Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A VIZESHORDÓ MEG A FARKAS, ÉS AZ URASÁG VEGYESBOLTJA


Magyar rémmesék sorozat 


Megjelent: A MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG, mint civil kezdeményezés gondozásában

Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36, tel.: 0620/210-9334

Fontos! Ezt az iratot sokszorosítani, információs rendszerben tárolni, bármilyen módon továbbítani, a készítővel való megállapodás nélkül:    lehetséges, sőt szükséges! Feljelentésként is kezelhető!

Felkért lektorok:

- Sólyom László, Magyar Köztársaság Elnöke
- Katona Béla, Magyar Országgyűlés Elnöke
- Baka András, Legfelsőbb Bíróság Elnöke
- Kovács Tamás, Legfőbb Ügyész

továbbá:
- EU- sajtó
-és még sokan mások


Hol-volt hol nem volt, valahol  a demokrácia szélén, egy jogállam helyén, ott ahol az üvegzseb kidudorodik, ahol a felcsútkörnyéki kerekerdő sűrűsödik, volt egyszer egy vizeshordó. A vizeshordó hatalmas nagy volt és igen jóságos. Mindenkinek friss vizet adott amikor csak kértek tőle. Kértek is sokan a felcsútkörnyéki kerek erdőben mindenki a jóságos vizeshordóhoz járt vízért. A vizeshordó pedig nagyon boldog volt, mert őt mindenki szerette.

Történt egyszer, nem is tudom mikor, talán az ügyészség privatizálásának idején, amikor az üvegzsebet is elsötétítették, a vizeshordót meglátta egy manó. A manó önző volt és telhetetlen. Amerre csak járt mindenütt csak mutyizott. Hip-hop! Milyen szép nagy vizeshordó, gondolta a manó. És milyen sokan járnak hozzá! Bizony épp ilyet keresek. Ez lesz a jó mutyi buli! Azzal ripsz-ropsz a manó beköltözött a vizeshordóba. De a manó nemcsak önző és telhetetlen volt, hanem elég politikus is. A nevét nem írta ám rá a hordóra. Meghagyta azon a régi felírást: Fejérvíz Zrt. Hogy mi volt a neve a manónak? Azt senki sem tudja. A manó titokzatosan csak anyit mondott: őt a narancsszínű uraság küldte, és ő csak egy nevesincs mutyimanó. Akik látták csak anyit tudnak, a manó elég kövér volt...

Szóval a vizeshordónak lett egy lakója. Igy éldegélt tovább, a vizeshordó meg a mutyimanó. A manó sok vizet elpacsált a hordó vízéből, ezért a vízért járóktól kellett elcsípni valamicskét hogy a hordó vízéből ne hiányozzon. Egyszer aztán arra járt a farkas. Hallja ám az ordas hogy a hordóban lics-locs valaki lubickol. Ejnye ki merészel az én területemen lubickolni? Azzal kipp-kopp bekunkantott a vizeshordóba. Egek ura! Mi volt ott? Hát a mutyimanó lubickolt a hordóban. 

A mutyimanó igy szólt a farkashoz:

Lompos farkas figyelj rám, engem küldött az uraság.
Mutyizok és elveszek, üvegzsebbe termelek.
De a narancsszínű uraság, rabló farkast szeret ám!
Dolgozz nekünk egykomám, hasznod sok lesz cimborám!
Vízívókat lenyúljuk, a sok zsét meg elosztjuk.
A vizeshordó jó nekünk, ez aranybánya lesz nekünk!
A farkas így töprengett: Na most én Farkas Tibor, fontosok ivadéka, mit tegyek hogy még több zsére szert tegyek?

Ordas farkas bólint rá, még több zsé lesz cimborám.
Sok zsével mit kezdhetek? Minden ügyészt megveszek!
A farkaskirály én leszek, törvényt én nem tisztelek.
Ha gondom lesz maholnap? Majd szólok a manónak.
A narancsszínű uraság, vegyesboltja hazavár.
Ott pénzért minden kapható! A jogállam ellopható!
Fideszesek, farkasok, hogyha sok zsét akartok.
Szóljatok a manónak, az ügyeteket megtolja.
A narancsszínű uraság, vegyesboltja nyitva áll!
Ügyészség meg bíróság? Ott semmi sem akadály.
Csak a jelszót fújjátok, és lesz elég prédátok:
Futballisták előre! Lesz sok zsé majd jövőre!

Igy esett, hogy a farkas meg a mutyimanó egymás markába csaptak, és a farkas belelógatta a lábát a hordóba. Lip-lop, igy bótólt a mutyimanó meg a farkas a vizeshordó vízével, a sok vízívó keserűségére. Szegény vizeshordó meg csak tűrte tűrte hogy a farkas mossa a lábát az ő vizébe, amit ő olyan szívessen adott azoknak akik őt úgy szerették! Bizony egészen megkeseredett bánatában. De bizony keserű lett még a víz is amit adott. Ezért aztán egyre több vízívó kapott maffiaszerű kiütést a Felcsútkörnyékikerek erdőben. Hiába forralták fel szegények magukban a mérgüket, a kiütés bizony csak megmaradt.

A sok kiütéstől bánatukban így keseregtek:

Keserűvíz nagy bánat, lenyulták a bukszámat!
Ordas farkas elvette, a manó vele, tehette.
Hát a házam megmarad? Ha jő víz-ár áradat?
A vizeket mutyizzák, a vízivókat lenyulják.
Narancsszínű rengeteg, ebből jól él értheted.
Ezért komám úgy szavazz, hogy ingeg gatyád el ne hagyd.
Mert ha rosszul szavazol ugy jársz mint a vízívó.
Inged gatyád levetik, a házadat elveszik.

Ezért komám fontold ám, ikszet majdan kinek ádsz?
Mert szavazatod beveszik, de bajodat ki nevetik.
Házadat a pártkassza, úgy nyeli mint borissza.
Narancsszínű uraság, hatalomra nagyon vágy.
De mutyimanók farkasok, jogállamba nem lakók.
Ezt ők is tudják betéve, ezért jog sem lesz majd jövőre!
Szóval, hip-hop, ripsz-ropsz, meg lics-locs? Aztán meg lip-lop?
Mindez pedíg megesik, felcsút körül hihetik.
Ezért most a vízívók, csiripelik halihó.
Új táblát a hordóra, mert ezt isszuk mi akóra!
Ez nem Fejérvíz Zrt., hanem mutyimanó Zsé-rt.!
Hát a zsé meg nem tiszta? De ki az aki beissza?
Na ki?

Ha vizet iszol ügyelj nagyon, mert ettől hízik a párt vagyon!

Kedves Olvasó

Mindanyian tapasztalhatjukl menyi furcsa dolog történik körülöttünk. Néha bizony magunk sem hiszük hogy ilyenek megtörténhetnek egy európai jogállamban. Gyakran töprengünk, ez valami rosz álom? Vagy tényleg a valóság? Sajnos egyre valószínübb hogy nem álmodunk, a valoság egyre inkább hasonlít egy elvarázsolt világhoz. De vajon kik a varázslók? Hol kell őket keresni, és miért teszik mindezt? Tartson velem Kedves Olvasó néhány oldal erejéig, és lehet hogy közelebb jutunk az elvarázsolt valóság titkainak megismeréséhez.

Javaslom maradjunk a vízügyeknél, igen szerencsésnek mondhatom magam mert ebből is van sajátom. Lássuk!

Helyszín: Székesfehérvári Városi Bíróság, 5.P.22.071/2008.számú perügy
Tárgy: vízdij tartozás
Felperes: Fejérvíz Zrt.
Alperes: Hajnáczki Csaba
Per kezdete: 2008. szeptember

Előzmények:
2008.-év nyarán, adatgyüjtést végeztem Farkas Tibor müködési körzetében Fejér Megye 20 településén. Az adatgyüjtés során többen jelezték - a Fejérvíz tartozásuk során károsították meg őket. Aztán felhívott Farkas végrehajtó és közölte valami fog majd velem történni...Az történt hogy a Fejérvíz Zrt. pert inditott ellenem a tartozásom miatt. Aztán néhány fellebbezés, elfogultsági inditvány, meg elhalasztott tárgyalás után, 2009. julius 20.án kelt iratomban jeleztem a bíróság felé hgy Farkas Tibor végrehajtónak a Fejérvíz Zrt.-nél is lehetnek elkövető társai, és mellékeltem a 2008. december 9.kelt. Merész Elek Kapitányság című feljelentést.

És ezután...nos, Dr. Soós Gyula, a Fejér Megyei Bíróság Elnöke levélben érdeklődött, ugyan már közöljem mi a célom a perhez csatolt feljelentéssel? Írtam is a Tisztelt Feljelentettnek, hogy a cél a jogállami normáknak megfelelő ügymenet lenne, ami elvezethetne az emberek megkárosításának megakadályozásához. Javasoltam ha már az Elnök Úr úgy is az Országos Igazságszolgaltási Tanács tagja, esetleg tehetne valamit az ügy érdekében. Azt hogy a perben mi történik nem tudni, értesítés nem érkezett. Érkezett azonban a Fejérvíztől, a 2009. november 14.kelt. értesítés szerint amenyíben nem rendezem a tartozásom, perelni fognak. Ej ha! Egy éve tartó per után a jelek szerint még egyszer beperelnek ugyanazért. Ez már döfi! Egy tartozást töbször behajtani. Logikus ugye, dupla a haszon. Valami rémlik, ilyesmikről meséltek a felcsútkörül megkárositott emberek. Egy tartozást többször is megfizettek velük. Ilyen kezdetek után mire lehet számítani? 

Nézzük tovább hogyan szoktak folyni a vízügyek Fejér Megyében Felcsút körül. A már jól előkészített adósságra a farkaskirály végrehajtó is dob még egy-két lapáttal, így aztán egy 60-70 eft. tartozás simán elkerüli a milliót. Közben a delikvens háza meg elértéktelenedik, nem ér már az sokszor egy gyenge milliót sem. És lássanak csodát , ilyenkor szokott a házra vevő érkezni az árverésen. A delikvensnek meg marad cirka ötszázezer forintja.. mármint továbbra is fennálló tartozás formájában...Értik ugye?

Az alkimisták évszázadokon keresztül keresték az aranycsinállás módját. És most Fejér Megyében Felcsdút körül, sikerült! Vízből aranyat! Sokat! De menyit is? Kerek Fejér Megyében nyilván sok víz-ár adóst lehet találni, esetleg kreállni. Nos ha ezt a számot megszorozzuk a farkaskirály végrehajtó, és társai -intenzív behajtási módszereivel- az eredmény bizony akár a milliárdot is közelítheti, persze nettóban. Ha valakik alapossan utánna néznének a millcsiknek, bizony lehet hogy a BKV autóbuszain utazó, ügyesen végkielégített pénzügyi sztárcsapatot, a Fejérvíz vizilován nyargaló farkaskirály és társainak csapata utcahoszal megelőzné..

Mindezek ismeretében nemcsoda hogy a fideszesek kissé izgalomba jöttek amikor e sorok irója 2009-év juniusában néhány száz helyre felhívást ragasztott  környékén:

Felhívás:

Farkas Tibor végrehajtó a fidesz közreműködésével megkárosítja az embereket,-te bíróságon bujkálló fideszes ne lopj, -Vigyázat veszélyben vagyunk a fideszesek lopnak!

-felírással.

Ugyanis egyéb megoldás már nem lévén az emberek megkárosításának megakadályozására mert már csak három helyre nem irtam ez ügyben: Moszkvába a Kremlbe, Wasingtonba a Fehér házba, és a Vatikánba a Pápai hivatalba. A többi lehetőséget már mind kimerítettem. De hiába nem intézkedett senki. Ezért végszükségben nem maradt más mint a nyilvánosság. Persze a fideszes bírósági gépezet beindult. Jelenleg rágalmazás elkövetésével gyanúsítanak. Igaz hogy a lopásokat bizonyítani lehetne ha a hatóságok a fideszesek ügyeit alaposan és jogszerűen vizsgállnák. Azonban hamarabb fog a kezük leszáradni, mint hogy ilyent tegyenek. Legalábbis itt Fejér Megyében. Gondos kezek előre gondoskodnak hogy a fideszhez valamilyen módon köthető személyek ügyeiben semmi se derüljön ki. Ezután már gyerekjáték a rágalmazást bizonyítani.

Hogy ez koncepció? Hát persze hogy az. 952-es model. Koncepcióban ez az egyik legjobb évjárat. Nyilván a személyi kultusz mellé dukáll az ilyesmi. Apró ügy ez itt kérem! A Kaiser Edét is símán elitélték, pedig nem is volt ott Móron. Abból sem volt gond. Európa meg jogállam? Ugyan már! A minap hallottuk a fidesztől valami olyasmit hogy az alkotmányt sem kell tisztelni. Ezekután mit várhatunk az alattvalóktól? Amilyen az úr, olyan a szolgája! Pedig az alkotmányban lennének figyelemre méltó részek. Itt van például a tisztessége eljáráshoz való jog..

Fideszes vezetőség! Pánikra semmi ok! Tisztességes eljárásról Felcsútkörnyékén szó sincs! Ha nekem esetleg nem hinnének kérdezzék Farkas Tibor végrehajtó ügyfeleit, esetleg valamely Fejér Megyében zajló perben érintettet. Persze vannak azért szerencsések. Itt van például a Bodméri Református Egyház gondnoka. Ő arról nevezetes hogy a helyi kultúrteremben békésen zajló ifjusági rendezvény résztvevőire baltával támadt. Talán híveket akar igy toborozni. Baja senkinek nem esett, különösen nem neki. Baltás Pajtást ugyanis valamiféle rejtélyes amnesztia illeti meg...Részleteket nem tudni...Csak anyi a biztos hogy Bodmérra a pap Fecsútról érkezik, vele együtt onnan jön az ige is. Lehet hogy a Felcsúti pap fohászkodott valami istenféléhez Felcsúton egy kis amnesztia érdekében? Hááát, ki tudja? Az azonban biztos hogy Baltás Pajtás nyugodtan űzheti különféle jogszabályokba ütköző ügyeit. Dicséretére legyen mondva csak az -a- betüvel kezdödőeket lopja...Igyekeznek is az illetékesek szorgalmasan, nehogy ki derüljön valami. Az meg hogy a Református Egyház Bodméri gondnoka iskolás gyerekeket gyalázkodó szavakkal illet, a hatóságok szerint emlitésre sem méltó. Igy aztán Baltás Pajtás nyugodtan dalolja:

Ha bemegyek a Bodméri klubházba,
Cifra baltám vágom a gerendába!
Aki legény vegye ki....

A református egyház meg a sajtóban a kirekesztő mega gyűlölködő beszédről papol, mi meg közben Felcsút körül európáról állmodunk, mert ott elkülönitik a társadalomtól az ilyeneket...

De vannak erre más szerencsések is. Mondjuk itt van  Bodmérról. az az autószervíz tulajdonos aki arról közismert hogy olyan autószervize van, hogy csodájára jár a Puskás Ferenc Futball Akadémia. A jelek szerint nem is hiába, mert az ügyeit nincs az a hatóság , aki a dolgait vizsgállni merné. Az illetőt mostanság a telkek érdeklik, amióta utcát szeretne nyitni. Persze a más telkén. Igaz ugyan hogy ehez előbb el kell vennie a másét, de a jelek szerint ez nem okoz különösebb problémát. Ez erre felé sima ügy, még fizetnie sem kell a telekért..Legalábbis a telek tulajdonosának nem...Ő vajon kit ismerhet? Az biztos hogy az ismerősének elég jó hivatali öszekötetései lehtnek.Lehet tippelni? Én bizony egy Felcsútkörnyéki futballistára tippelnék. Talán egy orbán kettő gurít le neki? Ki tudja?

Pedig ha mindezeket jogszerű tiszteséges és alapos eljárásokban vizsgálnák, akkor e sorok íróját nem kellene elitélni rágalmazásért. Ugyanis akkor kiderülne hogy a fideszesek tényleg lopnak. És akkor még nem is beszéltünk a farkaskirályról. Csakhát az ügyeket nem lehet kivini Fejér Megyéből. Az ügyek valahogy mindig Juhász András Fejér Megyei Főügyész asztalán kötnek ki. Az ő kizárását az ügyekből nem lehet kérni. Nincs kinél. Az történt hogy amikor a főnököket osztották, neki már nem jutott. Pech. Igy aztán Fejér megyében azt az ügyet sem vizsgálják amikor közmü-csatorna beruházás során vélelmezhetően közpénzeket lophattak el egyesek.

Meglepő lenne, ha mondjuk kiderülne hogy a 2000.-ik év környékén  az Eu támogatással létesülő csatornaberuházások során a pénzekből elloptak valamicskét? Fejér Megyében, Felcsút körül? Hogyan? A Kedves Olvasó ezen meg sem lepődik? Micsoda! A Kedves Olvasó ezt eddig is gondolta? Puff neki. Én meg azt hittem valami újat tudok mondani...Na hagyjuk is ezt , inkább mesélek valami jobbat. Nem is olyan régen, 2009 szeptember 16-án feljelentést tettem a kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza című iratban, többek között Dr. Kovács Tamás Legfőbb Ügyésznél. Az ügyben a Fejér Megyei Főügyészség ügyésze, Dr. Gál Szilvia, a 2009 október 5. kelt. NF.2813/2005/8/III számú iratban közölte, idézem: -új tényt és körülményt tartalmazó beadványát-  mi történt? Kitört a jogszerüség a Fejér Megyében? Azért még itt nem tartunk, mert az ügyésznő igy folytatja: -válaszadás nélkül irattárba helyezem-   Nem vitás az iratározás is fontos momentum, mert amenyiben kis hazánkban esetleg mégis fent maradna a többpárti demokrácia, esetleg valamikor még valakik elrendelhetik a jogszabályok alkalmazásának kötelezettségét. Egyébként pedig a jelenlegi gyakorlat szerint a hatóságok az iratokat nem az elnevezésük, hanem a tartalmuk alapján itélik meg, és eszerint Dr. Gál Szilvia nevezett irata beismerő vallomásként tekinthető.Figyelemmel Dr. Gál Szilvia által elismert új tények re és körülményekre is, Tekintettel arra hogy az ismertetett, informácíók alapján indokoltan vélelmezhető hogy Fejér Megyében vízdíj tartozás kapcsán, Vélhetően szervezetten, akár bírósági, ügyészségi, illetve más hatóságok közreműködésével allampolgárokat károsítanak meg. Emiatt, továbbá egyéb jogszabályokba ütköző cselekmények miatt:

FELJELENTÉST

teszek, ismeretlen elkövetők ellen. Mivel az ismertettek bűncselekmény gyanúját keltik, továbbá fennáll a bűnismétlés, illetve a jogszerű eljárás lefolytatásának megakadályozásának veszélye, kérem a Legfőbb Ügyészt a szükséges intézkedések meghozatalával, az eljárás megintításáról határozzon.

Továbbá kérem az alábbiak az ügyből való kizárását:
Központi Nyomozó Főügyészség, Fejér Megyei Füügyészség, Dr. Juhász András Főügyész, továbbá a személye alá rendelt ügyészségek, Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség, Dr. Kató Miklós ügyész kizárását, mert a kapcsolatos ügyekben folytatólagosan jogszabályok megsértésével akadályozták a jogszerü eljárások menetét. Dr. Soós Gyula Bírósági Elnök az ügyben érintett, ezért őt és a Fejér Megyei Bíróságokat ezért szükséges az ügyből kizárni. 

Kelt.: Bodmér 2009. november 27.                  Hajnáczki Csaba


Kedves Olvasó! Szinte ide hallatszik a szomorú sóhajtása. Hiába való mindez. Hogyan? A Bochumi ügyészségnek írjak. Mert ott még a bundázó futballistákat is le tudják fülelni? Ne legyünk enyire türelmetlenek kérem. Mifelénk még húsz éve sincs demokratikus jogállam. Időt kell adni amig jogalkalmazóink felnőnek a feladathoz. Hogy mire ők felnőnek az ügyeket meg fújhatjuk? Kedves Olvasó, mi közben őket fúrhatjuk! Fúrjuk őket együtt! Persze jó lenne egy fúrómester is. Keressük együtt!


FELHÍVÁS

A Merész-elek kapitányság -vizibunda- jeligével képzett munkavállalókat kers, vezető beosztásba, Fúrómesteri munkakör betöltésére. A Fúrómester feladata a Felcsútkörnyéki, felszín alatt folyó vízügyek felkutatása, megfúrása, és felszínre hozása.
Az ideállis jelentkezőnek:
-korrupcióval fertőzőtt jogalkalmazói környezetben megbízhatóan kell tájékozódnia
-mocsaras, ingoványos terepen magabiztosan kell manővereznie
-továbbá árral szemben is hatékonyan kell fúrnia
Kérjük a jelentkezőket hogy jelentkezésüket a -vizibunda- jelige feltüntetésével, a mereszelek@mailbox.hu címre küldjék.
A pályázatokat előre is köszönjük!
A sikeres fúrás kivitelezőinek széleskörű ismertséget biztosítunk!

Merész-elek Kapitányság



A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek