Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A hülye, a nagyon hülye, meg a fideszes patkány



De hol vannak az oroszok?

-Magyar rémmesék sorozat-



Készült: a Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés megbízásából.

Készítette: Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa. 8080 Bodmér Vasvári P. 36.


Előszó: Ebben az iratban a Merész-elek Kapitányság az ügyészség működéséről alkotott politikai véleményét közérthető módon igyekszik közölni.
A Merész-elek Kapitányság mindezt, a jogintézményekben, és a jogbiztonságban bízó állampolgárok érdekeit szem előtt tartva teszi - azért hogy felhívja a jogintézmények fölött álló legfőbb közjogi méltóságok figyelmét az állampolgárok jogaira, és a jogszabályok betartásának fontosságára.

Nyilvános irat amely a  http://facebook.com/hajnaczki.csaba weboldalon is közzé tett.

Valahol arra ahonnét az oroszok már régen elvonultak, ott hol a jogról még sohasem hallottak, ott ahol még Felcsút is főváros lehetett - élt egyszer egy hülye.
De miután arról a vidékről az oroszok már régen elvonultak, ez a hülye megtudta, hogy a világnak annak részén az ügyészeket egészen jól megfizetik. Ezért aztán a hülye fogta magát és elszegődött ügyésznek.

Hanem aztán élt arra felé egy igen derék, szorgalmas, aberrált hajlammal megáldott református egyházgondnok.
Mikor aztán ennek az aberráltnak a fülébe jutott, hogy a hülye ügyész lett, az oroszok meg már rég elvonultak - az aberrált elment az ügyészhez és megkérte, hogy engedje meg neki, hogy lebuzizhassa a kiskorú gyermekeket felcsútkörnyékén.
És mert a hülye ügyész volt megengedte ezt neki, mert a hülye csak azt tudta hogy az oroszok már elmentek, de azt már a hülye nem tudta hogy nem azért ügyész valaki hogy ilyesmit megengedhessen.

De mit ad isten, élt azon a vidéken egy nagyon hülye.
Mikor aztán ennek a nagyon hülyének megsúgták, hogy az oroszok már erre nincsenek, aztán a főügyészeket még a hülye ügyészeknél is jobban megfizetik - a nagyon hülye fogta magát és fölcsapott főügyésznek.
Igen ám de szorgalmas aberrált felcsútkörnyéki egyházgondnok meghallotta hogy a nagyon hülye a főügyész, az oroszok meg már itt nincsenek..
Ezért aztán az aberrált buzi - mert igen szorgalmas volt, elment a nagyon hülyéhez és megkérte, hogy engedje meg neki, hogy baltával ronthasson a felcsútkörnyéki kultúrteremben, rendezvényen résztvevő fiatalokra..

És mert a nagyon hülye főügyész volt megengedte ezt neki, mert a nagyon hülye csak azt tudta, hogy az oroszok már itt nincsenek, de azt a nagyon hülye már nem tudta hogy nem azért főügyész valaki hogy ilyesmit megengedhessen.

Aztán amikor már minden hülye ügyész, meg nagyon hülye főügyész mind a tíz ujját megnyalta felcsútkörnyékén, az történt a világnak, annak a részén ahol a jogról még sohasem hallottak, hogy nem jöttek vissza az oroszok!

De meghallotta ezt egy patkány.
Ejnye - gondolta a patkány- hát ahol az ügyész ennyire hülye, a főügyész meg ennyire nagyon hülye - akkor én meg elmegyek Fideszes Legfőbb Ügyésznek, mert ahol a jogról ennyire nem hallottak, ott azt sem veszik észre ha egy patkány szava lesz a törvény!
De hogy hogysem, az aberrált baltás buzi kezdte magát jól érezni magát a bőrében felcsútkörnyékén, merthogy meghallotta, hogy mégsem jönnek vissza az oroszok - a jogról az aberrált meg hallani sem akart.

Így aztán az aberrált gyermek buzizó református egyházgondnok fogta magát és a felcsútkörnyéki temetőkben elkezdte a halottak sírjait gyalázni, merthogy az élők ellen már semmi mocskos dolog nem jutott az eszébe..
Hanem meghallotta ezt a TV 2. Aktív című műsora. Aztán a TV 2. a sírgyalázó baltás buziról készült videót meg feltette erre a linkre:
http://tv2.hu/aktiv/video/az-ev-marketingotlete




No de ezt meg meghallotta a Merész-elek Kapitányság. Aztán az meg mindezt odatette a Fideszes Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész asztalára.

Aztán a 1. Nyom.437/2012. számon küldték is vissza a választ, hogy a gyermek buzizó, aberrált, sírgyalázó - Bodméri Balogh István egyházgondnok ügyét már az ügy megkezdése előtt befejezettnek tekintették – és a továbbiakban az aberrált baltás buzi további ügyeivel is így fognak tenni ezentúl a jólfizetett igen hülye ügyészek.
Hogy aztán az oroszok vissza jönnek e valaha erre a vidékre azt nem lehet tudni. De azt hogy a Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész az egy patkány, azt már egészen biztosan lehet tudni.
Mert aki Legfőbb Ügyész létére eltűri, hogy valaki a gyermekeket - fiatalokat - és a halottakat a hatóságok tudomása mellett szabadon gyalázhassa, az egészen biztos hogy csak egy nagy patkány lehet!

Így aztán amíg az oroszok vissza nem jönnek erre a vidékre:
- aki hülye az menjen ügyésznek,
- aki nagyon hülye az menjen főügyésznek,
- aki meg patkány az iparkodjon fideszes legfőbb ügyész lenni..

A gyermekbuzizó sírgyalázó baltás Balogh István meg a felcsúti fideszes Mészáros Lőrinc ajánlásával, zsebében a Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész engedélyével had tombolja ki szabadon az aberrált hajlamait felcsútkörnyékén!

Aztán ha valaki mégsem az oroszok visszajövetelében látná az ilyen esetek megoldását, és a jogról is hallott valamicskét, annak a figyelmébe ajánlom a Merész-elek Kapitányság ,,Lex Merész-elek " című a halálbüntetés bevezetését kezdeményező előterjesztését.

Mert azt talán mégsem kellene eltűrni egy jogállamban, amit néhány hülye, meg nagyon hülye patkány fideszes ügyész művel magyaroszágon.


Utószó:
A Merész-elek Kapitányság 2011. évben közzétett ,, A fideszes cigány, a templom egere, meg a MÁSÉ" című, bírósághoz és más hatósághoz megküldött beadványa pozitív hatású folyamatokat indított el . (ezen a linken olvasható:
Történt ugyanis hogy ez a beadvány, sértő kifejezéseket tartalmaz Schubertné Dr. Szekeres Mónika bírónőre nézve, aki a Bicskei Városi Bíróság Elnöke.
Ez miatt a sértett bírónő a fideszes bíróktól rendhagyóan, teljesen szokatlan módon kezdett viselkedni, ugyanis Dr. Szekeres Mónika bírónak azonnal eszébe jutott, hogy jog is van a világon.
Igaz ugyan hogy a Kedves Bírónőnek egyelőre még csak a saját jogai jutottak az eszébe (arról egyelőre nincsen szó, hogy a Kedves Bírónő MÁSOK jogaira is tekintettel lenne a bíróságon) de ugye minden kezdet nehéz, és az állampolgárok jogaival való ismerkedést valahol mégiscsak el kell kezdeni..

Ezért aztán a ,,A hülye, a nagyon hülye, meg a fideszes patkány" című iratot, a ,,Lex Merész-elek" című beadvánnyal együtt elküldöm Dr. Polt Péter Fideszes Legfőbb Ügyész hivatalához, továbbá csatolom a Sárbogárdi, Székesfehérvári, Balassagyarmati Városi Bíróságokon folyó - az esettel kapcsolatos eljárások iratanyagához is.

Indokolás:
Egy olyan eset, amely során egy Fideszes Legfőbb Ügyész Úrnak az eszébe juthat, hogy jogszabályok is vannak a világon, és az ügyészségen az ügyeket a jogszabályok alapján kellene intézni - igen fontos precedens értékkel bírhat, és egy ilyen precedens pozitív kihatással volna a teljes jogi intézményrendszerre és a jogbiztonságot erősítené.
Ezért a jogbiztonság erősítése érdekében a Merész-elek Kapitányság ezt az iratot az alábbi linken nyilvánossá - és így bárki számára hozzáférhetővé teszi.


csatolt irat: Lex Merész-elek című, a halálbüntetés bevezetését kezdeményező beadvány
https://docs.google.com/document/d/1OP38GnRAsJnwenmjWWxaPr7yR_ur6Q0ZQKZ4ShevmYY/edit


Kelt.: Bodmér 2012. július 19.  Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa :)

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek