Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Hiéna Bácsi mosodája



A Hiéna Bácsi & Fidesz Patyolat Company hiteles története!



Készült: a Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés megbízásából

Készítette: Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa

Címzett: -Tatabányai Nyomozó Ügyészség
        -egyéb címek

Irat tárgya: eljárás kezdeményezése


Talán nem is volt oly rég, talán a közelmúltban történt, mikor is Hiéna Bácsi, mint tisztes falkavezér élte napjait, valahol a Felcsútkörnyéki Kerek erdő mellett. Azt egyáltalán nem lehetne mondani, hogy Hiéna Bácsinak rosszul ment volna a sora, hiszen neki, mint falkavezérnek jókora rész jutott a prédából. Azonban családja szépen gyarapodott, és Hiéna Bácsi úgy érezte eljött az ideje, hogy a családja jövőjére is gondoljon. Ezért aztán Hiéna Bácsi elhatározta szert, tesz egy kis mellékes bevételre. Már korábban feltűnt neki hogy a falkájához tartozó hiénák prédaűzés közben gyakran besározzák magukat. Ezt már Hiéna Bácsi sem nézhette tétlenül.

Méghogy az ő kedvenc hiénái sáros bundával váljanak a világ csúfjává!? Ezért aztán Hiéna Bácsi elhatározta mosodát, nyit az ő kedves falkája számára. A mosodában majd tisztára mossák a besározódott hiénáit, és a mosodai bevételből aztán már futja az ő népes családjának is egy kis plusszra..

..Hiéna Bácsi mosodája már egy ideje már szépen prosperált, a Felcsútkörnyéki kerek erdő környékén, de egyszer aztán romlani kezdett az üzlet. Talán a préda kezdett fogyni Felcsútkörnyékén, vagy talán a mosodai költségek voltak túl magasak, de tény hogy Hiéna Bácsi mosodájában pangani kezdett az üzlet. Hiába írta elő Hiéna Bácsi a kötelező tisztaságot, a hiénái számára, új divat volt terjedőben, a hiénák sárga (narancssárga) bundát húztak, és így takarták el a sáros bőrüket. Hiéna Bácsi rádöbbent, sürgősen szanálnia kell a mosodáját. Na persze Hiéna Bácsi nem véletlenül volt falkavezér, Hiéna Bácsi látott a pályán. Látta ő előre, a jövő a multiké! Elhatározta országos mosodai láncot, alapít, így aztán majd az egész ország hiénái hozzá járnak majd a szennyest mosatni, [sok hiéna + sok préda + sok szennyes] = nagy nyereség! Hiéna Bácsi meg majd szépen lefölözi a szennyes lét, és a sok tisztára suvickolt hiénát megkéri, válasszák őt falkavezérnek.

Ennek már sok-sok éve, és mára már úton-útfélen megtalálni Hiéna Bácsi mosodai hálózatát, a Hiéna Bácsi & Fidesz Patyolat Company-t. Így történt hogy a sok-sok besározódott hiéna, az egész országban a Hiéna Bácsi mosodájába hordja a szennyest mosatni. De meg is tették ám Hiéna Bácsit fő-fő hiénának, ő meg varratott nekik jó nagy mellényt narancsszínű szövetből. De meg is szaporodtak a hiénák országszerte annyira, hogy még az állami monopóliumokat is prédára vetették. Hiéna Bácsi meg élve a prédául kapott koncessziós jogával, mosodai kirendeltséget nyitott minden nagyobb városban. A mosodájuk bejáratánál címeres tábla mutatja az utat a tisztulni vágyó hiénáknak:

ÜGYÉSZSÉG

Bizony, itt működik Hiéna Bácsi mosodája, és a környék hiénái mind-mind ide hozzák a szennyest mosatni. Ezért látni egyre kevesebb sáros hiénát, és ezért van egyre több jogaitól meg vagyontárgyaitól megfosztott ember, mert Hiéna Bácsi hiénái még a paragrafusokat is felfalták.

Aki nem hiszi, csak nézzen bele valamelyik ügyészségi ügybe, amibe Fideszesek érintettek. Hogy az ilyen ügybe nem könnyű belelátni? Az bizony meglehet. Hiéna Bácsi ügyészségi mosodái meglehetősen diszkréten tisztítanak. Mosás után a szennyes lét vastagon lefölözik, aztán az egész ügyet jó vastagon bepúderozzák, hogy a mosásnak nyoma se maradjon.

Most azonban a Kedves Olvasó szerencsésnek tudhatja magát, hiszen a Merész-elek Kapitányságnak ismét sikerült beszereznie egy kis Fideszes szennyest az ügyészség mosodájából. Terítsük ki most a Fideszes szennyest, és figyeljük, meg hogyan mossák tisztára a Fideszeseket, érintő ügyeket, Komárom-Esztergom Megyében, az ügyészség mosodájában.

Az ügy tulajdonképpen 2010. évben mikor is a Merész-elek Kapitányság az ENSZ-hez akarta eljuttatni a Rák meg a farkas, és a keszeg tanácsa -című iratát (feljelentés) az ENSZ-hez címzett mellékletével együtt. De bizony az eljuttatás nem sikerült, hiszen hogy-hogysem, a küldeményt furulyának nézték, és bizony megfújták. Olyan jól megfújták hogy még a küldésre használt mereszelek@mailbox. hu email postafiók is eltűnt. Ellopták. No persze az olvasó most csak legyint egyet, ettől nagyobb dolgot is nyúltak már le Fideszesek. De hogy mennyire komoly ez az ügy, azt az is mutatja, hogy a Fejér Megyei hatóságok NYOMOZÁST rendeltek el a tolvajlásból kifolyólag. /Bicskei Városi Bíróság B. 77/2010. szám./ nyomozás a Fideszes ügyekben már megszokott módon, izgalmas fordulatokban bővelkedve zajlik.


- a Merész-elek Kapitányság -ismételten- eljárást kezdeményezett 2010. május 13.-án

- az ügyben nyomozást rendeltek el 2010. Szeptember 15.-én

- a nyomozás elrendeléséről szóló iratot kisebb" nehézségek árán, de végül sikerült             megszerezni 2010. december 1.-én


Ugye már ebből is kitűnik a hatóságok mennyire, törik magukat, hogy felderítsék az ügyet. A nyomozás eddigi fénypontja az volt, amikor a tanúkihallgatásomat végző nyomozó megkérdezte: kire gyanakszik? Megkérném a Kedves Olvasót, ne kezdjen kuncogni e kérdést olvasva, mert igaz ugyan hogy éppen akkor nem álltam ott a mailbox. hu szerverei mellett, és nem figyeltem árgus szemekkel kik lopják ki a szerverből a fájlokat, (bevallom mulasztottam) de azért a nyomozó által feltett kérdés mégis előremutató. Kire gyanakszik? Az ügy ekkortájt már kezdett közeledni az egyéves jubileumához, és én boldog voltam végre! Ennyi idő múltán eljutott az ügy odáig, hogy engem is megkérdez valaki - mondja maga kire gyanakszik? A boldogságban úszva feleltem az ügybuzgó közegnek -a hatóság iratanyagában megtalálható a Rák meg a farkas, és a keszeg tanácsa című irat, tán elkéne olvasni. Az pont arról szól hogy a Fidesz már az emberek adatait is lopja.. És lám! Ezt is ellopták! Pont akkor mikor az ENSZ -hez akartam elküldeni.. Érdekes. Vajon ki lehet a tettes?

Szóval az úgy történt, hogy a Rák meg a farkas, és a keszeg tanácsa című irat, az ENSZ-nek szánt mellékletével együtt, a Tatabányai József Attila Megyei Könyvtár számítógépén készült. Ezért aztán a B.77/2010. számú ügyel kapcsolatosan eljárást, kezdeményeztem a Tatabányai Városi Ügyészségnél, és jeleztem - a fertőzött adatfájlok, egy pendrivre mentve a birtokomban vannak, tehát vizsgálhatók.

Nos itt az ügy kissé gellert kapott, mert meg sem állt az Esztergomi ügyészségig. Ugyanis a Tatabányai ügyészségnél kezdeményezett ügyben, az Esztergomi ügyészségen hoztak határozatot. Naná hogy elutasító határozatot. De vajon mit is keres ez az ügy Esztergomban? Talán a Tatabányai ügyészségen a mosodai kapacitás teljesen le volna kötve? Vagy esetleg az ügyben szereplő Bencsik János, Tatabánya volt polgármestere Esztergomban szeret inkább mosatni? A válasz engem is izgatott, ezért aztán a az elutasítás miatt való fellebbezés mellett panaszt tettem az ügy Esztergomba kerülése miatt is.

A Fideszes ügyek mosodáiban a szorgos munka vidám nótázás mellett zajlik.

Elutasítom.

Így szól a Fideszeseket érintő ügyek nótája. És ez szerepel a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség, 2011. április 14. kelt. KF.403/2011/2. számú határozatában is. A  határozat indokolása szerint semmi nem utal, arra hogy Bencsik János, Tatabánya volt polgármestere megbízásából lopnak a Tatabányai József Attila Megyei Könyvtárban. A határozat szerint ez a főmotívum, hiszen egyebet nem is igen állít. A Fideszes Bencsik János tiszta, ez a lényeg.
És azzal vajon mi a helyzet, hogy a bűncselekmény gyanúja miatt nyomozás alatt álló ügyben, a hatóság megtagadja a sértett által jelzett bizonyítékok vizsgálatát?

Nos, arról hogy az elmentett adatfájlokat miért is nem vizsgálják, nos erről a KF.403/2011/2. számú határozat mélyen kussol.
És vajon miért kerül a Bencsik János személyét is érintő ügy Esztergomba? A KF.403/2011/2. határozat szerint a Tatabányai Városi Ügyészség kérte a saját maga kizárását az ügyből?!

Nahát! A Tatabányai Városi Ügyészségen kitört a demokrácia. Az ügyészség összes ügyésze egyszerre úgy döntött, hogy megtagadja a jogszabályok által megszabott kötelességeit. Talán a Tatabányai Városi Ügyészség nem ismeri el az ENSZ szervezetét? Vagy talán az egész Tatabányai Városi Ügyészség rokoni kapcsolatban áll, a Tatabányai József Attila Könyvtárban -mások adatfájlait manipuláló egyénekkel? Érdekes egy eset. Egy komplett ügyészség nyíltan szabotálja a kötelességeit. Egy olyan ügyben, amikor egy könyvtárban manipulálják az adatokat. Gyanús. Hát persze! A Tatabányai Városi Ügyészségnél nyílván ismerik a tettest!  Lehet hogy egyébként jó kuncsaft az illető, és ezért nem akarnak az ügyben eljárni. Hiába, az üzlet, az üzlet. Ejnye-ejnye Tatabányai ügyészek. Ezért tart benneteket a társadalom?


Ügyész pajtás légy most serény,
van Fideszes sáros elég.
Mosd a szennyet, sikáld, súrold,
a szennyes ügyből sápot húzol!
A hiénák mind hozzád járnak,
a tisztaságért bért kínálnak.
A főhiénák látnak téged,
szép munka volt! Így dicsérnek.

Feljebb juthatsz a rang létrán,
elő léphetsz a más kárán.
Hiénává válhatsz te is,
prédaszerző lehetsz te is!
Nyaralód lesz, jachtod menő,
hiénák közt leszel nyerő!

Valamikor, nem is régen,
Állam Bácsi  nevelt téged.
Iskolába jártál szépen,
Állam Bácsi kedvelt téged.
Költött rád a társadalom,
a diplomád? Az egy vagyon!

Most mit teszel ügyész létre?
Szennyet súrolsz órabérbe?!
A szennyes ügynek van csak ára,
te magad is szennyé válhatsz.
Hiénáknak vagy szolgája,
sárpucoló micsodája.


Valamikor esküt tettél,
a szövegére emlékszel még?
Miről szólt az esküd akkor,
és mit cselekszel néha napkor?
Bűnözővé váltál végül,
a társadalom szégyenéül.

Ügyész pajtás légy most serény,
van Fideszes sáros elég.
Mosd a szennyet, sikáld, súrold,
a szennyes ügyből sápot húzol!
Hiénáknak szól a nóta,
sok ügyész most ezt dalolja.
Egy a nóta? Más is dívik?
A törvénykönyvbe melyik illik?

A Merész-elek Kapitányság ezt ajánlja:
Van egy nóta, nem dalolja senki, elfelejtett csendes kis regény... A Be. 6.§ (1) pontja, amely szerint az ügyésznek kötelessége az eljárást megindítani, a tudomására jutott jogszabályt sértő eset miatt.
Nagyon úgy tűnik a Komárom-Esztergom Megyei Ügyészségeken is elfeledték ezt a nótát. Pedig erre a nótára lehetné ám csak rázni a rongyot a fideszeseket érintő ügyekben.

Sajnos a B.77/2010. számú ügy során, a 2011. február 12.-én kelt., Bencsik János, és ismeretlen személyek ellen kezdeményezett eljárás intézése során, a Komárom-Esztergom Megyei hatóságok jogszabályt sértettek, ezért eljárást kezdeményezek ismeretlen személyek ellen, akik a Bencsik János, Tatabánya volt polgármesterét is érintő ügyet -jogszabályt sértő módon befolyásuk alá vonták- illetve ilyen cselekményben részt vettek. Az ismertettek miatt kérem a Tatabányai Nyomozó Ügyészséget az eljárás lefolytatására.

Vajon a Tatabányai Nyomozó Ügyészségen is ismerősök az elkövetők? Várjuk a Tatabányai Nyomozó Ügyészség válaszát.
Bizony Kedves Olvasó, így van ez. A könyvtár intézménye volt szinte az egyetlen az intézmények között, ahová az egyszerű ember is nyugodtan betérhetett, és ügyes bajos dolgaihoz némi útmutatást, segítséget találhatott.  Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy Hiéna Bácsi, és hiéna társai már a könyvtárat is prédául szemelték ki maguknak. Ezért aztán lehet, hogy nemsokára a könyvtár helyén Fideszes örömtanya fog díszelegni.
A Komárom-Esztergom Megyei Ügyészségek jóváhagyásával..  Vagy nem így lesz?


Kelt.: Bodmér, 2011. április 27.        Hajnáczki Csaba,  a Merész-elek Kapitányság munkatársa

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek