Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Katikám! Miért mondják azt az emberek hogy fideszes tolvaj k*rva?



Címzett: dr. Kutron Katalin főügyészségi csoportvezető ügyész

Küldő: Merész-elek Kapitányság



Kedves Kati! 

Megkaptam a Farkas Tibor végrehajtó és társai ügyében írt -2013. március 12. kelt. 1.Nyom.223/2013/1. számú leveled, és ismét boldogan olvastam soraidat, hiszen mindig is tetszett a stílusod. 

Diszkréten teleírt papírlap, szolidan fogalmazott szöveg - néhol jogszabályi utalásokkal tarkítva, frappánsan a sorok közé rejtett, jól érthető ám semmitmondó tartalommal - szóval nekem bejön ez a stílus. 
Még a szöveg szerkesztése is elegáns, néhány mondat vastagon kiemelve, itt-ott elegáns vékony aláhúzások - tényleg klassz! 

Talán a jogszabályok által kötelezően rád ruházott ügyészi kötelességeiden lehetne még valamit javítani, de az az ügyész vesse rád az első követ, amelyik jogszerűbb volt már nálad a Farkas Tibor végrehajtó bűncselekményei ügyében. Persze mi egyszerű mezei állampolgárok, akiket Farkas Tibor végrehajtó a társaival megkárosít, kicsit másként éljük meg ezt a dolgot, de kérlek nézd el nekünk ezt a semmiséget. 

Drága Kati! Annyira jó hogy írtál! Mindig jó olvasni téged! Mesélhetnék én is hogy mifelénk, Felcsút környékén minden a régi, és itt még mindig nem divat a jogszerűség, és a bíróságokon is ugyanúgy lopnak mint régen, de tudom van gondod egyéb, és más izgat téged. 

Tényleg olyan szuper az új frizurád ahogy mesélik? Igazán feltehetnél egy képet a Facebookra - biztos lájkolnám, de tudom hogy szerény vagy és inkább kerülöd a nyilvános felhajtást. Megértelek téged. 

Annyi eladósodott alak van mostanság. Nem szívelik hogy a végrehajtók meglopják őket, ezért aztán folyton írják a feljelentést az ügyészségre. Tudom - alig győzitek mindet elutasítani. Ne törődj ezzel az eladósodott népséggel, csupa rossz májú figura, akik alig várják hogy az ügyükben az iraton az -ELUTASÍTOM- szöveg után ott legyen a neved - aztán mindjárt kiabálnak hogy tolvaj kurva! 
Pedig nem is te kapod a végrehajtók lopott pénzéből a legtöbbet az ügyészségen. Te amúgy is tisztességes vagy, mert a végrehajtók lopott pénzéből mindig adsz valamennyit a beosztottaknak is.. 

Katikám! Engem nem zavar hogy csúnya dolgokat kiabálnak a hátad mögött! Ezek nem is értenek a pénzhez, biztos azért nincs is nekik. De te tudod hogy megy az ilyesmi manapság, egy felteszi a netre hogy -tolvaj kurva- a sok lúzer meg terjeszti.. 

A sok munka mellett úgyis van gondod elég. Az adriai nyaralód még mindig nincs teljesen kifizetve, és tényleg borzasztó hogy most a síelésből is csak három hétre futotta. Biztos lesz majd jobb éved is. A belföldi wellnesst ne hagyd ki, kell az hébe-hóba a munka mellett, de jó volna ha a tavasszal pár hétre el tudnál szakadni az ügyészségtől. Talán ugorj el spanyolba, biztos jót tenne neked egy kis mediterrán. Majd küldök rá pénzt a Farkastól, tudod egy ilyen gennyes végrehajtónak mindig van valami szennyes ügye amit megéri az ügyészségen elutasítani. 
Úristen! Mindjárt itt a tavasz! Igyekezni kell mert mire ez a sumák Farkas áttolja hozzátok a zsetont, az is időbe telik. Az lesz a legjobb ha ezt a levelet rögtön átküldőd a Legfőbb Ügyészségre, a Kiemelt és Katonai Ügyek Főosztályára. Csak írd rá hogy a 2013. március 12. kelt. 1.Nyom.223/2013/1. számú leveled ellen kérek jogorvoslatot. Ne felejtsd el oda írni hogy állampolgári jogon kérem. A Legfőbb Ügyészségen úgyis csipáznak téged. Rólam nem is beszélve.. De ott is tudják hogy te egy belevaló csaj vagy, és biztos hogy ott nem fognak kiabálni hogy tolvaj kurva. És biztosan megértik hogy most sürgősen kell a pénz, mert már rád férne egy kis mediterrán.. 
Aztán ha megjött a zsé, akkor kell egy frankó frizura, egy bőrönd - és huss! Spanyolból ÍRJÁLLL!! Aztán majd én is írok megint az ügyészségre. Van itt Felcsút környékén annyi Fideszes néprabló patkány elég, amelyik el akarja kerülni a bűntettei miatt a törvény üldözését, hogy ki lesz fizetve az adriai nyaralód - majd meglátod. Szóval ez miatt tényleg ne aggódj! 

Kedves Kati, búcsúzom. Jó volt megint írni neked.. Minden jót kíván a te merészeleked! 

U.i.: Bocsi, de szólok, ha esetleg elkallódna a levelem az ügyészségen (tudod - volt már ilyen) akkor a facebookon is el tudod ezt olvasni, mert tudod Katikám mostanában csak a Facebook a tuti! 

Kelt.: Bodmér 2013. március 29. Üdvözlettel: Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa :)

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek