Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mondja ügyész úr, van egy spanglija?


Címzett: Legfőbb Ügyészség

Küldő: Merész-elek Kapitányság


A hosszú téli estén kincset ér valami izgalmas olvasnivaló ezért valami olvasnivaló után nézek. Szerencsére éppen itt van a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vezetőjének - Dr. Kató Miklós ügyésznek, a Nyom. 396/2011/47. számú - nyomozást megszüntető határozata, és ezt kezdem olvasni, hátha találok benne valami érdekeset. De miközben kezembe veszem a papírost, valami erős bódult érzés kerít a hatalmába. Mi ez?! Hát persze! Az iratot biztosan valami kábító hatású szerrel itatták át mielőtt nekem elküldték volna. Ez már megint a fideszes ügyészek műve!A kábító érzés már teljesen eluralkodik rajtam,  a betűket egyre halványabban látom, és ekkor  - mint valami film, lepereg előttem a 396. számú ügy egész története..

..A 396. számú ügy 2011 decemberében kezdődött, amikor egy hideg reggelen a felcsúti fideszes Mészáros Lőrinc káeftéjének az autója az egyik felcsúti buszmegállóba hajtva csokorba szedte az ott várakozókat, és több embernek súlyos sérülést okozott. A bicskei rendőrség lezárta az utat, és miután szakértő kezek pofásabbra cserélték az autó kerekeit, a rendőrség sietve megkezdte a baleset helyszínelését..Ekkoriban már jó ideje a Merész-elek Kapitányság munkatársaként civil kontrolt igyekeztem gyakorolni a környék hatóságai felett, így aztán emiatt az eset miatt is eljárást kezdeményeztem a felcsúti Mészáros Kft. ügyvezetője ellen, mert úgy véltem hogy az ilyesmi jótékony hatással van a Felcsút környékén amúgy is labilis jogbiztonságra, és a társadalom törvénytisztelő részének az érdekei is ezt kívánják.

Azonban ekkor Mazsola Tódor (*) még csak nem is sejtette, hogy ő lesz a főszereplő ebben az ügyben. Mazsola Tódor tehát gyanútlanul öltötte magára nap, mint nap a rendőregyenruhát, és igyekezett kötelességtudó jó rendőr lenni, de aztán lecsapott rá a 396. számú ügy forgószele, és Mazsola Tódor körül nagyot fordult a világ.
Persze ekkor még én sem tudtam, hogy Mazsola Tódor is színpadra lép, és érdeklődve szemléltem a Központi Nyomozó Főügyészség nekem küldött határozatát, amelyben a tisztelt hatóság megőrizte eddigi szokását és fűt-fát hazudott, amikor jogszabályt sértve már a nyomozás megkezdése előtt megállapította, hogy a Fejér Megyei Rendőrök voltak, akik lecserélték a balesetet okozó autó kerekeit, és ezért a rendőrök ellen kell nyomozni. Pedig a nyomozást ismeretlen személy ellen kell indítani, és az elkövető személyét a nyomozás adataiból kell kiokoskodni.

Aztán szélsebesen, már 2012 januárjában jött is, Dr. Kató Miklós - a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vezetőjének nekem küldött levele, amelyben sürgősen tanúkihallgatásra invitál a hivatalába.

Persze ekkor még fagyos tél volt, amikor az embereknek nemigen fűlik a foguk az utazáshoz, így aztán én sem mentem - márt csak azért sem mert időközben elfogultság miatt kizárási kérelmet jelentettem Fejér Megye összes ügyésze ellen, és ilyenkor egy valamire való jogállamban az ügy intézése szünetelni szokott az elfogultság elbírálásáig.
Azonban elárulom a titkot, hogy a Kató Miklós ügyész meg én nem egy világban létezünk. Mert én egy jogállam polgárának képzelem magam, az ügyész úr meg az isten tudja, hogy merre kujtorog a fideszes falkájával, de az biztos, hogy a jogszerűség határait már messze maguk mögött hagyták. Így aztán az ügyész úr értesített, hogy legyek egészen nyugodt, mert a kizárási kérelmem intézése rendben folyik, de azért biztos, ami biztos, de ő az ügy szüneteltetése alatt újabb időpontot eszelt ki a tanúkihallgatásomra, ráadásul az újabb távolmaradásom esetére úgy vigasztalt, hogy azzal a törvénnyel fog reám lesújtani, amit az ügyész úr egyébiránt kutyába sem szokott venni..

Ekkor még zimankós tél volt, de aztán jött a virágos tavasz, amit a forró nyár követett, és úgy tűnt, hogy a Kató Ügyész Úrral való találkozásom még várat magára, mert a kalászérlelő hőség sem kedvezett az ilyesminek.
És valóban ebben a dologban a változást az ősz hozta el, a házam előtt várakozó udvarias rendőr alakjában, aki zsebében a tanúkihallgatásra szóló elővezetési paranccsal, türelmesen várta a velem való találkozást. De bizony az ősz sem nézte többre a jogszerűséget, mint a többi évszak, hiszen a kizárási kérelem elbírálásáról szóló értesítést valahogy csak elfelejtette hozzám fújni az őszi szellő. De mivel a szeptember mégis cifrázni akarta az ügyet, az ősz a bicskei rendőrséget hozta el az elővezetésemre, ami márt csak azért cifra eset mert ugye a nyomozás éppen a bicskei rendőrség ellen folyik, és egy magára kicsit is adó - jogkövető rendőrségen, a saját maguk ellen folytatott bűnügyben nem szokás intézkedni.

No de üsse kavics, éljen Surdilovics, de főleg a fideszes Mészáros Lőrinc, merthogy ne feledjük, az ő ügyét szemléljük itt éppen.
Szóval szerencsésen megérkeztem Kató Miklós ügyész úr fehérvári irodájába, a tanúkihallgatásra. Ahol aztán Kató ügyész úr ragyogó arccal újságolta hogy az eljárás szüneteltetése közepette már egy igazi gyanúsítottat is sikerült fabrikálni a 396. számú ügyben, merthogy az eredeti koncepciót kissé módosítva, Mazsola Tódor rendőr főhadnagy, a kerékcserélés helyett - immáron okirat meghamisításával lett meggyanúsítva.

Ekkor hirtelen, váratlanul rám is lecsapott a Nyom.396/2011. számú ügy rettentő erejű forgószele, és beszippantott az ügy irdatlan tornádója. Szédülni kezdtem, és hirtelen magam előtt láttam Mazsola Tódor rendőr főhadnagyot, amint éppen az utolsó szó jogán lehajtott fejjel önként beismeri, hogy miközben valakik a balesetet okozó Mészáros Kft. autójának kerekét cserélték, addig ő a kapott utasításnak megfelelően egy presszóban kávézott, ahol bár szabályosan begombolt rendőregyenruhában, ámde sapka nélkül rámosolygott a pincérnőre, és így elkövette a Btk. 208.§ ütköző szeméremsértés bűntettét, ami miatt sújtsa őt a társadalom megvetése..

Aztán a tornádó lecsillapodott, és amikor Mazsola Tódor helyett ismét Kató Miklós ügyészt láttam teljes életnagyságban előtűnni, akkor hirtelen megvilágosodott előttem a fideszes ügyészek sátáni terve, és nyomban közöltem, hogy a 396. számú ügyet kezdeményező feljelentésemet ezennel fájó szívvel visszavonom, mert a dolgok jelenlegi állása szerint az ügy jogszerű lefolytatásának a legcsekélyebb reménye sem látszik föltűnni a Fölcsút környéki látóhatáron..

Persze a Kató ügyész sem piskóta, mert ő kemény legény, és a törvény nevében fellépve rögvest ismertette, hogy ha a fene fenét eszik, nekem akkor is tanúvallomást kell tennem az ügyben, ráadásul mindezt az igazmondás terhe mellett kell véghez vinnem. Bár nem roppantam meg e fenyegetések súlya alatt, de azért olyan merész mégsem lennék, hogy a törvény ellen ágáljak, így aztán az ügyészi figyelmeztetésnek megfelelően, az igazmondás terhét magamra véve tanúvallomás gyanánt előadtam, hogy az ügyet azért végzik jogszabályt sértve a hatóságok, mert a Fideszes Mészáros Lőrinc pénzel, irritálja a hatóságok vezetőit..

Még mindig magam előtt láttam az ügyész úr szomorú ábrázatát, amikor hazafelé tartva azon gondolkodtam - ha még a fehérvári nyomozó ügyészség csinos munkatársnőjének kedves mosolyát is figyelembe vennénk, a 2011 decemberben kezdődött - és 2012 szeptemberében még mindig folyó nyomozás már akkor is réges régen túlhaladta a jogszabályok által megszabott 2x60 napos nyomozási határidőt. De ugye a fideszes ügyészek kicsire nem adnak, a nagy meg ugye nem számít, kiváltképp, ha a fideszes Mészáros Lőrinc ügyéről van szó éppen.

Szóval most itt ülök kezemben a Nyom.396/2011/47. számú, 2012 októberében kelt nyomozást megszüntető határozattal, és kábultan azt olvasom, hogy Mazsola Tódor r. fhdgy. a felcsúti baleset helyszínén hamis tényt foglalt közokiratba, amikor a balesetről készült jegyzőkönyvbe ezt rögzítette:
"a balesetet okozó jármű gumiabroncsai Kingston Radiál RA 17 tip. -LT185R14C méretűek - téli mintázattal"
De ugye a rendőrség jogszerű működését árgus szemekkel vigyázó szemfüles ügyészség meg megállapította, hogy Mazsola Tódor jegyzőkönyvet hamisított, merthogy a szóban forgó gumiabroncsok történetesen nyári mintázatúak.. És így aztán Mazsola Tódor ellen megalapozott a jegyzőkönyv hamisítás miatt a közokirat hamisításának bűntettének szörnyű gyanúja.

Persze Mazsola Tódor jóhiszeműen igyekezett eljárni, mert a Felcsút környéki rendőrök mindaddig a kerék cserélés izgalmait csak a tévé előtt - a Forma 1-es autóversenyt nézve élhették át. Így aztán Mazsola Tódor zsaru ösztönei azt súgták, hogy ha baleset a Mészáros cég gumiszerelő műhelyétől kőhajításra történt, akkor csak van annyi eszük, hogy decemberben téli mintázatú kereket tesznek a balesetet okozó autóra. És mivel a zsarukat az autógumikon látható hieroglifák megfejtésére nem képezték ki - ezért aztán Mazsola Tódor azt írta a jegyzőkönyvbe, hogy "téli mintázatú abroncs".
De tévedett. A hülye fideszes decemberben nyári mintás kereket szerelt az autóra, a rendőrségi helyszínelés tiszteletére.

Aztán Dr. Kató Miklós a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség tökös vezetője a tizenegy hónapon át tartó, alapos nyomozása során felderítette, hogy a nyomozó hatóság eme tényállása színigazság, ámde a decemberi rendőrségi baleseti jegyzőkönyv téli mintázattal való valótlan fölruházása nem tartozik a bűncselekmény bűvkörébe..
Ez tényleg borzasztó izgalmas! De most sürgősen le kell tennem az ügyész úr eme iratát, mert már annyira el vagyok kábulva, hogy mindjárt leesek a székről..

..Most hogy kissé magamhoz tértem, az zsibog a még mindig kábult gondolataimban, hogy milyen kár hogy a tizenegy hónapon át tartó nyomozás alatt az ügyész úrnak arra már nem jutott ideje, hogy azt kiderítse, hogy kik cserélték le a mészáros kft autójának kerekeit a baleset helyszínén. Aztán még az is az eszembe jut, hogy valószínűleg valami narkós hülye lehet az, aki ilyen nyomozást produkál, mert józaneszű ember nem vetemedne ilyesmire. Meglehet, hogy a Kató Miklós egy megrögzött drogista, és az ügyész úr tökig belőve hozza meg ezeket a lázálom szerű intézkedéseit. Valószínűleg az ügyészségen az iratok közé dugja a kábító mákonyt, és ezért dől még a leveleiből is ez a szédítő kábulat. De vajon honnan szerzi be a narkó-Kató Úr az anyagot?

Hohó, megvagy egy komám! Ugye itt Fejér Megyében tartották 2012 nyarán az ozorai kábítószer fesztivál néven elhíresült rendezvényt, aminek a zavartalanságát a Fejér Megyei Rendőr- Főkapitányság biztosította. Azonban a nagy zavartalanság közepette Dr. Simon László r. dandártábornok, Fejér Megyei Rendőr- Főkapitány, a műveleti területen taktikai hibát vétett, mert elfelejtette, hogy a zsugát nem elég zsebre vágni, hanem azt felfelé is kell osztani. Így aztán hiába vigyázta ozorai rendezvény bejáratát a Fejér Megyei Rendőrség, (közben belül úgy árulták a drogot, mint piacon a krumplit) a kábítószer partit az országos hatóságok nagy erőkkel felszámolták, és Simon László urat meg kirúgták a megyei rendőrkapitányi székéből. (Pedig a Simon László a felcsúti Mészáros Lőrinc kedves ismerőse, de ettől még tejelni azért kellett volna a palinak)
De ez miatt az eset miatt Kató Miklós ügyésznek is lett volna intézni valója, mert alapos lehet a gyanú, hogy Simon László r. dandártábornok kábítószer kereskedelemből származó pénzekkel kerülhetett közelebbi kapcsolatba az ozorai eset kapcsán. No persze az ügyész úr akkor éppen nagy erőkkel Mazsola Tódor gumiabroncs hamisításos jegyzőkönyvét bújta, és ezért nem jutott ideje a megyei rendőrkapitány drog ügyeit firtatni.

Ámbár nehéz elhinni, hogy a Fejér Megyei Ügyészségeknek ne tűnt volna föl mindez, így aztán megeshet, hogy Kató fű-ügyész úr is érdekelt az ozorai boltban, és egy kis szemhunyásért cserébe neki is csurran-cseppen a bódító nektárból.

Most újra kezembe veszem a Nyom.396/2011/47. számú iratot, de ismét erőt vesz rajtam a kábító érzés. A betűk helyén újra Mazsola Tódort látom feltűnni, amint éppen a facebookon a Merész-elek Kapitányság írásait olvassa, és közben meg azon filózik hogy rá kellene szokni a spanglira, mert ha attól bűzlik a főzsaru - meg az egész ügyészség akkor neki is kár lenne egy ilyen remek alkalmat elszalasztania.
Aztán a Fejér Megyei Rendőrség rendőrautója tűnik fel előttem, amin valakik a "szolgálunk és védünk" szlogent időközben a "spanglival szolgálunk" feliratra cserélték. És most azt látom amint Mazsola Tódor ezzel a zsernyák verdával Fölcsút környékén korzózik, és a rendőrautó szirénájából bömböl Mazsola Tódor vásárlásra buzdító szava: spanglit vegyenek!

Elég! Elég volt! Nem bírom tovább! Kimerülten dobom félre Kató ügyész kábító irományát, és nekilátok feljelentést írni, mert az megnyugtatja a felzaklatott állampolgári idegeimet. Most azt írom éppen, hogy kérem, a Legfőbb Ügyészséget tegyen valamit Dr. Kató Miklós ügyésszel, mert az ügyész úr sok mindennel foglalkozik, csak éppen azzal nem törődik, ami voltaképpen a dolga lenne. De figyelmeztetem a főhatóságot, hogy legyen óvatos, mert Kató Miklós ügyész is birtokolhat olyan -kábítószernek minősülő anyagokkal is érintkezésbe került- nagyobb nagyságrendű összegeket, amelyek az adóhatóság nyilvántartását is elkerülték, és ezeket szorult helyzetben az ügyész úr, az ellene törvényes eljárást tervező hatósági személyek lokalizálására is fordíthatja valamilyen pénzügyi manőver formájában. Továbbá fennáll a bűnismétlés veszélye is, mert Kató Miklós más hatósági személyt is bátoríthatott -tiltott, tudatmódosító szer- használatára, illetve az ezekkel kapcsolatos bevételek megosztására, és így ezek hatására mások is lázálom szerű hatósági intézkedéseket hozhatnak, miközben a valódi hatósági kötelességeiket elmulasztják. Mindezek miatt kérem a hatóságot, hogy Dr. Kató Miklós ügyész ellen, a Simon László r. dandártábornok esetében már bevált kényszerintézkedéseket alkalmazza, és tegye szabaddá a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vezetői székét a jogtisztelő utókor számára.

Kérem a Tisztelt Hatóságot hogy a válaszlevelüket a "spangli nélkül jogszerűen" jelige feltüntetésével a következő címre küldjék: Merész-elek Kapitányság/ 8080 Bodmér, Vasvári P. 36.

(*) Megjegyzés: a Nyom.396/2011. számú ügyben koncepciós módon meggyanúsított rendőr adatai ebben az iratban a valóságtól eltérnek. A többi adat valódi!

Figyelmeztetés: ez az irat a http://facebook.com/hajnaczki.csaba?refid=8 weboldalon is olvasható nyilvános irat, amely szabadon másolható és továbbítható. Üzleti célú felhasználása nem engedélyezett. Kereskedelmi forgalomba nem hozható! Minden jog fenntartva!

Kelt.: Bodmér, 2012. november 16.   Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa :)

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek