Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A nyilas ÁVH-s Orbánista férgek köztünk élnek



A mindennapok valóságának  szörnyű része a magyar állami igazságszolgáltatás, amely időről időre produkálja a sokkoló működését. Most a szigetszentmiklósi gyermekkínzó házaspár ügyében született ítélet kapcsán szembesülhet a társadalom a borzasztó magyar valósággal.

Korábban a Blikk tárta a nyilvánosság elé a szigetszentmiklósi szörnyűséget. Egy házaspár három gyermekét éveken keresztül arra kényszerítette hogy azok patkányokat, bogarakat, férgeket, és emberi ürüléket egyenek, és az embertelen körülmények között élő  kiskorú gyermekeket rendszeresen különféle verések és szexuális kínzásoknak tették ki szüleik. Emberi ésszel nem lehet felfogni ezt a szörnyűséget. Ám nem elég borzasztó a szigetszentmiklósi szülők tette, az eset kapcsán a hatóságok magatartása is hasonló módon gyomorforgató. Mint az korábbi híradásokból kiderült, a borzalmak között élő szigetszentmiklósi gyermekek miatt hiába fordult a rendőrséghez az iskola igazgatója, a hatóság mégsem tett semmit az ügyben. A Blikk híre kapcsán kirobbant botrány miatt azonban már lépni kellett a hatóságoknak, a gyermekkínzó szülők előzetes letartóztatásba, a megkínzott gyermekek  pedig nevelőszülőkhöz kerültek. A hatóságok ennyivel be is érték, így a kiskorú gyermekek jogaira hivatalból vigyázó, körzeti orvos, védőnő ellen nem indult eljárás. A történtek miatt azonban nem csitult a felháborodás, így a Fidesz illetékes államtitkára arra kényszerült hogy vizsgálatot rendeljen el az ügyben.

Azok akiknek hivatalból, a jól fizetett állami hivatalból lett volna kötelezettségük a megkínzott gyermekek jogait védeni, végül semmitmondó dolgokkal  megúszták. Fegyelmi, felfüggesztés, és hasonló ejnye-bejnye lett a büntetésük az orvosnak védőnőnek, akiket az eset miatt évekre börtönbe kellett volna zárni a történtek miatt. Arról pedig szó sem esett hogy bárki eljárást indított volna a rendőrök ellen, akik tudomást szereztek a borzalmakról, ám mégsem tettek semmit hogy a törvény nevében megálljt parancsoljanak a borzalmaknak. 

Büntetőeljás kizárólag a gyermekeiket kínzó szülők ellen folyt, akikre még egy középkori hatóság is nyilván példás büntetést rótt volna, pedig a középkori jogszolgáltatás nem ismerte az emberi állampolgári jogok fogalmát, és az akkori hatóságok embereit fizető korabeli állam nem ratifikálta az emberek jogait védő ENSZ és más nemzetközi szerződéseket sem. A mai magyar igazságszolgáltatás azonban alulmúlja a középkori színvonalat. A gyermekkínzó házaspár ügyében lezárult a hatóságok eljárása, és megszületett a bíróság ítélete, amely nyomán a gyermekeiket patkánnyal, férgekkel, emberi ürülékkel etető szülők szabadlábra kerültek,


 mondván hogy azok már le is töltötték a megérdemelt büntetésüket. A sajtó munkatársai elképedve hallgatták az ügyben ítéletet hozó birónőt, aki szerint az hogy a gyermekek patkányt, meg férgeket ettek tulajdonképpen nem is olyan nagy bűn, az emberi ürülék etetése is csupán azért kifogásolható mert az ürülék ,,hőkezelés"  után sem fogyasztható. A gyermekek verése, szexuális és egyéb kínzásai pedig teljesen hiányoztak a vádpontokból, azért mert azokra nincs bizonyíték az ügyet intéző ügyész mulasztása miatt, aki ellen természetesen már senki nem indít eljárást.

Nehéz szavakat találni erre az egészre. Az a magyar igazsagszolgaltatás amely a hírhedté vált móri Erste bankfiókban történt gyilkosságok ügyében minden bizonyíték nélkül tényleges életfogytiglan börtönbüntetést szabott ki Kaiser Edére, akinek semmi köze sem volt a móri gyilkosságokhoz, az a igazságszolgaltatás a szigetszentmiklósi gyermekkínzó szülők ügyében úgy találta hogy a gyermekek  férgekkel való etetése valamiféle bocsánatos bűnnek számító dolog. Ugyan a szigetszentmiklósi borzalmak eset kapta a legnagyobb nyilvánosságot, ám az nyilvánvaló hogy számos hasonló eset történhet az országban, a hatóságok mély hallgatásával övezve. Felcsút környékén ahol ezeket a sorokat írom, hírhedt a Bodméri Balogh István református egyházgondnok, polgármester neve. A kiskorú gyermekeket nyíltan lebuzizó, békés fiatalokra baltával támadó egyházgondokról a TV. 2 is filmet készített, amikor az a környék temetőiben a sírokat teleszórta kegyeletsértő hirdetéseivel. E sorok írója feljelentései nyomán csupán annyi történt, hogy a Balogh István temetői sírgyalázó tevékenységét bemutató videót gondos kezek törölték a TV. 2 archívumából,

hogy  Balogh István nyogodtan elfoglalhassa Bodmér község polgármesteri székét. Hogy aztán már polgármesterként a nyílt utcán egy karóval véresre verhesse a saját könyvelőnőjét, amit a magyar igazsagszolgaltatás annyira tart a társadalom számára veszélyes magatartásnak  mint a szigetszentmiklósi gyermekkínzó házaspár tetteit. 

Már sokan sejtik hogy ezek az estekben nem a véletlen vezérli a magyar hatóságokat, hanem valakik a háttérből segítik elő azok bűntétlenségét, akiket a a középkorban közfelkiáltással küldtek volna mágjára. Persze nem nehéz rájönni hogy kik és kiket védenek annyira a törvényektől. A háttérhatalom védi a saját embereit ha egyáltalán embernek lehet nevezni ezeket a férgeket. Ugyanaz a hatalom amelyik százezreket küldött a halálba a második világháború idén Magyarországon, ugyanaz a hatalom amelyik a háború után elintéze hogy a náci korszak bűnei miatt elmaradjon a felelősségrevonás Magyarországon, ugyanaz a hatalom amelyik az ötvenes években embereket kinzott és ölt Magyarországon, és ugyanaz a hatalom amelyik az 1990-es rendszerváltozás során gondoskodott arról hogy Magyarországon ugyanazok a családi, politika klánok uralkodjanak tovább a háttérből, amelyek a fasiszta, kommunista korszakok embertelen bűneit is elkövetették.

Ez a háttérhatalom az amelyik segédkezett abban hogy Orbán Viktort királlyá avassa, mert Orbán azt ígérte számukra, ha teljhatalmat kap, akkor a háttérhatalom emberei ismét szabadkezet kapnak magyaroszágon. Ezért volt az hogy a Fidesz a 2010-es hatalomra kerülését követően, miközben mindent "Nemzeti"-re keresztelt, a dohanyboltoktól az adóhatóságig, eközben a magyar titkosszolgálatot, ami a háttérhatalom egyik bástyája, annak a nevét  Alkotmányvédelmi Hatóságra változtatta. Pedig a magyar  titkosszolgálat nevében szinte egyedülállóan  éppen a nemzet jelző szerepelt, hiszen  az korábban a Nemzetbiztonsági Hivatal nevet viselte. Ám Orbán egyértelműen jelezte hogy a háttérhatalom emberei vissza fogják kapni a magyar történelem sötét korszakaiból ismert hatalmukat, így a Nemzetbiztonsági Hivatalt gyorsan Alkotmányvédelmi Hivattallá változtatta, amelynek rövidítése csupán egyetlen ékezettel különbözik a rettegett ÁVH-tól. Ezzel a Fidesz egyértelműen megüzente hogy a háttérhatalom erős bástyája, a titkosszolgálat már a nevében sem a  nemzet biztonságát szolgálja, hanem a Fideszes diktatúra alkotmanyát védi, amelyet a Fideszes köztársasági elnök, egy összelopott doktorátussal a zsebében szentesitett.

Enek a háttérhatalomnak az emberi azok akik bármilyen gyalázatos bűntettet elkövethetnek, és mégis elmarad a megfelelő felelősségrevonás. Ez a hatalom az amelyik a háttérből manipulálja a magyar közéletet, és az élet minden területén ott van a társadalom minden rétegéből általa  kiválasztott aljanép, amely mocskos tettei bűntétlenségéért cserébe szolgálja az embertelen háttérhatalmat. Mert háttérhatalom emberei azok akik férgeket és ürüléket etethetnek gyerekekkel, akik sírokat gyalázhatnak a temetőkben és büntetlenül embert vehetnek véresre az utcán. Ennek a hatalomnak az emberei azok akik a rendőrségen semmit nem tesznek amikor tudomásukra jut az ilyen gyalázatos bűntett, és ennek a háttérhatalomnak a szolgái azok akik ügyészként, bíróként figyelmen kívül hagyják a  törvényeket, eltűntetik a bizonyítékokat, és lelkiismeret furdalás nélkül kihirdetik a törvény nevében az olyan ítéleteket amelyek szerint Magyarországon még a férgeket is meglehet etetni a gyerekekkel.

Ez a háttérhatalom az amelyik tudatosan tönkretette az évszázados hagyományokkal rendelkező háztáji gazdálkodást Magyarországon, azért hogy miközben a háttérhatalom emberének számító Fideszes vállalkozó lépfenevével fertőzött döglött tehenéből főznek egy közétkeztetésel foglalkozó konyhán, közben az üzletekben gyakran olyan élelmiszert árulnak amelyet egy magára valamit adó országban legfeljebb az állatoknak adnak. Mert Magyarországon férgekkel gyermeket etetni, sírokat gyalázó, embert véresre verni, vagy akár embert ölni, bocsánatos dolog, ha azt a nyilas, ÁVH-s, vagy újabban az Orbánista érdekeket védő hatalom emberei követik el. Mert a cél ma sem más mint korábban, a társadalmat nyomorba és mocsokba kell taszítani, hogy a háttérben tevékenykedő hatalom férgei kiélhessék aljas ösztöneiket.

Ezért kellett meghalnia Váradi Andrásnak, akinek környezetében is ott voltak  a háttérhatalom beépített emberei. És a háttérhatalom volt az amelyik azt híresztelte hogy Váradi Andrásnak köze lehetett egy évtizede lezárt gyilkosság ügyéhez, majd ugyanez a háttérhatalom híresztelte Váradi András halála után, hogy már meghalt a Göböl pusztai juhász halálos gázolója. És ugyanez a háttérhatalom az amelyik most éppen azt igyekszik terjeszteni Felcsút környékén hogy a meglehetősen szerény körülmények között élő Váradi András - azért mert a birkáit az állami gazdaság területén legeltette - ugyanolyan parazita volt a társadalomban mint a milliárdos vagyont összelopó Mészáros Lőrinc. És a miközben ez a háttérhatalom gondoskodik arról hogy mialatt e sorokat írom, a Váradi Andrást halálra gázoló osztrák-magyar állampolgár büntetlenül furikázhasson Mercedesével Felcsút környékén, eközben Magyarországon a nyomor rég nem látott méreteket ölt, és eközben Orbán azzal az orosz birodalommal üzletel amelyik Magyarország határaihoz közel gyilkolja az embereket, mialatt Felcsút környékén a rendőrök már azért lőnek fegyvertelen földönfekvő emberbe, mert az kirándulás során énekelt az erdőben. 

Nem kétséges, ha a hatalom hátterében bujkáló gátlástalan férgein múlik, akkor Magyarország újra háborúba sodródik, újra magyar emberek fognak haláltáborokban és a fronton pusztulni, és azok akik hol nyilasok, hol ÁVH-sok, hol meg Orbánista fiatal demokraták, azok újra jeltelen sírokba dobják a magyar emberek hulláit. Mert a háttérhatalom férgei bármire képesek azon az egy dolgon kívül hogy tisztességes módon bánjanak az emberekkel, mert az az ő istenük ugyanaz aki mindig is volt - maga  Sátán.

2015. Február. 26. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek