Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Drogos rendőrök végeztek Váradi Andrással?

A Göböl-pusztai juhászt szándékosan megölték - így gondolják sokan, és miután közismertek lettek a halála körül furcsaságok, az ügyében a zavaros rendőrségi eljárás részletei - bizony egyre indokoltabbak e vélemények.

Miközben Váradi András a Fideszes milliárdok után kutatott, sok kényes dologról szerzett tudomást, az Orbán vagyonát őrző Felcsúti Mészáros Lőrinc, és Flier János famíliáiban. A felsőbb Fideszes  körök fényűző életmódja, a mérhetetlen gazdagságuk híre már eléggé köztudott, ám mostanság egyre több hír lát  napvilágot arról hogy a Fideszes elit a fényűző életmód mellett, nem veti meg a kábítószerek által nyújtott élvezeteket sem. De vajon mi lehet a helyzet a kábítószerek kapcsán Felcsút környékén?


Mint ahogy az várható volt, miután több estben nyilvánossá tettem hogy a Göböl-pusztai juhász halálához köze lehetett a Fideszes titkosszolgálatnak, illetve a Mészáros Lőrinc védelmére szakosodott bicskei rendőrségnek is, nos ezután megnőtt a rendőrség érdeklődése személyem iránt. Nem mintha eddig ismeretlen lettem volna előttük, hiszen már rég óta mélyen bevésődtem a hatóságok tudatába, így aztán a ha a legmélyebb álmából riasztanák fel a Felcsút környéki hatóságok fontos embereit, azok akkor is kapásból tudnák említeni az anyám neve mellett az aktáikban található egyéb adataimat is.

Azonban a Váradi András halála után a érezhető hogy a bicskei rendőrség nagyon keresik a módját annak hogy megfélemlítsen. Persze eddig sem hiányoztak a különböző csatornákon keresztül megüzent fenyegetések, - százezer előleget adna egy vállalkozó a megölésemért - és efféle dolgok. Persze a bicskei rendőrség ilyet nem közöl hivatalosan, ám egyre szaporodnak a különféle jelek hogy készülnek valamire. Ez így volt eddig is, nyilván így lesz ez után is, ám a Felcsút környéki rendőrség magatartása más szempontból is problémás.

Akik már voltak olyan szerencsések hogy láttak akció  közben Felcsút környéki rendőrt, azok számára feltűnhetett hogy a bicskei rendőrök  gyakran igen furcsán viselkednek. Mindezt Váradi András is meg tudná erősíteni, csak sajnos a Göböl-pusztai juhász már nincs abban a helyzetben hogy ezt megtegye. Pedig az Mészáros Lőrinc védelmére az ország távoli vidékéről Felcsút környékére idehelyezett rendőröknek nincs mitől tartaniuk, a fideszhű rendőri állomány vastagon fizetik azért hogy hogy a Fidesz érdekeinek érvényt szerezzenek, és még ügyészségi retorzióktól sem kell tartaniuk azért mert nap mint nap sárba tiporják a jogot a rendőrségen. De akkor vajon mitől lehet az érezhető zavart magatartás a Felcsút környéki rendőrökön? Lehetséges hogy a vastagon premizált Fideszes zsaruknak is telik a kábítószerek élvezetére Felcsút környékén?

A minap Bicskéről hazafelé jövet át kellett haladnom az utat keresztező vasúton. Bár többen kockáztatják hogy a síneken bukdácsolnak keresztül, ám én inkább a gyalogos felüljárót választom, megéri az a két perc plusz idő azért a biztonságért amit a felüljáró a vasúton való átkelésnél biztosít. A felüljárón való áthaladásomat végignézni a felüljárótól húsz méterre álló rendőr. Mennék tovább utamra, ám felharsan a zsaru kiállítása - "gyere ide!" Odamegyek, és ott a rendőr következő kérdésére kellene válaszolnom - "miért a síneken jöttem át, miért nem a gyalogos felüljárót használom???"
Első blikkre az jutott eszembe hogy a bicskei rendőrség előttem álló kiválósága talán részeg, így aztán mondom neki hogy -"koma talán kevesebbet kellene innod akkor jobban látnál és nem beszélnél baromságot.."

Erre a Fideszes zsernyák nem a szokásos - "adja az ííígazolváááányt!!! " dumát nyomja, hanem a tegező módot sérelmezi, zavart módon motyog valamit hogy ő úgy tudja hogy mi nem vagyunk barátok. Na ezt legalább jól tudja, nem vagyok, és nem is leszek a jogtipró rendőri csürhének a haverja Felcsút környékén. Ám mindezt már nem sikerült megbeszélnem a szemmel láthatóan zavart viselkedésű rendőrrel, mert az beszüntette a velem való társalgást, és sértődötten beleült a rendőrautóba. Elgondolkodtató volt az eset, a rendőr láthatóan nem volt részeg, ám a viselkedése kétséget kizárólag zavart volt, és ezután kíváncsian vártam a fejleményeket, amikor két nap múlva a mögöttem fel sikító rendőrségi sziréna parancsolt le a kerékpáromról a Felcsúti útkereszteződésnél. Na itt már a szokásos - "ííígazolváááányt!!!" - dumával nyitott a fakabát, ám mégsem az igazolványt kezdem keresni e felszólítás után, hanem azt kérdeztem hogy aztán az meg minek? Na nem volt alaptalan a kérdésem, hiszen a rendőrben régi ismerőst üdvözölhettem, hiszen Végh Viktor r. főtörzsőrmester volt az aki korábban már sikeresen elfogott és megbilincselt a saját otthonomban, arra való hivatkozással hogy amíg a bicskei rendőrség jóvoltából

A Mészáros Lőrinc önéletrajzát bemutató iratom miatt előzetes letartóztatásban voltam, aközben a börtönből nem mentem el a - VIGYÁZAT! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! Feliratú plakátjaim miatt az ellenem folyó bírósági ügy tárgyalásra. Emiatt a bicskei rendőrség körözés adott ki ellenem, és a börtönből való szabadulásom után ismét letartóztatott. Végh Viktor a bicskei rendőrség címeres rendőre akkor mindenféle igazolvány nélkül hurcolt el az otthonomból a bíróságra, ha az akkor úgy is jó volt,  akkor most meg mi a fenének kell neki a Felcsúti útkereszteződésnél  az igazolványom? Ám a rendőri csürhe hajthatatlan, egyre csak szajkózza azt hogy - "ííígazolváááányt!!! - ííígazolváááányt!!!!". Rendben ne a Felcsúti útkereszteződésnél rekedjen be ez a rendőrségi barom, átadom tehát az igazolványt. Teljesen szabvány igazolványom van, jól olvasható rajta minden, anyám nevét amúgy is fejből köpi minden Felcsút környéki hatóság, annyiszor említették már a mindenféle eljárások során. Ám Végh Viktor főtörzsőrmester öt percig olvassa rajta az adataimat.

Korábban azt gondoltam hogy talán olvasni azért tudnak a Felcsút környéki rendőrök, ám nyilván a Fideszes hűség fontosabb szempont az alkalmasság kérdésében mint az olvasni tudás,  ezen a vidéken. Végül a zsernyák felhagyott 8az igazolványom silabizálásával és rátért a kerékpárom ellenőrzésére. A bringám egyedi darab, békésen megférnek benne a harmincéves szovjet és magyar alkatrészek, a kínai kerékpárok darabjaival. Mondom is a zavaros agyu rendőrruhás egyénnek, hogy ne is vesztegessük a bringára a szót, írja róla rögtön a feljelentést, és biztatólag elárultam hogy a kerékpárt az imént loptam a Felcsút környéki rendőrség parkolójából...

Hogy írni tudnak e a Felcsút környéki rendőrök az már nem derült ki az ellenőrzés során, mert Végh Viktor beszüntette zavaros akcióját, búcsúzóul azért annyit elárult hogy nagyon fog rajtam röhögni amikor legközelebb találkozunk. Azt már nem részletezte hogy mi is lesz akkor az örömének tárgya, így csak találgatni lehet hogy esetleg arra a sokak által emlegetett, és várt eseményre célzott, hogy egyszer majd az Orbán Viktor gánti bányájából érkező kőszállító kamion fog halálra tiporni, és vélhetően akkor majd Végh Viktor szeretne vigyorogva intézkedni a bűntett helyszínén. Nem szoktam kutatni a zavaros agyu rendőrök vágyait, ám ezen esetek óta azon gondolkodom hogy vajon hány pozitív drogteszt lehetne produkálni ha valaki váratlanul ellenőrzés alá vonná a Felcsút környéki zavart az agyu rendőri állományát... 

Talán nem szorul különösebb magyarázatra hogy az ilyen esetek után egyre erősebb bennem a gyanú hogy a Felcsút környéki rendőrök azért viselkednek zavartan mert kábítószer hatása alatt állnak. Még mielőtt valaki tréfának venné ezt a dolgot, elárulom hogy nagyon is indokolt lehet kábítószeres kapcsolatokat keresni a bicskei rendőrség köreiben, hiszen a Mészáros Lőrinc védelmére Felcsút körzetébe helyezett Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány lánya kábítószer túladagolás következtében vesztette életét, nem is oly régen. Nem kizárt tehát hogy a Felcsút környéki rendőrségnél a napi gyakorlatnak számító jogtiprás mellett a kábítószer fogyasztás is bevett gyakorlatnak számít.

Felcsút környékén minden Mészáros Lörinc érdekeinek van alárendelve, ki foglalkozna azzal hogy a  rendőrök belőve védik Orbán Viktor milliárdjait?
De vajon Orbán vagyonának Felcsúti gazdái hogyan is állhatnak a kábítószerekkel? Maga Váradi András is tudott több olyan esetről  amikor Flier János ököllel támadt Mészáros Lőrincre Felcsúton, és ne feledjük hogy Mészáros Lőrinc 2011. augusztusában szintén ököllel verte az MTK szurkolóit a Felcsúti futballpályán. Indokolt lehet a feltevés hogy a Felcsúti milliárdok körüli a zavaros magatartások kábítószerek hatásai miatt következtek be.

De hogy a kábítószerek témájánál maradjunk, az imént  említett eset miatt  feljelentést tettem Mészáros Lőrinc ellen az MTK szurkolók Felcsúti verése miatt. Az ügyben Simon László r. dandártábornok, Fejér Megyei Rendőr-főkapitány saját maga jelentett elfogultságot az ügyben, mert Simon László azt állította hogy neki a feljelentett Mészáros Lőrinc személyes ismerőse és emiatt a Fejér Megyei Rendőrség nem akar intézkedni az ügyben. Hogy mi köze mindennek a kábítószerhez? Nyilván sokan emlékeznek még az A Ozorai kábítószerfesztivál néven elhíresült rendezvényre. Az drogfesztivál rendeződnek szerződésük volt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysággal a rendezvény biztosítására. A Fejér Megyei rendőrök vigyázták a fesztivál bejáratát, miközben odabent úgy árulták a kábítószert mint piacon a krumplit. Valaki azonban odafönt a Fideszes górék közül nem kapott eleget a drogüzlet bevételből, így aztán a drogbulit egy Budapestről jött hatósági kommandó felszámolta, és Simon László Fejér Megyei Rendőr-főkapitányt az eset után azonnal leváltották. És ugye mit azt tudjuk a drogügylet miatt leváltott rendőr dandártábornok Mészáros Lőrinc közeli ismerőse... 

Amin az látszik akad bőven Felcsút környékén a Fideszes körök körül elég sok olyan eset ahol alapos okkal lehet gyanakodni arra hogy Felcsút körül a gyorsan jött milliárdok árnyékában kábítószert is érdemes volna keresni. Ezért indokolt lenne a Fidesz által szorgalmazott drogtesztet a Felcsút környéki rendőrökre is kiterjeszteni, és ez mellett az sem ártana ha eljárás indulna a Felcsút környéki rendőrök ellen, mert egyre nyilvánvalóbb hogy a Göböl-pusztai juhász halálához a bicskei rendőrségnek is köze lehet, kár is lenne  kábítani bárkit. azzal hogy Váradi András halála pusztán a véletlen műve volna...

A kábítószerügy miatt leváltott dandár tábornok és a Mészáros Lőrinc kapcsolatáról  itt:



2014. december 14.  Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek