Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

ELTŰNT SZEMÉLY BEJELENTÉSE




   közérdekű  irat

Készült:  a Merész-Elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés észrevételei alapján

Az iratot készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. 36.  tel.: 0620/210-9334

Címzett: - Országos Rendőr-főkapitányság, Bp. 1139. Teve u. 4/6
                - EU állampolgárok
                - civil szervezetek
                - és még sokan mások


Részlet a Merész-Elek Kapitányság jelentéséből:

  Felcsút körül a kiemelt zónában több akciót hajtottunk végre az ellenség (=FIDESZ) erői ellen. Az akciók során sikeresen megközelítettük, és több esetben átléptük a vakmerőség határát. A vakmerőség határán túl szerzett információk alapján nyilvánvaló hogy az ellenség (=FIDESZ) folytatta az előrenyomulást, és vélhetően már Kovács Tamás Legfőbb Ügyészt is bekerítette, és foglyul ejtette. A jogbiztonság megszűnt! Ezért, a jogbiztonság visszaszerzése érdekében: a Merész-Elek kapitányság az akciót, a vakmerőség határát átlépve is folytatja. Az irány továbbra is: egyenesen ELŐRE! A cél: utat nyitni a jogállamiság barátainak. Az akció fedőneve: Feltámadunk.. pontosítok, az akció fedőneve: Fel! Támadunk!


Eltűnt személy adatai:

Név: Dr. Kovács Tamás
Foglalkozás: Legfőbb Ügyész
Ideiglenes tartózkodási hely: Legfőbb Ügyészség, Bp. 1055 Markó u. 16.


Az eltűnés előzményeinek ismertetése:

2006. év novemberétől kezdődően számos alkalommal írásbeli feljelentésben, egyéb iratban, lásd. Merész-Elek Kapitányság című, 2008.december 9. kelt., továbbá, KECSKEGIDÁK MEG A FARKAS ÉS A FARKASOK JUHÁSZA című, 2009. szeptember 16. kelt. Iratok -, fordultam Dr. Kovács Tamás Legfőbb Ügyészhez. Az ügyek indokoltan tartoznak a Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyészére, mert a jelek szerint az ügyészség tudomásával, valószínűsíthetően a FIDESZ Párt megbízásából, a végrehajtási eljárások során nagyszámú embert jelentős mértékben károsítanak meg. Az ügyel kapcsolatban Dr. Gál Szilvia, a Fejér Megyei Főügyészség ügyésze 2009. október 5.-én megállapította: az irat újdonságot nem tartalmaz, ezért válaszadás nélkül iratárba helyezi.

A Legfőbb Ügyész még egyetlen személyesen hozzá intézett iratra sem reagált. Megállapítható hogy az ügyek a Legfőbb Ügyész érintése nélkül, jogszabálysértően folytatódtak, mert a bűncselekményekre gyanút adó eseteket nem vizsgálták. Indokoltan állítható hogy a Legfőbb Ügyész az ügyészség hivatalai felett álló, a legfőbb irányítást megvalósító intézményrendszerből -érzékelhetően hiányzik.

Figyelemmel, arra hogy a Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyészének, a jogszabályokban biztosított jogosítványainak legcsekélyebb mérvű csorbítása is, nagymértékű veszélyt jelenthet a magyar jogrendszer egészére, az ismertetettek miatt a jogbiztonság megléte indokoltan megkérdőjelezhető. Emiatt a magyar jogintézmények jogszerűségére adott esetben rászoruló magyar állampolgárok, továbbá a Magyar Köztársaság területén tartózkodó más országok állampolgárai is veszélyeknek lehetnek kitéve.

A fentiek miatt kérem az Országos Rendőr-főkapitányságot a Magyar Köztársaság területén élő, vagy ideiglenesen itt tartózkodó emberek jogos érdekeinek védelme érdekében, a bejelentéssel kapcsolatosan a szükséges intézkedéseket tegye meg.

kelt.: Bodmér, 2009 október 16.                             Hajnáczki Csaba


Most pedig következzék aktuális kvíz kérdésünk:

Kedves Olvasó! Ön szerint mi történhetett a Legfőbb Ügyésszel?

Válassza ki a megfelelő választ:

a,   A Legfőbb Ügyész csinos adminisztrátora társaságában, a Bahama szigeteken, a Grippen repülőgépek körüli korrupciós ügy szálai után kutat. A forró mikroklíma, illetve az ügy egyedi természete nagymértékű koncetrációt igényel, ezért nem tud olyan, csip-csup dolgokkal törődni, hogy az embereket az ügyészség tudtával károsítják meg.

b,   A Legfőbb Ügyész a FIDESZ fogságába esett, a Fideszes ügyektől elszigetelve, kezét megkötve és egyéb módon is kínozva fogságban tartják. Időnként hasonmás személlyel helyettesítik. Ezért legfőbb sajnálatára nincs intézkedésre képes helyzetben.

c,    Szerintem a következő történt: (véleményét a kipontozott helyre írja)

.............................................................................................................................................................................
.............................................................................................................................................................................
.............................................................................................................................................................................

   Értékelés:

a, válasz:   Ön egy romantikus álmodozó! A jelek szerint az ügyészséget semmilyen Fideszes korrupciós ügy nem érdekli. Álmai, a magyar valóságban szükségszerűen bekövetkező ébredés után komoly csalódást okozhatnak az ön számára! Ezért kérje meg egy ébren élő ismerősét (nem fideszes) segítsen az ön részére javasolható használati utasítás betartására: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ!

b, válasz:  Ön egy abszolut racionalista! Ön éles szemmel figyeli a közügyek történéseit, és észreveszi a részletekben rejtőző igazságot. Önt a hazugság olimpián szerzett előkelő eredménnyel nem lehet megtéveszteni!

c, válasz:  Ön egy igazi realista! A véleménye még sokat érhet! Vegyen rá másokat is hogy az embereket megkárosító fideszes ügyekben véleményt alkossanak. Az ilyen ügyekben változást az emberek kinyilvánított véleménye hozhatja meg. (sajnos az ügyészekre hiába várunk) Önben valahol biztosan bujkál egy kis merész-elek!



 A Merész-Elek Kapitányság Híradója:

A Merész-Elek Kapitányság felderítette hogy számos helyen   Demokratikus Partizánok elszigetelt  csoportjai harcolnak az elszenvedett jogsérelmek miatt.
Ezen Demokratikus Partizán egységek jogszerű célkitűzéseinek hatékonyabb elérése érdekében, a Merész-Elek Kapitányság felhívást tesz közzé:



 Felhívás!

A jogállamiság mezején küzdő Demokratikus Partizánok részére!
  A Merész-Elek Kapitányság az akciós bevetései során szerzett tapasztalatai alapján nyilvánvaló:

- a demokratikus jogrendet, illetve a jogszabályokat sem tisztelő intézmények (pl.:ügyészség) az interaktív állampolgári jogérvényesítéssel szemben, meglehetősen védtelenek-.
  Ezért a jogszabálysértések elszenvedésére kényszeríttet, emiatt küzdelemre kényszerült, akcióképes egységek, az ellentámadásra használt állampolgári beadványaikat az -interaktív állampolgári jogérvényesítés-  jogszerű módszereivel kiegészítve alkalmazzák.
Intenzív alkalmazás esetén a hivatalokban rejtőző öntörvényű antidemokratikus ellenség (=FIDESZ) soraiban zavarok keletkeznek, és a jogszabályok ellen tanúsított ellenállás megtörhető.


Demokratikus Partizánok figyelem! Az ellenség legyőzhető!

Demokratikus Partizánok ELŐRE!

  Az ellenség LEGYŐZHETŐ!


Merész-Elek Kapitányság
mereszelek@mailbox.hu

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek