Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Emlékezzünk a Göböl-pusztai juhászra!



Részletek a Váradi András temetésén beszédet mondó Dr. Révész Jánosné Etyeki Református Lelkipásztor búcsúztató szavaiból:

"Itt ebben a közösségben az elmúlt napok szörnyű bűnesete után, nagyon sokan feltették a kérdést. Hol vagy? ...Fiam, férjem, apám..... Testvérem, barátom, hol vagy?..."                 
 "... Mikor elhangzik a kérdés utoljára - hol vagy? Egyszer csak nem jön többé válasz...  Nem...  Mert elütötték, mert meghalt az utcán...    Bűn történt, és sosincs válasz ott ahol a bűn történik! Ma neked is egyértelmű. Itt nincs mellébeszéd, itt nem lehet szépítgetni eltusolni a dolgokat... Egy férfi nem tud többé válaszolni, mert a bűn az ilyen. Nincs oka, nincs indoka, csak célja hogy  az ember féljen és rettegjen. Mert ma azt kell mondanom hogy mindenki jár az utcán, és mindenki elmegy a dolgát végezni, hivatását, és közben bárki kaphat egy halálos ütést... Holnap már lehet hogy én vagy te nem tudod válaszolni hogy hol vagyok. Mer  kimentél az utcára, mert szóba álltál egy régi barátoddal, mert levegőt vettél, mert élsz...   Mert valaki közben elüt! A bűn akarata hogy ne élj! "





További oldalak

Címkék >

További lehetőségek