul egy árverés során. Mindez dokumentált tény, hiszen az ötmillió már az árverési hirdetményből hiányzik a korábban Farkas Tibor végrehajtó által megállapítotthoz képest. Ez az eset több feljelentés tárgyát is képezte, mivel bűncselekmény gyanúját kelti. Nézzük mi is szokott történni ilyen esetben. 

A végrehajtó az ügyészség hatáskörébe tartozik. A Fejér Megyei Főügyészség az ilyen feljelentést általában nem kezeli feljelentésként,  az csak beadvány?! és szabályos elutasítás helyett küld egy értesítést, hogy az eset további intézkedést nem igényel, bla-bla-bla, stb. A Legfőbb Ügyészségre érkező ilyen feljelentéseket intézkedés céljából átküldik a Központi Nyomozó Főügyészségre, ahol általában egy Bárány Sándor nevű ügyészhez kerül az ügy, és ő általában és menetrendszerűen az ügyet elküldi Fehérvárra az ügyészségre. Ahol aztán újra történik- a semmi.

Bárány Sándor ügyész olyankor is Fehérvárra küldi az ügyet, amikor név szerint nevezett fehérvári ügyészek a feljelentettek, akik elmarasztalhatóak mert Farkas Tibor végrehajtó ügyében kimutathatóan nem intézkedtek. Ez így történt a MERÉSZ ELEK KAPITÁNYSÁG című, 2008. december 9. kelt feljelentés esetében is, amelyben egyebek mellett, Juhász András Fejér Megyei Főügyész nevezett illetve feljelentett személy. Ez az ügy is háborítatlanul alussza csipkerózsika álmát. Még nem mertek hozzáérni, biztos attól félnek, hogy esetleg felébredne... Nos az az ügyész amelyik saját magát vád alá helyezné valószínűleg még nem született meg, de az biztos hogy ilyen a Fehérvári Főügyészségen nem található.

Végül farkas Tibor Végrehajtó ötmilliós ügyéről az ügyészség egy hosszabb feljelentés sorozat után (lásd.:MERÉSZ ELEK KAPITÁNYSÁG című, 2008.december 9.kelt feljelentés) 
kiderítette: az ügy nem vizsgálható, mert időközben elévült...ugye érdekes kis hely ez a Fejér Megye? De apropó elévülés. A szabályok szerint az elévülési idő a büntetési tétel felső határa, de minimum három év. Az ügy ugyan a három évet alapul véve sem stimmel, de nézzük tovább! Indokoltan vélelmezhető hogy Farkas Tibor Végrehajtó cselekményeit üzletszerűen, valószínűsíthetően másokkal együtt -csoportosan- vélhetően -bűnszövetség, vagy bűnszervezet- részeként követi el. Nos ilyen esetben a büntetési tétel - és vele együtt az elévülési idő oly mértékben megemelkedik, hogy a feljelentett cselekmény még ma is büntethető lenne. Továbbá ha mindehhez  hozzá vesszük -bűnhalmazat- az ügyben az ügyészek által megvalósított jogszabály sértéseket -hivatali visszaélés, bűnpártolás- meg ilyenek, bőven lenne ma is lehetőség az eset vizsgálatára. Csak hogy el ne tévedj Kedves Olvasó a fenti cselekmények a szabályok szerint: -hivatalból üldözendőek, tehát a -lehetőség- helyett a -az eljárás megindítása kötelező- kifejezés a helyes. Illetve lenne helyes, mert ilyen eljárás még nem indult. 

De most arról, hogy miért is ajánlom mindezt például a köztársasági elnök , és az országgyűlés elnöke figyelmébe hiszen bűnügyekben nekik vajmi kevés dolguk lenne. Az eset kapcsán dokumentáltan megállapítható hogy egy komplett megyei ügyészség (Fejér Megyei) rendszeresen semmibe veszi egy jogállam jogszabályait, mindezt annak érdekében, hogy embereket lehessen megkárosítani jelentős mértékben, például végrehajtási eljárások során. Úgy tűnik a Fejér Megyei Főügyészség állam az államban, saját szabályokkal, olyanokkal melyeket senki nem vitatott meg, nem emelt jogerőre, és soha sem jelentek meg a magyar közlönyben... Ez már egy olyan történet, ami egy legfőbb közjogi méltóság számára is érdekes lehet.

Olyan ismerős mindez, öntörvényű igazságszolgáltatás, önös gazdasági érdekek, mintha már halottunk volna hasonlóról. De hol is? Persze, Szicília! Így működik a maffia! Milyen szerencsések vagyunk, nem is kell odautaznunk ilyesmiért, elég csak Fejér megyében körülnézni.. kedves, a címoldalon nevezett közjogi méltóságok, biztos hogy mindez teljesen rendjén volna? Vélelmezhető, hogy ez a maffiaszerű képződmény párt-segédlettel működik, de vajon a Fidesz mellett egyéb pártok érintettsége is felvethető? Vizsgálat hiányában mindezekre nincs válasz. Minden esetre célszerű lenne az embereket tájékoztatni akik Fejér Megyei Ügyészség-Bíróság intézményeit kénytelenek felkeresni, hogy ember! Ha ide belépsz hagyj fel minden reménnyel, de legalábbis azokkal a reményekkel amelyek jogállamot remélnek. Ezért célszerű lenne a  Fejér Megyei Ügyészség-Bíróság intézményeinek bejáratait az alábbi figyelmeztető felirattal felszerelni:

A JOGBIZTONSÁG PÁRTÉRDEK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL!



  • Ez ügyben számítok a címoldalon nevezett legfőbb közjogi méltóságok közbenjárására is..
  • Mi közben persze türelmesen tűrjük, hogy hathatós ügyészi-Bírói közreműködéssel fosszanak ki bennünket. Mit tehetünk mégis? Például bízzunk az Istenben! Ha Isten velünk kicsoda ellenünk! Mondjuk ez sem kevés, de egy jogállamban az állampolgár azért ettől világibb megoldásokat is elvárna. Végül is ne legyünk ennyire telhetetlenek. Némelyeket farkasék jogtalanul kipucolnak a saját házukból. Ugyan már egy ház! Hát meddig tart ma Magyarországon egy másikat szerezni? Inkább örüljünk neki, hogy ez a maffia csak a házakra vadászik, máshol ártatlan emberek fizetnek az életükkel, mert a maffia így akarja.  Apropó ártatlan emberek. Ugorjunk egy kicsit, de ne nagyot maradjunk azért Fejér Megyében.


Az időpont: 2002. május 9.

A helyszín: Mór, ERSTE bankfiók

Nyolc ember halott!
A többit a sajtóból tudjuk: az eljárás meg indult, sikeresen elfogtak, majd megvádoltak valakit a móri vérengzés elkövetőjeként. Bár a Bírói ítélet előtt, bizonyos sajtó hírek szerint a megvádolt személy (K.E.) nem biztos, hogy tettes, mert a DNS mintája nem azonos a móron találtakéval. Az ítélet azonban megszületett K.E. a tettes. Móri ügy lezárva!

Csak hogy véletlenül előkerültek az igazi tettesek! Az illetékesek melléfogásról meg Bírói tévedésről regélnek. A sajtó szerint a móri ügyre,  egy egymilliárdot költöttek.
Ebből a nagyon sok pénzből olyan emberek, akik hosszú évek tanulmányai után vélhetően sok évet töltöttek bűnügyek felderítésével, produkáltak egy olyan tettest, aki talán soha nem is járt a móri ERSTE bankban. Tényleg ennyire balfékek ülnek az igazságszolgáltatás székeiben?

Mond Kedves Olvasó, te is most léptél le a falvédőről? Tudom, hogy most mi jár a fejedben. A fenti recept alapján bármelyikünket, igen téged is Kedves Olvasó akár életfogytig tartó börtönre is lehet ítélni. Egy ilyen koncepciós eljárásért a kivitelezőinek, még csak túlságosan nagy kockázatot sem kell vállalniuk, hiszen a móri ügyben sem kérdezte meg őket senki: - "Tisztelt jogszolgáltatók! Ugyan már mit produkáltatok egymilliárdból?"

Úgy tűnik az illetékeseknek nem sürgős az ügy helyre hozása. Valamiért a móri ügy tévedéseit nem szeretnék piszkálni. Igazságszogáltatásbeli hibaszázalékról, melléfogásról, félrecsúszott nyomozásról regélnek. Ezekről is csak csendesen. Érdekes. Határozottan az az érzése az embernek, hogy valamilyen érdek fűződik, ahhoz hogy a móri ügyben történt nem csekély igazságszolgáltatásbeli anomáliákat senki ne vizsgálja. Lehet, hogy azért kellett  a móri ügyben tettest kreálni, ne hogy kiderüljön valami.  Aztán most a Bírói tévedéseket sem kellene firtatni, ne hogy újra kiderüljön -ez a valami-. De mi is derülhetne ki?

No lássuk! Fejér Megye-Mór-bankfiók. Mint minden  bankban itt is pénzt forgatnak. Most ugorjunk vissza egy kicsit! Fejér Megye-Farkas Tibor bírósági végrehajtó, kinek milliós jogtalan lenyúlásait senki nem akarja vizsgálni. Mind ez a lenyúlás több év alatt sok millió akár százmillió is lehet. Hova lehet tenni ennyi pénzt? Például a bankba, általában ott tartják még a maffia is. Persze a rabolt pénzből, akik ezt kezelik, vastagon, kamatostul kiszokták venni a részüket (kezelési költség), ez ügyből kifolyólag gyakran robbannak ki elszámolási viták, amelyek néha véres leszámolásokba torkolnak. Ilyet a filmekben gyakran láthatunk.

-Mi történhetne, ha mondjuk a móri ügy tévedéseit piszkálnák? Lehet, hogy például az eljárás elvezetne Farkas Tibor végrehajtó és társai által folytatott pénzügyi lenyúlásaihoz?

-Aztán mi történhetne, ha mondjuk Farkas Tibor végrehajtó milliós lenyúlásait vizsgálnák? Lehet, hogy egy ilyen eljárás elvezetne a móri ügy igazságszolgáltatásbeli tévedéseihez? Lehet. De egy biztos: egyiket se vizsgálja senki. Mindkettő Fejér megyében, ugyanazon ügyészség, és ugyanazon bíróság körzetében történik. Vajon hogyan történhet, meg hogy egy teljes megyei Főügyészség mintegy törvényen kívül helyezheti magát? És mit ad isten a magyar igazságszolgáltatás legnagyobb tévedése is éppen itt gyökeredzik! Kár hogy a magyar jogrendszer nem olyan fejlett hogy mindezt feltárja. Lehet, hogy túlságosan elhamarkodottan mondunk véleményt. Tegyünk egy próbát és lássuk mi történik, és ezután ítélkezzünk.

Íme:
Az ismertetett esetek: az az Farkas Tibor végrehajtó és társai jogszabályt sértő tevékenységéhez köthető- ügyészségi, és bírósági jogszabályokba ütköző tevékenység- bűncselekmény gyanúját kelti. Továbbá az ismertetett móri ERSTE bankfiók ügyével kapcsolatos -igazságszolgáltatásbeli tévedésnek- nevezett cselekmény mögött elképzelhető hogy egyéb jogszabályokba ütköző cselekmény is található. A két eset időbeli, területi, továbbá egyéb egybeesései illetve hasonlóságai felvethetik, hogy ezen jogszabályt sértő cselekményeknek közös szálaik- személyeik is vannak hiszen vélhetően ugyanazon ügyészségen-bíróságon kerültek megvalósításra. Indokoltan vélelmezhető, hogy a Fejér Megyei Ügyészi, illetve a Fejér Megyei Bírói állományán belül működik olyan csoport, vagy csoportok, amelyek a Magyar Köztársaság jogrendjét saját érdekeiknek megfelelően manipulálják, illetve ezen jogrendtől – legalábbis részben elszakadva függetlenül működnek. Feltételezhető hogy mindezek - emberek megkárosítását segítik elő, vagy okozzák. Tekintettel arra hogy az ilyen cselekmények az érvényben levő jogszabályok szerint -bűncselekmények- ezért az ismertetettek miatt, ismeretlen személyek ellen:

FELJELENTÉST

teszek. Kérem az esetek jogszabályoknak megfelelő vizsgálatát, felelősök felkutatását, törvényes felelőségre vonását.

 kelt.: Bodmér, 2009. szeptember 16                          Hajnáczki Csaba



Kedves Olvasó!

A fejleményekről igyekszem majd hírt adni! De nézzünk oda! A kecskegidákról meg majdnem megfeledkeztem! Velük vajon mi lesz? Ők kihez fordulhatnak segítségért? Na nézzük csak... Szabó Máté ombudsman... mondjuk ő már elhajtott a búsba, a Farkas ügy releváns meg ilyesmi. Legalábbis szerinte, és ő ilyesmivel nem foglalkozik, hát hozzá nem érdemes fordulni. Talán többre mennénk egy jó tündérrel, akinek varázspálcája is van. Sajnos a tündérek a mesében is ritkák, mára meg szinte teljesen eltűntek. Talán egy királyfi? Az mondjuk van, de teljesen el van varázsolva. Várjunk csak! A gidák egy jó vadászhoz fohászkodtak. Egy vadász?...a vadászoknak nincs rossz hírük. A vadász mentette meg a Piroskát meg a nagymamát a farkastól...de hát ez kitűnő referencia! Igen egy vadász kellene a Felcsútkörnyéki kerek erdőbe. Méghozzá egy FŐVADÁSZ! Ez az! Aki halja, adja át: a MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG FŐVADÁSZT keres!



  FELHÍVÁS!


A MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG A FELCSÚTKÖRNYÉKI KEREK ERDŐBE -FARKASVÉSZ- JELIGÉRE, FŐVADÁSZT KERES AZ

AZ ALÁBBI FELADATOK DEMOKRATIKUS KERETEK KÖZT TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁRA:

  -KECSKEGIDÁK ÉS MÁS APRÓVADAK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN -FARKAS ÉS MÁS DÚVADAK- GYÉRITÉSE ÉS VISSZASZORITÁSA

A FELADATKÖR BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES:

- FARKAS BEFOGÁSÁRA ALKALMAS JOGSZABÁLYOK FELHASZNÁLÓ SZINTŰ ISMERETE,

- LEHETŐLEG OLYAN BÍRÓSÁGI BEOSZTÁS MEGLÉTE, AMELY A TERÜLET ALAPOS ÁTVIZSGÁLÁSÁT ILLETVE
   CSAPDÁK FELÁLLÍTÁSÁT LEHETŐVÉ TESZI

- NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL TÍPUSÚ HOZZÁ ÁLLÁS, AMELY A SZÜKSÉGES OPERATÍV FELADAT ELLÁTÁST
   ELŐSEGÍTI

KÉRJÜK A FELTÉTELEKNEK MEGFELELNI TUDÓ , A FELADATHOZ KEDVET ÉRZŐ SZEMÉLYEKET, HOGY
JELENTKEZÉSÜKET -FARKASVÉSZ- JELIGE FELTÜNTETÉSÉVEL AZ KÖVETKEZŐ CIMRE KÜLDJÉK:
mereszelek@mailbox.hu

A JELENTKEZŐKET A FELCSÚTKÖRNYÉKI KEREK ERDŐBE A KECSKEGIDÁK SZERETETTEL VÁRJÁK!
ÉS PERSZE MÉG SOKAN MÁSOK...


MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG



A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek