Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mi lehetett az amit a Göböl-pusztai juhász már nem tudott elmondani a gázolás helyszínén?



2014. október 11. napja. Ezen a napon oltották ki a Göböl-pusztai juhász életét.
Azt hogy ezen a napon pontosan mikor is halt meg, azt már homály fedi, mint ahogy a hálával kapcsolatos több fontos részletet is tisztázatlan, amit azóta is gondosan titkol rendőrség a közvélemény elől. 

A gyanús dolgok már a halálesetet közlő első rendőrségi információkkal kezdődtek, amelyekben Váradi András halálos gázolását hamis időpontra tolták, attól mint ahogy az valójában történt. De mikor történt Váradi András gázolása valójában?



Váradi Andrást a halálának napján, este 19 óra után hívta telefonján a családja, ám Váradi András helyett egy idegen vette fel a telefonját, és közölte hogy Váradi Andrást súlyos baleset érte az Etyek - Alcsútdoboz útvonalon.
Váradi András felesége azonnal a helyszínre ment, ahol ekkor már ott volt a mentő és a rendőrség is. Ez 20 órakor történt. Viszont a rendőrségtől származó információk szerint Váradi Andrást 20 órakor gázolták el. Mivel azonban 20 órakor már Váradi András feleségével együtt a mentő és a rendőrség is a helyszínen volt, így a gázolás mindenképpen korábban történt, valószínűsíthetően valamikor 19 óra és 19,30 közötti időpontban.

De mi indokolhatná azt hogy egy közúton történt haláleset időpontját meghamisítsa a rendőrség? Lehet egyáltalán egy ilyen időpont változtatásnak valami jelentősége?  Ennek abban az esetben van jelentősége, ha a rendőrség tudja hogy nem véletlen baleset történt hanem szándékos gyilkosság, és az esemény  időpontjának  mehamisításával a tettesek fedezését akarja segíteni a rendőrség. Ha valakik szándékosan ölték meg Váradi András 19 óra környékén, akkor azok nyilván 20 órakor már messze jártak a tett helyszínétől. Igy ha a rendőrség irataiba az kerül bele hogy az eset 20 órakor történt, akkor ha valamikor a későbbiek során valaki kapcsolatba is hozná a tetteseket Váradi András halálával, akkor már mindjárt jól jön a meghamisított időpont, hiszen a gyilkosok akkor már messze jártak, és nyílván biztos alibijük is van a későbbi hamis időpont idejére.

De vajon tényleg hajlandó Felcsút környékén a bicskei rendőrség egy súlyos bűncselekmény szándékos eltusolásához segítséget nyújtani?
Hogy valós képet tudjunk alkotni a Felcsút környéki rendőrségről, itt egy másik esetet ennek szemléletesére.

2014. év tavaszán, a Felcsútól karnyújtásnyira lévő Bodmér településen bűncselekmény történt. Bodmér akkori polgármestere - Balogh István - a település főterén, egy karóval a nyílt utcán ütlegelt egy vétlen nőt. Valaki értesítette a rendőrséget ami még is jelent a helyszínen, és a megvert nőhöz azonnal mentőt hívott, mert az olyan súlyos sérüléseket szenvedett hogy azonnal kórházi kezelésére szorult. Ám a rendőrök Balogh Istvánt még tanúkihallgatása sem vitték be a rendőrségre - a tettes - aki egy embert néhány perccel ezelőtt súlyosan bántalmazott, nyugodtan hazasétált a bűntett helyszínéről, a rendőrség jelenlétében. A súlyosan bántalmazott nő ugyan feljelentést tett a bántalmazója ellen, ám azt senki nem vonta felelősségre, ahelyett hogy Balogh Istvánt börtönbe zárták volna, most ismét ő a Bodméron a polgármester, mert őt támogatja Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány. Vajon mi történik ha történetesen Balogh István agyonver valakit? Nyilván jön a rendőrség, jegyzőkönyvezik hogy az illető hirtelen meghalt, megállapítják hogy, idegenkezűségnek nincs nyoma, majd csatolnak az ügyhöz néhány ezt igazoló szakvéleményt, és lezárjak az ügyet. Az agyonvert embert eltemetik, és szép csendben elfelejtődik a gyilkosság...
(A példaként említett eset az alul található linken bővebben olvasható)

Ennek a bűncselekménynek látszólag semmi köze nincs a Göböl-pusztai juhász hálához. Ám egy közös szereplője mégis van mindkét bűncselekménynek - mégpedig a Bicskei Rendőrkapitányság. Ugyanaz a rendőrség helyszínelt a Váradi András halálos gázolása helyszínén, mint amelyik elmulasztotta azonnal őrizetbe venni és felelősségre vonni az egy embert felholtra verő Balogh Istvánt Bodméron. Egyes vélekedések szerint ha ez így folytatódik Felcsút környékén, akkor még eljön annak az ideje hogy a Bicskei Rendőrség felkeresi azt aki éppen útjába van valakinek Orbán Viktor kedvenc vidékén, a rendőr egyszerűen agyonlövi az illetőt, majd felveszi a jegyzőkönyvet az illető véletlenül bekövetkezett hirtelen haláláról... Persze nyilvánvaló hogy ez teljesen abszurd gondolat. Mint ahogy az a tény is elég abszurd, hogy a hírhedt Móri Erste bankfiókban történt gyilkosságokhoz S. Zoltán, a Bicskei Rendőrkapitányság volt rendőre szállította a gépfegyvert a gyilkosoknak a kilenc ember lemészárolásához... Nagyon úgy festenek a dolgok hogy a bicskei rendőrök gyakorlatilag bármire kaphatóak azon az egy dolgon kívül, hogy a jogszabályok betartatásával a társadalom érdekében a rendőri esküjükhöz hűen végezzék a törvényi kötelességeiket. 

Váradi András felesége a haláleset után megjelent a Székesfehérvári kórházban ahol végül a Göböl-pusztai juhász belehalt a sérüléseibe. Azonban a kórházban megtagadták tőle a boncolási jegyzőkönyv kiadását, arra hivatkoztak hogy szakértő van kirendelve a boncoláshoz, erre még várni kell, mert azt kell vizsgálni hogy véletlen baleset áldozata lett az elhunyt, vagy szándékosság okozhatta a halálos sérüléseit. Ezt valóban vizsgálni kellett volna, ám másnap váratlanul mégis kiállították Váradi András boncolási jegyzőkönyvét szakértői nélkül, mert hamarjában a hatóságok úgy döntöttek hogy mégsem kell olyan szakértő aki azt vizsgálja hogy az elhunyt sérüléseit szándékosan okozhatták...

Aztán egész országot bejárta a gondosan elkészített álhír, hogy a Göböl-pusztai juhászt halálra gázoló idős tettes már elnyerte méltó büntetését, hiszen már maga is meghalt. És jól emlékszünk még a felháborodott közvélemény megnyugtatására megjelent Fejér Megyei Hírlap ezt cáfoló hírére - él és virul a halálos gázoló. Akiről aztán az is kiderült hogy egy halott ember igazolványával igazolta magát a rendőröknek a bűntett helyszínén, akit ennek ellenére nem vett őrizetbe a  Bicskei Rendőrség. Az állítólagos gázoló azóta is nyugodtan hajthatja álomra fejét, mert a rendőrség valamilyen megmagyarázatlan okból máig ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, és nincs gyanúsítottja a rendőrségnek a Göböl-pusztai juhász halálos gázolása ügyében. Persze a bicskei rendőröknek a polgármesteri választások előtt sokkal élénkebb volt fantáziája, amikor a pestisrácok. hu hírportált, a törvényeket is megsértve arról informálták hogy  éppen most az jutott az eszükbe hogy Váradi András mégis érintett lehet egy 13 évvel ezelőtt történt, már évtizede lezárt haláleset ügyében.

Október 11. napján 20 órakor, Váradi András felesége a férjét még életben találta az Etyek - Alcsútdoboz úton, a bűntett helyszínén. Beszédre az már képtelen volt, ám amikor meghallotta a felesége hangját, a Göböl-pusztai juhász figyelmeztetően magasra emelte az egyik lábát... Hogy mit akart így jelezni a súlyosan sérült Váradi András, azt már nem tudhatjuk meg...

Azt hogy kiknek állt érdekében Váradi András halála, azt viszont tudjuk. Orbán Viktor és milliárdos vazallusa, Mészáros Lőrinc nevét mindenki ismeri. A kérdés már csak az hogy valójában kik oltották ki Váradi András életét? A bicskei rendőrség emberei állították meg, majd a rendőrök lökték autó elé Váradi Andrást? Vagy külön halálbrigád verte agyon Váradi Andrást a polgármester választást megelőző napon, és a rendőrség őket fedezi a közúti baleset látszatával? Esetleg a titkosszolgálat idézte elő a balesetet amelyben  Göböl-pusztai juhásznak mindenképpen meg kellett halnia?

Ezekre a kérdésekre nincs válasz. Az azonban már biztos, hogy a Váradi András halálának körülményei, illetve a halával kapcsolatos rendőrségi manipulatív magatartás - a jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján bűncselekmény alapos gyanúját kelti. Megalapozott tehát annak az alapos gyanúja hogy Váradi András szándékos emberölés áldozata lett, és hogy a Bicskei Rendőrségnek valami köze lehetett a halálához. Azt hogy kiknek állhatott érdekében a meggyilkolása, azt már tudjuk. A kérdés tehát a következő: Kik ölték meg a Göböl-pusztai juhászt?


2014. november 8. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek