Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Reszkessenek a balosok Felcsút környékén! Jön Kovács a radikális, meg a Hupikék Törpikék!


Fideszes mesedráma


Amikor még nem hatalmasodott el az össznépi magyar elmebaj az ország Gyurcsány nevű demokratikus törp papáján, élt Felcsút környékén egy Kovács. Ez a Kovács arról volt híres hogy nem volt olyan dolog a világon amihez hozzá ne tudott volna szólni - méghozzá RADIKÁLISAN! Ezért ő volt a Radikális Kovács.

Történt hogy a Fidesz parancsba adta hogy minden impotens agyú hülye nyalja ki az Orbán Viktor fenekét, és persze hogy ez a Kovács is ott tülekedett egy radikális pusziért.
Már elég fényes volt az Orbán Viktor feneke, amikor látom ám hogy a Kovácsnak vörösödik a feje elég radikálisan, a szomszédomban. Köszöntöttem illendően - mondom neki:
-Hallod e te Kovács! Aztán mitől olyan vörös az a nagy okos fejed?

Toporzékol erre a Kovács, dúl-fúl haragjában, és mondja is a verdiktet: Ő bizony annyira nem csipázza Herczog Editet, az MSZP, környéken élő képviselőjét - hogyha ez az Edit be merészel jönni az ő falujába, akkor, ő a nagy Fideszes Hókuszpók a Herczog Editet tojással megdobálja -RADIKÁLISAN!
..Elmélázva hallgattam a Radikális Kovácsot, és elképzeltem milyen lesz amikor a Kovács deresre húzza a kovács família vöröspártkönyves tagjait - mert nyilván a pártag-munkásőr bátyja sem viszi el szárazon a Kovács radikális verdiktjét. De mivel a kisember jobb ha nem üti bele az orrát a nagyok dolgába, így aztán csendben vártam az MSZP-s Edit radikális elintézésére.

Aztán telt múlt az idő, és semmi nem történt, így azt hittem hogy a Kovács már el is felejtette a radikális tervét, és a szekrénye mélyéről elővette a III/III-as időszakából őrzött Lenin szobrocskát, és a régi szép időnkre emlékezik.
Hanem egyszer csak látom ám hogy csak úgy kékül a Kovács feje izzó haragjában, a szeme mint egy vad bikáé a járása meg mint egy regiment bakáé. El nem tudtam gondolni hogy mi érhette a Radikális Kovácsot hiszen a 420-as benzinárnak még híre sem volt a Gyurcsány érában. Kérdem a Kovácsot illendően:
- Hallod e te Kovács! Aztán mitől olyan kék az a radikális fejed?

Erre aztán mondja a falujában esett gazságot, hogy nemrégiben ott járt a Herczog Edit -a balosokkal komázott, ettek, ittak, beszélgettek - a végén meg hazamentek.. De micsoda vérlazító pimaszság az hogy ezt előre nem jelentette be nála senki. Pedig ha ő tudta volna, csapott volna köztük olyan ramazurit hogy azt emlegették volna sokáig -radikálisan!
Megesett a szívem a Kovácson, és vigasztaltam szerényen:
-Hallod e te Kovács! Ha a balos arcok annyira balgák volnának hogy meghívót küldjenek neked egy radikális tojásdobálásra - akkor a komcsi világban te nem III/III-as lettél volna hanem pártfőtitkár!

Az MSZP-s Edit jött, a balos bukszákkal pletykáztak, közben fánkot mazsoláztak, talán még likőrt is szipkáztak - utána meg otthon egy jót szunyókáltak. Hát mi a fenének hívták volna oda azt a te radikális impotens fejedet?
De a Kovácsnak nem használt a vigasz, és már fújta is a legújabb verdiktjét:
Ha ő megtudja hogy a Herczog Edit a környéken feltűnik, akkor bizony ő is ott lesz, és az MSZP-s Editnek a tojással durr-bele neki!

..Persze a magamfajta kisember jobb ha nem ugat bele a nagykutyák dolgába - így aztán békésen vártam hogy a Radikális Kovács a Herczog Editnek durr-bele neki.. De bizony hiába vártam mert nem történt semmi..
Már kezdtem beletörődni hogy a dörzsölt balosok már megint túljártak a Kovács roppant nagy eszén, és elmarad a Durr-bele Kovács radikális tojásdobálós világszáma, amikor azt olvastam az újságban hogy egy rendezvényen nemsokára fellép az MSZP-s Herczog Edit - ráadásul éppen a szomszéd faluban!

Na rohantam ám szomszédba vigasztalni a Radikális Hókuszpók Kovácsot:
-Hallod e te Kovács! Te szerencse fia! Jön a Herczog Edit a szomszéd faluba! Itt írja az újság! Kösd fel a radikális Fideszes gatyádat, aztán az MSZP-s Editnek durr-bele neki! A tojás miatt ne egyen a fene, azt majd én adom a radikális mutatványhoz..

Erre elsápadt a Kovács, egészen sárgára töpörödött az a radikális feje. Csak forgatta az újságot mint kurva a ridikült, aztán kibökte végül: Ő inkább mégsem menne el oda...
Erre elöntött a méreg! Én a felénk kisember hozom az újságot hírrel, ráadásnak még tojást is adnék - a Durr-bele Kovács meg lemondja a radikális világszámát! Mondom neki mérgesen:
-Hallod e te Kovács! Aztán miért nem mész te radikálisan a gyűlöletes MSZP-s Herczog Editnek durr-bele neki?!

Mondja erre a Kovács a töpörödött sárga fejével - hogy azért nem megy el, mert ahol a Herczog Edit fellép, ott biztosan többen is lesznek- mások is.. Erre kijöttem a béketűrésből, radikálisan!
-Hallod e te Kovács! Hogy verjem azt az impotens agyu radikális hülye fejedet a cipőm talpához! Hát azt hiszed azzal a csapágyas Fideszes agyaddal hogy az MSZP-s Herczog Edit majd modellt áll neked valami elfüggönyözött szeparéban amíg te a tojásaiddal bíbelődsz?

Így aztán csalódottan hagytam faképnél a Kovácsot, és azóta ha valami izgalmas dologra vágyom, inkább nézem a Hupikék Töprikék meséjét - mint hogy hallgassam a Fideszes Bolond Kovácsot... Az MSZP-s Herczog Edit meg azóta is békésen eszegeti a fánkot a baloldal barátaival Felcsút környékén, és talán még most is beszélgetnek ha azóta meg nem unták...

Szereplők:
- Demokratikus Törp Papa: Gyurcsány Ferenc a Magyar Köztársaság Miniszterelnöke
- Herczog Edit: az MSZP Európai Parlamenti Képviselője
- Radikális Hókuszpók Kovács: Kovács Tibor bodméri fideszes aktivista
- további szereplők:
a Hupikék törpikék, és a mesélő: Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa:)


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek