Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Hogyan lopják ki a Fideszesek a vízcsapból az új Mercedes árát Felcsút környékén?


Keresztes István bodméri agrárvállalkozó Bodmér közelében 300-400 hektárt meghaladó földterületen termel - búza, kukorica, napraforgó, és más növényeket a saját és hozzátartozói nevében. Az általa termesztett növénykultúrák fajtától függően általában többszöri permetezést is igényelnek, amely vízigénye jelentős - így a permetezéshez szükséges víz ára az érvényes vízdíjak alapján számolva, egy évben akár a 2-3 millió forintot is elérheti.

Keresztes István a permetezéshez szükséges vizet a Bodmér Vasvári Pál u. 23. szám alatt lévő lakóingatlana előtti közterületen lévő - az ingatlanával szemközti oldalon álló utcai tűzcsapból szerzi be. Ez úgy történik hogy Keresztes István megáll az utcai tűzcsap előtt a traktorjával, amelyhez több pótkocsi is csatlakozik, amelyek víztartályokkal van felszerelve. Majd Kovács Tibor Bodmér Vasvári Pál u. 34. szám lakos segítségével felszerelnek egy tűzoltó tömlőt az utcai tűzcsapra, megnyitják a tűzcsapot, és teletöltik a pótkocsik tartályait a permetezéshez szükséges vízzel.
Az utcai tűzcsap a Bodmér település lakossági vízellátását biztosító vízvezetékhez csatlakozik, azonban az utcai tűzcsapról kivett vízmennyiséget semmilyen vízmérő óra nem méri.

Nyilvánvaló hogy az utcai tűzcsapból Keresztes István és Kovács Tibor által eltulajdonított igen jelentős vízmennyiség a településen vízszolgáltatást végző FEJÉRVÍZ Zrt.-nél hiányként jelenik meg - amelyet a Fejérvíz Zrt. úgy kompenzál hogy az így keletkezett hiányát az üzemeltetés költségei között kezeli - és a 200 fős Bodmér településen a lakossági víz árát a Fejérvíz Zrt. úgy kalkulálja ki hogy abban a Keresztes István és a Kovács Tibor által eltulajdonított víz árát is beleszámítja. Tehát a Keresztes István és Kovács Tibor által eltulajdonított vizet a Bodméron élő lakossággal fizettetik meg.
Az elmúlt 8-10 évben a Keresztes István és Kovács Tibor által ilyen módon eltulajdonított víz értéke elérheti -meghaladhatja a 30 millió forint értéket is.
Ezt a cselekményt a Fejérvíz Zrt. tudta-közreműködése nélkül nem lehet kivitelezni, ezért nyilvánvaló hogy Keresztes Istvánnak és Kovács Tibornak a Fejérvíz Zrt-nél is vannak elkövető társai.

Keresztes István a Fideszhez kötődő vállalkozó, hiszen Keresztes István a 2005. évben a Fidesz által támogatott agrártüntetésen is részt vett Budapesten a 40 milliós traktorjával. Nyilván Keresztes István a Fidesz párthoz fűződő kapcsolatai révén - Kis István a Fejérvíz Zrt. vezérigazgatója, vagy az igazgató által megbízott személy segítségével folytatja a lakossági víz eltulajdonítását és az emberek megkárosítását.
2013 április 18. - 2013 június 3. közötti időszakban előzetes letartóztatásban voltam, a hatóságok jogszabályt sértő intézkedései - őrizetbe vétele következtében, egy olyan esettel kapcsolatban amely során az emberek megkárosítása ellen emeltem fel a szavamat. A 2013 június 3-án történt szabadlábra helyezésemet követően, a lakóhelyemre visszatérve azt tapasztaltam hogy a távollétemben a tulajdonomat megkárosították, és az ingatlant átkutatták ismeretlen személyek.

2013 augusztus 5. napján a Fejérvíz Zrt. vízóra leolvasást végzett az ingatlanom területén, és megállapította hogy a Bodmér Vasvári Pál 36/A számú telkemen lévő - F002326- számú vízfogyasztást korlátozó szűkítővel felszerelt vízmérő - az addigi fogyasztási szokásaimtól eltérő - szokatlanul magas 100m3 nagyságrendű fogyasztott vízmennyiséget mutat. Műszaki hibára, pld. csőtörésre utaló jelek nem tapasztalhatóak, ezért alapos a gyanúja annak hogy az előzetes letartóztatásom idején, a távollétemben a vízmérő órát is befolyásolták.
Nyilván keresztes István és Kovács Tibor által eltulajdonított víz árát már nem tudják teljes egészében áthárítani a lakossági víz árában, és mivel a Fideszhez kötődő személyek arra számítottak hogy a Fidesz Pártot érintő ügyben tartósan börtönben maradok - ezért a vízórám manipulálásával fiktív fogyasztást hoztak létre, amelyet aztán a későbbiekben a Fejérvíz Zrt. bírósági végrehajtás során érvényesíthet az ingatlan tulajdonom terhére.
Az ismertetett cselekmények, az érvényben lévő jogszabályi előírások szerint bűncselekmény elkövetésére utalnak, és figyelemmel arra hogy a lakosságot is jelentős mértékben kár érte - ezért büntetőeljárás megindítását kezdeményezem:

- Keresztes István Bodmér Vasvári P. 23. szám alatti lakos
- Kovács Tibor Bodmér Vasvári P. 34. szám alatti lakos
- Kis István a Fejérvíz Zrt. vezérigazgatója
továbbá ismeretlen társaik ellen, a lakosság megkárosítása, és jogszabályt sértő cselekményekben való részvétel miatt.

Az ismertettek miatt kérem az eljárás megindítását, és az arról szóló értesítés megküldését.

Kelt.: Bodmér 2013. augusztus 9. Hajnáczki Csaba, állampolgárjogi aktivista
2013. augusztus 11.

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek