Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Állítsák le az élő embereken végrehajtott kísérleteket magyarországon!


Címzett: Dr. Áder János Magyaroszág Köztársasági Elnök 

Tárgy: Az emberkísérletek azonnali leállításának indítványozása 

Küldő: Merész-elek Kapitányság 

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! 
A köztársasági elnök intézménye az alkotmányból fakadó szerepe folytán összeforr a nemzet gerincét jelentő egyszerű emberek érdekeivel, és ezért az alaptörvény alapján a köztársasági elnöknek felhatalmazása van az állampolgárok ügyeit intéző hivatalrendszer befolyásolására. 

Felcsút környékén, a civil kezdeményezésként működő Merész-elek Kapitányság szintén a nemzet alapvető érdekének tartja a demokratikus jogállam intézményeinek megfelelő színvonalú működését, és ennek érdekében az egyszerű emberek érdekeit szem előtt tartva - civil kontrolt gyakorolva igyekszik jogszerű működésre bírni a környék hivatalait. Mindezen civil tevékenység során derült fény az embereken folytatott kísérletekre Felcsút körzetében. 

Magyarország a világ azon államai közé tartozik amely ratifikálta az embereken folytatott kísérleteket tiltó, -és egyéb- az emberek jogait biztosító nemzetközi szerződéseket. Ennek ellenére hazánkban mégis megtörtént hogy élő embereken a jogaikat megsértve kísérleteznek. 
Ezért indokolt a köztársasági elnök beavatkozása, mert Felcsút környékén -Farkas Tibor végrehajtó eljárása alá vont nagyszámú emberen-kísérleteket folytatnak. 
E kísérletek során, a végrehajtás alá vont embereket a megélhetésükhöz szükséges bevételeiktől gyakorta teljes mértékben, -jogsértő módon megfosztják - és így arra kényszerítik őket 
-közöttük gyermekikről egymaguk gondoskodó anyákat, kiskorú gyermekeket nevelő családokat, akitől sokszor még az anyáknak és gyermekeknek járó juttatásokat is elvonják- 
hogy anyagiak hiányában megfelelő mennyiségű élelem és fűtés nélkül éljenek a téli évszakban. 

Ezeknek az embertelen kísérleteknek az a céljuk hogy azt kiderítsék, hogy a végrehajtás alatt álló emberek az anyagi erőforrásaik teljes elvonása után hajlandóak e arra hogy a gyermekeik nélkülözését törvényekben bízó állampolgárként némán eltűrjék, vagy a törvénybe ütköző dolgokkal kísérlik-e meg az utódjaikról való gondoskodást megoldani, esetleg tudatára ébrednek e az állampolgári jogaiknak - és szervezetten terveznek valamit tenni Felcsút környékén a családjaik érdekében. 

A civil kontrol alkalmazása közben ismerté vált hogy az élő embereken történő kísérletek felelősei és megvalósítói, a Farkas Tibor végrehajtó működésének ellenőrzésére jogszabályilag kötelezett hatósági személyek: 

- Dr. Soós Gyula a Székesfehérvári Törvényszék Elnöke, Dr. Juhász András Fejér Megyei Főügyész és Dr. Kató Miklós a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vezető ügyésze. 

Egy Európai Uniós tagállamban tűrhetetlen hogy embereken, közöttük -anyákon, gyermekeken, családokon- az alapvető emberi jogaikat semmibe véve kísérletezzenek. E kegyetlen kísérletek elszenvedőinek a helyzetét tovább rontja, a munkalehetőségek csökkenése, a jövedelempótló és 
szociális juttatások elapadása, az árak és más terhek, a Fidesz kabinet működése alatt tapasztalható növekvő tendenciája. 

Ezért a Merész-elek Kapitányság állampolgári kezdeményezésként indítványozza, hogy Dr. Áder János Köztársasági Elnök, az alkotmányos jogait gyakorolva függessze fel tisztségéből: 

- Dr. Soós Gyula Székesfehérvári Törvényszék Elnököt, 

- Dr. Juhász András Fejér Megyei Főügyészt, 

- Dr. Kató Miklós Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vezető ügyészt, 

és a köztársasági elnök ezen intézkedésekkel vessen véget Felcsút környékén a végrehajtási eljárásokban, az élő embereken folytatott kísérleteknek. 

A felsorolt -az embereken folytatott kísérletekért felelős személyek- a hatósági tevékenységük során semmibe veszik az állampolgárok jogait - megsértik a magyar, és az emberi jogokat biztosító nemzetközi jogszabályokat. Ezek a személyek nem éreznek felelősséget a társadalom, illetve a jogsértéseket elszenvedő emberek iránt, sárba tiporják az állampolgárok jogait - intézkedéseikkel az emberek megkárosítására törekszenek - ezért alkalmatlanok a társadalom számára fontos tisztség betöltésére. 

Mindezért fontos hogy a társadalom érdekeire figyelemmel, a köztársasági elnök az indítványozott intézkedések mellett arról is intézkedjen, hogy a Farkas Tibor végrehajtó ügyeiben, az anyákon és gyermekeiken kísérletező személyek a továbbiakban kizárólag a saját Fideszes hozzátartozóikon kísérletezhessenek. 

Mivel a Merész-elek Kapitányság a civil kontrol intézményét Felcsút környékén a hazai és nemzetközi nyilvánosság bevonásával működteti - ezért szükséges a köztársasági elnök sürgős beavatkozása, hiszen az élő embereken folytatott kísérletek Magyarország amúgy sem kedvező nemzetközi megítélését előreláthatóan tovább rombolják. 

Az iratot kapják: 
- Köztársasági Elnöki Hivatal 

Kelt.: Bodmér 2013. január 2. Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa:)


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek