Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Milyen mélyen van a bányászbéka feneke?



B.691/2011/1


Az irat tárgya: a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészséghez címzett, a Tatabányai Városi Ügyészséghez benyújtott, jogorvoslat előterjesztése az alábbi esetekben:

a) az Esztergomi Városi Ügyészség B.691/2011/1. Számú elutasító határozata ellen panasz benyújtása

b) panasz elő terjesztése a Tatabányai Városi Ügyészség ismeretlen számú intézkedése ellen
 Az iratot készítette: Hajnáczki Csaba 8080. Bodmér Vasvári P. 36

Kedves Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség!

 Fejér Megyei honpolgárként van szerencsém a Tatabányai József Attila Könyvtár színvonalas szolgáltatásait igénybe venni. Sajnos azonban bizonyos bűnelkövetésre hajlamos egyének már Tatabányán is meghonosították a Felcsút körül már bevált elkövetési módszereket és meglovasították az ENSZ-hez címzett beadványomat az email fiókommal együtt. Az elkövetők jellemrajzát minősíti, hogy bűnös cselekményeik elkövetésére még a KÖNYVTÁRAT is eszközül-helyszínül használták.
Felcsút környékén ez egy szokványos eset, hiszen azon a környéken a Fideszesek szabadon garázdálkodhatnak, ott nincs a jognak szava ellenük. De vajon mi a helyzet Komárom-Esztergom Megyében? Ezért a  Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés felmérést készít, a Komárom-Esztergom Megyei Jogintézmények müködési színvonalának felmérése érdekében. Vajon ebben a megyében hogyan intézik a Fideszeseket, érintő ügyeket?

A felmérés része a B.691/2011/1. Számú intézkedés ellen előterjesztett panaszbeadvány.
A Felmérésben való minél eredményesebb szereplést kíván a Tatabányai ügyészségek munkatársainak: a Merész-elek Kapitányság.

Tárgy ismertetése a. :

Mindezek miatt 2011. Február 12. Kelt.  Eljárást kezdeményeztem  Bencsik János Tatabánya volt Polgármestere és ismeretlen társai ellen a Tatabányai Városi Ügyészségnél azért ott, mert a jogszabályok értelmében az eljárást ott kell lefolytatni ahol a cselekményt elkövették -  Be.17.§.

A feljelentésemmel kapcsolatosan az Esztergomi Városi Ügyészség hozott elutasító határozatot, amely ellen fellebbezek.

1. A feljelentésemhez csatolt iratokból megállapítható hogy a B.77/2010. Számú ügyben nyomozás van folyamatban, tehát a B.691/2011/1. Számú határozat állítása valótlan mely szerint: -az általam előadottak nem utalnak bűncselekményre.  Egészen nyilvánvaló hogy az általam ismertettek a már fennálló bűncselekmény gyanúját tovább, erősítik az újabb információk által.

2. A B.691/2011/1. Számú határozat említi hogy a Btk.-ba ütköző számítástechnikai rendszerek ellen elkövetett Btk.300/C. § és a Btk.300/E. § valamint más jogszabályok megsértése miatt tettem feljelentést.
Ergo: a B.691/2011/1. Számú határozat állítása -a feljelentő nem valószínűsítette semmilyen bűncselekmény megvalósultságát- egyszerűen marhaság
.
3. A feljelentésemhez csatoltam az ügyben tett tanúvallomásomat, amelyből kiderül hogy a bűncselekménnyel kapcsolatos -a tulajdonomban lévő pendrive adathordozón rögzített- fertőzött adatfájlok vannak a birtokomban.
 Az ügyészségnek kötelessége a sértett által jelzett rendelkezésre álló bűnjeleket, vizsgálatát elvégezni.
Az Esztergomi Városi Ügyészség a 2011. Március 19. Kelt. B.691/2011/1. számú határozatában mulasztott valótlant állított megalapozatlanul intézkedett és ezért jogszabályt sértett az felsorolt illetve további esetekben. Ezért a B.691/2011/1. számú határozat ellen panasszal élek. Kérem a a B.691/2011/1. számú határozat hatályon kívül helyezését, és az  eljárás lefolytatását.

Tárgy ismertetése b.:

A 2011. Február 12. Kelt. feljelentésemet azért a Tatabányai Ügyészségen tettem, mert a jogszabályok szerint a Tatabányai Városi Ügyészség jogosult az ügyben intézkedni - Be.17.§ (1-2.) Pontja.
 Való igaz hogy az ügyben nevezett személy Bencsik János Tatabánya volt Polgármestere, akinek irányításával Tatabánya Városa igen nehéz helyzetbe került a szintén Fidesz által irányított Esztergom városához hasonlóan. Azonban ezen túlmenően nincs tudomásom arról hogy a B.77/2010. számú ügynek volnának Esztergomba vezető motívumai.
Az ebből adódó probléma csupán, az hogy az ügy a B.691/2011/1. számú határozat szerint valamilyen általam ismeretlen intézkedés miatt az Esztergomi Városi Ügyészséghez került.
Ugyan nem tudom, hogy a Tatabányai Városi Ügyészségen hallottak e róla de nekem, mint az ügy sértettjének az ügyészség intézkedéseivel kapcsolatosan jogorvoslati jogot biztosítanak a jogszabályok. Mivel azonban a feljelentésem Esztergomba való áttételéről nem kaptam értesítést ezért az intézkedés ellen jogorvoslatot, sem tudtam benyújtani.
Az esettel kapcsolatos fontos megjegyzés hogy az ügyészségi stílus erősen emlékeztet a Felcsút környéki Fideszes ügyek intézésére, szakosodott Fejér Megyei Főügyészség színvonalára, amiről meglehetősen köztudott, hogy az valahol a bányászbéka segge alatt található.

Tatabányán még manapság is erősen élnek a bányászattal kapcsolatos emlékek és ezért nyilván Tatabányán sokan tudják hogy a bányászbéka segge meglehetősen alacsonyan található. (Sőt! Meglehetősen mélyen!)
Erre való hivatkozással, abban reménykedve, hogy a Tatabányai Ügyészség nem kíván a Fejér Megyei Ügyészséghez hasonlóan a bányászbéka feneke alá süllyedni, ezért kérem a feljelentésemmel kapcsolatos -átvételi intézkedések megismétlését és az azokról szóló értesítés megküldését. Az értesítés küldésének elmulasztása miatt az átvételi intézkedés jogszabályt sértett és ezért panasszal élek

A beadvány a-b. Pontjaiban ismertetett jogorvoslati kérelmek előterjesztésével a Tatabányai Ügyészség színvonalának a felsőbb szférákba való emelkedésének lehetősége biztosított.
A Tatabányai ügyészség jogszerűségében töretlenül bízva kérem a kifogásolt intézkedések felülvizsgálatát

Kelt.: Bodmér 2011. március 25.                               Hajnáczki Csaba
                                                                                                     

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek