Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Vajon mivel vadászik a fideszes Mészáros Lőrinc Felcsút környékén a rendőri csűrhére?

Címzett: Dr. Varga Péter ezredes, Fejér Megyei Rendőrfőkapitány

Tárgy: önvédelmi célú sörétes vadászlőfegyver tartás engedélyének igénylése

Kérelmező: Hajnáczki Csaba


Tisztelt Rendőrfőkapitány Úr!

Az elmúlt időszakban számos alkalommal váltam támadás elszenvedőjévé a lakóhelyemen, hiszen több esetben támadtak rám az otthonomban a Felcsút környéki rendőrök, akik általában az ellenem, a fideszesek által indított eljárások szüneteltetése alatt, a kerítésemen átmászva jogszabályt sértő módon hatoltak be az ingatlanom területére.

A csűrhe módra viselkedő rendőrök ellen a jogszabályok adta eljárások nem vezetnek eredményre, így a továbbiakban is számítani kell a bicskei rendőrség jogtipró csűrhéjének a támadására.

Mindezek miatt kérem a Rendőrfőkapitány Urat hogy önvédelmi célból sörétes vadászlőfegyver tartását engedélyezze számomra, hogy vaddisznó sörét alkalmazásával a fegyveresen rám támadó, jogtipró rendőri csűrhével szemben az emberi állampolgári jogaimat eredményesen tudjam védeni.

Indoklásképpen hivatkozom arra hogy a hatóság már más számára is engedélyezte sörétes vadászfegyver tartását Felcsút környékén, így a felcsúti Mészáros Lőrincnek is van sörétes puskája, amin nem is lehet csodálkozni hiszen korában a fideszes Mészáros Lőrincel szemben is erőszakoskodtak a bicskei rendőrök, amikor a felcsúti polgármesterré választása előtt a Mészáros Lőrinc ittasan vezetett felcsúton, és elvették tőle a jogosítványát.

(Pedig a Mészáros Lőrinc a annak Simon László dandártábornoknak az ismerőse aki akkor még a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitány volt, csak azóta már a Simont kirúgták a megyei rendőrfőkapitányi székből az ozorai kábítószer fesztiválban való részvétele miatt)

Még szerencse hogy a Mészáros Lőrincnek az ijedségen kívül más baja nem esett, mert másnapra kirúgták a rendőrkapitányi székből Bazsó László Felcsút környéki rendőrkapitányt (pedig ez a Bazsó annak a Papp Károly vezérőrnagynak a közeli jó barátja aki most éppen az Országos Rendőrfőkapitány). No de legalább így a Mészáros Lőrinc visszakaphatta a jogosítványát, és nem kell neki Felcsút környékén busszal korzózni, miközben az Orbán Viktor családjának a vagyonát szaporítja.

..Igaz ugyan hogy azóta nem támadott rá a bicskei rendőrség csűrhéje, de érthető hogy a fideszes Lőrinc csak jobban alszik egy jó vadászpuska birtokosaként.

Persze kell is az elővigyázatosság, mert tudja Rendőrfőkapitány Úr amit ez a rendőri csűrhe művel Felcsút környékén az már egészen elképesztő. A múltkor például ez a rendőri csűrhe már nem tudott mit kitalálni hogy rám támadhasson, ezért azt hazudta a bíróságnak hogy azért nem tudnak előállítani a "Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A fideszesek lopnak!" feliratú plakátjaim ügyében elrendelt tárgyalásra - mert ismeretlen helyen tartózkodom. (Nyilván szökésben vagyok) 

Pedig igazoltan voltam távol az otthonomtól, hiszen ez idő alatt éppen a fenti üggyel kapcsolatos ügyben - éppen a bicskei rendőrség jogszabályt sértő módon elkövetett letartóztatásának következtében voltam előzetes letartóztatásban a börtönben. De mivel nem talált otthon a rendőrség, (a börtönben nem kerestek) így a börtönbe való tartózkodásom miatt -KÖRÖZÉST és ElFOGATÓ PARANCSOT- adtak ki ellenem, és a szabadlábra kerülésemet követően ez a rendőri csűrhe ismét rám támadt és letartóztatott.

A helyzet azonban az hogy ez a Felcsút környéki rendőri csűrhe immunis a paragrafusokkal szemben, aminek az lehet az oka hogy Balázs Sándor, a jelenlegi Felcsút környéki rendőrkapitány zsarolhatja a felcsúti fideszes Mészáros Lőrincet, hogy ha nem állítatja le a rendőri csűrhe ellen folyó eljárásokat, akkor megint elveszik a jogosítványát.

Így aztán ha a szegény Mészáros Lőrinc nem akar szégyenszemre a 60 milliós luxus Mercedes terepjárója helyett busszal járni Felcsút környékén, akkor nincs más választása mint szólni valakinek hogy állítsák le a jogtipró rendőri csűrhe ellen az eljárásokat. Úgyhogy ezt a Balázs Sándort is érdemes volna kirúgni a Felcsút környéki rendőrkapitányi székből - még mielőtt a Mészáros Lőrincnek valami baja esik miatta..

Persze amíg ez megtörténik addig is védelemre szorulnak az emberi és állampolgári jogaim a jogtipró Felcsút környéki rendőri csűrhével szemben -és emiatt arra kérem Varga Péter Fejér Megyei Rendőrfőkapitány Urat, hogy számomra az önvédelmi célú vadászlőfegyver tartását engedélyezni szíveskedjék.

Kelt.: Bodmér 2013 október 13.  Köszönettel: Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista

















További oldalak

Címkék >

További lehetőségek