Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A RÁK MEG A FARKAS, ÉS A KESZEG TANÁCSA



-magyar rémmesék sorozat-


Európa kelet felén, a kárpátnak medencéjén.
Ahol narancsszín sugárzik, ott hol pártérdek virágzik.
Bizony ott a jog hiányzik, mert arra farkas mazsolázik.
Ott van, ami magyar hazánk, az üvegzsebes cudar világ.
Felcsút körül kerek erdő, ez a mese ott tekergő!

Megjelent: A Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés gondozásában

Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36. tel.: 06 20/210-9334

Fontos! Az irat, mint szellemi termék, a szerző, illetve a Merész-elek Kapitányság tulajdonát képezi. A termék gyógyszernek nem minősülő, de gyógyhatású készítmény, ezért közlése, továbbadása megengedett, a Btk.30.§(1). értelmében közcélokra is felhasználható. 

Olvassa el a használati útmutatót!

A termék alkalmazása során az arra érzékeny egyéneknél, bizonyos esetekben: fejfájás, hangulatváltozás, székrekedés, valamint egyéb tünetek is felléphetnek. Pl.: színelváltozás. Figyelemmel az akut fidesztérikus rohamok (histericus fidesicus) eseti előfordulására, fontos hogy tartsák be a felhasználási javaslatot: A termék a fentiek figyelembevételével adagolható cseppenként, de célszerű azonban nagyobb dózisban, napi 3x1 alkalommal, kúraszerűen, lehetőleg hidegzuhany során beadni. A kúra tetszőleges számban ismételhető. A termék alkalmazása javasolt: krónikus orbánfóbia tüneti kezelésére, kleptomatikus végrehajtási farkaséhség csillapítására, valamint a demokratikus jogállam immunrendszerének erősítésére /dr.merész/

  Az iratban szereplő cselekmények bűncselekmények, ezért a megismétlésük jogszabályokba ütköző dolog, ezért a cselekmények bármilyen módon való reprodukálása, ismétlése tilos! Minden jog fenntartva!

Felkért lektorok:
- ENSZ szervezete
- Dr. Sólyom László, Magyar Köztársasági Elnök
- Dr. Baka András, Legfelsőbb Bíróság Elnöke
- Dr. Kovács Tamás, Legfőbb Ügyész
- civil szervezetek
- sajtó képviselői
- és még sokan mások

Az Óperenciás tengerben éldegélt egy keszeg, a keszeg ezt a mesét szivárvánnyal írta a tenger tükrére. A keszeg már több lehalászást is ügyesen megúszott, az aranyhal mégis elúszott a meséje mellett. Te biztosan bölcsebb vagy az aranyhalnál és elolvasod a keszeg meséjét, így aztán te is megúszhatott a következő lehalászást.

Valahol Európenciában , lehet hogy a Tiszán innen, lehet hogy a Dunán túl, de ott, ahol a Felcsúti harang zúg, történt egyszer hogy a bíróságon a végrehajtóknak nyári szünidőt ítéltek. Nosza rajta, kitört ám az unalom a végrehajtók között! Már úgy volt, hogy ezen túl ők lesznek a világ lustái mikor az ügyeletes bírósági hopmester kitalálta, hogy tartsanak horgászversenyt a végrehajtók számára. Van a Felcsút környéki kerek erdő mélyén egy zavaros vizű tó, abban lehetne szerencsét próbálni. Megörültek, ám a végrehajtók, amikor ezt megtudták! Végre hajtani lehet valamit! Azzal rögvest elkezdtek a zavarosban halászni. 

Volt a végrehajtók között egy igazi farkas. Ez olyan vérszomjas ordas volt, hogy ettől a farkastól rettegett a Felcsútkörnyéki kerek erdő. Amikor a farkas hírét vette a horgászversenynek, nem sokat tíborkodott bizony ő is felkerekedett. Szeretett ám ő a zavarosban halászni! Horgot kötött a farkára és belógatta a lompost a vízbe. A többiek meg közben már fogtak is ezt azt a zavarosba. Ki autót, ki betétkönyvet, ki ezt ki azt. A farkas meg csak lógatott. Egyszer aztán érzi, ám az ordas hogy valami húzza a farkát. Húú! Megörült ám a farkas! Ő is fogott valamit a zavarosba! Hanem amikor kihúzta a horgát majd hanyatt esett úgy meglepődött. Bizony azon nem volt egyéb, mint egy jókora rák. A farkas majdnem megpukkadt mérgében. A többiek betétkönyvet, meg autót fogtak, neki meg egy rút rák jutott! Már éppen laposra akarta taposni, mikor a rák megszólalt:
-Hagyd meg az életemet te farkas, cserébe kapsz tőlem valamit.

Meghökkent a farkas: -micsoda rák vagy te hogy tudsz beszélni? A rák hátrált egy kicsit aztán elkezdte csattogtatni az ollóit, és ezt mondta:
-Én egy polgári szabó vagyok, a műhelyem ott van a zavaros legmélyén. Sajnos elszabtam már két választást, és munka nélkül maradtam. Most éppen új megrendelést kaptam, amikor te kifogtál.
Elámult a farkas- polgári szabóműhely a zavarosban! Ilyet még nem pipált Európa! A polgároknak rákjuk van méghozzá a zavarosban! Kíváncsian kérdezte:
-Aztán mit szabsz éppen te rákszabó?
-Most bizony nekem való megbízást kaptam -felelte a rák. Egy takarót kell átszabnom. Az van a takaróba szőve nagybetűkel: DEMOKRÁCIA. Ezt kell rövidre szabni. Azt mondják ebben mini lesz a divat. Az sem baj ha ezt is elszabom, van takaró másik. Igaz azon másféle a szöveg, de takaródzni azzal is lehet!
A farkas unta már a szöveget és rámordult a rákra: -Azt mond inkább mit ér az életed te párt szabó!
-Az én műhelyem a zavarosban van -felelte a rák- és a szomszédban a zavaros múltnak van lerakata. Annak a raktárába járok szabásmintáért. Ha meghagyod az életemet, hozok neked valami hasznosat a zavaros múltból. Csak mond el mi gondod-bajod, van majd én, segítek!
Na -gondolta a farkas- ez megér egy próbát. Ha becsapna, legfeljebb agyonlapítom ezt a polgári zavarost!

Azzal elkezdte mondani a gondját.
-A múltkor egy ürgét hajszoltam , már majdnem a markomban volt amikor megbotlottam egy paragrafusban! Majd orra buktam, az ürge meg közben meglógott. Na erre keress valamit a zavarosban! De, rögvest ha kedves az életed!
-Elmondom a varázsigét és már itt is, vagyok -felelte a rák.
Azzal pattintott a farkával és ezt mondta:

Múlt idéző varázslat,
ez polgári varázslat!
A múlt raktára nyitva áll,
mindenféle kincset ád.
Egy kis cérna egy kis tű,
Ha elszabom nem lesz bűn.
Fércelem és stoppolom,
a jelent is átszabom!

Aztán a rák eltűnt, mint a kámfor. De aztán nagy hirtelen előtermett az ollójában egy seprűvel. Így szólt a farkashoz:
-Fogd ezt a seprűt, és mond el ezt a varázsigét:

Seprű seprű Fideszé,
paragrafus kifelé!
Hol én seprek ott másnak nincs,
itt a Fideszé minden kincs!

-Aztán meglátod, nem fogsz megbotlani többet a paragrafusban. A farkas fogta a seprűt bement a legközelebbi hivatalba és elmondta a varázsigét: Seprű seprű Fideszé, paragrafus kifelé! Hol én seprek ott másnak nincs, itt a Fideszé minden kincs!
Hanem mikor ezt elmondta! Uram fia fakereszt! Mi történt? A paragrafusok úgy széljel futottak, hogy hírmondó sem maradt utánunk!

Huhúú! Megörült ám a farkas! Mákja van, hogy rákja van! Már azt sem bánta, hogy polgári. Sietett vissza a zavaros vízhez. Ott aztán újra rámordult a rákra:
- A seprű előlegnek megjárja! De most aztán lódulj és hozz nekem valamit a zavarosból! A rák szabódott hogy így meg úgy, ő annyit nem járhat a zavarosba. Tulajdonképpen a szabóműhely sem az övé, az tulajdonképpen Polgári Szabászat&Fidesz Off Shore! De nem volt mit tenni, mert a farkas nem tágított. Már mondta is a kívánságát:
-Az a bajom te polgári zűrszabó hogy már térdig koptattam a lábamat a sok lótástól, futástól, aztán mégsem tudom, hogy az ürgék mikor melyik vacokba rejtőznek.
Egyszer meg egy mókusnak még a bundáját is átkutattam, mégsem találtam meg a mogyoróját! Úgy eldugta előlem!
Máskor meg a málnásba nyúlra vetődtem, aztán kiderült nem nyúl az hanem medve! Majdnem megszaggatta az irhámat!
-Na erre hozz valamit, de rögvest! Azt sem bánom, ha Off Shore csak szaporán, ha kedves az életed!

A rák sóhajtott egy nagyot aztán pattintott a farkával és elmondta a varázsigét:

Múlt idéző varázslat,
ez polgári szabászat.
A múlt raktára kelléktár,
mindegyik csak engem vár!
Stoppolófa meg az olló,
a múlt rendszerbe nyíljon ajtó!

Aztán a rák eltűnt, de kisvártatva újra ott termett a farkas előtt, és azt mondta:
-Na farkas nem lesz többé titok előtted a Felcsútkörnyéki kerek erdőben. A kártékony hármasok majd segítenek! Csak ezt a varázsigét kell megjegyezned:

Hej három per hányasok,
a Fidesz nektek váratok!
Munkát adó elrejtő,
múltat újra szervező.
Ha e verset halljátok,
a dolgotokat tudjátok.
Perhányasok lidércek,
a figyelésből megéltek.
Ha hármas vagy ne feledd,
a Fidesz ezért jól fizet!
Lombrágók és poloskák,
sáskaszájú mihasznák.
A jelentést adjátok,
és megbecsülés vár rátok!

De alighogy a rák elmondta a varázsigét, Fidesz fia fakereszt! Mi történt? Egy szempillantás pillantás alatt ott termett a hernyó, a sáska, meg a poloska. A hernyó lombrágó volt ott araszolt minden fa meg bokor levelén. Olyan ügyesen rejtőzködött hogy senki emberfia észre nem vette, de ő mindent jól látott. A hernyó odaállt a farkas elé és ezt mondta:

Araszolok jövök, megyek,
közben mindent megfigyelek.
Aztán mindent jól lerágok,
mert igen éhes a családom.
Kit figyeljek, merre menjek?
Farkas mond az ütemtervet!

A sáska meg imádkozó sáska volt. Ő ott gyülekezett, ahova ez volt írva: antireformatikusok1háza. Aztán az oda járókat jól kikérdezték, így aztán a sáska mindent tudott a Felcsútkörnyéki kerek erdő lakóiról. A sáska imádkozott kicsit aztán odaállt a farkas elé és ezt mondta:

Imádkozunk és figyelünk,
ilyen a mi hitéletünk.
Csendben gyere, hozd az infót,
mi meg várjuk majd az aprót!
A mi zsebünk nem ürül ki,
rabló farkas jól megtölti!

A polska meg csak lapult lapult, aztán odalapult a farkas elé és ezt mondta:

Hol én nagyon hallgatok,
többé ott már nincs titok.
Elbújok én bárhová,
nincsen aki, megtalál.
Egy jó füles sokat ér,
a farkas eztán vígan él!

Huhúúúú! Megörült ám a farkas! Ez aztán a kártékony hírszerzés! Nem kell többé korzóznia a Felcsútkörnyéki kerek erdőben, ha valamit tudni akar. A három per hányasok majd megemelik a profitot! Hanem a farkas már nem bánta hogy rákot fogott. Többet ér ez a polgári elszabó minden betétkönyvnél. Nem is tétlenkedett sokáig, hanem újra ráförmedt a rákra:
-Tüstént húzz vissza a zavaros múltba és hozz el mindent a múlt raktárából! Igyekezz, ha kedves az életed!

De a rák csak reszketett hogy így meg úgy, ő már többet nem hozhat a múlt raktárából. A farkas erre iszonyú dühbe gurult. Még a farkán is égnek állt a szőr olyan mérges lett:
-Te zavaros polgári pocsolyakavaró! Te talán nem tudod, hogy az én parancsomnak senki sem mer ellenszegülni a Fecsútkörnyéki kerek erdőben?! Hogy az ördög használjon téged fűnyírónak!

Hanem mikor a farkas ezt elmondta! Fidesz ura fakereszt! Mi történt? A Felcsútkörnyéki kerek erdőben olyan vihar kerekedett, mint még soha. A farkas szerencséjére volt a közelben egy ügyészség, a farkas abban kapaszkodott. A rák meg visszahátrált a zavarosba. Aztán a vihar egy szempillantás alatt elcsendesedett.. És utána nagy dirrel-dúrral ott termett az ördög! De most aztán megrémült a farkas! Még az ügyészséget is elengedte, amibe kapaszkodott úgy reszketett! Itt van a Felcsútkörnyéki kerek erdő ura és parancsolója az ördög!

A farkas hallani hallott már az ördögről sokat, de látni még sohasem látta. Volt, aki azt mondta az ördög olyan kövér.., volt, aki azt mondta az ördög olyan sós.., volt, aki meg azt mondta az ördög a Felcsútkörnyéki kerek erdőt juhász képében, járja.. Most meg itt állt előtte az ördög narancsszínű köpönyegben meg sporttrikóban! A farkas persze nem tudta hogy az ördög annak a képében jelenik, meg amelyikben csak akar. Csak fordít egyet a köpönyegén és már át is, változik. Volt az ördög már mindenféle: liberális meg polgári, most meg.. olyan izé, szóval olyan sportkedvelő. Hanem az ördög nem volt éppen virágos jókedvében. Rögtön a szőnyeg szélére állította a farkast:

-Te telhetetlen ürgefojtogató! Nem elég hogy kifogtad a rákomat, még a zavaros lerakatomat is ki akarod rabolni?! Hogy a molyok rágják rojtosra a farkadat! A farkas már majdnem nyúllá változott úgy reszketett. Csak makogott hogy így meg úgy, ő csak pecázgatott, nem tudta ő hogy a polgári zavarosok éppen ívnak, és hogy horgászati tilalom van a zavarosban. Már éppen úgy volt, hogy az ördög elviszi a farkast a pokolba, amikor a farkas belátta, hogy ez most egy olyan eljárás, ahol most ő igen pórul járhat. Dehogy kívánkozik ő a pokolba! Jó őneki a Felcsútkörnyéki kerek erdő! Ezért aztán a farkas könyörgésre fogta a dolgot. A farkas így könyörgött az ördöghöz:

-Ó te minden polgári zavaros ördöge! Én sem, szebb sem jobb nem vagyok tenálad, kérlek, hagyj engem itt a Felcsútkörnyéki kerek erdőben! Ezen túl legyen úgy, hogy a prédám csontja meg a bőre legyen az enyém, de a zsírja az mind legyen a tied!
Erre aztán megenyhült az ördög haragja:
-Na jól van farkas. Mivel elismerted hogy sem, szebb sem jobb nem vagyok énnálam, ráadásul a prédád zsírja is mind az enyém lesz, meghagylak a Felcsútkörnyéki kerek erdőben! Hanem már eleget időztem veled te prédasikkasztó, add vissza a rákomat!

Erre aztán a rák reszketve előbujt a zavarosból. Az ördög meg rögtön ráparancsolt a rákra:
-Ide fideszelj szabókám! Meguntam én már a sok köpönyegforgatást! Hiába hordom a futballtrikót, még sincs nálam a labda. Ennek vége! Úgy döntöttem király akarok lenni! Ezután csak olyan pályán játszom, amelyik mindig felém fog lejteni, és nem gurul el tőlem többé a labda! Ezért te meg fogd a narancsszínű köpönyegemet és szabjál belőle királyi palástot. Aztán a zavaros raktáramból hozzál nekem királyságot.
Hanem a rák csak most kezdett igazán reszketni. Magyarázott hogy így meg úgy, a köpönyeget ő átszabhatja, de királyságot szerezni nem olyan egyszerű. Valami varázslat ül a Felcsútkörnyéki kerek erdőn, valami alkotmány vagy mifene. Hogy rúgná fel a Fidesz! Ezért aztán az ördög királyságot csak úgy szerezhet, ha előbb lóvá teszi az embereket.

Az ördög erre csak legyintett:
-Csak ennyi a baj? Semmi az nekem. Már annyiszor lóvá tettem az embereket legfeljebb megint fordítok a köpönyegemen egyet.
Biztos, ami biztos a rák adott az ördögnek egy varázsigét hogy ezzel tegye lóvá az embereket:

Gímbelem meg gombolom,
a köpönyegem fordítom.
Narancsszínű párt állom,
lóvá teszlek a nyáron.
Neked dolgod annyi csak,
hogy eszedet a zsebbe rakd.
A Fidesz mellé ixet húzz,
és fix az ördög lesz az úr!
A királyod én így leszek,
és jogállamot megvetek.
A fazonját majd átszabom,
így enyém lesz minden haszon!

Az ördög zsebre tette a varázsigét és elindult hogy lóvá tegye az embereket. A keszeg idáig írta a mesét a tenger tükrére, amikor a tenger kezdett zavarossá válni. Vajon sikerül az ördögnek megszerezni a királyságot? A keszeg mielőtt tovább úszott volna csak annyit mondott:

-Legyen inkább futballista! Mert hosszú már a rablólista! 

A keszeg mese véget ért,
de te imádkozz a lelkedért.
A végére meg mi kerül?
Egy keszeg tanács, megbecsüld.
Mert ki e mesét nem hiszi,
azt az ördög elviszi!

Választáskor eszed legyen! Hogy az ördög nehogy lóvá tegyen!


Kedves Olvasó! Hisz ön az ördög létezésében? Korunk fejlett civilizációs vívmányai között élve, komolyan feltehető a kérdés -létezik az ördög? Néha azonban történnek körülöttünk olyan dolgok, amikor komolyan úgy véljük, talán az ördög okozza valamelyik furcsaságot.

Mi Magyarországon egy Európai jogállamban élünk, ahol életünk fontos részeit a nemzetközi normáknak megfelelő jogszabályok szabályozzák. Vajon az ördögre is vonatkoznak a szabályok? Esetleg az ördögöt valaki üldözi? Az hogy a bűnt üldözik elégé köztudott. Erre valók a Magyar Büntetőjog Általános, és a Magyar Büntetőjog Különleges Részébe foglalt jogszabályok. Az már viszont kevésbé közismert hogy a magyar valóságnak van egy sehol le nem írt, ámde mégis sűrűn alkalmazott gyakorlata, amit méltán nevezhetünk -A Magyar Jogrendszer Különös Részének. Ez néha olyan különös dolgokat produkál, hogy lehet, hogy az ördög is itt tanyázik. Feltűnő különlegessége hogy alkalmazása Felcsútkörnyékén, a Fideszt, Fideszeseket érintő ügyekben különösen gyakori. Igen figyelemre méltó az a különleges tulajdonsága az is, hogy ahol megjelenik ott az írott jogszabályok, különösen kezdenek viselkedni, kezdenek, eltűni az ügyekből. Hogyan lehetséges mindez? Tényleg az ördög keze lenne a dologban? 

Tartson velem a Kedves Olvasó, tegyünk egy sétát Fejér Megyében, Felcsút körül és eredjünk a Magyar Jogalkalmazás Különös Részének nyomába. Pillantsunk be néhány ügybe, és közben figyeljük meg menyire, tisztelik az állampolgárok jogait Fejér Megyébe, Felcsút körül. Kis szerencsével talán még az ördögnek a nyomára is rábukkanhatunk.
Gondolom, arról hogy a bort vizezik a Kedves Olvasó is hallott. De azt hogy a vizet vizeznék az ugye nem valószínű. A jelek szerint nem is vizezik. A vizet ugyanis lopni érdemes. Na persze ennek a foglalatosságnak is megvannak a trükkjei. Például az egyik ilyen trükk, hogy nem a vizet magát, lopják, hanem a víz árát. Pontosasban azt az összeget, amit a Tisztelt Vízfogyasztó tartozik fizetni a szolgáltatónak. Ez elég logikus. A víz árát sokkal könnyebb bankba tenni, kastéllyá változtatni, vagy pártkasszába tölteni, mint magát a vizet. A dolog úgy jelentkezik, hogy a tisztelt Vízfogyasztó megfizeti a víz árát, esetleg az ebből származó tartozását, és később kiderül a pénz, valahogy eltűnik. 

Ezen a jelenségen Felcsútkörnyékén élő vízfogyasztók, közöttük sokan Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó ügyfelei már sokat töprengtek. A dolog annyira rejtélyes hogy többen úgy vélik az ördög keze, lenne a dologban. Mások szerint egyszerűen csak lopnak valakik. Az viszont bizonyos hogy a Felcsútkörnyéki vízügyekben is fellelhető a Magyar Jogrendszer Különös Része. Sőt! Az Igen Különös Része! Többek között az ellenem, a Székesfehérvári Városi Bíróságon folyó 5.P.22.071/2008/ számú perügyben. Az ügy különös részei miatt feljelentést is tettem a 2009. november 27. kelt. A vizeshordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja, című iratban. Hogy mi az ügyben a különös? Például az is elég különös hogy a Legfőbb Ügyészhez eljutatott irat, tartalmaz egy kizárási kérelmet, amelyben kérem egyebek mellett a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség ügyből való kizárását. Az ügyet Dr. Stellin Tamás, A Legfőbb Ügyészség Ügyésze különös módon intézte. A 2009. december 3. kelt. NF.10321/2009/1-II. számú iratában értesített hogy biztos, ami biztos de az ügyet a kizárási kérelem elbírálása nélkül a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészségre továbbította. A kizárási kérelmet majd akkor vizsgálják, ha majd nyomozás lesz elrendelve. 

Aha. Előbb megvárjuk, amíg az elkövetők saját maguk ellen nyomoznak, és ezután kizárjuk őket az ügyből. Ez különösen viccesen hangzik, bár meg kell jegyezni én értékelem az ügyész Úr humorát. Most nekem is egy vicc jut az eszembe: Móricka az iskolában, felelés közben valami kapitális hülyeséget mond. Mire a tanár így korholja: Fiacskám! Ha olyan magas lennél, mint amilyen hülye vagy ülve nyalnád a holdat! Komolyra fordítva a szót gondolom ez az intézkedés teljességgel, megfelel az Ügyészségi Joggyakorlás Különös Részének. A jelek szerint az ügyészségen már annyira koncepciós alapon zajlanak, hogy ha mondjuk Rákosi Mátyás, visszatérne, és látogatást tenne kis hazánkba, minden bizonnyal az ügyészség előtt díszmenetben szalutálna. -Gratulálok Elvtársak! A koncepciós ügyintézésben önök az elsők! Bár az Isten óvjon, hogy az ügyészség személyi kultuszba vetett hitét kritizáljam, azért megjegyezném, hogy Európában a jogintézmények egy ideje fejlettebb jelképrendszerekhez igazodnak.

Azonban úgy tűnik mifelénk az: -ügyész vagyok nem jogszerű, mert ez most az időszerű- séma egyelőre használatban marad. De vajon minden ügyész tapsol mindehhez? Nem valószínű. Akkor ők miért nem hallatják a hangjukat? Nyílván ők nagyon jól tudják, hogy Rákosit még csak várják az ügyészségen, de az ördög már be is tette a lábát a hivatalba. Az ördög lábnyoma egyre világosasban kirajzolódik a Fejér Megyei, Felcsútkörnyéki ügyekben, az Ügyészség Joggyakorlásának Különös Részeiben. Csak egy kicsit jobban kell figyelni.

De hagyjuk most az ügyészséget és nézzünk körül a bíróságon, ott mi is a helyzet. Vajon ott hogyan folynak a vízügyek? Itt van például a már említett, a Székesfehérvári Városi Bíróságon folyó - 5.P.22.071/2008/ számú perügy. Az ügyben kizárási kérelmet nyújtottam be, és kértem - Dr. Soós Gyula, a Fejér Megyei Bíróság Elnöke, az ügyben való érintettsége miatt- Fejér Megye összes bírójának az ügyből való kizárását. A Legfőbb Bírósághoz címzett irat benyújtása után, a pert mintegy két éve vezető -Dr. Hegyi Gyula, a Székesfehérvári Városi Bíróság bírája- intézkedett és hiánypótlást rendelt el az ügyben. Ügyes! De a Pesti vagányok ilyenkor szokták feltenni: a mondjam, vagy mutassam? -költői kérdést. A jelek szerint a benyújtott irat el sem jutott a Legfelsőbb Bíróságra. Határozottan úgy tűnik, hogy Dr. Hegyi Tamás, bíró nem érzi magát a Fejér Megyei Bírósághoz tartozónak. De vajon akkor ő vajon hova tartozik? Lehet, hogy Dr. Hegyi Gyula, bírót a Magyar Jogrendszer Különös Része alkalmazza? Különös lenne az a feltevés, hogy neki lehet, hogy az ördög parancsol?

A perügyben panaszt tettem mindezért, és a kért hiánypótlás keretében csatoltam az ügyhöz a -2009. szeptember 16. kelt. A kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza- valamint a -2009. november 27. kelt., A vizeshordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja- című feljelentéseket. Valóban ezek kapcsolódnak az ügyhöz és eddig hiányoztak belőle. Most mellékeltem, a panaszhoz természetesen a Legfőbb Bírósághoz címezve. Most aztán hogy hogysem, a Legfelsőbb Bírósághoz címzett iratot -Dr. Soós Gyula, a Fejér Megyei Bíróság Elnöke asztalára tették. Ez jó! Ugyanis kizárási kérelmet éppen Soós Gyula érintettsége miatt tettem, és most így ő újra a saját ügyében tud dönteni. Remélhetően a Bíróság Joggyakorlásának Különös Részének megfelelően.

Velünk, egyszerű állampolgárokkal előfordul, hogy tévedünk. Én például akkor tévedtem mikor azt hittem, hogy a magyar jogrend úgy működik, hogy az adott ügy cselekményeit összevetik a jogszabályokkal, és a szerint intézkednek. Mondom tévedtem. A jelek szerint a jogszabályokkal csak néhány jogállami álmodozó foglalkozik. Az ügyeket a Magyar Jogrendszer Különös Részének megfelelően  intézik, és elsősorban azt vizsgálják, hogy az ügyben mi az érdeke a Fidesznek, vagy valamelyik haszonélvezőjének. Jelenleg, mondhatnánk egyelőre még a nemzetközi normáknak megfelelő jogszabályok is érvényben, vannak. Ezért a félreértések elkerülése végett célszerű lenne: a -Magyar Köztársaság Nevében, és hasonló kezdetű iratok végére odatenni az alábbi megjegyzést:

A bíróság (egyéb hivatal) a tévedés jogát fenntartja, és semmiféle felelősséget nem vállal!

Esetleg néhány esetben a címsort is lehetne a -Tévedés Jegyében- formátumra cserélni.
Valamikor még az államszocializmus idején, a munkahelyek illemhelyeiben gyakorta volt olvasható:


Rövid az élet hosszú a sír! Lopjon mindenki, ahogy csak bír! -feirat.

A felírat időközben eltűnt, lehet, hogy ezt is ellopták. Gyanakszom. Lehet, hogy a feliratot a Fejér Megyei Bíróság hivatalaiban rejtegetik. Hogy mit lehet a bíróságon ellopni? Ott bizony az egyik legfontosabb dolgot lehet ellopni, amivel az állampolgár csak rendelkezhet. A jogszabályok által biztosított jogait. És, ugye akitől már a jogait ellopták, attól már a maradék holmija a háza, meg az inge-gatyája már könnyűszerrel elvehető. Az biztos, hogy az eltűnt felirat jelenlegi őrzője nem egy vécés néni. Erre enged következtetni az a tény, hogy Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó ügyfeleit, a bíróság tudtával károsítják meg -jelentős mértékben, Felcsút körül.

A jelentős méretű jogsértésekről több alkalommal tájékoztattam a Magyar Köztársaság Legfőbb Közjogi Méltóságait is. Sajnos nekik egyelőre valami rejtélyes okból, nem sikerült még odáig sem eljutniuk, hogy értesítést küldjenek -foglalkoznak, az ügyel.
Ha esetleg ezt az iratot valamelyik mértékadó jogállam diplomatája olvasná, kérem alkalom adtán, tájékoztassa a Magyar Köztársaság prominens elöljáróit, hogy a világ fejlettebb részén nem ciki sok embert megkárosító ügyekkel foglalkozni. Ámbár lehet hogy a Magyar Jogrendszer Különös Része, a magyar prominens vezetőket is érinti.. És lehet, hogy az ördög szemmel tartja őket is..

Kissé betekintve a Magyar Jogrendszer Különös Részeibe, talán nem tűnik különösnek, ha bevallom: - Én hiszek az ördög létezésében. Különösen az óta amióta kezemben tartom az ördögöt. Jó jó! Tudom, ezt most meg kell magyaráznom. Úgy kezdődött, hogy Felcsútkörnyékén felhívásokat tettem közzé: -Várom azok jelentkezését kiket Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó megkárosított-. Ezek után az ördög nálam is megjelent! Az történt hogy az addig kifogástalanul működő telefonom kezdett furcsa tüneteket produkálni. Néha a készülék azt jelezte, hogy a bejövő hívások átirányítottak, az ügyfélszolgálati beállítások rendre meggabalyodtak, az online szolgáltatások, pedig kezdtek úgy viselkedni, mintha az ördög költözött volna beléjük.

Szóltam is a szolgáltatónak: -az ördög bújt a vonalba. Legyenek szívesek, üssék bottal az ördög nyomát! A bejelentést kivizsgálták, és értesítettek: Az ördögnek nyoma sincs a szolgáltató rendszerében. Vajon hol kell akkor keresni az ördögöt? Nos ehhez tudni kel azt hogy minden távközlési szolgáltató rendszerében, -kötelezően-, be van építve egy berendezés ami az esetleges lehallgatásokat végzi. A távközlési rendszer ezt a részét a szolgáltatók nem ellenőrizhetik, mint ahogy a részemre küldött iratban ezt jelezte a szolgáltató. Nocsak! Ez egy olyan hely, ahol kevesen nézelődhetnek. Ez elég jó helynek tűnik, hogy az ördög megbújjon benne! Ha kissé jobban belegondolunk miért is ne? Mint ahogy az mára már köztudott, ha a pártérdek úgy kívánja számtalan helyen meglopnak bennünket. Egy kis párt mutyi itt, egy kis párt mutyi ott.. Miért pont a bizalmas információinkat ne lopnák? Hogyan? Előfordul, hogy a Kedves Olvasó is küzd valamelyik kommunikációs szolgáltató ügyfélszolgálatával? A rendszerek világszínvonalúak, a szoláltatók segítőkészek, akkor hol a baj? Ennen megértéséhez tudni kell hogy korabeli sajtóhírek szerint, a 2000.-ik év környékén nagy értékben kerültek behozatalra az országba titkosszolgálati eszközök, amelyek további sorsa -ismeretlen. Nem valószínű, hogy ezek egy raktárban porosodnának. Hol lehetnek? Vélelmezhető hogy a távközlési rendszerekben jelentkező hibák egy részét az okozhatja, hogy a rendszerben van valahol egy olyan adatgyűjtő- lehallgató berendezés, ami nem illeszkedik tökéletesen a szolgáltató rendszerébe. Ezért aztán a rendszer olyan tüneteket produkál, mintha az ördög bujt, volna bele.

..Most egy rémkép jelent meg előttem.. egy olyan ügyészség, bíróság, ami a Magyar Jogrendszer Különös Része alapján működik. Ezt most csak különösen azért rémes mert az ügyészség, bíróság jogosult az úgynevezett titkosszolgálati megfigyelések elrendelésére... Vajon ezek az ügyek is a Magyar Jogrendszer Különös Részének szokott módja szerint zajlanak? Nem szeretnék ünneprontó lenni de, eszerint lehet, hogy a Kedves Olvasó is kezében tartja az ördögöt. Esetleg a zsebében.. de ha talán ma még nem, holnap vagy holnapután lehet, hogy már ott lesz..

Amióta világossá vált számomra hogy Felcsútkörnyékén, milyen méretekben folyik Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó ügyfeleinek megkárosítása, elgondolkodtam. Hogy lehet egy ilyen méretű néprabláshoz a szükséges információ mennyiséget beszerezni? Az nyilván való hogy csak úgy vaktában nem megy a dolog, mert lépten, nyomon bonyodalmak keletkeznének, mikor kiderülne hogy a lerabolt egyén valakinek a valakije. Talán itt is az ördög keze van a dologban, és segít a tájékozásban?

Mi az amit tudni lehet? Lássuk! Valamikor a múltban működött egy megfigyelésre-információ, gyűjtésre létrehozott szervezet. Úgy hívták, hogy III/III -as ügyosztály. Azt hogy oda kik tartoztak máig nem tudni. A Fidesz minden ilyen kezdeményezést megakadályozott. Miért tette ezt a Fidesz? Például azért mert a Fidesz magához vonzotta a volt ügynökök azon részét, akik tovább szerettek volna dolgozni.
Őket könnyen felismerheti a Kedves Olvasó is, ha egy kicsit szemügyre veszi a lakóhelye tágabb környezetét. Könnyű felfedezni azokat a múlt rendszerbeli, pártonkívüli személyeket, kik bár nem voltak kommunisták mégis mindig az élet szerencsésebbik felén éltek. Pedig gyakran ők szidták a rendszert a leghangosabban, a hasznot mégis ők húzták belőle. Persze, mert őket a múlt rendszer azért fizette, hogy emberek bizalmába férkőzzenek, és jelentéseket írjanak róluk.

 A diktatúra jóvoltából mindenütt ott voltak. A településeken, a munkahelyeken, és az embereket érintő ügyeken. Csak egy kis részük állt kényszer alatt. Jelentős részüket más motivációk mozgatták. Fölöttébb jövedelmező foglalkozás volt mindez. Ugyanis a párt állam hagyta őket lopni. Vajon ők most mit csinállnak? Nagyon úgy tűnik egy jelentős részük -ugyanazt. Csak annyi változás történt: gazátcseréltek. A Fidesz megüzente- III/III -nak AMNESZTIA! Egy rendszerváltó pártnak vajon menyire esett nehezére mindez? Vélhetően semennyire. Az ügynök meló jól fizetett, és nyilván az ilyen családokban felnőtt csemeték könnyedén elsajátították a mesterség minden csínját-bínját. Ezért aztán könnyedén szót értettek a III/II -as körökkel. Már ők régóta fiatalok és demokraták és a mindennapokban, szép csendben a múlt besúgóinak új gazdái lettek. Ezért mára a III/III -ok alkották a Fidesz egyik legharsányabb rétegét.

Csak figyelje meg a Kedves Olvasó a körülötte levő Fideszes szurkoló tábort..
Ugye így már érthető hogy Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó sem szokott mellényúlni. Vélhetően csak a megfelelő adatbázisra kell klikkelnie. Időről időre felröppen a hír: a Fidesz adatbázist vezet az emberekről. Az adatbázishoz az adatokat nyilván sok helyről szállítják. Felcsútkörnyékén az egyik ilyen beszállító a Református Egyház lehet. Amint tapasztaltam a Felcsúti-Bodméri Református egyház a Jézusi tanításokkal nem sokat törődik. A Bodméri Református egyház gondnoka -Baltás Pajtás- Kiskorú iskolásokat gyaláz, baltával támad emberekre, de semmi gond Baltás Pajtás régi motoros a szakmában, és a főnőkét a Felcsúti papot sem az új rendszerben nevezték ki. Az információ legyen begyűjtve és aztán ha valamelyik paragrafus akadékoskodna azt majd elsöpri az ördög.

2010. március 16. án az egész országot megrázta egy szörnyű hír: - a Győr melletti Ténynő egy férfi baltával az egész családját megölte. Talán megelőzhető lett volna a tragédia, ha időben felfigyelnek a tettes beteges hajlamaira.
Vajon nekünk felcsútkörnyékén miért kell tétlenünk várnunk, arra hogy Baltás Pajtás újra kénye kedve szerint rontson valakire? Csak, azért mert ő a Fidesz megbecsült informátora. Az ügyészeknek, bíráknak az emberek biztonsága élete - ennyit ér? Az infó jöjjön aztán még a baltások is pajtások? Vajon másutt is ennyire megbecsültek a Fideszes holdudvarhoz tartozó aberrált egyének? Vagy csak itt Felcsútkörnyékén szeretett bele az ördög a református egyházba ennyire?

Aztán itt van a másik mákvirág, Mani Lali bodméri autószerviz tulajdonos. Nyílván ő is perfekt beszéli a III/III -as szakzsargont mert, könnyedén beépült a Felcsútkörnyékén előforduló reprezentatív körökbe. Úgy hírlik, hogy meg Orbán Viktort is saját lakásán látta vendégül. Biztosan Mani Lali az ingatlanok mellett a futballért is rajong. Én azonban gyanakszom, hogy Mani Lali zsákja nem a futball labdától gömbölyödik. Különösen azóta hogy úgy lenyúlta az ingatlan tulajdonom egy részét, hogy az eset a jogrendszer különlegességeinek tananyaga lehetne. Szerettem volna, ha a 2.Pf.22.191/2009/ számú, a Fejér Megyei Bírósági ügyben pártatlan és elfogulatlan bíróság döntene, és ezért kizárási kérelmet nyújtottam be. Ezt elutasították. Furcsa módon ez csak utólag derült ki. És hogy milyen indokkal? Azt nem tudni. Nem kötik azt akárki orrára! Vajon melyik Paragrafus rendelkezik, arról hogy Orbán Viktor barátainak jár a másé? Ezt csak az ördög tudja! Vajon a Felcsútkörnyékén igatlan panamázóknak is az ördög parancsol? Ki tudja? Úristen! Most jut eszembe, hogy Orbán Viktor agy internetes oldalon gyűjt barátokat. Már több ezren vannak! Ha közöttük is vannak kiknek, jár, ami nem az övék, ki fogja ezeket győzni, telekel?!

De talán hagyjuk most ezeket. Tessely Zoltán Fideszes, Bicskei polgármester így is perbe fogott rágalmazás miatt. Nyilvánosan ki plakátoltam: Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! Az ügy jelenleg is folyik. Semmi gond, természetesen a már megszokott módón, a Magyar Jogrendszer Különös Része alapján, azaz koncepciós alapon. Az eljárás során mindent figyelembe vesznek, egyedül a jogszabályokat nem. Ez már csak így megy ez itt Felcsútkörnyékén. Miért pont velem tennének kivételt? Szóval sínen van az ügy. 2009. szeptember 21.-én a Bicskei Rendőrségen a -07020/469/2009/bü. számú ügy során, a gyanúsítás ellen panaszt tettem, persze szokás szerint ezzel senki sem törődik. Kértem hogy az ügyből zárják ki a Bicskei Rendőrséget, mert a személyemmel kapcsolatos ügyekben még egyszer sem sikerült a jogszabályoknak megfelelően intézni. Ezt a kérelmet sem vizsgálja senki. A Bicskei Rendőrség zavartalanul nyomoz tovább. A rendőrséggel ismertettem hogy a cselekményt bűnmegelőzési céllal tettem. A végszükségről szóló, Btk.30.§ (1) Nem büntethető, aki saját, vagy mások javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélytől menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a veszély előidézése nem róható a terhére, és a cselekménye kisebb sérelmet okozott, mint aminek elhárítására törekedett.

A kifogásolt plakáton szerepel: -Te bíróságon bujkáló Fideszes, ne lopj!- szöveg is, ami teljességgel megfelel a Btk.30.§ (1) pontja meghatározásainak. Ugyanis az hogy a bíróságon ne lopjanak igen fontos közérdek, lenne.. Persze Felcsútkörnyékén nem szoktak belebotlani a paragrafusokba, ha a Fidesz érdeke úgy kívánja. Az ügy a megszokott módon zajlik immáron a Bicskei Bíróságon. Ott aztán senkit nem zavar, hogy az ügyben már kazalban áll a jogsértő szabálytalanság. Most újra elfogultságot jelentettem, és kértem, nem lehetne esetleg, mégis hogy az ügyet egy elfogulatlan és pártatlan bíróság intézze. Illúzióim persze nincsenek. Már akkor sem fogok meglepődni, ha az ügyben Mani Lali fog határozni, és igen szerencsés leszek, ha az ítéletnek nem a Bodméri Református gondnok fog érvényt szerezni. Baltával..

A kezemben, Tessely Zoltán Bicskei Polgármester időközben már a Fidesz országgyűlési képviselő jelöltjének választási brosúrája. Érdekes. Vajon miért kell Tessely Zoltánt a valóságosnál jóval világosabb színben ábrázolni a fényképen? A választási anyagon már úgy fest, mint egy fehérítőszer reklám arca. A Fidesz körül nem szoktak véletlenül történni a dolgok. Ez a púderezés sem lehet véletlen. Lehet, hogy a Fideszes Tessely Zoltán azért fehérebb a valóságosnál, mert a Fidesznél már előre tudják, hogy olyan idők jönnek, amikor az emberek jobb, ha eltitkolják valamely rasszra utaló jegyeiket? Ki tudja? Azt már korában megtudtuk Orbán Viktortól, hogy Európán kívül is van élet.. Ha betekintünk a Felcsútkörnyékén folyó, Fideszeseket érintő esetekbe, azt hiszem már sikerült is Európán kívülre kerülnünk az ügyekkel..

A világ közben változik, és egyre újabb és újabb bűnelkövetési módok alakulnak ki. Ezért aztán a bűnt meghatározó fogalmak is változnak. Számos új meghatározással találkozhatunk napjainkban. Ha belepillantok a Felcsútkörnyéki Fideszeseket érintő iratokba, határozattan úgy érzem újabb fogalomal kell megimerkednünk. Ugyanis nagyon valószínű, hogy létezik FIDESZBŰNÖZÉS is. Vajon Tessely Zoltán lenne a Felcsutkörnyékén folyó jogszabálysértő ügyek koordinátora? Nem Valószínű. Az ügyekben Dr. Kovács Tamás Legfőbb Ügyész is mattot kapott. Tessely Zoltán zsebre vágta volna a Legfőbb Ügyészt? Ugye ez kevésbé hihető. De akkor hol bújik meg az ördög Felcsútkörnyékén? Vannak olyan vélekedések, melyek szerint érdemes lenne az ördögöt a Felcsúti Puskás Ferenc Futball Akadémia környékén keresni, mert úgy tűnik Orbán Viktor holdudvara különleges jogosítványokkal, rendelkezik a hivatalokban. Ki tudja? Az viszont valószínű, hogy a Futball Akadémia füvét a Fejérvíz vízével locsolják..
A foci persze jó játék, egészen addig, amíg nem az emberek jogaival kezdenek focizgatni. Sajnos jelenleg éppen ez történik. Mindenesetre a jogsértésekről újra értesítem a Legfőbb Közjogi Méltóságokat. Őket már több alkalommal értesítettem a folyó jogsértésekről, sajnos nekik még nem sikerült odáig eljutniuk, hogy étesítést küldjenek, foglalkoznak, az ügyel. Persze jól tudom. Azon a meccsen, ahol az ördög a játékvezető, bizony hamar kiállíthatják valamelyik játékost. Sőt! Lehet, hogy a játékengedélyét is megvonják, így aztán labdába sem rúghat.

Szóval, ha az illetékesek úgy gondolják, engedelmeskednek a jogszabályi előírásoknak, kérem őket, vegyék figyelembe, hogy Felcsútkörnyékén a Fideszt, Fideszeseket érintő ügyekben folytatólagos a -bűnismétlés, és nagy méretekben zajlik a jogszerű eljárások meghiúsítása- ezért erre tekintettel intézkedjenek, és vegyék figyelembe a -2008. december. 9. kelt. Merész-elek Kapitányság, a 2009. szeptember. 16. kelt. A kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza, továbbá a 2009. november. 27. kelt. A vizeshordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja, című iratokat, amelyekben foglaltak jelenleg is irányadóak.

Addig a magyar hatóságok intézkedni fognak a Fideszt érintő ügyekben minden bizonnyal még egy kis időbe telik. Ez alatt beszéljünk kicsit arról mit, bár nem tettek közhírré mégis többen tudnak arról -Fideszék háza táján nagy esemény történt. Egy régóta várt gyermek megszületett! 

A szülés körül sokan bábáskodtak. A születés rendben lezajlott, és az újszülött a bábáitól a Diktatúra nevet kapta. (Fideszes Diktatúra, családi és utónév) A papa -maga az ördög!  A kis Diktatúra már ügyesen játszik a játékokkal, amit a papája a múlt raktárából hozott neki. A kisded már járni tanul. Egyelőre még fogják a kezét, de nemsokára önállóan is tud majd közlekedni. A dadái a -lopás Fidesszé tesz című meséből, mesélnek neki, és arra nevelik hogy hatalmas legyen. Így aztán lehet, hogy nemsokára a Kedves Olvasó is a játékszerévé válik. Nem kizárt hogy nemsokára a Kedves Olvasó családját érintő fontos dolgokban a már felserdült Fideszes Diktatúra fog dönteni. Munkahelyi, iskolai, jogi, vagy más fontos ügyekben.

A parlamenti pártok közül a legtöbb tiszteletben tartja a demokratikus jogrend szabályait.

CSAK A FIDESZ NEM!

Így aztán a Fideszt érintő esetekben különleges ügyintézés folyik. Az említett ügyekben, a jogszabályok szerint személyemet már régóta -SÉRTETT- ként kellene nyilvántartani, hiszen személyem (és más emberek) sérelmére folynak Felcsútkörnyékén  jogsértések. Azonban az erre utaló adatokat figyelembe sem veszik, sőt! A bíróság előtt már, mint -GYANÚSÍTOTT- személyként állok. Ugyan a koncepciós alapon lefolytatott ügyek Magyarországon már már nem is mennek újdonságszámba, de azért mintha valami mégsem lenne rendjén.

Jelenleg ugyanis még -az a helyzet- hogy a Magyar Köztársaság demokratikus jogállam, és a Magyar Alkotmány 7.§(1), illetve a 8.§ (1) pontja értelmében elismeri, és a jogrendjében érvényt is szerez a nemzetközi jog elismert szabályainak. Legalábbis elméletben. Valójában azonban a Magyar jogalkalmazás rendszeresen megsérti a nemzetközi jog szabályait.  A Magyar Államnak kötelessége lenne védenie az állampolgárait a bűncselekményekkel szemben. Ahogy ezt az ismertetett példák mutatják a Magyar Állam, ezt nem teszi. Mindenkinek joga lenne, ahhoz hogy az ügyében pártatlan és elfogulatlan jogintézmény járjon el. Ahogy azt láthatjuk Magyarországon ez sem lehetséges. Az ügyekben érintett (jogsértést megvalósító) ügyészek-bírák a saját ügyeikben intézkednek, és akadályozzák a pártatlan és elfogulatlan eljárást. Az ügyekben a Magyar Köztársaság Legfőbb szerveihez több esetben fordultam, sikertelenül. A jogsértések folytatódnak. Valószínűsíthetően személyem is előre kitervelt, koncepciós eljárás áldozatává válik.

Mindezekre figyelemmel, kérelemmel fordulok az ENSZ szervezetéhez, mert a Magyar Köztársaság nem teljesíti a vállalt kötelezettségeit, és megsérti az elismert nemzetközi jog szabályait, mert ezeket a saját jogrendszerében a mindennapi ügyintézés során nem engedi érvényre jutni.

Jelenleg a Magyar Köztársaság eltűri hogy állampolgárait -politikai érdekből megkárosítsák, jogaikat csorbítsák.
Mindezek miatt a Magyar Köztársaság ellen panaszt teszek, kérem az illetékes nemzetközi szervet, hogy vegye vizsgálat alá a Magyar Jogrendszert, mert a mindennapok gyakorlata jelentősen eltér a nemzetközi jog vállalt kötelmeitől, Magyarországon.

Kelt.: Bodmér. 2010. március. 26.   Hajnáczki Csaba


Kedves Olvasó! És vajon mi mit tehetünk? A mindennapokban hogyan védekezhetünk az egy re szaporodó furcsa esetek ördöginek tűnő módszerei ellen? Az ördög ellen vannak régi praktikák, azonban az ördög űzése igényel bizonyos ismereteket. Ezért még a Vatikánban is külön szakemberek foglalkoznak az ördög űzésével. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha a mindennapokban odafigyelünk a részletekre -az ördög mindig ott bújik meg, az ördög űzését, pedig mi is szakemberre bízzuk. Ebben a Merész-elek Kapitányság is részt vállal, és ezért felhívást tesz közzé:

FELHÍVÁS

A Merész-elek Kapitányság hivatásos ördögűző szakemberek jelentkezését várja.
Az ördögűző szakember feladata: a Felcsútkörnyéki jogügyekben megbújó ördög, jog és szakszerű eltávolítása, hivatalok ördög mentesítése.
A feladat elvégzése történhet:
-nyilvános ráolvasással
-jogszabályok tömjénes, vagy töménytelen alkalmazásával
-egyéb, jogszerű ördögűző praktikák bevetésével
A pályázók a jelentkezéseiket az - ördög szíve - jelige feltüntetésével, a mereszelek@mailbox.hu címre küldjék.
A sikeres pályázóknak hosszú távú munkalehetőség biztosított!

Merész-elek Kapitányság
mereszelek@mailbox.hu


Áprilisban ne fideszelj, így ördögűző te is leszel!



A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek