Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A baka meg a kacsa



magyar rémmesék sorozat


Készült: a Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés gondozásában

Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér, Vasvári P. 36., tel.: 26-20/210-9334

Felkért lektorok:
-ENSZ szervezete
-MSZP Parlamenti frakció
-Jobbik Parlamenti frakció
-LMP Parlamenti frakció
-Legfőbb Ügyészség
-Legfelsőbb Bíróság
-Bicskei Városi Bíróság
-civil szervezetek
-sajtó munkatársai
-és még sokan mások

Fontos! Az irat mint szellemi termék, a szerző, illetve a Merész-elek Kapitányság tulajdonát képezi, azonban a Btk.30.§(1)  pontja értelmében közcélokra is felhasználható. Ezért ezt az iratot sokszorosítani, információs rendszerben tárolni, illetve bármilyen módón a készítővel való előzetes megállapodás nélkül továbbítani, lehetséges,sőt, szükséges! Az iratban ismertettek miatt a hatóságoknak a Be.6.§(1) pontja értelmében intézkedési kötelezettsége van. Feljelentésként kezelendő! Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Minden jog fenntartva!

Hol volt, hol nem volt, volt, valahol Európában volt egyszer egy baka. Ez egy derék baka volt, mindig betartotta a regulát, de egyszer aztán lejárt a szolgálat. A baka megkapta az obsitját, és hazatért a messzi Európából Magyarországra. De bizony itthon hamar elunta magát a baka. Sehogy sem találta helyét, ezért gondolt egy merészet és elindult szerencsét próbálni. Hátha kell valahová egy derék obsitos. Mit ad isten a bíróságnál éppen ekkor kerestek valakit, aki gatyába rázza a bíróságot. Ugyanis a bíróság kezdett kiesni a saját nadrágjából. Tyű az áldóját! Megőrült ám a baka! Vezényelni Európában is vezényelt sokat. Nem is teketóriázott sokáig, amint lehetett beállt a bírósághoz vezényelni. Már éppen neki kezdett hogy gatyába rázza a bíróságot, amikor a bíróságon találkozott egy kacsával.

-Mit csinálsz itt te kacsa? Kérdezte a baka.
-Háp-háp, én egy ügyirati kacsa vagyok -hápogott a kacsa.
Ügyirati kacsa? A baka csodálkozva megemelte a sapkáját. Bejárta Európát de ilyet még nem hallott.
-Engem akkor tesznek bele az ügybe, amikor a palimadarat kopasztják -hápogott a kacsa. Addig lubickolok az ügyben, amíg a palimadárnak ki nem hullik a tolla, meg el nem úszik a háza.

A kacsa ezután eltotyogott mert a kacsa költöző madár, költözik egyik ügyből a másikba, és a kacsát már nagyon várták az egyik perügyben. A baka sóvárogva nézett utána, mert a kacsának formás combjai voltak, és a baka arra gondolt biztosan finom lehet a mája is a kacsának. A baka már javában vezényelt a bíróságon, amikor egyszer csak újra megjelent a kacsa...

Állj! Állj! Kedves Olvasó itt azonnal abba kell hagynom a mese írást! Most jutott eszembe az ellenem folytatott bírósági perben is megjelent egy kacsa! Háp, vagyis inkább hát, szóval ennek azonnal utána kell néznem!
No lássuk csak. Bicskei Városi Bíróság 1.P.20.279./2009/ számú perügy. Felperes: B.F.-né, azaz Bizonyos Mucika, nem mellékesen a Fejér Megyei Földhivatal közalkalmazottja. Alperes: Hajnácki Csaba, azaz a Merész-elek Kapitányság munkatársa. A per tárgya: a közös tulajdonban lévő, Bodmér Vasvári P. 36. számú lakóingatlan használati díjának kérdése. Valahol itt hápog az a kacsa.. Hopp! Itt is van! Háp-háp..

Szóval az úgy volt, hogy ez a Bizonyos Mucika elkövetett ezt azt a közös Bodméri ingatlannal kapcsolatosan.
Történt ugyanis, amikor egy bizonyos Farkas Tíbor Bírósági végrehajtó a Bodméri ingatlan részemet árverezte, ez a Bizonyos Mucika bekapcsolódott a 139.V.25/2001/ számú árverésbe, és lássanak csodát! Már rögtön az elején, az árverési kiírásból eltünt a ház árából több millió forint. Naná hogy az én részemből. Az árverés elmaradt. De miért is maradt el? Mondhatni bagatell az eset.

 Az úgy volt hogy besétáltam a Bicskei Városi Ügyészségre, és ott benyújtottam egy feljelentést amely a környéken történt szennyvíz-csatorna beruházással kapcsolatos -közpénzekkel való visszaélésekre utaló- esetet ismertet. (NF982/2005/) Az árverés az iratban egyetlen szóval sem említett.. De hogy hogysem, ezután az árverés elmaradt. Háp-háp.
Pedig úgy hirlett hogy az árverésen megjelent egy szemvevő, bizonyos Mani Lali, alias Czutor Lajos Bodméri autószervz tulajdonos, aki kimondottan azért volt, ott hogy az előre levajazott ingatlant megvegye. És ugye tudni illik hogy ez a  Mani Lali egy bizonyos Orbán Viktor ismerőse..

De vajon hogyan tűnik el egy házárából több millió forint egy árverési hirdetményben? Nos, ez úgy jön össze, hogy a végrehajtó felbecsüli az ingatlan értékét, és megállapít két árat. Egyet -lakottan-, egyet pedig -beköltözhetően-, az az üresen. A két ingatlan ár között több milliós a különbség. Na már most a végrehajtó a házat az árverésen -beköltözhetően hirdeti, de a -lakott- árat tünteti fel mellé. (ez az alacsonyabb) Ez a kis alig feltűnő csere-bere több millió forintot jelent. Ugye adómentesen..
 A jogszabályok szerint pedig, például a Btk.318.§ (1) pontjába ütköző csalás, illetve annak kísérlete, amely akár öt évig terjedő börtönbüntetéssel is büntethető. Háp-háp. A kérdés persze egészen jó: Mi köze lehet egy árverésnek a szennyvíz csatornához? Talán a Fidesztől kellene érdeklődni, hátha ott tudna valaki hápogni valamit a -1998-2002- években Eu. Pénzekből létesítet csatornahálózatok ügyében. Bizonyos hírek szerint a pénz ugyan arra folyik el mindkét esetben..

Nem szeretném, ezzel az ügyel untatni a Kedves Olvasót, csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy ha ne adj isten, a Kedves Olvasó ismerőseinek árvereznék a házát, esetleg megfontolandó lenne a környéken történt Fideszes beruházásokkal kapcsolatosan feljelentést tenni.. Háp.háp..ugye.. és lehet hogy esetleg az az árverés is ...hát-hát.. Meg aztán ugye, szegény ember vízzel főz..
A lényeg azonban hogy  a Bicskei Városi Bíróság, 139.V.25/2001/ számú végrehajtási ügyében történt, több millió forintos csalási kísérletben, a bicskei bíróság, meg ugye Bizonyos Mucika is érintett. Vastagon.

Ezért, aztán amikor Bizonyos Mucika pert indított ellenem, erre való hivatkozással kértem az érintett bíróságok -ügyből való kizárását. Arra gondoltam esetleg a Bizonyos Mucikának a bíróságon ülő bűnöző társai talán mégsem a jogszabályi előírásoknak intéznék az ügyet. Ezért aztán kértem a Bicskei Városi Bíróság, a Székesfehérvári Bíróság, meg a Fővárosi Ítélőtábla kizárását. Ugyanis ezek lennének azok a helyek, ahol elfelejtették" észrevenni Bizonyos Mucika több milliós lenyúlási ügyét.

-A kizárást megtagadja-

P

-várom azok jelentkezését, akiket a földhivatal megkárosított-

 Vajon menyien jelentkeznének? De jut eszembe a Bicskei bíróságot Dr. Baka András, meg Dr. Soós Gyula együtt adták át. Ők meg ugye az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsban is együtt háp.. akarom mondani határoznak. Lehet hogy a kacsák is fifti-fifti? Hááát, Dr. Soós Gyula ellen a 139.V25/2001/ számú végrehajtási ügy miatt már eljárást indítottam, de úgy tűnik emiatt Dr. Baka András, sem izgul túlságosan. Akkor? Fifti-fifti?
Dr. Baka András dolgozott az Emberi Jogok Európai Bíróságán, Srasbourgban. És ugye a magyar jogrend is ismer olyasmit, mint a tisztességes eljáráshoz való jog. Ugyebár hogy mindenkinek joga van, ahhoz hogy az ügyét pártatlan és független bíróság intézze. Alk.57.§(1)pontja. Nagy kár hogy mindez a Felcsútkörnyékén élő Fideszen kívüliekre nem vonatkozik. Például rám sem. Ezért aztán kimondottan zavar hogy azok fognak az ügyeimben dönteni, akik el akarták lopni a házamat. Kár. De ettől már csak az a nagyobb kár hogy mindez a Dr. Baka András, irányította bírósági intézményeket sem zavarja. Kár.. Vajon Baka Úrnak Strasbourgban is voltak kacsái? Ki tudja?

De itt az ideje hogy szóljunk magáról a kacsáról. Ezért most következik egy rövid fajtaismertető. Az ügyirati kacsa (házelhápogandus) valamikor a 1998-évtöl kezdett feltűnni Felcsútkörnyékén, és intenzíven elterjedni. A kacsa kitűnően rejtőzködik, szinte beleolvad az ügybe, azonban a figyelmes szemlélő könnyedén észreveheti narancsszínű csőréről.  Az ügyirati kacsa nagyon falánk természetű, szinte mindent képes felfalni ami érték. Igen szapora, ahol nem ritkítják ott rövid idő alatt tömegesen is elszaporodhat az ügyekben. A közhiedelemmel ellentétben az ügyirati kacsa nem rokona a hírlapi kacsának. Egyes szakértők szerint az ügyirati kacsát, genetikai módszerekkel, az ötvenes évekbeli koncepciós ügyek - és Fideszes politikai gének keresztezésével mesterségesen tenyésztették ki. Standard változata ezért kimondottan -fideszes-, azonban létezik törpe, valamint óriás változatban is. Az ügyirati kacsa mérhetetlen falánksága miatt kártékony, és dúvadnak minősül. A jelenlegi szabályzók szerint egész évben vadászható...*
( * a meghatározás a Merész-elek Kapitányság, -A Fideszesek világa- című, meg nem jelent gyűjteményéből valók)

Szóval kacsa itt, kacsa ott. Sajnos ahol ezek a kacsák feltűnnek, ott a palimadarak meg eltűnnek. A Kedves Olvasó ügyében is hápognak a kacsák? Mit tegyünk? Én, személy szerint egy jó kis kacsavadászatot javasolnék. Hátha sikerülne elejteni egy-két hápogó szárnyast.


FELHÍVÁS

A Merész-elek Kapitányság kacsavadászatot hirdet, -palimadarak kalandra fel!- jeligére, és felhívja azon állampolgárok figyelmét, akiknek az ügyében -ügyirati kacsa- fészkel, sürgősen intézkedjenek a kacsa levadászásáról.

De vajon hogyan is megy az ügyirati kacsavadászat? Egyáltalán mi is kell hozzá? Következik most egy rövid ismertető az ügyirati kacsavadászat menetéről:

A kacsa vadászat szükséges kellékei:
-tiszta írólap
-szép vastagon fogó író eszköz
-postai boríték
- ...meg a kacsa


A kacsa vadászat menete:
- az írólapra írjuk rá az ügyünk számát, aztán írjuk le az ügyben, hol van a kacsa, ne felejtsük el ráírni hogy -feljelentés- , aztán keltezés helye, ideje, meg még egy aláírás, és már készen is van. Egy példány maradjon nekünk, egyet tegyünk borítékba. A borítékra írjuk rá:



        Legfőbb Ügyészség      
Budapest
Pf.: 473
irsz.: 1372
.

. Aztán puff neki! Adjuk postára, lehetőleg ajánlva. Az a tuti. Szóval így megy az ügyirati kacsavadászat. ugye érti a Kedves Olvasó? Micsoda? Hogyan? Ááááá! Szóval nem érti.. Na jó. A Kedves Olvasó kedvéért egy gyakorlati példán keresztül szemléltetem a kacsavadászatot. Következik kacsavadászat Merész-elek módra:

FELJELENTÉS
Címzett: Legfőbb Ügyészség, valamint egyéb hivatalok

Az iratot készítette: Hajnáczki Csaba, 8080, Bodmér, Vasvári P. 36.

Az irat tárgya: A Bicskei Városi Bíróság - 1.P.20.279/2009/ - számú perügyével, illetve a Bodméri, Vasvári P. 36. sz., 92hrsz, ingatlannal, valamint a jelen iratban utalt, egyéb ügyekben történt -jogszabályokba ütköző esetek- miatt, eljárás kezdeményezése.

Tárgy ismertetése:
A Bicskei Városi Bíróság ügyeivel kapcsolatos, jogszabályokba ütköző esetek miatt, több alkalommal tettem feljelentést, a Legfelsőbb Bíróságnál, illetve Dr. Baka Andrásnál, a Legfelsőbb Bíróság Elnökénél is. A benyújtott iratokra egyetlen esetben sem érkezett értesítés, sem a Legfelsőbb Bíróságtól, sem pedig Dr. Baka Andrástól sem.
A bíróság -folytatólagosan- megsértette a Be.6.§(1) pontjának előírásait, valamint más jogszabályok, így az Alkotmány 50.§(1) pontját, mely így rendelkezik: 
A Magyar Köztársaság Bíróságai védik és biztosítják az alkotmányos rendet, az állampolgárok jogait és törvényes érdekeit, büntetik a bűncselekmények elkövetőit.

Az iratokból megállapítható hogy a Bicskei Városi Bíróság, 1.P.20.279/2009/ számú perben az eljáró bíróságok rendszeresen figyelmen kívül hagyták a jogszabályokat, sértő cselekményeket, így aztán a bűncselekmények elkövetőit nem büntetik. Ezért a Magyar Köztársaság Bírósági Intézményei megsértik a Magyar Köztársaság jogszabályi előírásait, valamint a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait is
.
Egy Európai jogállamban indokoltan elvárható hogy egy legfőbb közjogi méltóságot betöltő, hivatal elnöke, felelősséggel tartozzon az általa irányított intézményrendszer jogszerű működéséért.

Ezen túlmenően megállapítható, hogy Dr. Baka András tudomást szerzett a -139.V.25/2001/ számú- végrehajtási ügy jogszabályokat sértő eseteiről - és nem intézkedett. Továbbá a Helyi Téma című hetilap, 2010 június 30., Bicskei száma szerint, Dr. Baka András a Bicskei bíróságot személyes megjelenésével is preferálja, ezért indokoltan vélelmezhető hogy Dr. Baka András kapcsolatot tart a jogszabályokat sértő bűnesetek elkövetőivel, esetleg az ügyekben egyéb módón is érintett.


Mindezekre figyelemmel -FELJELENTÉST- teszek:

-Dr. Baka András, mint a Legfelsőbb Bíróság Elnöke

-Brandl Ferencné, 8000 Székesfehérvár, Újbányai u. 13. mint a Fejér Megyei Földhivatal Közalkalmazottja

-ismeretlen társaik

-továbbá a Fidesz párt ellen, tekintettel, arra hogy az ügyben a Fidesz párthoz köthető személyek is érintettek.




Az ügyben többrendbeli, csoportosan, vélhetően bűnszövetségben megvalósított jogszabályokba ütköző cselekmények:




-Btk.318.§(1) szerinti, csalás kísérlete

-Btk.225§ ütköző, hivatali visszaélés

-Btk.244.§(1) ütköző, bűnpártolás

-továbbá más jogszabályokba ütköző cselekmények folytatólagosan valósulnak meg.






Mindezek miatt: Kérem az eljárás megindítását, az elkövetők felkutatását, és törvényes felelősségre vonását, figyelemmel, arra hogy fennáll a bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye.





Az esttel kapcsolatos egyéb iratok:

-2010 június 9. kelt. -Kinél esett le a tantusz? - című irat

-2010augusztus 26. kelt. -Mátyás király meg a Fidesz - című irat









Kelt.: Bodmér, 2010. szeptember. 28.                                Hajnáczki Csaba
                                                                                    a Merész-elek Kapitányság  munkatársa
                                                                                                                     sk



Így ni. Most rálőttem a kacsára.. Próbáltam olyan ceruzával írni amelyik jó vastagon fog. Sikerült? Az a lényeg hogy a kacsavadászat közben mindig felfelé kell célozni! A gravitáció úgyis mindig lefelé húzza az ügyeket. (meg a Fidesz) Tetszik érteni? Mindig felfelé cé-loz-ni! Aztán nem spórolni. Csak lőni feszt!
DE honnan fogjuk tudni, hogy eltaláltuk a kacsát? Ehhez viszont már kell egy kis segítség, ugyanis az ügyészség iratai trükkös módón titkosítottak, az az kódolva vannak.


A Merész-elek Kapitányság -ügyészségi kódfejtő segédlete- ügyirati kacsavadászok számára:

Mi van akkor:

a, amennyiben az ügyészség -határozatot- hoz -elutasítja- a feljelentést, továbbá az iratban szerepel a -pótmagánvádat nyujthat be- :
- a lövés nem talált.

b, amennyiben az ügyészség -határozatot- hoz, a feljelentést -elutasítja- azonban az iratból hiányzik a -pótmagánvádat nyújthat be-  utalás:
- a lövés talált! Megvan a kacsa!

c, amennyiben az ügyészségtől érkezik egy levél amiben szó sincs határozatról, meg elutasításról, csak értesítenek hogy  a beadványt megvizsgálták és szabálytalanságra utaló esetet nem találtak, meg efféle marhaságok, nos ekkor:

- egy jó kövér kacsát lőttünk telibe!

d, amennyiben az ügyészségtől nem érkezik semmilyen válasz? Nos ez esetben a kacsavadász rálőtt egy egész kacsatelepre! Ott bizony a Fideszesek már nagykanállal szürcsölgetnek.
( lásd. Mátyás király meg a fidesz, cimű irat, amely jelenleg a Központi Nyomozó Főügyészségen dekkol)



Fontos! Az ügyészek az ügyeket előszeretettel -utaztatják- küldözgetik ide-oda, közben meg valahol kirepül a kacsa. Ne adjuk fel! Lőjünk újra! (a kacsára, vagy az ügyészre)

Nagyon fontos! Az ügyészség iratait kizárólag ülve, és valamibe erősen kapaszkodva szabad olvasni. Azért muszáj így csinálni, hogy az olvasót nehogy hanyatt lökje a hülyeség. Mármint az, ami az ügyészség irataiban található. Mert a hülyeséggel az ügyészek sohasem spórolnak... Ők csak a jogszabályokat bírják elhazudni... Úgy Fideszesen..  Szóval palimadarak kacsára fel!

                       Minden Kedves Kacsavadásznak eredményes vadászatot kíván:

a Merész-elek Kapitányság

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek